Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Nitko od nas nije pravi krscaninisključivi krivac wrote:Roland Deschain wrote:Ja sam dobar kršćanin, volio bih mu pomoći, ali izgleda da je to Sizifov posao.PABLO ESCOBAR wrote:Ma tominjo brate odjebi ovog retarda. Smrdi na srbina sa kilometraRoland Deschain wrote:Ja sam sto puta rekao što mislim o tvom mentalnom sklopu, ovim postom samo dokazuješ.
Inače, prvi odlomak je zajebancija, a ovo ostalo su reakcije na primitivne ispade tovarskih navijača, a ne normalnih Dalmatinaca.
Da si ti kršćanin, ne bi mrzio.
Možeš biti jedino lažni kršćanin
Samo si ti pravi debil.
Eto
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nemoj ti povlačiti ništa, nastavi trabunjati bez smisla.PABLO ESCOBAR wrote:Nevolim povlaciti to.pitanje ali tebi cigansturo valjda nije jasno da ti nije bilo tominja i takvih ti ssada nebi prosipao govna na forumuisključivi krivac wrote:hahaPABLO ESCOBAR wrote:Otkud tebi crve pravo da se tako ponasas prema tominjuisključivi krivac wrote:Prc, prc... Nisam tak mislil...
A kako se ja ponašam?
Ništa mu ja ružno nisam rekao, ni napisao. On je sam priznao da mrzi, a kako i koliko pokazuju njegovi postovi i upisi.
Guest- Guest
Jel bilo fino na traktoru 1995isključivi krivac wrote:Nemoj ti povlačiti ništa, nastavi trabunjati bez smisla.PABLO ESCOBAR wrote:Nevolim povlaciti to.pitanje ali tebi cigansturo valjda nije jasno da ti nije bilo tominja i takvih ti ssada nebi prosipao govna na forumuisključivi krivac wrote:hahaPABLO ESCOBAR wrote:Otkud tebi crve pravo da se tako ponasas prema tominjuisključivi krivac wrote:Prc, prc... Nisam tak mislil...
A kako se ja ponašam?
Ništa mu ja ružno nisam rekao, ni napisao. On je sam priznao da mrzi, a kako i koliko pokazuju njegovi postovi i upisi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jel istina amper da si mater dovodija rilovu da je izkrmi da ti.udjes u nadzorni odbor
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Iznapadala te tattičarska sekta moj imotski brate, a samo si reka istinu.PABLO ESCOBAR wrote:Dobro kad vi tako mudraci zborite. Zato ih je vise na maksimiru nego nasih.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Sv. Jeronim, zaštitnik Dalmacije, čiji blagdan slavimo 30. rujna svake godine, se za svog života krajem 4. i početkom 5. stoljeća, svjestan svoje teške i nagle dalmatinske naravi, molija s "Parce mihi Domine quia Dalmata sum" odnosno "Oprosti mi Gospodine što san Dalmatinac".Roland Deschain wrote:Moja žena praktički u Dalmaciji nije ni živjela. Ne mrzim nikog, pogotovo ne generaliziram. Mrzim te neke loše strane mentaliteta. Recimo ta bahatost ko da su bogom dani je česta kod Dalmatinaca, licemjerje kod navijača Hajduka je sveprisutna. S druge strane u mentalitetu zagrepčana mrzim tu često prisutnu pičkastost i podmuklost. Kod navijača Dinama isto ima neviđene gluposti. Recimo na jednom drugom forumu sam ušao u fajt. Kažu likovi kako su navijali za Dinamo i išli na utakmice do 2010, pa onda nisu do prošle godine radi Mamića. Rekoh, u čemu je razlika, Mamić je u Dinamu od 2001. I sad je, samo nije fizički. Toliko lutanja u strategiji borbe da se samo Mamiću olakšalo. Sad je došlo iz dupeta u glavu da je sve do sad samo štetilo grupi, a ne Mamiću.PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo ne mrzi dalmatince mada nas bas i nevoli mada mora trpit azdaja u kuci mu je dalmatinka a poznato je di se dalmatinka uda da je gazda samo jedan. Ona. Tominjo se pita u svojoj kuci isto koliko ja u kremlju.
