Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
kak se meni i drugima otvara a tebi ne?..odi na dnevno imas tu temu na naslovnici pa procitajvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vili ja bi ti stavio link, ali iz pricipa ne čitam te opskurne portale jer svaki klik njima je lipca pokoja. kopiraj od vuka poveznicu i stavi ju u preglednik. najgornja alatna traka gdje su adrese. https://www.ex-iskon-pleme.com/post?p=1339491&mode=quotevili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
a vuk nije svlado upis linka
Last edited by veber on Fri 18 Jan - 9:18; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
o grome pogodi me...grmoja sa 10 bio u hv?...jesi ti citao clanak...ova holy je pitala grmoju di je bio '91..a grmoja tad imao deset godinacatabbath wrote:vuksadinare wrote:....ne da mi se..nego mi odgovori na jedno pitanje..kako ivo josipovic moze dodiku pjevati moj galebe,rucati sa dodikom te jos izjaviti..'nije bitna pjesma bitno je drustvo'..a sad ej kritizirao covica i veleposlanika sto su otisli kod doika jer on 'nije primjereno drustvo'...catabbath wrote:vuksadinare wrote:nisi ni ti daleko po pameti od holy
Pa kad domoljubi imaju dvostruke kriterije.
Neznam. Ali koja je poveznica s temom= Ako je Josipović pjeva Dodigu znači da Grmoja može sa 10 u vojsku a Plenki ne može za 20? :)
2015-09-08
Pa znam da nije bio, a to mu ispada sad kao neki krimen za razliku od nekih drugih :)
catabbath-
2015-08-22
pa holy je branila plenkija a ona je ljevicarka...ona je pitala grmoju di je bio 91 a napada plenkija zbog togacatabbath wrote:Pa znam da nije bio, a to mu ispada sad kao neki krimen za razliku od nekih drugih :)
2015-09-08
Holy se obrukala, to je i tema :)
nije mi jasno,probao sam naravno i direktno i našao to ali nije mi otvorilo pa sam mislio da je netko blokirao.Nema veze,pomislio sam automatikom na kokolindu jer i ona sad već iskače iz svake paštete.Da ne spominjem količinu toga tu o njoj koju dila ero.veber wrote:vili ja bi ti stavio link, ali iz pricipa ne čitam te opskurne portale jer svaki klik njima je lipca pokoja. kopiraj od vuka poveznicu i stavi ju u preglednik. najgornja alatna traka gdje su adrese. https://www.ex-iskon-pleme.com/post?p=1339491&mode=quotevili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
vili40-
2015-08-02
uvijek moeš poveznicu c/p i direktno u browser.vili40 wrote:nije mi jasno,probao sam naravno i direktno i našao to ali nije mi otvorilo pa sam mislio da je netko blokirao.Nema veze,pomislio sam automatikom na kokolindu jer i ona sad već iskače iz svake paštete.Da ne spominjem količinu toga tu o njoj koju dila ero.veber wrote:vili ja bi ti stavio link, ali iz pricipa ne čitam te opskurne portale jer svaki klik njima je lipca pokoja. kopiraj od vuka poveznicu i stavi ju u preglednik. najgornja alatna traka gdje su adrese. https://www.ex-iskon-pleme.com/post?p=1339491&mode=quotevili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
a ero je klasično izgubljen tip. nema mu više KPJ i sada je našao utjehu u kradezeju, tita je zamijenio s kolindom
veber-
2014-12-30
aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
kada netko kontirira onda je - ja sam bio mali !
pa dobro, neka pita gdje mu je bio tata . ako nigdje neka ga proglasi izdajnikom i cetnikom.
na cardaklije udariti njihovom metodom!
pa dobro, neka pita gdje mu je bio tata . ako nigdje neka ga proglasi izdajnikom i cetnikom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaj je holy u hdz-u?..nisam znaokaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
2015-09-08
ja si sina i kći pitam di ste bili 90e.kaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
dobijem zanimljive odgovore tipa;
-trebao si sexualno odgovorno ponašat
-kaj ne znaš čemu služe kondomi
-i tko ti je kriv.
veber-
2014-12-30
gledam gruntovcane na trecem..i smijem se ka'k je sve slicno kao danas..pok.franjo majetic komentirao svađu presvetlog i cinobera oko neke njihove mulje..'cudan je nas clovek,sam bi nekaj mutil,prodaval a niko se grunta ne bi prihvatil'
2015-09-08
Presvetli:'kaj si rekel dudek?Rekel si da nekaj zmuhlam zgazil bim te ka'k zohara smutljivec jeden' Dudek:'Isusek isusek presvetli kaj vam je'
2015-09-08
dudek:'kaj da delam rega kaj,ha'--Rega:'bozek,bozek'
2015-09-08
zapravo ovo bi se moglo prenjeti na duel grmoje i plenkuija u saboruvuksadinare wrote:Presvetli:'kaj si rekel dudek?Rekel si da nekaj zmuhlam zgazil bim te ka'k zohara smutljivec jeden' Dudek:'Isusek isusek presvetli kaj vam je'
Plenki grmoji:kaj si rekel grmoja?Rekel si da nekaj zmuhlam da sem veleizdajnik zgazil bum te ka'k zohara smutljivec jedan'
Grmoja Plenkiju(jer ga je ovaj uhvatio za vrat i poceo daviti):'Isusek isusek presvetli Plenki kaj vam je'
2015-09-08
nije tebi lako.
2014-12-30
:)veber wrote:ja si sina i kći pitam di ste bili 90e.kaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
-i tko ti je kriv.
ja velike hrvate pitam dis bio 91?
obicno zanimljiv odgovor dobijem
- ja sam bio mali
- mobilizirani su par dana ( od toga su napravili dan D ili proboj iz vukovara ili 55 kusonje u najmanju ruku) obicno se ispostavi da unformu jesu dobili al cetnika nisu vidjeli. osim na televiziji .
2015-08-15
Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
Guest- Guest
kaya wrote::)veber wrote:ja si sina i kći pitam di ste bili 90e.kaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
-i tko ti je kriv.
ja velike hrvate pitam dis bio 91?
obicno zanimljiv odgovor dobijem
- ja sam bio mali
- mobilizirani su par dana ( od toga su napravili dan D ili proboj iz vukovara ili 55 kusonje u najmanju ruku) obicno se ispostavi da unformu jesu dobili al cetnika nisu vidjeli. osim na televiziji .
veber-
2014-12-30
a mali je jos uvijek, pa je pobjegaoSpeare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
dobio bi on od ovoga po njusci da ga nisu zaustavili
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
Page 2 of 4