Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Čujem da će kod Zokija do ljeta!?Roland Deschain wrote:Dinamo izgleda sve dogovorio s Atiemwenom iz Gorice koji bi trebao doći na ljeto. "Beli" je bio među najboljim igračima lige u jesen.
https://www.24sata.hr/sport/atiemwen-potpisao-za-dinamo-pa-se-oprostio-sa-suigracima-610401
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Inače mislim da on sad nije nužno potreban Dinamu, to je i Bjelica prije rekao. Doveden je radi vjerojatne prodaje Olma ili Gojaka na ljeto. Ako bi Al Ain dobro platio tu posudbu onda to i nije tako loša ideja.
Nemreš to gledati na taj način. Koji od tih drugih klubova sa puno manjim budžetom je igrao skupine LP ili Eurolige 12 puta u 13 godina? Samo jedan klub mi reci. Jedan jedini. Istina je da su neki prošli grupu i igrali proljeće u Europi. Ali, kaj je po tebi veći uspjeh, igrati stalno skupine kao što to Dinamo radi ili jedanput-dvaput proći skupinu, igrati proljeće u Europi, a onda te više nema ni u jeseni u Europi? I za mene, ovo sada nije neki velebni uspjeh, uspjeh je ali nije velebni. To bi bio kad bi prošli sada još bar 2 kola i ušli među 8.Roland Deschain wrote:Pričaš kao da bi itko iz kluba saslušao bilo kakav prijedlog nekog sa strane. Klub je udruga građana i kao takav bi trebao biti otvoren za građane koji su članovi te udruge, a oni se ponašaju ko zatvoreno tajno društvo. Udruga je u službi kriminalca iz Međugorja i s njim grupe povezanih osoba, a prvi i osnovni cilj je izvlačenje dobiti udruge. Jedino ovce puše priče o nekakvim velebnim uspjesima. S proračunom koji klub ima osvajanje prvenstva je nešto što se podrazumijeva, a ne da se slavi ko veliki uspjeh. U LP se ušlo samo 4 puta i osvojila su se bijedna 4 boda. U EL je također bilo teških blamaža, a sad se konačno prošla grupa i iz toga se radi fama. Drugi klubovi s puno manjim budžetom ostvaruju puno bolje rezultate. Npr ovaj Plzen, njima je pod normalno prezimit u Europi, a samo ove sezone su osvojili više bodova u LP, nego mi u 4 LP. A imaju skoro tri puta manji budžet. O financijskom uspjehu ne mogu puno jer je gotovo nemoguće doći do detaljnog izvješća, ali samom činjenicom da se stalno dižu krediti i prodaju igrači dovodi se u sumnju priča koju plasira kriminalac. Zato, pustimo te priče kako ne treba ništa mijenjati jer je klub super uspješan na svim poljima. To su priče za malu djecu i tutleke.
Zeko-
2015-08-26
ti očigledno ne čitaš što sam napisao, ili pamtiš samo ono što ti paše.Roland Deschain wrote:Pričaš kao da bi itko iz kluba saslušao bilo kakav prijedlog nekog sa strane. Klub je udruga građana i kao takav bi trebao biti otvoren za građane koji su članovi te udruge, a oni se ponašaju ko zatvoreno tajno društvo. Udruga je u službi kriminalca iz Međugorja i s njim grupe povezanih osoba, a prvi i osnovni cilj je izvlačenje dobiti udruge. Jedino ovce puše priče o nekakvim velebnim uspjesima. S proračunom koji klub ima osvajanje prvenstva je nešto što se podrazumijeva, a ne da se slavi ko veliki uspjeh. U LP se ušlo samo 4 puta i osvojila su se bijedna 4 boda. U EL je također bilo teških blamaža, a sad se konačno prošla grupa i iz toga se radi fama. Drugi klubovi s puno manjim budžetom ostvaruju puno bolje rezultate. Npr ovaj Plzen, njima je pod normalno prezimit u Europi, a samo ove sezone su osvojili više bodova u LP, nego mi u 4 LP. A imaju skoro tri puta manji budžet. O financijskom uspjehu ne mogu puno jer je gotovo nemoguće doći do detaljnog izvješća, ali samom činjenicom da se stalno dižu krediti i prodaju igrači dovodi se u sumnju priča koju plasira kriminalac. Zato, pustimo te priče kako ne treba ništa mijenjati jer je klub super uspješan na svim poljima. To su priče za malu djecu i tutleke.
