Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
a mali je jos uvijek, pa je pobjegaoSpeare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
dobio bi on od ovoga po njusci da ga nisu zaustavili
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Holy se gadno obrukala braneči Plenkija!Pitala Grmoju 'Gdje si bio '91' a on tada imao 10 godina
Speare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
nije pobjegao nego se 'maknuo sa strane i čekao razvoj situacije', kako i sam grmoja navodi...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
gle...ovdje mnogi ne znaju matricu a pisu svasta...svi ocjenjuju jesi bio dragovoljac ili ne u gardi...niej psotojala samo garda ili hv..postojao je mup...i te 1991 mup se sastojao vecinom od dragovoljaca jedan manji dio mobiliziran je u rezervni sastav policije tada..tijekom ljeta '91...tu je bila NZ(narodna zastita) u koju su odlazili oni dragovoljci(mahom malo visih godina) koji zbog neceg nisu primljei u gardu i mup kako rekoh neki zbog godina a vecinom zbog nedostatka oruzja..kasnije iz NZ tijekom jeseni 1991 spovođena je mobilizacija u gardu...ja znam jednog lika kojeg su zajebavali slicno kao tio kajo...bio su u unigormi rata ili cetnika vidio nisi...a lik je iz NZ u desetom mjesecu dragovoljno presao u ZNG i bio aktivan sve do kraja rata u HV i na puno bojisnica..ali jbg ljudi ga iz kvarta pamte kak se prosetaval po kvartu kao pripadnik NZ i tu i tamo otisao na polozaj kod vojarne jna na borongaju..jbg ljudi vide samo ono sto zele vidjeti...kaya wrote::)veber wrote:ja si sina i kći pitam di ste bili 90e.kaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
kada netko kontirira onda je - ja sam bio mali !
pa dobro, neka pita gdje mu je bio tata . ako nigdje neka ga proglasi izdajnikom i cetnikom.
na cardaklije udariti njihovom metodom!
dobijem zanimljive odgovore tipa;
-trebao si sexualno odgovorno ponašat
-kaj ne znaš čemu služe kondomi
-i tko ti je kriv.
ja velike hrvate pitam dis bio 91?
obicno zanimljiv odgovor dobijem
- ja sam bio mali
- mobilizirani su par dana ( od toga su napravili dan D ili proboj iz vukovara ili 55 kusonje u najmanju ruku) obicno se ispostavi da unformu jesu dobili al cetnika nisu vidjeli. osim na televiziji .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma kuzim, on je u biti oslobodio hrvatsku al ga nitko nije vidio.vuksadinare wrote:gle...ovdje mnogi ne znaju matricu a pisu svasta...svi ocjenjuju jesi bio dragovoljac ili ne u gardi...niej psotojala samo garda ili hv..postojao je mup...i te 1991 mup se sastojao vecinom od dragovoljaca jedan manji dio mobiliziran je u rezervni sastav policije tada..tijekom ljeta '91...tu je bila NZ(narodna zastita) u koju su odlazili oni dragovoljci(mahom malo visih godina) koji zbog neceg nisu primljei u gardu i mup kako rekoh neki zbog godina a vecinom zbog nedostatka oruzja..kasnije iz NZ tijekom jeseni 1991 spovođena je mobilizacija u gardu...ja znam jednog lika kojeg su zajebavali slicno kao tio kajo...bio su u unigormi rata ili cetnika vidio nisi...a lik je iz NZ u desetom mjesecu dragovoljno presao u ZNG i bio aktivan sve do kraja rata u HV i na puno bojisnica..ali jbg ljudi ga iz kvarta pamte kak se prosetaval po kvartu kao pripadnik NZ i tu i tamo otisao na polozaj kod vojarne jna na borongaju..jbg ljudi vide samo ono sto zele vidjeti...kaya wrote::)veber wrote:ja si sina i kći pitam di ste bili 90e.kaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
pa dobro, neka pita gdje mu je bio tata . ako nigdje neka ga proglasi izdajnikom i cetnikom.
-i tko ti je kriv.
- ja sam bio mali
- mobilizirani su par dana ( od toga su napravili dan D ili proboj iz vukovara ili 55 kusonje u najmanju ruku) obicno se ispostavi da unformu jesu dobili al cetnika nisu vidjeli. osim na televiziji .
i tam u registru su nesto zajebali pa ne pise.
2015-08-15
kaya wrote:a mali je jos uvijek, pa je pobjegaoSpeare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
Pa u redu je što je mali, ali kog vraga onda izigrava nekog razbijača u Saboru kada se već boji da ne dobije po nosu?
Guest- Guest
T. wrote:Speare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
nije pobjegao nego se 'maknuo sa strane i čekao razvoj situacije', kako i sam grmoja navodi...
