Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Da , evo za one koji ne mogu otvorit poveznicu na temu :Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Da?Lijepo sam napisao da sam pogriješio jer sam se uplašio da je merlinka opet iskočila iz torte ili paštete.Na ovu holi sam već bio zaboravio,a i tu su negdje po svemu pa nema štete.Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vili40-
2015-08-02
a jok...koli je plavusa a ova crnka..vili40 wrote:Da?Lijepo sam napisao da sam pogriješio jer sam se uplašio da je merlinka opet iskočila iz torte ili paštete.Na ovu holi sam već bio zaboravio,a i tu su negdje po svemu pa nema štete.Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da.vili40 wrote:Da?Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vili legenda...Noor wrote:da.vili40 wrote:Da?Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
2015-09-08
nema veze,obje sliče raketama spremne za lansiranje.vuksadinare wrote:a jok...koli je plavusa a ova crnka..vili40 wrote:Da?Lijepo sam napisao da sam pogriješio jer sam se uplašio da je merlinka opet iskočila iz torte ili paštete.Na ovu holi sam već bio zaboravio,a i tu su negdje po svemu pa nema štete.Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vili40-
2015-08-02
fakat...vili40 wrote:nema veze,obje sliče raketama spremne za lansiranje.vuksadinare wrote:a jok...koli je plavusa a ova crnka..vili40 wrote:Da?Lijepo sam napisao da sam pogriješio jer sam se uplašio da je merlinka opet iskočila iz torte ili paštete.Na ovu holi sam već bio zaboravio,a i tu su negdje po svemu pa nema štete.Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
Page 4 of 4