Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
boli na s kurac i za derbi...mi imamo 16 000 clanova a vi i rijecka filijala se jebite...mi smo tukli osijeka ahahahahahaha...sitting_bull wrote:teško će biti jer se par dana poslije, ako prođemo čehe, igra utakmica u euro ligi.vuksadinare wrote:ahahahahaha....jebes cehe aj da vas bude 15 000 protiv lokomotive...sitting_bull wrote:prodaju li sve ulaznice za dinamove navijače i oko 500 za čehe inkasirati će samo od ulaznica oko 4.500.000 kuna.
uzmemo li u obzir pretplatnike to će smanjiti iznos na cca 4.000.000 kuna što je malo više od 500.000€ zdrave gotovine na računu i to bez narodnog samoupravljanja.
protiv rijeke bi moglo biti dobro popunjeno. ipak je to trenutačno najveći derbi 1.hnl-a.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
KAKVA STE VI TO TELEVIZIJA? HNTV otišao na ćakulu kod osuđenog bjegunca
Televizija koja blisko surađuje s HNS-om, a glavni urednik joj je Ivica Blažičko, odlučila se na razgovor s čovjekom koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora
HNTV je preko svojih službenih kanala objavio isječak, te najavio emisiju 'Mali nogometni razgovori' sa Zdravkom Mamićem.
Televizija koja blisko surađuje s HNS-om, a glavni urednik joj je Ivica Blažičko, odlučila se na razgovor s čovjekom kojega je 6. lipnja prošle godine sudsko vijeće Županijskog suda u Osijeku nepravomoćno osudilo na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 115,8 milijuna kuna iz Dinama, a on je pobjegao u BiH kako bi izbjegao zatvor.
Do sada je osuđeni bjegunac držao monologe, a, eto, sada je našao sugovornike za prijateljsku ćakulu u novinarima HNTV-a. 'Mali nogometni razgovori' se zove emisija, kako slatko i nevino to zvuči.
http://dalmatinskiportal.hr/sport/kakva-ste-vi-to-televizija--hntv-otisao-na-cakulu-kod-osudenog-bjegunca/41208?fbclid=IwAR3EeQHfnnlJ-9FTTAGDl0OomgNm2Mkr8YeG2pJEtueGGUVrPGTFxa2O4ZM
Koja trula država...
Guest- Guest
A kud će? U Splitu nema nijednog pametnog čovjeka za razgovor. Pogotovo nema među riličarima.
Zeko-
2015-08-26
Blažičko...
:D
On je skolski primjer kvislinga...
Svetina i Tele sa Svilaje ga sigurno obožavaju: vole vidit svoj odraz u njemu...
Šljam...
;)
Svetina i Tele sa Svilaje ga sigurno obožavaju: vole vidit svoj odraz u njemu...
Šljam...
;)
Guest- Guest
- Karakterna je svlačionica i dobra atmosfera, kao što sam vam rekao u prethodnom odgovoru. Ako i ima nekih stvari koje mi se ne sviđaju, onda to kažem u klubu, ne preko medija. Znam da novinari ne vole kad se priča o tekstovima koji izlaze u medijima, jasno mi je da imaju svoj stav i mišljenje, no kad me već pitate što mi se ne sviđa, onda ću vam reći da mi nikako ne sjedaju stvari koje nemaju veze s vezom, a redovito se pojavljuju. Recimo, ova priča s premijama. Bio je to normalan razgovor nas nekoliko starijih igrača s Upravom kluba. I takvi razgovori se vode u svakom normalnom europskom klubu. Bilo je nekih nejasnoća i to smo htjeli riješiti i riješili smo normalnim razgovorom. I onda se pojave razne konstrukcije i priče o nekoj pobuni. Ma dajte, molim vas? Pa kome je u interesu “bušiti” nas kada atmosfera i rezultati nikada nisu bili bolji.
Kako se Izet popišao po glupom Tomi Ničoti i tovarskim redikulima koji se lijepe na ovakve tekstove ko muhe na govno, a sve u nadi da će se Dinamo srozat na razinu njihove sektaške prćije.
Kako se Izet popišao po glupom Tomi Ničoti i tovarskim redikulima koji se lijepe na ovakve tekstove ko muhe na govno, a sve u nadi da će se Dinamo srozat na razinu njihove sektaške prćije.
Ne možeš ti bez tovara, Hajduka i ovih južno od svetog Roka.Roland Deschain wrote:- Karakterna je svlačionica i dobra atmosfera, kao što sam vam rekao u prethodnom odgovoru. Ako i ima nekih stvari koje mi se ne sviđaju, onda to kažem u klubu, ne preko medija. Znam da novinari ne vole kad se priča o tekstovima koji izlaze u medijima, jasno mi je da imaju svoj stav i mišljenje, no kad me već pitate što mi se ne sviđa, onda ću vam reći da mi nikako ne sjedaju stvari koje nemaju veze s vezom, a redovito se pojavljuju. Recimo, ova priča s premijama. Bio je to normalan razgovor nas nekoliko starijih igrača s Upravom kluba. I takvi razgovori se vode u svakom normalnom europskom klubu. Bilo je nekih nejasnoća i to smo htjeli riješiti i riješili smo normalnim razgovorom. I onda se pojave razne konstrukcije i priče o nekoj pobuni. Ma dajte, molim vas? Pa kome je u interesu “bušiti” nas kada atmosfera i rezultati nikada nisu bili bolji.
