Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ajde Niče, puši kurac. Nemoj stalno biti papagaj jer ispadaš debil ko tvoj kolega. Jednom pogledaj utakmicu i prosuđuj realno što je bilo.fridrih_niche wrote:Navikli su se na lopovluke u zadnja dva desetljeća, pa im dodje pod normalno kad se ovako pokrade malena Istra...isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
A i triba in psihu namistit prije Europe...
Jesu li registrirali Bebeka, Pajca, Marica i Vucemilovica za euro proljeće?
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Točno ovo boldano.fridrih_niche wrote:Navikli su se na lopovluke u zadnja dva desetljeća, pa im dodje pod normalno kad se ovako pokrade malena Istra...isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
To je za njih postalo normalno.
Guest- Guest
splitski blizanac idiot niche pljuje po bebeku koji im je u osijeku maksimalno prilagodio kriterij i progledao drugi žuti caktašu i žuti za hamzu više puta.fridrih_niche wrote:Navikli su se na lopovluke u zadnja dva desetljeća, pa im dodje pod normalno kad se ovako pokrade malena Istra...isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć. :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
:bball:
nezahvalna marva bi nakon prsta i ruke htjela još.
mrršš ljubiti bebeka u lijevi i desni guz pa onda u sredinu, stoko drogirana.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne sjećam se da si se bunio kad su tu malenu Istru stvarno pokrali na Poljudu dosudivši nepostojeći penal za koji čak ni igrači Hajduka nisu vjerovali da je suđen. A smetaju ti dva čista igranja rukom od kojih je samo jedno suđeno. Kakvo licemjerje.fridrih_niche wrote:Navikli su se na lopovluke u zadnja dva desetljeća, pa im dodje pod normalno kad se ovako pokrade malena Istra...isključivi krivac wrote:Pazi, poguranac na +14 nije moguć.fridrih_niche wrote:Lopovski klub bili, lopovski klub i ostali...
Pljuc!
;)
2018-11-10
fridrih_niche wrote:Kad navijač Dinama ide nekog prozivat za licemjerje, lol...
:D
Guest- Guest
Niche, koliko komadi si zapalija danas?fridrih_niche wrote:Al Tominjo mi je svejedno drag...
(Y)
Guest- Guest
splitski blizanci na temi o dinamu.
neprocjenjivo.
neprocjenjivo.
sitting_bull-
2015-09-28
Jebote, tovarski idioti laprdaju o utakmici u kojoj je Dinamo oštećen za čisti penal, a i ovaj dosuđeni je čist kao suza. Tak je analiza u "Stadionu" rekla.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Al Tominjo mi je svejedno drag...
(Y)
Ostavi te pederske izjave za Antu kad se vrati.
2018-11-10
Kad bukva pokušava biti duhovit, a odavno je očito da je operiran od bilo kakve vrste zajebancije, humora ili bilo kakve socijalne interakcije.isključivi krivac wrote:Niche, koliko komadi si zapalija danas?fridrih_niche wrote:Al Tominjo mi je svejedno drag...
(Y)
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Kad bukva pokušava biti duhovit, a odavno je očito da je operiran od bilo kakve vrste zajebancije, humora ili bilo kakve socijalne interakcije.isključivi krivac wrote:Niche, koliko komadi si zapalija danas?fridrih_niche wrote:Al Tominjo mi je svejedno drag...
(Y)
Guest- Guest
To nije pederluk, nego izraz simpatije...Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:Al Tominjo mi je svejedno drag...
(Y)
Ostavi te pederske izjave za Antu kad se vrati.
:D
A Ante je već tu...
Trenutno je u Zagrebu kod Dalmatinke, sad će doc na net...
:p
Guest- Guest
sve što dalje naprave je bonus...mmmmuckodjubre wrote:Još sati dijele najveći hrvatski klub od nastupa u KO fazi EL...
Kakva godina HR nogometa,repka povijesni uspjeh,kapetan i najveći hr igrač svih vremena LM10 pomeo konkurenciju i pokupio sve nagrade za najboljega igrača,najveći hr klub dinamo izborio euro proljeće...
Tipično razmišljanje navijača malog kluba.muckodjubre wrote:
sve što dalje naprave je bonus...mmm
Guest- Guest
Kad se već navijači tog kluba ne sjete, tu je orjunaški, jugonostalgičarski portal Nogomet+
Guest- Guest
o jbt. led! Pa sve facebook navijačke grupe Dinama su čestitale! Tipična Hajdučka smicalica ...isključivi krivac wrote:Kad se već navijači tog kluba ne sjete, tu je orjunaški, jugonostalgičarski portal Nogomet+
sat2-
2015-09-28
isključivi krivac wrote:Tipično razmišljanje navijača malog kluba.muckodjubre wrote:
sve što dalje naprave je bonus...mmm
sat2-
2015-09-28
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50