Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
Hahahahaha...pa jes, nabrojao sam sve tri zemlje - Koreja, Egipat i Katar (al` njega ne racunamo)RayMabus wrote:Latinska Amerika , sjeverna Afrika , zaljevske zemlje , AzijaStanojko wrote:Gde bre?RayMabus wrote:Igra se dominantno u Evropi no igra se sve više i planetarno.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Saudijska Arabija i BahreinStanojko wrote:Hahahahaha...pa jes, nabrojao sam sve tri zemlje - Koreja, Egipat i Katar (al` njega ne racunamo)RayMabus wrote:Latinska Amerika , sjeverna Afrika , zaljevske zemlje , AzijaStanojko wrote:Gde bre?RayMabus wrote:Igra se dominantno u Evropi no igra se sve više i planetarno.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_World_Men%27s_Handball_Championship_squads
Ćile i Argentina
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
BStanojko wrote:a?
Sve se više i igra planetarno , svako novo svjetsko prvenstvo je sve više svjetsko tako da ako Hrvatska oće neku medalju a realnost je ciljanje na broncu a više od toga je ako Bog da , morat će ulagat u taj rukomet inaće prc Milojka
Sad nas je jedan Brazil sjeba a oni puno ulažu u rukomet , nogometna nacija kojoj nije problem razvit i rukomet pošto potencijal imaju i oni će svako novo svjetsko prvenstvo bit za 5% bolja momčad
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ma kurac...9 golova na empty Goal...RayMabus wrote:
Sad nas je jedan Brazil sjeba a oni puno ulažu u rukomet , nogometna nacija kojoj nije problem razvit i rukomet pošto potencijal imaju i oni će svako novo svjetsko prvenstvo bit za 5% bolja momčad
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....