jesu li ikada i zzd i sada dtsm došli u dinamo i rekli: ljudi, mi predstavljamo jednu grupu navijača i željeli bismo neke promjene. dajte da zajednički vidimo što mi mislimo i što vi mislite pa da se o tome razgovara, dogovara i pregovara i da unutar raspoloživog okvira probamo napraviti neki pomak. kad se usuglasimo može se mijenjati i pravni okvir kako bi promjene bile kvalitetnije.
nisu.
njihovi prvi istupi svodili su se na tvrdnje kako u dinamu ništa ne valja, kako je tamo sve kriminal i kako sve treba rasturiti i dovesti novu ekipu koja će biti kao poštena!
dakle, nastupili su kao zadnji idioti koji nemaju pojma kako napraviti promjene za koje se zalažu, a istovremeno među njima nema niti jedne jedine osobe s referencama u radu što u nogometu što u klubu dinamova formata. čisti diletantizam.
evo ti jedan primjer iz osobnog iskustva: pozvan sam u jednu firmu koja je imala određenih organizacijskih problema, ali nije imala problema s financijama jer je iz branše u kojoj se vrti lijepa lova (nafta). Vlasnik firme mi je odmah, čim smo počeli razgovarati odmah rekao sljedeće: mi znamo da imamo problema u organizaciji i nemoj nam ih nakon mjesec dana nabrajati kao neko tvoje otkrivanje problema jer i sami znamo koji su nam problemi. pokušaj naći "how to solve problems". i onda mi je odmah nabrojao što su oni sami uočili kako za to ne bih gubio vrijeme. nakon nekoliko tjedana snimio sam kritične točke i uska grla i predložio način da se to nadvlada. naravno, nisu usvojili sve, ali je poboljšanje bilo dovoljno isplativo da me zadrže na platnoj listi kao vanjskog suradnika.
što misliš kako bi se proveo da sam za tih par tjedana došao i rekao kako je sve za kurac i kako sve treba promijeniti?
a upravo tako, sve je za kurac, su tvrdili zzd-ovci i sad ovi iz dtsm.
neće biti, jer da je tako onda bi i dinamo bio u kurcu. ima li, ili nema kriminala znati ćemo kad padnu pravomoćne presude. čak se i tu meni kao laiku otvara pitanje: kako to da dorh i uskok isplaćene provizije, ili obveze po građanskim ugovorima u dinamu tretira kao kriminal i krađu i na transfer cifru od cca 170 milijuna eura nalazi 116 milijuna kuna kao otuđen novac (premda postoje građanski ugovori o isplatama), a istovremeno nema nikakvih sumnji u više od 20 milijuna kuna provizije koje je zadnje dvije i pol godine isplatio hajduk na osam puta manje transfere?
no, pustimo to, o tome će odlučiti oni koji to moraju jer im je posao.
