Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
cestitke dinamu...ako izzmemo orsica,olma i leovca...ademi je ogoroman posao napravio..koliko taj snage ima,trke,pokrivanja..ko nekad gatuso...najveci dobitak dinama je njegov povratak..svaka cast
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
To je bilo klasično podcjenjivanje protivnika.RayMabus wrote:Šteta. Navija san za Atalantu. Živija san tri godine tamo. Nema to veze s Dinamom. Za vas ne navijan mada kada je igranje u Europi onda san najviše neutralan al ovo je Atalanta Bergamo. Šteta al zaslužena pobjeda Dinama , odlična igra , potopilo Atalantu. Kad ste već tako krenili sad dobijte i Mancester City jer Engleze ne volin pa onda je to utakmica di ću navijat da ih napucate.
Šteta vas nisu dobili. Stvarno mi je ža šta vas nisu propisno napucali. Bit će uzvratna u Bergamu.
Gleda sam prošlu sezonu Atalantu dva puta protiv Juventusa i oba puta su bili bolja momčad (a Juventus je među najboljim ekipama na svijetu), pobijedili i igrali x.
Završili su 3-i, imaju kvalitetu, ali protivnika nikad ne smiješ podcijeniti i misliti da ćeš lako.
Guest- Guest
Uahaha, sve si veća budaletina.Andreas Goldberger wrote:To je bilo klasično podcjenjivanje protivnika.RayMabus wrote:Šteta. Navija san za Atalantu. Živija san tri godine tamo. Nema to veze s Dinamom. Za vas ne navijan mada kada je igranje u Europi onda san najviše neutralan al ovo je Atalanta Bergamo. Šteta al zaslužena pobjeda Dinama , odlična igra , potopilo Atalantu. Kad ste već tako krenili sad dobijte i Mancester City jer Engleze ne volin pa onda je to utakmica di ću navijat da ih napucate.
Šteta vas nisu dobili. Stvarno mi je ža šta vas nisu propisno napucali. Bit će uzvratna u Bergamu.
Gleda sam prošlu sezonu Atalantu dva puta protiv Juventusa i oba puta su bili bolja momčad (a Juventus je među najboljim ekipama na svijetu), pobijedili i igrali x.
Završili su 3-i, imaju kvalitetu, ali protivnika nikad ne smiješ podcijeniti i misliti da ćeš lako.
Zar je toliko teško napisati da je ovo što je Dinamo odigrao, pogotovo prvo poluvrijeme, jednostavno perfekcija? Bez jedne jedine pogreškice. Uostalom, jebeš Atalantu i njihovu snagu ako im je Pašalič jedan od najboljih igrača, a isti taj Pašalić realno ne može prismrditi ni klupi Dinama.
Zeko-
2015-08-26
Bože dragi, kakav idiot. Atalanta podcijenila Dinamo? Samo glupan može tako nešto reći. Pobjeda Bjelice koji je taktički iznenadio i nadmudrio Gasperinija, a igrače odlično pripremio. Galvanizirao, kako bi Ćiro rekao.
Ne Tupko, pobijedili ste jer ste upravo za taj rezultat (4:0) bolji od AtalanteRoland Deschain wrote:Bože dragi, kakav idiot. Atalanta podcijenila Dinamo? Samo glupan može tako nešto reći. Pobjeda Bjelice koji je taktički iznenadio i nadmudrio Gasperinija, a igrače odlično pripremio. Galvanizirao, kako bi Ćiro rekao.
Guest- Guest
Kako ce M.City proci?
to bumo videli :-@Andreas Goldberger wrote:3:0 za Dinamo... :)Maggie19 wrote:Kako ce M.City proci?
Nismo bolji od Atalante za 4-0, ali u ovoj utakmici smo bili, forumska , što je za tvoju intelektualnu razinu kompliment. Jal je opaka stvar majmune.Andreas Goldberger wrote:Ne Tupko, pobijedili ste jer ste upravo za taj rezultat (4:0) bolji od AtalanteRoland Deschain wrote:Bože dragi, kakav idiot. Atalanta podcijenila Dinamo? Samo glupan može tako nešto reći. Pobjeda Bjelice koji je taktički iznenadio i nadmudrio Gasperinija, a igrače odlično pripremio. Galvanizirao, kako bi Ćiro rekao.
Zeko-
2015-08-26
Glupko, u srijedu smo bili bolji za toliko.Andreas Goldberger wrote:Ne Tupko, pobijedili ste jer ste upravo za taj rezultat (4:0) bolji od AtalanteRoland Deschain wrote:Bože dragi, kakav idiot. Atalanta podcijenila Dinamo? Samo glupan može tako nešto reći. Pobjeda Bjelice koji je taktički iznenadio i nadmudrio Gasperinija, a igrače odlično pripremio. Galvanizirao, kako bi Ćiro rekao.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Hahaha.Roland Deschain wrote:Glupko, u srijedu smo bili bolji za toliko.Andreas Goldberger wrote:Ne Tupko, pobijedili ste jer ste upravo za taj rezultat (4:0) bolji od AtalanteRoland Deschain wrote:Bože dragi, kakav idiot. Atalanta podcijenila Dinamo? Samo glupan može tako nešto reći. Pobjeda Bjelice koji je taktički iznenadio i nadmudrio Gasperinija, a igrače odlično pripremio. Galvanizirao, kako bi Ćiro rekao.
