Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
Danci razbili Francuze 38 :: 30
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-danske-i-cudesni-hansen-razbili-francuze-za-finale-svjetskog-prvenstva/190125129
Izgleda da ona naša pobjeda protiv Francuske nikidan i nije bila baš nevažna jer smo ih poslali na jačeg u drugoj skupini a to su Danci a ovi ih razbili i izbacili iz borbe za zlatnu medalju
Čestitke Danskoj , stvarno dobro igraju , baš san gušta gledat kako gaze nemoćne Francuze
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-danske-i-cudesni-hansen-razbili-francuze-za-finale-svjetskog-prvenstva/190125129
Izgleda da ona naša pobjeda protiv Francuske nikidan i nije bila baš nevažna jer smo ih poslali na jačeg u drugoj skupini a to su Danci a ovi ih razbili i izbacili iz borbe za zlatnu medalju
Čestitke Danskoj , stvarno dobro igraju , baš san gušta gledat kako gaze nemoćne Francuze
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ipak ima malo Boga , Norvežani upravo izbacili Njemačku 31::25
Kako su nas pokrali u zadnjij minuti ovo im se sad osvetilo , ništa od finala i srebrne i zlatne medalje nego igraju oni i Francuzi za broncu
Finale Norveška :: Danska
Kako su nas pokrali u zadnjij minuti ovo im se sad osvetilo , ništa od finala i srebrne i zlatne medalje nego igraju oni i Francuzi za broncu
Finale Norveška :: Danska
2014-04-11
Červar je stvar prošlosti. relikt.
Uzevši ga za izbornika,to je kao kad bi u nogometu za izbornika uzeli nekog preživjelog dinosaurusa iz doba 70-tih. Čim se odrekao Jaganjca vidio sam da to ne vodi dobru.
Rukometaši se moraju odreći hrvatskog nogometnog mentaliteta iz preddalićevske ere. Obno Bilić,Kranjčar,Barić,a napose Čačić,najnegativnija ličnost cro nogometa.
Uzevši ga za izbornika,to je kao kad bi u nogometu za izbornika uzeli nekog preživjelog dinosaurusa iz doba 70-tih. Čim se odrekao Jaganjca vidio sam da to ne vodi dobru.
Rukometaši se moraju odreći hrvatskog nogometnog mentaliteta iz preddalićevske ere. Obno Bilić,Kranjčar,Barić,a napose Čačić,najnegativnija ličnost cro nogometa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nijemci ostali i bez brončane medalje hha ha ha , ipak ima Boga
Francuska : Njemačka ; 26 : 25
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-francuske-u-dramaticnom-finisu-pobijedili-njemacku-i-osvojili-3-mjesto/190127052
Domaćin a nema medalje
Francuska : Njemačka ; 26 : 25
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-francuske-u-dramaticnom-finisu-pobijedili-njemacku-i-osvojili-3-mjesto/190127052
Domaćin a nema medalje
2014-04-11
Tko će drugi nego Karabatić , da in nema njega ne bi ništa ni osvojili u zadnjih desetak godina
A kako se sudbina poigrala , gol u zadnjoj sekundi , Nijemci se žalili , suci pregledali snimku , gol je regularan
Odbila in se ona pljačka Hrvatske nikidan , kaznio ih Bog
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2059469
Bravo Nikola Karabatić ,čestitke i od Hrvatske , svaka ti dala
A kako se sudbina poigrala , gol u zadnjoj sekundi , Nijemci se žalili , suci pregledali snimku , gol je regularan
2014-04-11
RayMabus wrote:Tko će drugi nego Karabatić , da in nema njega ne bi ništa ni osvojili u zadnjih desetak godina
Nikola, ustašo.
jastreb wrote:Červar je stvar prošlosti. relikt.
Jebote Jaganjac i ti njega. Antitalentu za sport.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Červar je stvar prošlosti. relikt.
S obzirom na probleme koje smo imali sa selekcijom igrača, dobro smo i prošli, posebno kad uzmemo u obzir da su nas suci dokumentirano pokrali protiv Njemačke. Pa u posljednje dvije utakmice nam nije igrao Cindrić kao najbolji organizator igre, a u posljednjoj nije ni Duvnjak.
U odnosu na prethodno europsko prvenstvo nismo imali 12 (dvanaest) igrača, uglavnom ozlijeđenih.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Červar je stvar prošlosti. relikt.
S obzirom na probleme koje smo imali sa selekcijom igrača, dobro smo i prošli, posebno kad uzmemo u obzir da su nas suci dokumentirano pokrali protiv Njemačke. Pa u posljednje dvije utakmice nam nije igrao Cindrić kao najbolji organizator igre, a u posljednjoj nije ni Duvnjak.