što se tiče nastupa u europi, svaki je plasman bilo u grupu lp, bilo u uefa ligu veliki uspjeh.
uspoređivati dinamo s Viktorijom, ili bilo kojim drugim klubom jednostavno nije moguće. Tako je išla usporedba i sa astanom koja kao ima manji budžet, a vlasnik joj je jedan od milijardera iz Kazahstana.
ili reći kako je Bayern nabio dinamos 5:0 u sezoni u kojoj je tj isti Bayern i arsenalu zabio 5 komada.
jednostavno, dinamo nije kvalitetom bio dorastao tim natjecanjima, a istovremeno je od europskih klubova postizao najbolje rezultate u kvalifikacijama.
još jednom za kraj: navedi mi gdje sam ja napisao kako ne treba ništa mijenjati?
međutim, da sam za eksperimente čiji rezultati mogu biti i smrtonosni za dinamo - nisam.
dtsm za sada nudi samo eksperimente s neizvjesnim posljedicama za dinamo.
kad izađu s pametnm prijedlozima, a do sada osim blebetanja o izborima nismo vidjeli niti jedan, možda zavrijede da se njihovi prijedlozi razmotre, analiziraju i vidi efekat. u tom slučaju ih i treba konzultirati jer bi ideja bila njihova i oni bi najbolje znali što prijedlozi sadrže.
apstraktno laprdanje mi mislimo, mi optužujemo, sve treba promijeniti i ništa ne valja nitko ozbiljan neće ni razmatrati i tu su u dinamu apsolutno u pravu kad odbijaju razgovor s ekipom koja tvrdi kako je skupština nelegalna i ostala sranja.
sitting_bull-
2015-09-28
https://amp.index.hr/article/2058749/krece-dinamovo-proljece-opca-mobilizacija-navijaca-najvecom-akcijom-do-sada
ovkve aktivnosti očekujem od udruga navijača dinama.Roland Deschain wrote:https://amp.index.hr/article/2058749/krece-dinamovo-proljece-opca-mobilizacija-navijaca-najvecom-akcijom-do-sada
da su ovako startali, umjesto prozivanja i optužbi, imali bi lijepu poziciju i za razgovore, pregovore, dogovore i oko drugih pitanja.
možda ih sad ipak savjetuje netko tko zna kako izbjegavajući konflikte postići cilj. vidjeti ćemo.
sitting_bull-
2015-09-28
Ognjen Naglić smijenjen iz Dinama jer mu je zasmetala pljačka kluba
Ono što se zadnjih mjesec dana pričalo u kuloarima napokon je i potvrđeno na službenoj web stranici Dinama. Ognjen Naglić više nije član Nadzornog odbora Dinama.
Razlog smjene prema izvorima bliskim Dinamu je, naravno, jasan; na Skupštini Kluba održanoj 18. prosinca 2018. godine Naglić je prekršio nepisano pravilo GNK-a, a to je da nitko ne smije imati vlastito mišljenje koje je suprotno od mišljenja onih koji su nepravomoćno opljačkali Klub za 116 milijuna kuna.
“Na žalost, Dinamo je proteklih mjeseci punio stupce crnih kronika. Trojica naših bivših dužnosnika osuđena su na zatvorske kazne, nekome polubalkanskom špijunu kupovani su jacuzziji, netko se na surov način narugao vođenju kluba. A klub bi trebao imati nultu toleranciju prema bilo kakvim nepravilnostima. Prije 18 godina ovdje smo, u argumentiranoj raspravi, smijenili tadašnje vodstvo kluba, jer su se bili odnarodili. Ni oni tada nisu bili veći od kluba, nitko nije”. – izjavio je tada, između ostalog, Naglić.
Također, na istoj je Skupštini izglasan novi Statut, a ovako je Naglić novinarima prokomentirao situaciju oko krovnog dokumenta Dinama:
“Sprema se novi Statut, bit će i izglasan, no moja je primjedba što taj važan dokument nije na vrijeme dostavljen svim Skupštinarima. Ja sam u klubu svaki dan, vidio sam ga tek prije 120 minuta”.
Statut je pisao Miroslav Rozić, predsjednik NO-a Dinama, a u javnosti poznat kao opskurna politička posvuduša. Naravno, Statut je izglasan jednoglasno, bez potrebe za barem pravnom provjerom dokumenta kojeg je pisao po struci inženjer biologije.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/ognjen-naglic-smijenjen-iz-dinama-jer-mu-je-zasmetala-pljacka-kluba/?fbclid=IwAR1BdWqvvR16n67XyPF4S4f7ASN_tcEf4Ff620Ju2BWTleIND81d4RP4REE
Pa ti diži glas protiv kriminala.