Dalmatinski mentalitet je sjeban na više razina ali govorit da oni za sebe misle da su bogom dani je epic fail. Svakakvi jesmo ali fala Bogu bahatost, arogancija i gledanje s visoka nisu među tim osobinama, to više priliči Zagrepčanima
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
a jeste.
u zadnje vrijeme dominira mazohizam i tvrdoglavost.
da li je to što stvarno nemate pameti, ili u svojoj mahnitosti zaboravljate na vlastitu pamet ne bih ocjenjivao, ali da vam je pamet u petlji to je evidentno.
obzirom da ne pokazujete ambiciju napraviti algoritam kako bi to nadvladali opet se postavlja pitanje je li to zato što ste uistinu nesposobni, ili vam je draža linija manjeg otpora pa ne poduzimate ništa osim okrivljavanja drugih za vlastito stanje?
ako baš toliko volite patiti, ha, onda patite.
nemojte samo kmečati što za vašu patnju baš i ne nalazite empatiju kod drugih jer ste svojim kmečanjem dopizdili i bogu i vragu.
uostalom, neotuđivo je pravo svakog od vas, bio samoupravljač, demokrata, kapitalista, ili što vam volja, da bude blesav.
amper i niche to koriste i preko vlastitih mogućnosti.
u zadnje vrijeme dominira mazohizam i tvrdoglavost.
da li je to što stvarno nemate pameti, ili u svojoj mahnitosti zaboravljate na vlastitu pamet ne bih ocjenjivao, ali da vam je pamet u petlji to je evidentno.
obzirom da ne pokazujete ambiciju napraviti algoritam kako bi to nadvladali opet se postavlja pitanje je li to zato što ste uistinu nesposobni, ili vam je draža linija manjeg otpora pa ne poduzimate ništa osim okrivljavanja drugih za vlastito stanje?
ako baš toliko volite patiti, ha, onda patite.
nemojte samo kmečati što za vašu patnju baš i ne nalazite empatiju kod drugih jer ste svojim kmečanjem dopizdili i bogu i vragu.
uostalom, neotuđivo je pravo svakog od vas, bio samoupravljač, demokrata, kapitalista, ili što vam volja, da bude blesav.
amper i niche to koriste i preko vlastitih mogućnosti.
sitting_bull-
2015-09-28
Mogu oni svi svirat kurcu. Meni je dinamo prva liebe. A tattu bi likvidira bez griznje savisti. Dinamo bez tatticara je moj sanVerbal Kint wrote:Iznapadala te tattičarska sekta moj imotski brate, a samo si reka istinu.PABLO ESCOBAR wrote:Dobro kad vi tako mudraci zborite. Zato ih je vise na maksimiru nego nasih.
2015-09-13
Verbal Kint wrote:Sv. Jeronim, zaštitnik Dalmacije, čiji blagdan slavimo 30. rujna svake godine, se za svog života krajem 4. i početkom 5. stoljeća, svjestan svoje teške i nagle dalmatinske naravi, molija s "Parce mihi Domine quia Dalmata sum" odnosno "Oprosti mi Gospodine što san Dalmatinac".Roland Deschain wrote:Moja žena praktički u Dalmaciji nije ni živjela. Ne mrzim nikog, pogotovo ne generaliziram. Mrzim te neke loše strane mentaliteta. Recimo ta bahatost ko da su bogom dani je česta kod Dalmatinaca, licemjerje kod navijača Hajduka je sveprisutna. S druge strane u mentalitetu zagrepčana mrzim tu često prisutnu pičkastost i podmuklost. Kod navijača Dinama isto ima neviđene gluposti. Recimo na jednom drugom forumu sam ušao u fajt. Kažu likovi kako su navijali za Dinamo i išli na utakmice do 2010, pa onda nisu do prošle godine radi Mamića. Rekoh, u čemu je razlika, Mamić je u Dinamu od 2001. I sad je, samo nije fizički. Toliko lutanja u strategiji borbe da se samo Mamiću olakšalo. Sad je došlo iz dupeta u glavu da je sve do sad samo štetilo grupi, a ne Mamiću.PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo ne mrzi dalmatince mada nas bas i nevoli mada mora trpit azdaja u kuci mu je dalmatinka a poznato je di se dalmatinka uda da je gazda samo jedan. Ona. Tominjo se pita u svojoj kuci isto koliko ja u kremlju.