U odnosu na prethodno europsko prvenstvo nismo imali 12 (dvanaest) igrača, uglavnom ozlijeđenih.
E sad, hoće li Červar oistati ili otići, vidjet ćemo, ali njega je svakako potpuno idiotski uspoređivati sa jednim netalentiranim mediokritetom kakav je Čačić, koji je, po riječima Ćire, kao prosječan vozač dobio formulu 1, pa to jednostavno nije moglo dobro završiti.
Červar je ma što god netko mislio o njemu, ipak osvojio titulu svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika.
Osobno navijam da ga zamjeni Saračević, odavno već nemam ništa protiv da Noka Serdarušić preuzme reprezentaciju, ali kako sad stvari stoje, najvjerojatnije će Červar ostati do nakon završetka olimpijskog ciklusa, onda će Serdarušić već biti prestar za početak na kormilu reprezentacije i najvjerojatnije će Červara zamijeniti Saračević.
Guest- Guest
kod nas rvata, ako nismo prvi, onda smo drugi.
ja sam igrao rukomet, onako rekreacijski.
uvođenjem novih pravila, pogotovo penaliziranja na, oko i usred gola diglo je rukomet.
rukomet do novih pravila bio je klinčić u naranči.
červar, červar. ekipe se promjenile. vidi se igra danske, njemačke norveške.
ja sam šoli upiknul 3-4 gola od 7 lopti. ono budi frajer pa brani. i još ti zveknu sedmerac.
ja sam igrao rukomet, onako rekreacijski.
uvođenjem novih pravila, pogotovo penaliziranja na, oko i usred gola diglo je rukomet.
rukomet do novih pravila bio je klinčić u naranči.
červar, červar. ekipe se promjenile. vidi se igra danske, njemačke norveške.
ja sam šoli upiknul 3-4 gola od 7 lopti. ono budi frajer pa brani. i još ti zveknu sedmerac.
2014-12-30
Danska zaslučeno prva i ovo in je prva zlatna medalja na SP
Hrvatska i Danska obje na sedmom mjestu sa pojednakim brojem medalja na SP : jedna zlatna , tri srebrne i jedna bronca
https://en.m.wikipedia.org/wiki/IHF_World_Men%27s_Handball_Championship
Hrvatska i Danska obje na sedmom mjestu sa pojednakim brojem medalja na SP : jedna zlatna , tri srebrne i jedna bronca
https://en.m.wikipedia.org/wiki/IHF_World_Men%27s_Handball_Championship
2014-04-11
ne znam dal' ste pisali, ali ono protiv brazila sa emtpy Goal je bila cista pizdarija od Cervara koja nas je kostala pobjede...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
pa nije bitno gdje se igra. dalmoši nemaju pojma o beli, a s francuzima mogu odigrat.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
veber-
2014-12-30
veber wrote:pa nije bitno gdje se igra. dalmoši nemaju pojma o beli, a s francuzima mogu odigrat.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
a briskula? a?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
pa, posebno mi se nije svidjelo kad je komentator RTL-a nakon utakmice Hrvatska-Švedska govorio da zaostajemo, i redom krenuo pljuvat-
ono jebemti mater, kruh ti donose na stol, čim su izgubili odmah krenuo šutat mrtvog konja-
Igra se dominantno u Evropi no igra se sve više i planetarno.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
2014-04-11
Gde bre?RayMabus wrote:Igra se dominantno u Evropi no igra se sve više i planetarno.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
Latinska Amerika , sjeverna Afrika , zaljevske zemlje , AzijaStanojko wrote:Gde bre?RayMabus wrote:Igra se dominantno u Evropi no igra se sve više i planetarno.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
2014-04-11
Hahahahaha...pa jes, nabrojao sam sve tri zemlje - Koreja, Egipat i Katar (al` njega ne racunamo)RayMabus wrote:Latinska Amerika , sjeverna Afrika , zaljevske zemlje , AzijaStanojko wrote:Gde bre?RayMabus wrote:Igra se dominantno u Evropi no igra se sve više i planetarno.Stanojko wrote:Jebote, gde se igra ovaj sport osim u Evropi? Ozbiljno pitam. Ja se secam da su postajali svojevremeno jos samo Koreja i Egipat (valjda) i da je Katar nesto osvojio jednom (kad su poplacali neke silne igrace da igraju za njih). Igra li se ovo ozbiljno jos negde?
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 6 of 7