Guest- Guest
kad tu vijest kreira nogomet+, prenese index, a na forum zalijepi idiot amper onda je jasno kako "dabogda sve izgubili" ekipa ne spava.
kako bi se skrenula pozornost sa hajdukovih f-16 i njihove što prodaje, što nabave, po uzoru na Plenkovića i tolušićeve cipele tovari se kao bave dinamom i statusom bivšeg člana no dinamo .
sreća pa je stanje u hajduku super pa se uz zbivanja u dinamu mogu malo opustiti.
kako bi se skrenula pozornost sa hajdukovih f-16 i njihove što prodaje, što nabave, po uzoru na Plenkovića i tolušićeve cipele tovari se kao bave dinamom i statusom bivšeg člana no dinamo .
sreća pa je stanje u hajduku super pa se uz zbivanja u dinamu mogu malo opustiti.
sitting_bull-
2015-09-28
I ne samo to. Treba pogledati i kako završava svaki članak nogometa+ i novinara Polovanca koji piše ta sranja.
Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.
Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607
Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.
Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607
Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Zeko-
2015-08-26
Kako je došlo do prvog kontakta sa klubom i Zdravkom Mamićem?
- Još prošlog leta se desio prvi kontakt, oni su već imali tri napadača i nismo se dogovorili, već je bilo 5-6. kolo u toku, ali je ovaj put sve to bilo ozbiljnije, ja sam kvalitet potvrdio tako što sam postao prvi strelac lige. Čuo sam se direktno sa Zdravkom Mamićem, poželeo mi je dobrodošlicu, verovao je od početka u moje kvalitete, sad je sve to bilo intenzivnije i sa njegove strane nego letos. Zato sam i želeo da dođem, to se i desilo.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3026690-ispovest-prvog-srbina-u-dinamu-sta-su-mi-rekli-bed-blu-bojsi-a-sta-mamic-i-kako-mi-je-luka-jovic-pomogao-u-nevolji-foto
- Još prošlog leta se desio prvi kontakt, oni su već imali tri napadača i nismo se dogovorili, već je bilo 5-6. kolo u toku, ali je ovaj put sve to bilo ozbiljnije, ja sam kvalitet potvrdio tako što sam postao prvi strelac lige. Čuo sam se direktno sa Zdravkom Mamićem, poželeo mi je dobrodošlicu, verovao je od početka u moje kvalitete, sad je sve to bilo intenzivnije i sa njegove strane nego letos. Zato sam i želeo da dođem, to se i desilo.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3026690-ispovest-prvog-srbina-u-dinamu-sta-su-mi-rekli-bed-blu-bojsi-a-sta-mamic-i-kako-mi-je-luka-jovic-pomogao-u-nevolji-foto
Guest- Guest
Sekta je nešto nervozna u zadnje vrime, skidaju se glave svakome ko se drzne mislit drukčije te zastrani i skrene s kursa zadanog iz Međugorja, prvo bidni Svetina sad i ovi jadničak.
Čestitke sektaši, valjda ćete i ova hodočašća u Villu Reginu, transferna ukazanja međugorskog proroka, kao i deal Tatte s Brattom u Emiratima glede Belog o kojem ćemo zasigurno za koju godinu čitat u Football Leaksu, također proslavit na koncertu povodom Dinamovog proljeća
Čestitke sektaši, valjda ćete i ova hodočašća u Villu Reginu, transferna ukazanja međugorskog proroka, kao i deal Tatte s Brattom u Emiratima glede Belog o kojem ćemo zasigurno za koju godinu čitat u Football Leaksu, također proslavit na koncertu povodom Dinamovog proljeća
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
na temi o malom klubu iz palanke na moru verbal kint piše:Verbal Kint wrote:Sekta je nešto nervozna u zadnje vrime, skidaju se glave svakome ko se drzne mislit drukčije te zastrani i skrene s kursa zadanog iz Međugorja, prvo bidni Svetina sad i ovi jadničak.
