Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Robe po savjet u medjugorje. Nemoj da ti se misao slucajno suprotstavi mislju ratnog profitera. Inace ce biti samaranje. Od strane tvog vladara misli dijela i rijeci.Zeko wrote:A 'ko ti je taj, gospodin Bukovac? Nikad čul za njega. I da, opet te upozoravam da ne prepisuješ od mene. Inače bi moglo biti treniranja na tebi.PABLO ESCOBAR wrote:Od tebe Prepisivati???Zeko wrote:Nemoj prepisivati od mene, nismo u školi.PABLO ESCOBAR wrote:Od svih klubova koje sam zelio izbjeci su upravo oni.
Inace cestitke mome klubu na prolazu.
A zar je tebi dopusteno iznositi vlastito misljenje.
Bolje nemoj proci ces kao i gospodin Bukovac
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Brate End cast mi je sto si uzmene jedini casni istinski navijac najveceg hrvatskog kluba koji ne slijedi zapovijedi ratnog profitera iz medjugorja. Dinamo do grobaEnd wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozerima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:Hvala niche kad vidim sve zaista se jefino mene i enda nemoze kupiti.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Hvala. Jedini pravi navijač Hajduka na ovom forumu. Bez kompleksa.vuksadinare wrote:Cestitam rivalu na pobjedi protiv ceha
Lol!
:D
Jedino su Ante i End pravi navijači Dinama na ovom forumu...
Čestitam im od srca na uspjehu njihovog kluba...
Dusu Bogu
Zivot za Hrvatsku
Srce Dinamu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kojoj ti frakciji pripadas..onoj iz zvonimirove,ilice,maksimirske...End wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozerima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:Hvala niche kad vidim sve zaista se jefino mene i enda nemoze kupiti.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Hvala. Jedini pravi navijač Hajduka na ovom forumu. Bez kompleksa.vuksadinare wrote:Cestitam rivalu na pobjedi protiv ceha
Lol!
Dusu Bogu
Zivot za Hrvatsku
Srce Dinamu
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Hahaha...ovo je za upišat se od smijeha, papagaj Niče određuje tko je pravi navijač Dinama, a on sam nije pravi navijač Hajduka.
Inače, što se tiče ždrijeba, sredina neka. Bilo je težih mogućih protivnika, a bilo je i lakših. U svakom slučaju atraktivan protivnik, prilika za otići na gostovanje. Vjerojatno neće biti toliko problema za ulaznice ko za Plzen.
Odigrat prvu muški ko jučer, pa što bude, a onda na uzvrat ako Bog da s pozitivnim rezultatom.
Inače, što se tiče ždrijeba, sredina neka. Bilo je težih mogućih protivnika, a bilo je i lakših. U svakom slučaju atraktivan protivnik, prilika za otići na gostovanje. Vjerojatno neće biti toliko problema za ulaznice ko za Plzen.
Odigrat prvu muški ko jučer, pa što bude, a onda na uzvrat ako Bog da s pozitivnim rezultatom.
Po čemu ste to vas dvojica jedini istinski navijači Dinama? Jedva da pratite Dinamo. Pustimo sad Ničeove jalne izjave.PABLO ESCOBAR wrote:Brate End cast mi je sto si uzmene jedini casni istinski navijac najveceg hrvatskog kluba koji ne slijedi zapovijedi ratnog profitera iz medjugorja. Dinamo do grobaEnd wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozerima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:Hvala niche kad vidim sve zaista se jefino mene i enda nemoze kupiti.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:
Hvala. Jedini pravi navijač Hajduka na ovom forumu. Bez kompleksa.
Lol!
