ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

osniva se ministarstvo istine

Page 7 of 25 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Go down

osniva se ministarstvo istine - Page 7 Empty Re: osniva se ministarstvo istine

Post by marcellus Tue 22 Jan - 10:57

veber wrote:
marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi

uče ih da je pederluk ok, da su bijeli ljudi oteli indijancima zemlju i da su držali jadne crnce ko robove zato jer su zli, da je različitost ("diversity") dobra, da fetus nije ljudsko biće, da nitko nije ilegalan, da su granice zlo, da su kršćani zli a ljudožderi u africi jako dobri, i tak
ajmo napraviti diferecijaciju.

-da, bijelci su oteli zemlju indijancima. to je stvar tehnologije. bijelci kada su došli u ameriku bili su 30 stoljeća ispred indijanaca.
-da, bjelci su naselili crnce kao robove, a to imamo od antike. s tim da u antici boja kože nije bila bitna.
-da, fetus nije živo biće. život je svjesnost. i ameba je živa.
-da, kršćani su kao i muslimani zli jer ne bi bilo tih vjera da nisu isključive.

ne, bijelci nisu oteli zemlju indijancima jer nije bila njihova. Nisu imali institut vlasništva nad zemljom, nego je zemlja bila od plemena koje je osvoji u ratu. Usput nisu poznavali niti novac. Bijelci su došli do te zemlje poštenim načinom - ratom, na indijanski način.

Crne robove su od antike držali i još ih drže arapi, a europljani su prekinuli s tom praksom s uvođenjem kršćanstva i zabranili je. Iznimka je jug SAD-a, što se nas ne tiče.

fetus je ljudsko biće, naravno, i živo je, i i te kako svjesno svega (ameba nije). Vidi kako se fetus npr. bori za život kad ga ubijaju onim usisavačem, imaš tog, s ultrazvuka

svjest inače nije uvjet da bi nešto bilo živo biće. Biljka nije svjesna a živa je.

ne, kršćani nisu zli. Kršćanska vjera kaže ne ubij. O muslimanima bi se dalo raspravljat. Njihova vjera kaže da je nevjernika u redu dapače poželjno ubiti iz bilo kog razloga, a i bez razloga.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Jan - 11:22

sta je sa tim gripom kod vas
postali ste EU slucaj, vezano za grip
opste komentarisanje
sumnja se u jeftine i lose vakcine
neko je maznuo debelu lovu
u kini takvi okite banderu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Tue 22 Jan - 11:31

marcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane

Talking about whataboutism :D

marcellus wrote:inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.

Osjećam li tu neku nostalgiju za dobrim starim vremenima mrske komunističke diktature? Jer ako se ne varam, ti si bil lima (kaj 'klinac' nije srbizam? ;P) u doba mrskog ćopavog bravara koljača :D
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Tue 22 Jan - 11:35

Eroo wrote:
Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
marcellus wrote:
Oh_Femder wrote:
Priča o nedužnoj dječici koja uvijek vide svijet onakvim kakav zaista jest je cliché koji propagiraju...wait for it...wait for it... odrasli  :D What a surprise  :roll
djeca nisu prošla kroz sustav indoktrinacije obrazovanja iako danas pranje mozga obrazovanje počinje već s crtićima koji su "poučni" i sanitizirani dok smo mi izloženi sustavnoj indoktrinaciji edukaciji preko medija, obrazovanog sustava, filmova, literature, i pritiska okoline
Današnji sustav obrazovanja je stvaranje robova i ne ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom.
A ti si, kao ono, primjer čovjeka koji zna razmišljati svojom glavom  :^0
O meni govore moja djela i to znaju oni do kojih mi je stalo. A ti? Što još radiš osim što ovdje prosipaš šuplje?
O tvom razmišljanju svojom glavom govore tvoja djela obožavanja kraljice međugorske i kraljice Čokolinde te njenog donedavnog ulizice Zbljuvanca. Sad kad je ta kokainsko jogurtska romansa pukla, sad razmišljaš svojom glavom da ne znaš od muke kome bi se priklonio  scratch
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Jan - 11:48

Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
marcellus wrote:
djeca nisu prošla kroz sustav indoktrinacije obrazovanja iako danas pranje mozga obrazovanje počinje već s crtićima koji su "poučni" i sanitizirani dok smo mi izloženi sustavnoj indoktrinaciji edukaciji preko medija, obrazovanog sustava, filmova, literature, i pritiska okoline
Današnji sustav obrazovanja je stvaranje robova i ne ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom.
O meni govore moja djela i to znaju oni do kojih mi je stalo. A ti? Što još radiš osim što ovdje prosipaš šuplje?
O tvom razmišljanju svojom glavom govore tvoja djela obožavanja kraljice međugorske i kraljice Čokolinde te njenog donedavnog ulizice Zbljuvanca. Sad kad je ta kokainsko jogurtska romansa pukla, sad razmišljaš svojom glavom da ne znaš od muke kome bi se priklonio  scratch
Stav nikad ne mijenjam jer je plod dužeg promišljanja i analiziranja.Mišljenje ne mijenjaju samo tvrdokorne budale.
KGK je iznad onoga što inače zaslužujete. Dalje od Mesićevig sranja  niste(u prosjeku) stigli, a vjerojatno i nećete zadugo,
dok se nekima ne nagnječe rebra. Nisi ni svjestan kakvo si/ste zlo, ponajprije za sebe, a onda i za šire okruženje...Zbog takvi vam
bježi vanka sve što iole zna logički promišljat....pametan i radišan svijet.
Nego, ne reče nam što ti znaš radit i što inače radiš, osim što ovdje blebećeš? Reci, jebogati, nećemo ti ništa...

Last edited by Eroo on Tue 22 Jan - 11:49; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber Tue 22 Jan - 11:49

of kors 
i isus je oplođen po duhu svetom, otac ga dao od zločestih rimljana raspet. kršćani i muslimani šire ljubav.

zanimljivo da kod kršćana najviše preljubnika. pogotovo kod tvojih katolika.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Tue 22 Jan - 11:54

Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
marcellus wrote:
eto, ero nije vjetrokaz. samo se tako kliče
prvo mu tuđman brat od sestre, sanader mila majka, kosorica oko, suza i te spike.
kolinda, ma ta je prava.

kako vjetar dune s kosova.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 22 Jan - 12:08

Moram priznati da je prošlo već 5-6 dana, a nitko me ni jedan put nije glorificirao.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 22 Jan - 12:19

veber wrote:of kors 
i isus je oplođen po duhu svetom, otac ga dao od zločestih rimljana raspet. kršćani i muslimani šire ljubav.

zanimljivo da su ateisti kad god su došli na vlast pobili za deset godina više nego kršćani i muse zajedno za zadnjih dvije tisuće

josif, adolf, vladimir iljič, marat, napoleon

sve sam humanist i čovjekoljubac, ireligiozan

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Tue 22 Jan - 12:30

pa svi navedeni su bili kršćani.
uredno kršteni, od boga pomazani. malo se zaigrali u kršćanskom duhu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 22 Jan - 12:33

veber wrote:pa svi navedeni su bili kršćani.
uredno kršteni, od boga pomazani. malo se zaigrali u kršćanskom duhu.

aha.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Tue 22 Jan - 12:39

pa kaj nisu, čekam samo da cezara okriviš za genocid nad kršćanskim galima.

samo je mao bio budist. svi ostali odgajani u kršćanskom duhu vjere zbližavanja, kršteni i živjeli u okruženju kršćanstva.

brat staljin pozvao i sveštenika prije smrti.
zaboravio si francka i musolinija, da zaokružimo kršćanske vladare. 20og stoljeća.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Jan - 13:07

crvenkasti wrote:Moram priznati da je prošlo već 5-6 dana, a nitko me ni jedan put nije glorificirao.

Ti da ćutiš.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 22 Jan - 13:17

veber wrote:pa kaj nisu, čekam samo da cezara okriviš za genocid nad kršćanskim galima.

samo je mao bio budist. svi ostali odgajani u kršćanskom duhu vjere zbližavanja, kršteni i živjeli u okruženju kršćanstva.

brat staljin pozvao i sveštenika prije smrti.
zaboravio si francka i musolinija, da zaokružimo kršćanske vladare. 20og stoljeća.

mussolini je mrzio crkvu i krstio se tek s 4 banke kad je već bio na vlasti i to samo zato jer su talijani loše gledali na to što nije kršten

staljni pred smrt nije zvao nikakvog svećenika, nikad nije vjerovao u Boga kao ni Hitler ni Lenjin ni Napoleon