Čestitke sektaši, valjda ćete i ova hodočašća u Villu Reginu, transferna ukazanja međugorskog proroka, kao i deal Tatte s Brattom u Emiratima glede Belog o kojem ćemo zasigurno za koju godinu čitat u Football Leaksu, također proslavit na koncertu povodom Dinamovog proljeća :bball:
"Nema vriđanja ni iznošenja neprovjerenih i lažnih informacija ka činjenica, kome je do toga ima grupu od propalog žandara jastoga.
Mi smo gospoda, naši admini ne baniraju zbog iznošenja vlastitog mišljenja"
mi smo gospoda, ne vrijeđamo, ne iznosimo neprovjerene i lažne informacija?!
dobra je ta droga koju vam naš hajduk dila, jer u isto vrijeme i serete i jedete vlastita govna.
nakon što ste prodali memollu osilili ste se pa komentirate transfer jednog od najboljih igrača jesenskog dijela 1.hnl-a u najbolji klub hrvatske.
prije toga ste rudešu posudili dragulja ukradenog dinamu, luku pasaričeka. ne samo da radite vrhunske izlazne transfere, nego ste i velikodušni prema filijali.
'ko more s vama? (osim dinama, rijeke, osijeka, lokomotive i gorice)
sitting_bull-
2015-09-28
Kako dobar rezultat i uspjeh brzo makne u stranu priče o transparentnosti, poštenju i izborima u Dinamu.Verbal Kint wrote:Sekta je nešto nervozna u zadnje vrime, skidaju se glave svakome ko se drzne mislit drukčije te zastrani i skrene s kursa zadanog iz Međugorja, prvo bidni Svetina sad i ovi jadničak.
Beskičmenjaci bili i ostali!
Guest- Guest
Vidim kako se tovari lože na izmišljotine opskurnih portala koje na više foruma lijepe tovarski plaćenici iz samo njima znanih razloga, pa ću malo pojasniti neke stvari.
1. Nikakva delegacija Gorice nije bila u Međugorju, to znam iz prve ruke pošto poznajem gospođu iz objave koja je tajnica g. Črnka.
2. Andrićev navodni intervju je prenio srpski tabloid. Možda je istina, možda nije. Mi navijači Dinama se ne zavaravamo da Mamić nema utjecaja u klubu.
3. Naglić je godinama Mamićev intimus i sad je odjednom kod njega proradila savjest. Priča za ovce. Znamo zašto je Naglić izbačen, ali to nije rema za forume.
4. Atiemwen. Bjelica ga nije tražio, nije mu potreban pogotovo jer su mu se vratili Moro i Majer. Ulaganje u budučnost. S posudbom se prebija cijena, možda baš nije to trebao biti Al Ain, ali vjerojatno nitko drugi to ne bi platio. Svako zlo za neko dobro.
5. Novi predsjednik NO Hajduka je notorni ovisnik kojem je diler iz zagrebačkog kvarta čije ime počinje s V. Živio NH.
1. Nikakva delegacija Gorice nije bila u Međugorju, to znam iz prve ruke pošto poznajem gospođu iz objave koja je tajnica g. Črnka.
2. Andrićev navodni intervju je prenio srpski tabloid. Možda je istina, možda nije. Mi navijači Dinama se ne zavaravamo da Mamić nema utjecaja u klubu.
3. Naglić je godinama Mamićev intimus i sad je odjednom kod njega proradila savjest. Priča za ovce. Znamo zašto je Naglić izbačen, ali to nije rema za forume.
4. Atiemwen. Bjelica ga nije tražio, nije mu potreban pogotovo jer su mu se vratili Moro i Majer. Ulaganje u budučnost. S posudbom se prebija cijena, možda baš nije to trebao biti Al Ain, ali vjerojatno nitko drugi to ne bi platio. Svako zlo za neko dobro.