Dusu Bogu
Zivot za Hrvatsku
Srce Dinamu
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Pablo je deklarativno...inace nije obozavatelj nogometa to vise ono radi djira...ako cemo posteno tu svi zajedno nemaju gostovanja kao ja..nije da se hvalim..da hocemo istupat pravim imenima pa i nadimcima...za mene zna gotovo svaki torcidas iz osamdesetih i prve polovice devedesetihRoland Deschain wrote:Po čemu ste to vas dvojica jedini istinski navijači Dinama? Jedva da pratite Dinamo. Pustimo sad Ničeove jalne izjave.PABLO ESCOBAR wrote:Brate End baci mi je sto sam uzmene jedini casni istinski navijac najveceg hrvatskog kluba koji ne slijedi zapovijedi ratnog profitera iz medjugorja. Dinamo do grobaEnd wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozirima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:Hvala niche kad vidim sve što se jefino mene i enda nemoze kupiti.fridrih_niche wrote:
Lol!
Dušu Bogu
Život za Hrvatsku
Srce Dinamu
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Ja jesam navijac dinsma i to ponosno. Al ti si ionako lumen pa se stobom neisplati klativuksadinare wrote:Pablo je deklarativno...inace nije obozavatelj nogometa to vise ono radi djira...ako cemo posteno tu svi zajedno nemaju gostovanja kao ja..nije da se hvalim..da hocemo istupat pravim imenima pa i nadimcima...za mene zna gotovo svaki torcidas iz osamdesetih i prve polovice devedesetihRoland Deschain wrote:Po čemu ste to vas dvojica jedini istinski navijači Dinama? Jedva da pratite Dinamo. Pustimo sad Ničeove jalne izjave.PABLO ESCOBAR wrote:Brate End baci mi je sto sam uzmene jedini casni istinski navijac najveceg hrvatskog kluba koji ne slijedi zapovijedi ratnog profitera iz medjugorja. Dinamo do grobaEnd wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozirima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:
Hvala niche kad vidim sve što se jefino mene i enda nemoze kupiti.
Dušu Bogu
Život za Hrvatsku
Srce Dinamu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nepusimo mamicev kurac. NprRoland Deschain wrote:Po čemu ste to vas dvojica jedini istinski navijači Dinama? Jedva da pratite Dinamo. Pustimo sad Ničeove jalne izjave.PABLO ESCOBAR wrote:Brate End cast mi je sto si uzmene jedini casni istinski navijac najveceg hrvatskog kluba koji ne slijedi zapovijedi ratnog profitera iz medjugorja. Dinamo do grobaEnd wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozerima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:Hvala niche kad vidim sve zaista se jefino mene i enda nemoze kupiti.fridrih_niche wrote:
Lol!
Dusu Bogu
Zivot za Hrvatsku
Srce Dinamu
U pravi si da nepratim vise dinamo
Jedino pratim najveci talijanski i njemacki klub. Hrvatska me liga gadi.
2015-09-13
Savjete od savjetnika primaju oni koji su zaposleni u Dinamu, ja taj nisam. Nisam rabijatan tip tak' da nit primam nit dijelim šamare, svojim mislima, djelima i riječima još uvijek vladam sam. Jel' te još kaj zanima, fašisto? I ovo sad ti je posljednje upozorenje da ne prepisuješ od mene. Ako nisi u stanju sročiti svoju rečenicu, to ti ne daje za pravo da prepisuješ moje. Jasno?PABLO ESCOBAR wrote:Robe po savjet u medjugorje. Nemoj da ti se misao slucajno suprotstavi mislju ratnog profitera. Inace ce biti samaranje. Od strane tvog vladara misli dijela i rijeci.Zeko wrote:A 'ko ti je taj, gospodin Bukovac? Nikad čul za njega. I da, opet te upozoravam da ne prepisuješ od mene. Inače bi moglo biti treniranja na tebi.PABLO ESCOBAR wrote:Od tebe Prepisivati???Zeko wrote:Nemoj prepisivati od mene, nismo u školi.PABLO ESCOBAR wrote:Od svih klubova koje sam zelio izbjeci su upravo oni.
