osniva se ministarstvo istine
Page 7 of 25
Page 7 of 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: osniva se ministarstvo istine
veber wrote:ajmo napraviti diferecijaciju.marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
uče ih da je pederluk ok, da su bijeli ljudi oteli indijancima zemlju i da su držali jadne crnce ko robove zato jer su zli, da je različitost ("diversity") dobra, da fetus nije ljudsko biće, da nitko nije ilegalan, da su granice zlo, da su kršćani zli a ljudožderi u africi jako dobri, i tak
-da, bijelci su oteli zemlju indijancima. to je stvar tehnologije. bijelci kada su došli u ameriku bili su 30 stoljeća ispred indijanaca.
-da, bjelci su naselili crnce kao robove, a to imamo od antike. s tim da u antici boja kože nije bila bitna.
-da, fetus nije živo biće. život je svjesnost. i ameba je živa.
-da, kršćani su kao i muslimani zli jer ne bi bilo tih vjera da nisu isključive.
ne, bijelci nisu oteli zemlju indijancima jer nije bila njihova. Nisu imali institut vlasništva nad zemljom, nego je zemlja bila od plemena koje je osvoji u ratu. Usput nisu poznavali niti novac. Bijelci su došli do te zemlje poštenim načinom - ratom, na indijanski način.
Crne robove su od antike držali i još ih drže arapi, a europljani su prekinuli s tom praksom s uvođenjem kršćanstva i zabranili je. Iznimka je jug SAD-a, što se nas ne tiče.
fetus je ljudsko biće, naravno, i živo je, i i te kako svjesno svega (ameba nije). Vidi kako se fetus npr. bori za život kad ga ubijaju onim usisavačem, imaš tog, s ultrazvuka
svjest inače nije uvjet da bi nešto bilo živo biće. Biljka nije svjesna a živa je.
ne, kršćani nisu zli. Kršćanska vjera kaže ne ubij. O muslimanima bi se dalo raspravljat. Njihova vjera kaže da je nevjernika u redu dapače poželjno ubiti iz bilo kog razloga, a i bez razloga.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
sta je sa tim gripom kod vas
postali ste EU slucaj, vezano za grip
opste komentarisanje
sumnja se u jeftine i lose vakcine
neko je maznuo debelu lovu
u kini takvi okite banderu
postali ste EU slucaj, vezano za grip
opste komentarisanje
sumnja se u jeftine i lose vakcine
neko je maznuo debelu lovu
u kini takvi okite banderu
Guest- Guest
marcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane
Talking about whataboutism
marcellus wrote:inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.
Osjećam li tu neku nostalgiju za dobrim starim vremenima mrske komunističke diktature? Jer ako se ne varam, ti si bil lima (kaj 'klinac' nije srbizam? ;P) u doba mrskog ćopavog bravara koljača
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
O tvom razmišljanju svojom glavom govore tvoja djela obožavanja kraljice međugorske i kraljice Čokolinde te njenog donedavnog ulizice Zbljuvanca. Sad kad je ta kokainsko jogurtska romansa pukla, sad razmišljaš svojom glavom da ne znaš od muke kome bi se priklonioEroo wrote:O meni govore moja djela i to znaju oni do kojih mi je stalo. A ti? Što još radiš osim što ovdje prosipaš šuplje?Oh_Femder wrote:A ti si, kao ono, primjer čovjeka koji zna razmišljati svojom glavomEroo wrote:Današnji sustav obrazovanja je stvaranje robova i ne ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom.marcellus wrote:djeca nisu prošla kroz sustavOh_Femder wrote:
Priča o nedužnoj dječici koja uvijek vide svijet onakvim kakav zaista jest je cliché koji propagiraju...wait for it...wait for it... odrasli What a surpriseindoktrinacijeobrazovanja iako danaspranje mozgaobrazovanje počinje već s crtićima koji su "poučni" i sanitizirani dok smo mi izloženi sustavnojindoktrinacijiedukaciji preko medija, obrazovanog sustava, filmova, literature, i pritiska okoline
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Stav nikad ne mijenjam jer je plod dužeg promišljanja i analiziranja.Mišljenje ne mijenjaju samo tvrdokorne budale.Oh_Femder wrote:O tvom razmišljanju svojom glavom govore tvoja djela obožavanja kraljice međugorske i kraljice Čokolinde te njenog donedavnog ulizice Zbljuvanca. Sad kad je ta kokainsko jogurtska romansa pukla, sad razmišljaš svojom glavom da ne znaš od muke kome bi se priklonioEroo wrote:O meni govore moja djela i to znaju oni do kojih mi je stalo. A ti? Što još radiš osim što ovdje prosipaš šuplje?Oh_Femder wrote:A ti si, kao ono, primjer čovjeka koji zna razmišljati svojom glavomEroo wrote:Današnji sustav obrazovanja je stvaranje robova i ne ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom.marcellus wrote:
djeca nisu prošla kroz sustavindoktrinacijeobrazovanja iako danaspranje mozgaobrazovanje počinje već s crtićima koji su "poučni" i sanitizirani dok smo mi izloženi sustavnojindoktrinacijiedukaciji preko medija, obrazovanog sustava, filmova, literature, i pritiska okoline
KGK je iznad onoga što inače zaslužujete. Dalje od Mesićevig sranja niste(u prosjeku) stigli, a vjerojatno i nećete zadugo,
dok se nekima ne nagnječe rebra. Nisi ni svjestan kakvo si/ste zlo, ponajprije za sebe, a onda i za šire okruženje...Zbog takvi vam
bježi vanka sve što iole zna logički promišljat....pametan i radišan svijet.