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Jan - 13:19

veber wrote:
Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
Oh_Femder wrote:
Eroo wrote:
eto, ero nije vjetrokaz. samo se tako kliče
prvo mu tuđman brat od sestre, sanader mila majka, kosorica oko, suza i te spike.
kolinda, ma ta je prava.

kako vjetar dune s kosova.
Što se mrčiš kada nemaš šučin.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Jan - 14:03

marcellus wrote:
veber wrote:of kors 

zanimljivo da su ateisti kad god su došli na vlast pobili za deset godina više nego kršćani i muse zajedno za zadnjih dvije tisuće

josif, adolf, vladimir iljič, marat, napoleon

sve sam humanist i čovjekoljubac, ireligiozan

imaju li ti koje si nabrojao još neke iste osobine osim što si primijetio da su bili ateisti? znači po tvojoj iskrivljenoj opako bolesnoj i opasnoj huškačkoj logici svi ateisti su potencijalni masovni ubojice?

daj pronađi barem još jednu zajedničku osobinu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Tue 22 Jan - 14:09

marcellus wrote:
Leviathan2 wrote:
marcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane

inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.

crtići su bili za zabavu a nisu "podučavali", recimo. Kojot djecu nije učio ničem osim eventualno da ne budu kojot. Danas svaki kurčev crtić djecu nešto "uči" i naravno da su uvijek multikulti i to

osjecam li ja to nostalgiju za yugoslavijom :P

ne nego za vesternima i filmovima s bogartom i carry grantom umjesto današnjih rađenih po ključu: crnac, check, peder, check, ekološka ili feministička tema, check, itd...
skinuo sam startrek, ovaj novi, i jos ga nisam pogledao
koliko sam skuzio startrek se sveo na bas to, peder crnac transrodno i sl

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Jan - 14:15

Imam kultni film iz 1966. godine FARENHEIT 451..stanje u Britaniji za vrijeme totalitarnog rezima koji brani knjige i citanje istih...

2018..remake,nisam gledao,ali po slikama sve odreda crncuge smrdljive.. No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Tue 22 Jan - 14:17

Leviathan2 wrote:
marcellus wrote:
Leviathan2 wrote:

inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.

crtići su bili za zabavu a nisu "podučavali", recimo. Kojot djecu nije učio ničem osim eventualno da ne budu kojot. Danas svaki kurčev crtić djecu nešto "uči" i naravno da su uvijek multikulti i to

osjecam li ja to nostalgiju za yugoslavijom :P

ne nego za vesternima i filmovima s bogartom i carry grantom umjesto današnjih rađenih po ključu: crnac, check, peder, check, ekološka ili feministička tema, check, itd...
skinuo sam startrek, ovaj novi, i jos ga nisam pogledao
koliko sam skuzio startrek se sveo na bas to, peder crnac transrodno i sl
star trek je drek, sve nek pederi, ljubitelji nigga i srbi se pojave.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Jan - 14:19

dobro,imam prilicnu kolekciju filmova potkraj 40tih,50te,60te i nes 70te...najveci domet uloga, crncuga je sluga ili sluskinja..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Tue 22 Jan - 15:51

marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi

uče ih da je pederluk ok, da su bijeli ljudi oteli indijancima zemlju i da su držali jadne crnce ko robove zato jer su zli, da je različitost ("diversity") dobra, da fetus nije ljudsko biće, da nitko nije ilegalan, da su granice zlo, da su kršćani zli a ljudožderi u africi jako dobri, i tak
nikad nije bilo ovakve indoktrinacije jer ni mediji nisu bili ovako rasireni I svima dostupni
nikad u skolstvu nije bilo ovoliko ideolosko motiviranih predmeta koji veze sa obrazovanjem nemaju 
ukljucujuci I ofisere za raznovrsnost koji su ko genteri koji vedre I oblace na univerzitetima
nikad Sloboda govora nije bila ovoliko dovedena u pitanje I okarakterizirana kao stetna
nikad se znanost nije imala suparnika u feministickoj znanosti
feministicka povjest I slicne drkotine
jos dodas holivudski kenjaze koje izbacuju na traci ideoloske kretenluke I jasno je da je ovo doba ljevicarsko defektne indoktrinacijske histerije
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 25 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Back to top

- Similar topics