5. Novi predsjednik NO Hajduka je notorni ovisnik kojem je diler iz zagrebačkog kvarta čije ime počinje s V. Živio NH.
idiot.isključivi krivac wrote:Kako dobar rezultat i uspjeh brzo makne u stranu priče o transparentnosti, poštenju i izborima u Dinamu. :bball:
usporedimo kako se razvijao dobar rezultat i uspjeh zadnjih 13 godina.
hajduk je osvojio:
- 2 kupa hrvatske
- 1 puta igrao grupnu fazu europske lige
dinamo je:
- 12 puta bio prvak hrvatske,
- 12 puta igrao grupnu fazu europskih natjecanja, od toga 4 puta ligu prvaka,
- 8 puta je osvajao kup,
- 3 puta super kup hrvatske,
- 5 puta je bio osvajač prvenstva i kupa pa se super kup nije igrao
izgleda kako idiot više niti ne zna što je to dobar rezultat, što je i logično jer je deviza našeg hajduka kako rezultat nije bitan, pa tek dodatni europski iskorak dinama smatra dobrim rezultatom i uspjehom.
premda se radi o idiotu svejedno je čudno obzirom da će hajduku ove godine strašan uspjeh biti ako se dočepa četvrtog mjesta.
jebena su ta dvostruka mjerila koje idiot koristi.
sitting_bull-
2015-09-28
Zar ne znas neradnicku mantru...ideali su vjecni jebes rezultatesitting_bull wrote:idiot.isključivi krivac wrote:Kako dobar rezultat i uspjeh brzo makne u stranu priče o transparentnosti, poštenju i izborima u Dinamu.
usporedimo kako se razvijao dobar rezultat i uspjeh zadnjih 13 godina.
hajduk je osvojio:
- 2 kupa hrvatske
- 1 puta igrao grupnu fazu europske lige
dinamo je:
- 12 puta bio prvak hrvatske,
- 12 puta igrao grupnu fazu europskih natjecanja, od toga 4 puta ligu prvaka,
- 8 puta je osvajao kup,
- 3 puta super kup hrvatske,
- 5 puta je bio osvajač prvenstva i kupa pa se super kup nije igrao
izgleda kako idiot više niti ne zna što je to dobar rezultat, što je i logično jer je deviza našeg hajduka kako rezultat nije bitan, pa tek dodatni europski iskorak dinama smatra dobrim rezultatom i uspjehom.
premda se radi o idiotu svejedno je čudno obzirom da će hajduku ove godine strašan uspjeh biti ako se dočepa četvrtog mjesta.
jebena su ta dvostruka mjerila koje idiot koristi.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2058773
Pišanje po tovarskim glasilima.
Pišanje po tovarskim glasilima.
Last edited by Roland Deschain on 25/1/2019, 12:34; edited 1 time in total (Reason for editing : B)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Naglić je sve ove godine sjedio u NO i nikad nije riječ rekao protiv pljačke Dinama, nego je kao predsjednik NO sve to amenovao. Sad se odjednom u njemu kao probudila svijest i odjednom je postao nekakav borac za pravdu. Skužio je da se Mamiću bliži kraj pa si radi odstupnicu dajući informacije udruzi o tome što se događa. I sad bi ga kao netko trebao žaliti.
Daj Kunta Kinte i forumska ne trabunjajte ovdje bez veze i smisla. Drž'te se svojih riličara i plačite i kukajte na temi NK Jogurt š.r.d.
Zeko-
2015-08-26
Bjelica dobio po pičci od svojih. Sva sreća da prvu igramo protiv Rudeša kojeg budu valjda pobijedili. Jest da su ovo pripreme, ali u svim ovim utakmicama igra Dinama je bila zakurac. Sve nekakva mučenja a protivnici su svi slabiji za nekoliko klasa.
Zeko-
2015-08-26
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50