Nego, ne reče nam što ti znaš radit i što inače radiš, osim što ovdje blebećeš? Reci, jebogati, nećemo ti ništa...
Last edited by Eroo on Tue 22 Jan - 11:49; edited 1 time in total
of kors
i isus je oplođen po duhu svetom, otac ga dao od zločestih rimljana raspet. kršćani i muslimani šire ljubav.
zanimljivo da kod kršćana najviše preljubnika. pogotovo kod tvojih katolika.
i isus je oplođen po duhu svetom, otac ga dao od zločestih rimljana raspet. kršćani i muslimani šire ljubav.
2014-12-30
eto, ero nije vjetrokaz. samo se tako kličeOh_Femder wrote:O tvom razmišljanju svojom glavom govore tvoja djela obožavanja kraljice međugorske i kraljice Čokolinde te njenog donedavnog ulizice Zbljuvanca. Sad kad je ta kokainsko jogurtska romansa pukla, sad razmišljaš svojom glavom da ne znaš od muke kome bi se priklonioEroo wrote:O meni govore moja djela i to znaju oni do kojih mi je stalo. A ti? Što još radiš osim što ovdje prosipaš šuplje?Oh_Femder wrote:A ti si, kao ono, primjer čovjeka koji zna razmišljati svojom glavomEroo wrote:Današnji sustav obrazovanja je stvaranje robova i ne ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom.marcellus wrote:
djeca nisu prošla kroz sustavindoktrinacijeobrazovanja iako danaspranje mozgaobrazovanje počinje već s crtićima koji su "poučni" i sanitizirani dok smo mi izloženi sustavnojindoktrinacijiedukaciji preko medija, obrazovanog sustava, filmova, literature, i pritiska okoline
prvo mu tuđman brat od sestre, sanader mila majka, kosorica oko, suza i te spike.
kolinda, ma ta je prava.
kako vjetar dune s kosova.
veber-
2014-12-30
Moram priznati da je prošlo već 5-6 dana, a nitko me ni jedan put nije glorificirao.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:of kors
zanimljivo da su ateisti kad god su došli na vlast pobili za deset godina više nego kršćani i muse zajedno za zadnjih dvije tisuće
josif, adolf, vladimir iljič, marat, napoleon
sve sam humanist i čovjekoljubac, ireligiozan
pa svi navedeni su bili kršćani.
uredno kršteni, od boga pomazani. malo se zaigrali u kršćanskom duhu.
2014-12-30
veber wrote:pa svi navedeni su bili kršćani.
aha.
pa kaj nisu, čekam samo da cezara okriviš za genocid nad kršćanskim galima.
samo je mao bio budist. svi ostali odgajani u kršćanskom duhu vjere zbližavanja, kršteni i živjeli u okruženju kršćanstva.
brat staljin pozvao i sveštenika prije smrti.
zaboravio si francka i musolinija, da zaokružimo kršćanske vladare. 20og stoljeća.
samo je mao bio budist. svi ostali odgajani u kršćanskom duhu vjere zbližavanja, kršteni i živjeli u okruženju kršćanstva.
zaboravio si francka i musolinija, da zaokružimo kršćanske vladare. 20og stoljeća.
2014-12-30
crvenkasti wrote:Moram priznati da je prošlo već 5-6 dana, a nitko me ni jedan put nije glorificirao.
Ti da ćutiš..
