Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/blamaza-kakvu-hrvatska-ne-pamti-holy-braneci-plenkovica-nagazila-grmoju-pa-se-nevideno-obrukala-1271396/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
zasto se obrukala?..pa i bosko buha je imao 10 godina a bio bombas i unistavao svapske i ustaske bunkere...grmoja..gdje si bio '91?
2015-09-08
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
eto što sam ja govorio?Kokolinda kaput.
vili40-
2015-08-02
dobila je moj glas sada više ni s policijom a politička situacija u državi nikad bljutavija i odvratnija.
vili40-
2015-08-02
e moj vili..ti jos nisi skuzio da su nasi ljevicari najgluplji ljevicari na svijetu...ako jesu uopce ljevicari osim na papiru....sjebo ih ej zoki sve u sesnaest...postavio ridikule koji cemu biti odani...a kad je on otisao ostali ovi i postali jos gluplji...ne znas vise tko sto tamo radi i prica...gdje su ona vremena kad su u sdp-u bili antunovicka,arlovic,davorko vidovic i jso neki..zoki ih je marginalizirao ili izbacio..a uveo polusvijet i niskoristi...da ih sad en nabrajam a poznati su...i onda se pitaju i cesu zasto su na mizernim brojkama...a sve poteze im vuce onaj krepil sin od ivice racana ivan..koji je lazirao da mu je otac ostavio sdp u amanet..ko alija bakiru...vili40 wrote:dobila je moj glas sada više ni s policijom a politička situacija u državi nikad bljutavija i odvratnija.
2015-09-08
baš me briga,idem po kruh i na kavu.Zašto se previše zamarati sa tim jebivjetrima,nisu zaslužili.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:baš me briga,idem po kruh i na kavu.Zašto se previše zamarati sa tim jebivjetrima,nisu zaslužili.
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:eto što sam ja govorio?Kokolinda kaput.
da probaš pročitat članak prvo ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
evo nekidan npr..josipovic napao hrvatskog veleposlanika i covica sto su bili kod dodika...a lik svirao dodiku klavir i jos mu pjevao od olivera 'moj galebe'..te nesto mantraio kako se eto mora surađivati i razgovarati i sa onima za koje msilimo da nam nisu simpaticni..ne znam sto oni misle..da su ljudi zaboravljivi...pa ja bi se zavukao u misju rupu i ne bi komentirao ni covica ni veleposlanika ako si sam cinio sto i oni..nevjerojatno..fakat nevjerojatno
2015-09-08
T. wrote:vili40 wrote:eto što sam ja govorio?Kokolinda kaput.
Dovoljan je i naslov teme, ali očito je i to previše.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne znam sto oni misle..da su ljudi zaboravljivi...
O da!
Guest- Guest
čim vide 'y' na kraju pale se lampice za uzbunu...Speare Shaker wrote:T. wrote:vili40 wrote:eto što sam ja govorio?Kokolinda kaput.
Dovoljan je i naslov teme, ali očito je i to previše.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vuksadinare wrote:zasto se obrukala?..pa i bosko buha je imao 10 godina a bio bombas i unistavao svapske i ustaske bunkere...grmoja..gdje si bio '91?
Pa kako Grmoja i Boškobuha mogu u rat sa 10 a anemični domoljubi i "pravi" rvacki banitelji ne mogu ni s duplo?
catabbath-
2015-08-22
nisi ni ti daleko po pameti od holycatabbath wrote:vuksadinare wrote:zasto se obrukala?..pa i bosko buha je imao 10 godina a bio bombas i unistavao svapske i ustaske bunkere...grmoja..gdje si bio '91?
Pa kako Grmoja i Boškobuha mogu u rat sa 10 a anemični domoljubi i "pravi" rvacki banitelji ne mogu ni s duplo?
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisi ni ti daleko po pameti od holy
Pa kad domoljubi imaju dvostruke kriterije.
catabbath-
2015-08-22
....ne da mi se..nego mi odgovori na jedno pitanje..kako ivo josipovic moze dodiku pjevati moj galebe,rucati sa dodikom te jos izjaviti..'nije bitna pjesma bitno je drustvo'..a sad ej kritizirao covica i veleposlanika sto su otisli kod doika jer on 'nije primjereno drustvo'...catabbath wrote:vuksadinare wrote:nisi ni ti daleko po pameti od holy
2015-09-08
žao mi je ali nije moja greška.Pokušao sam to otvoriti bar jedno deset puta pa ništa.Pogriješio sam inače ali za kokolindu i dalje stoji.T. wrote:vili40 wrote:eto što sam ja govorio?Kokolinda kaput.
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:....ne da mi se..nego mi odgovori na jedno pitanje..kako ivo josipovic moze dodiku pjevati moj galebe,rucati sa dodikom te jos izjaviti..'nije bitna pjesma bitno je drustvo'..a sad ej kritizirao covica i veleposlanika sto su otisli kod doika jer on 'nije primjereno drustvo'...catabbath wrote:vuksadinare wrote:nisi ni ti daleko po pameti od holy
Neznam. Ali koja je poveznica s temom= Ako je Josipović pjeva Dodigu znači da Grmoja može sa 10 u vojsku a Plenki ne može za 20? :)
a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
Page 1 of 4