Tupko, po čemu to, po kojem to kriteriju ste bili bolji za 4:0? Posjed, izrađene akcije, broj udaraca?
Pobjeda je velika i zaslužena, no nemoj se opet prosipati s glupostima tu na forumu. Radije se (ponovno) izbriši...
Guest- Guest
Hajduk i dalje prvi na ljestvici
https://www.google.com/amp/s/www.vecernji.hr/amp/sport/dinamo-gostuje-u-varazdinu-bjelica-sasvim-ispremijesao-sastav-1346949
Iznenađenje kola.
https://www.google.com/amp/s/www.vecernji.hr/amp/sport/dinamo-gostuje-u-varazdinu-bjelica-sasvim-ispremijesao-sastav-1346949
Iznenađenje kola.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Očito trener Dinama ništa nije naučio od podcjenjivanja s strane Atalante, pa je sad svega par dana poslin on napravio isto.fridrih_niche wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA...
Varteks > Atalanta
:8)
Ne znam što on misli, da se može s rezervama prošetati po HNL-u? Toliko dobri ipak nisu. Umisto da odmori 2-3, maksimalno 4 igrača, pa drugi put drugih par igrača, on opet igra s rezervama kao i na početku prošle sezone, pa su mu sad krivi igrači, menađeri, kurci palci, jedino eto on nije ništa kriv...
Guest- Guest
i dinamo naletio na svoj united (gzirra se misli).Andreas Goldberger wrote:Očito trener Dinama ništa nije naučio od podcjenjivanja s strane Atalante, pa je sad svega par dana poslin on napravio isto.fridrih_niche wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA...
Varteks > Atalanta
:8)
Ne znam što on misli, da se može s rezervama prošetati po HNL-u? Toliko dobri ipak nisu. Umisto da odmori 2-3, maksimalno 4 igrača, pa drugi put drugih par igrača, on opet igra s rezervama kao i na početku prošle sezone, pa su mu sad krivi igrači, menađeri, kurci palci, jedino eto on nije ništa kriv...
razlika je što dinamo u sljedećih 27 kola štetu može sanirati.
sitting_bull-
2015-09-28
Dokle god imaš sve u svojim nogama, a Dinamo to ima, nema prevelike štete. Očigledno je da rezervna ekipa Dinama nije u formi u kojoj je bila lani, makar tu nedostaju Šunjić i Rahmani, ali svejedno ako ovi igrači žele nešto ozbiljno u Dinamu odigrati ovakve k'o Varaždin moraju pojesti uz zajebanciju. Bar se vidi da neki igrači još uvijek nisu za Dinamo, tu prije svega mislim na razvikane Majera i Ivanušeca, kojih po meni u Dinamu nije trebalo ni biti i Dinamo će biti sretan ako za njih dvojicu vrati uloženo. Kao i za Belog koji u Dinamu također još ništa nije odigrao. Al' dobro, svatko sam kroji svoju sudbinu pa tako i oni.
Zeko-
2015-08-26
https://www.youtube.com/watch?v=unCZU2at48c
Dinamo - Villarreal
Dinamo - Villarreal
sat2-
2015-09-28
2:0 Kulenović 11 m i Marin - poluvrijeme.sat2 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=unCZU2at48c
Dinamo - Villarreal
sat2-
2015-09-28
Dani Olmo je u dvije statističke kategorije (broj uspješnih driblinga i broj dobivenih duela) najbolji igrač u Ligi prvaka?
- On nema limita, to je samo u glavi. Čudno je da je još uvijek u Dinamu obzirom na to kakav je igrač i potencijal, nem smijem reći sve što mislim o Daniju jer bi se možda njegov otac na mene naljutio. Ako uspoređujemo njega i Joaa Felixa mislim da je Olmo puno bolji nogometaš, a svi znamo za koliko je milijuna Portugalac otišao u Madrid. On zaslužuje sve što se oko njega događa i nadam se da će do ljeta ostati s nama, a nakon toga zaigrati u nekom od najvećih klubova - rekao je njegov trener Bjelica.
- On nema limita, to je samo u glavi. Čudno je da je još uvijek u Dinamu obzirom na to kakav je igrač i potencijal, nem smijem reći sve što mislim o Daniju jer bi se možda njegov otac na mene naljutio. Ako uspoređujemo njega i Joaa Felixa mislim da je Olmo puno bolji nogometaš, a svi znamo za koliko je milijuna Portugalac otišao u Madrid. On zaslužuje sve što se oko njega događa i nadam se da će do ljeta ostati s nama, a nakon toga zaigrati u nekom od najvećih klubova - rekao je njegov trener Bjelica.
Zeko-
2015-08-26
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50