Guest- Guest
veber wrote:pa kaj nisu, čekam samo da cezara okriviš za genocid nad kršćanskim galima.
mussolini je mrzio crkvu i krstio se tek s 4 banke kad je već bio na vlasti i to samo zato jer su talijani loše gledali na to što nije kršten
staljni pred smrt nije zvao nikakvog svećenika, nikad nije vjerovao u Boga kao ni Hitler ni Lenjin ni Napoleon
Što se mrčiš kada nemaš šučin.veber wrote:eto, ero nije vjetrokaz. samo se tako kličeOh_Femder wrote:O tvom razmišljanju svojom glavom govore tvoja djela obožavanja kraljice međugorske i kraljice Čokolinde te njenog donedavnog ulizice Zbljuvanca. Sad kad je ta kokainsko jogurtska romansa pukla, sad razmišljaš svojom glavom da ne znaš od muke kome bi se priklonioEroo wrote:O meni govore moja djela i to znaju oni do kojih mi je stalo. A ti? Što još radiš osim što ovdje prosipaš šuplje?Oh_Femder wrote:A ti si, kao ono, primjer čovjeka koji zna razmišljati svojom glavomEroo wrote:
Današnji sustav obrazovanja je stvaranje robova i ne ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom.
prvo mu tuđman brat od sestre, sanader mila majka, kosorica oko, suza i te spike.
kolinda, ma ta je prava.
kako vjetar dune s kosova.
marcellus wrote:veber wrote:of kors
zanimljivo da su ateisti kad god su došli na vlast pobili za deset godina više nego kršćani i muse zajedno za zadnjih dvije tisuće
josif, adolf, vladimir iljič, marat, napoleon
sve sam humanist i čovjekoljubac, ireligiozan
imaju li ti koje si nabrojao još neke iste osobine osim što si primijetio da su bili ateisti? znači po tvojoj iskrivljenoj opako bolesnoj i opasnoj huškačkoj logici svi ateisti su potencijalni masovni ubojice?
daj pronađi barem još jednu zajedničku osobinu...
Guest- Guest
skinuo sam startrek, ovaj novi, i jos ga nisam pogledaomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:osjecam li ja to nostalgiju za yugoslavijom :Pmarcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane
inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.
crtići su bili za zabavu a nisu "podučavali", recimo. Kojot djecu nije učio ničem osim eventualno da ne budu kojot. Danas svaki kurčev crtić djecu nešto "uči" i naravno da su uvijek multikulti i to
ne nego za vesternima i filmovima s bogartom i carry grantom umjesto današnjih rađenih po ključu: crnac, check, peder, check, ekološka ili feministička tema, check, itd...
koliko sam skuzio startrek se sveo na bas to, peder crnac transrodno i sl
2018..remake,nisam gledao,ali po slikama sve odreda crncuge smrdljive..
Guest- Guest
star trek je drek, sve nek pederi, ljubitelji nigga i srbi se pojave.Leviathan2 wrote:skinuo sam startrek, ovaj novi, i jos ga nisam pogledaomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:osjecam li ja to nostalgiju za yugoslavijom :Pmarcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane
inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.
crtići su bili za zabavu a nisu "podučavali", recimo. Kojot djecu nije učio ničem osim eventualno da ne budu kojot. Danas svaki kurčev crtić djecu nešto "uči" i naravno da su uvijek multikulti i to
ne nego za vesternima i filmovima s bogartom i carry grantom umjesto današnjih rađenih po ključu: crnac, check, peder, check, ekološka ili feministička tema, check, itd...
koliko sam skuzio startrek se sveo na bas to, peder crnac transrodno i sl
veber-
2014-12-30
dobro,imam prilicnu kolekciju filmova potkraj 40tih,50te,60te i nes 70te...najveci domet uloga, crncuga je sluga ili sluskinja..
Guest- Guest
nikad nije bilo ovakve indoktrinacije jer ni mediji nisu bili ovako rasireni I svima dostupnimarcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
uče ih da je pederluk ok, da su bijeli ljudi oteli indijancima zemlju i da su držali jadne crnce ko robove zato jer su zli, da je različitost ("diversity") dobra, da fetus nije ljudsko biće, da nitko nije ilegalan, da su granice zlo, da su kršćani zli a ljudožderi u africi jako dobri, i tak
nikad u skolstvu nije bilo ovoliko ideolosko motiviranih predmeta koji veze sa obrazovanjem nemaju
ukljucujuci I ofisere za raznovrsnost koji su ko genteri koji vedre I oblace na univerzitetima
nikad Sloboda govora nije bila ovoliko dovedena u pitanje I okarakterizirana kao stetna
nikad se znanost nije imala suparnika u feministickoj znanosti
feministicka povjest I slicne drkotine
jos dodas holivudski kenjaze koje izbacuju na traci ideoloske kretenluke I jasno je da je ovo doba ljevicarsko defektne indoktrinacijske histerije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 7 of 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Similar topics
» Biden osniva ministarstvo istine
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
Page 7 of 25