Inace cestitke mome klubu na prolazu.
Zeko-
2015-08-26
Tak' je. Osigurati barem taj još 1 bod sa kojim Hrvatska ima 5 predstavnika u Europi u sezoni 20/21. I da omogućimo hajdučiću šrd da i on vidi Europu, valjda budu peti u HNL-u.Roland Deschain wrote:Hahaha...ovo je za upišat se od smijeha, papagaj Niče određuje tko je pravi navijač Dinama, a on sam nije pravi navijač Hajduka.
Zeko-
2015-08-26
Ako tu misliš na ovdje prisutne navijače Hajduka, onda ti vjerujem, jer ovi ostali nisu nikad bili na utakmici Hajduka van Splita, a i u Splitu jako rijetko, ali ako misliš na kompletnu ekipu sa foruma, onda ti moram reći da ti ne vjerujem nimalo.vuksadinare wrote:Pablo je deklarativno...inace nije obozavatelj nogometa to vise ono radi djira...ako cemo posteno tu svi zajedno nemaju gostovanja kao ja..nije da se hvalim..da hocemo istupat pravim imenima pa i nadimcima...za mene zna gotovo svaki torcidas iz osamdesetih i prve polovice devedesetihRoland Deschain wrote:Po čemu ste to vas dvojica jedini istinski navijači Dinama? Jedva da pratite Dinamo. Pustimo sad Ničeove jalne izjave.PABLO ESCOBAR wrote:Brate End baci mi je sto sam uzmene jedini casni istinski navijac najveceg hrvatskog kluba koji ne slijedi zapovijedi ratnog profitera iz medjugorja. Dinamo do grobaEnd wrote:hvala na cestitkama, lijepo je biti istinski navijac dinama iz zagreba, a svim ovim pozirima porucujem da popuse kurcaPABLO ESCOBAR wrote:
Hvala niche kad vidim sve što se jefino mene i enda nemoze kupiti.
Dušu Bogu
Život za Hrvatsku
Srce Dinamu
Zeko-
2015-08-26
Ti to meni prijetis nesto jeli robe????Zeko wrote:Savjete od savjetnika primaju oni koji su zaposleni u Dinamu, ja taj nisam. Nisam rabijatan tip tak' da nit primam nit dijelim šamare, svojim mislima, djelima i riječima još uvijek vladam sam. Jel' te još kaj zanima, fašisto? I ovo sad ti je posljednje upozorenje da ne prepisuješ od mene. Ako nisi u stanju sročiti svoju rečenicu, to ti ne daje za pravo da prepisuješ moje. Jasno?PABLO ESCOBAR wrote:Robe po savjet u medjugorje. Nemoj da ti se misao slucajno suprotstavi mislju ratnog profitera. Inace ce biti samaranje. Od strane tvog vladara misli dijela i rijeci.Zeko wrote:A 'ko ti je taj, gospodin Bukovac? Nikad čul za njega. I da, opet te upozoravam da ne prepisuješ od mene. Inače bi moglo biti treniranja na tebi.PABLO ESCOBAR wrote:Od tebe Prepisivati???Zeko wrote:
Nemoj prepisivati od mene, nismo u školi.