Majko mila...
Guest- Guest
policija nije u registru, ni atj ni spec, samo ako su bili u hv u nekom trenu.kaya wrote:i tam u registru su nesto zajebali pa ne pise.
veber-
2014-12-30
poznam tog covjeka i on nije od tih...ali jbg....bas je zrtva takvih sto si ih opisalakaya wrote:ma kuzim, on je u biti oslobodio hrvatsku al ga nitko nije vidio.vuksadinare wrote:gle...ovdje mnogi ne znaju matricu a pisu svasta...svi ocjenjuju jesi bio dragovoljac ili ne u gardi...niej psotojala samo garda ili hv..postojao je mup...i te 1991 mup se sastojao vecinom od dragovoljaca jedan manji dio mobiliziran je u rezervni sastav policije tada..tijekom ljeta '91...tu je bila NZ(narodna zastita) u koju su odlazili oni dragovoljci(mahom malo visih godina) koji zbog neceg nisu primljei u gardu i mup kako rekoh neki zbog godina a vecinom zbog nedostatka oruzja..kasnije iz NZ tijekom jeseni 1991 spovođena je mobilizacija u gardu...ja znam jednog lika kojeg su zajebavali slicno kao tio kajo...bio su u unigormi rata ili cetnika vidio nisi...a lik je iz NZ u desetom mjesecu dragovoljno presao u ZNG i bio aktivan sve do kraja rata u HV i na puno bojisnica..ali jbg ljudi ga iz kvarta pamte kak se prosetaval po kvartu kao pripadnik NZ i tu i tamo otisao na polozaj kod vojarne jna na borongaju..jbg ljudi vide samo ono sto zele vidjeti...kaya wrote::)veber wrote:ja si sina i kći pitam di ste bili 90e.kaya wrote:aha, nove metode imate , gurate djecu 90 ih da pitaju - dis bio 91?
-i tko ti je kriv.
- ja sam bio mali
i tam u registru su nesto zajebali pa ne pise.
2015-09-08
Speare Shaker wrote:T. wrote:Speare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
Majko mila...
na 4.10 min ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
...temeljna policija vise nije isla na teren mislim tamo vec od 11 mjeseca 1991...narocito ne vis eiz onih krajeva koji nisu bili direktno ugrozeni agresijom...ova policija koja je bila u mjestima i podrucju gdje su bile linije jos je isla na linije...veber wrote:policija nije u registru, ni atj ni spec, samo ako su bili u hv u nekom trenu.kaya wrote:i tam u registru su nesto zajebali pa ne pise.
2015-09-08
Ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
iznenadio ga je.Speare Shaker wrote:kaya wrote:a mali je jos uvijek, pa je pobjegaoSpeare Shaker wrote:Nakon jučerašnjeg junačkog bijega pred goropadnim Plenkijem, Grmoja od Jandrokovića preuzima štafetu službenog nositelja nadimka Njonjo.
Pa u redu je što je mali, ali kog vraga onda izigrava nekog razbijača u Saboru kada se već boji da ne dobije po nosu?
mali se posluzio hdz retorikom i proglasio ga izdajnikom , cetnikom i dezerterom.
no ovaj se nije pokunjio kako je grmic ocekivao nego se digao da mu razbije nos :)
i onda mu je preostao samo atomski desno !
2015-08-15
i ja sam iznenadena. ovaj koji je ratnik sizi ko kakva baba i baca igracke a ovaj koji je kao anemican se digao da nabije grma.
2015-08-15
pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
tu ti ne znas vise tko je pravi hrvat a tko nije. luda kuca.
osim crvenog i mortalke. oni jesu.
2015-08-15
jesi pogledala video prilog?Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
2015-09-08
jesam :)vuksadinare wrote:jesi pogledala video prilog?Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
kaya wrote:tu ti ne znas vise tko je pravi hrvat a tko nije. luda kuca.
i tre ce biti za par godina
ako ne on, njegova djeca sigurno
crvenkasti-
2014-04-17
....ok...idemo daljeNoor wrote:jesam :)vuksadinare wrote:jesi pogledala video prilog?Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
2015-09-08
Grmoja se za vrijeme rata skrivao u švicarskim Alpamacatabbath wrote:Holy se obrukala, to je i tema :)
Koja glupača čoiče
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da , evo za one koji ne mogu otvorit poveznicu na temu :Noor wrote:pa i u naslovu ti je Holy, a ne Kolyvili40 wrote:a ti vuče daj bar prenesi par rečenica a ne samo naslov koji se ne otvara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» ševila sam ga, kad je imao 15 godina a ja 40
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
Page 3 of 4