Kompleksi su to.
I onda se još pobuniš kad se tu nalipi nešto vezano za GNK Dinamo. Jebiga tupko, nema nikakve veze s Hajdukom, u tome je problem
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Blažičko...
Šljam...
;)
Niche, smiri se. Ne piši ništa.
Zalipit će članak još 5 puta na temi o Hajduku, nemoj se zajebavati.
S čime je to diler iz zagrebačkog kvarta počeja razriđivati robu?
Guest- Guest
svaki put kad se približi termin neke važne utakmice dinama pacijenti iz klana "dabogda sve izgubili" popuste i bombardiraju medije svojim proljevima.
jebiga.
ne može svatko imati narodnu vlast jer se svaki narod ne može izmanipulirati.
jebiga.
ne može svatko imati narodnu vlast jer se svaki narod ne može izmanipulirati.
sitting_bull-
2015-09-28
cuj je'l ja tebi lijepim slicne etikete...to govori dovoljno o tebi da se neodgojen i coban bez uvrijede za cobanefridrih_niche wrote:Blažičko...
Šljam...
;)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
“
[ltr]A penal u 86. minuti dosudio je Pajač ili Pajac…sramota za HNL[/ltr]
[ltr]DINAMO : ISTRA 1961 1:0
Hrabro se Istra 1961 odupirala Dinamu sve do 86. minute kada sudac Pajač, koji ispada Pajac, sudi penal kojeg ni kamere nisu mogle dokazati, a navodno je Grujević igrao rukom, a da se igralo protiv bilo koga drugog, to penal ne bi bio. To su oni momenti kada ti se nogomet smuči i više ti se ne gleda. Ovo nije bio poguranac Dinamu, već Slaven Belupu i Interu. ”
RESPECT!
[/ltr]
Hrabro se Istra 1961 odupirala Dinamu sve do 86. minute kada sudac Pajač, koji ispada Pajac, sudi penal kojeg ni kamere nisu mogle dokazati, a navodno je Grujević igrao rukom, a da se igralo protiv bilo koga drugog, to penal ne bi bio. To su oni momenti kada ti se nogomet smuči i više ti se ne gleda. Ovo nije bio poguranac Dinamu, već Slaven Belupu i Interu. ”
RESPECT!
[/ltr]
Guest- Guest
idiot niche opet u tuđem oku vidi trun, a u vlastitome mu ni zaostali balvan iz vremena njegove revolucije ne smeta.
sitting_bull-
2015-09-28
Zakaj taj istarski portal nije vidio penal za Dinamo u 17. minuti kad je igrač Istre rukama obranio čisti gol? A i ovaj u 86. minuti bio je penalčina. A zakaj tebe forumsku uopće opterećuje kad Dinamo pobijedi Istru? Pa tvoji hajdučići nam nisu konkurencija, a svaka pobjeda Dinama protiv ovih iz donje polovice HNL-a je ustvari pomoć tvom hajdučiću. Trebate nam biti zahvalni do neba.
Zeko-
2015-08-26
Ajde i ti zanovijetaš. Već neko vrime nije ih poguralo, bilo je pitanje vrimena.fridrih_niche wrote:“
RESPECT!
[/ltr]
Znalo se to i češće događati.
Guest- Guest
Nisam ni sumnjao da će tovari pohrlit na temu najvećeg našeg kluba. Pazi debila. Poguranac Dinamu kod +14. Ni riječi o tome da je u prvom poluvremenu nedosuđen čisti penal za Dinamo.
Roland Deschain wrote:Nisam ni sumnjao da će tovari pohrlit na temu najvećeg našeg lopovskog kluba.
Guest- Guest
Pazi, poguranac na +14 nije moguć.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
sikter s teme o dinamu, drogirani idiote.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
sitting_bull-
2015-09-28
učitelj idiot, učenik još veći.isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć. :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
splitski blizanci. jedna molekula mozga koju koriste dva tijela.
sitting_bull-
2015-09-28
Navikli su se na lopovluke u zadnja dva desetljeća, pa im dodje pod normalno kad se ovako pokrade malena Istra...isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
A i triba in psihu namistit prije Europe...
Jesu li registrirali Bebeka, Pajca, Marica i Vucemilovica za euro proljeće?
Guest- Guest
Ajde Niče, puši kurac. Nemoj stalno biti papagaj jer ispadaš debil ko tvoj kolega. Jednom pogledaj utakmicu i prosuđuj realno što je bilo.fridrih_niche wrote:Navikli su se na lopovluke u zadnja dva desetljeća, pa im dodje pod normalno kad se ovako pokrade malena Istra...isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
A i triba in psihu namistit prije Europe...
Jesu li registrirali Bebeka, Pajca, Marica i Vucemilovica za euro proljeće?
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50