Robe kazi jeli ti to meni prijetis dok ti se usta i labrnja susi od mamiceve sperme. Ili si jedan od onih internet ratnika koji kod kuce usisava tepih i od zene nesmi pisnuti. Kazi robe
2015-09-13
Kopile koje nesmi pisnuti od gazde se vec pocelo odricati pozicije u dinamu skojom se hvalio da je skupstinar. Pocelo gorit pod nogama jeli robe
A poznato je da stakori prvi napustaju brod koji tone. Dinamov amperu
2015-09-13
Slusaj kopile da ti je ovaj nacist na vlasti ti bi meni glodjao mrtve raspale kosti krepanog ratnog zlicinca ivana sibla. No kad tad cete visiti sa stupova
2015-09-13
Tak' je. Jedan sam od internet ratnika koji kod kuće usisavam tepih i od žene nesmim pisnuti. Si zadovoljan fašisto umobolni? I krivo tumačiš, ne prijetim ja tebi, ti si presitna budala za mene da bi se s tobom zamarao. Takvih boraca k'o ti, kojima su puna usta domovinskog rata, a za cijelo vrijeme rata su se sakrivali po pećinama, ovoj je državi pun kurac. Zato zaveži tu poganu gubicu i odgovaraj samo onda ako te netko nešto pita. Jel' jasno, umobolni nacisto?PABLO ESCOBAR wrote:Ti to meni prijetis nesto jeli robe????Zeko wrote:Savjete od savjetnika primaju oni koji su zaposleni u Dinamu, ja taj nisam. Nisam rabijatan tip tak' da nit primam nit dijelim šamare, svojim mislima, djelima i riječima još uvijek vladam sam. Jel' te još kaj zanima, fašisto? I ovo sad ti je posljednje upozorenje da ne prepisuješ od mene. Ako nisi u stanju sročiti svoju rečenicu, to ti ne daje za pravo da prepisuješ moje. Jasno?PABLO ESCOBAR wrote:Robe po savjet u medjugorje. Nemoj da ti se misao slucajno suprotstavi mislju ratnog profitera. Inace ce biti samaranje. Od strane tvog vladara misli dijela i rijeci.Zeko wrote:A 'ko ti je taj, gospodin Bukovac? Nikad čul za njega. I da, opet te upozoravam da ne prepisuješ od mene. Inače bi moglo biti treniranja na tebi.PABLO ESCOBAR wrote:
Od tebe Prepisivati???
Robe kazi jeli ti to meni prijetis dok ti se usta i labrnja susi od mamiceve sperme. Ili si jedan od onih internet ratnika koji kod kuce usisava tepih i od zene nesmi pisnuti. Kazi robe
Zeko-
2015-08-26
Glupane fašistički. Skupštinar ti nije radno mjesto u Dinamu i za to se ne prima nikakva novčana naknada, budaletino glupa. I koji to brod tone? Čak ni ti nemreš potonuti. Ti spadaš u dalmatince koje su ličani pobacali u more, a one sa praznim glavama je voda podigla na površinu.PABLO ESCOBAR wrote:Kopile koje nesmi pisnuti od gazde se vec pocelo odricati pozicije u dinamu skojom se hvalio da je skupstinar. Pocelo gorit pod nogama jeli robe
Zeko-
2015-08-26
Al' nije i nikad ne bude. I zato ti glođeš raspale kosti ratnog zločinca Ante Pavelića. Prijatno.PABLO ESCOBAR wrote:Slusaj kopile da ti je ovaj nacist na vlasti ti bi meni glodjao mrtve raspale kosti krepanog ratnog zlicinca ivana sibla. No kad tad cete visiti sa stupova
Zeko-
2015-08-26
Psu miruj . Receno ti je da mirujes pseto mamicevo. Prvo pritis onda se povlacis psu jedan sugavi. Budi jednom covik koji ima stava. Ili ti je dugogodisnje pusenje gazdina kurca poremetilo nervni sistem.
2015-09-13
I on je bio navijac gradjanskog.Zeko wrote:Al' nije i nikad ne bude. I zato ti glođeš raspale kosti ratnog zločinca Ante Pavelića. Prijatno.PABLO ESCOBAR wrote:Slusaj kopile da ti je ovaj nacist na vlasti ti bi meni glodjao mrtve raspale kosti krepanog ratnog zlicinca ivana sibla. No kad tad cete visiti sa stupova
2015-09-13
A ti ga poznaješ ? Ti nisi ni svjestan kol'ko si blesav, štakoru.
Zeko-
2015-08-26
Opet lajes bez brnjice pseto.
2015-09-13
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50