Dalmatinski mentalitet je sjeban na više razina ali govorit da oni za sebe misle da su bogom dani je epic fail. Svakakvi jesmo ali fala Bogu bahatost, arogancija i gledanje s visoka nisu među tim osobinama, to više priliči Zagrepčanima
Pa to ti je majstor izokrenuo, jer upravo je on takav. Bahati purger, koji misli da zbog činjenica da je iz Zagreba je automatski vrijedniji i bolji od drugih. I to je mali milijun puta pokaza tu na forumu, a mogu samo misliti koliko je to puta pokaza u stvarnosti.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Mogu oni svi svirat kurcu. Meni je dinamo prva liebe. A tattu bi likvidira bez griznje savisti. Dinamo bez tatticara je moj sanVerbal Kint wrote:Iznapadala te tattičarska sekta moj imotski brate, a samo si reka istinu.PABLO ESCOBAR wrote:Dobro kad vi tako mudraci zborite. Zato ih je vise na maksimiru nego nasih.
Guest- Guest
ne možeš misliti.isključivi krivac wrote:
Pa to ti je majstor izokrenuo, jer upravo je on takav. Bahati purger, koji misli da zbog činjenica da je iz Zagreba je automatski vrijedniji i bolji od drugih. I to je mali milijun puta pokaza tu na forumu, a mogu samo misliti koliko je to puta pokaza u stvarnosti.
ti nemaš mozak.
sitting_bull-
2015-09-28
Dajte, najte "riličari". Brojanje vas jebe, pa od onih stotinjak u čošku juga vidite isto kaj vidi i Mujo kad se vozi autocestom u kontra smjeru.
Zeko-
2015-08-26
isključivi krivac wrote:Verbal Kint wrote:Sv. Jeronim, zaštitnik Dalmacije, čiji blagdan slavimo 30. rujna svake godine, se za svog života krajem 4. i početkom 5. stoljeća, svjestan svoje teške i nagle dalmatinske naravi, molija s "Parce mihi Domine quia Dalmata sum" odnosno "Oprosti mi Gospodine što san Dalmatinac".Roland Deschain wrote:Moja žena praktički u Dalmaciji nije ni živjela. Ne mrzim nikog, pogotovo ne generaliziram. Mrzim te neke loše strane mentaliteta. Recimo ta bahatost ko da su bogom dani je česta kod Dalmatinaca, licemjerje kod navijača Hajduka je sveprisutna. S druge strane u mentalitetu zagrepčana mrzim tu često prisutnu pičkastost i podmuklost. Kod navijača Dinama isto ima neviđene gluposti. Recimo na jednom drugom forumu sam ušao u fajt. Kažu likovi kako su navijali za Dinamo i išli na utakmice do 2010, pa onda nisu do prošle godine radi Mamića. Rekoh, u čemu je razlika, Mamić je u Dinamu od 2001. I sad je, samo nije fizički. Toliko lutanja u strategiji borbe da se samo Mamiću olakšalo. Sad je došlo iz dupeta u glavu da je sve do sad samo štetilo grupi, a ne Mamiću.PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo ne mrzi dalmatince mada nas bas i nevoli mada mora trpit azdaja u kuci mu je dalmatinka a poznato je di se dalmatinka uda da je gazda samo jedan. Ona. Tominjo se pita u svojoj kuci isto koliko ja u kremlju.
Malo te jebu hrvatski pravpois i gramatika?
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Malo pravpoisRoland Deschain wrote:isključivi krivac wrote:Verbal Kint wrote:Sv. Jeronim, zaštitnik Dalmacije, čiji blagdan slavimo 30. rujna svake godine, se za svog života krajem 4. i početkom 5. stoljeća, svjestan svoje teške i nagle dalmatinske naravi, molija s "Parce mihi Domine quia Dalmata sum" odnosno "Oprosti mi Gospodine što san Dalmatinac".Roland Deschain wrote:Moja žena praktički u Dalmaciji nije ni živjela. Ne mrzim nikog, pogotovo ne generaliziram. Mrzim te neke loše strane mentaliteta. Recimo ta bahatost ko da su bogom dani je česta kod Dalmatinaca, licemjerje kod navijača Hajduka je sveprisutna. S druge strane u mentalitetu zagrepčana mrzim tu često prisutnu pičkastost i podmuklost. Kod navijača Dinama isto ima neviđene gluposti. Recimo na jednom drugom forumu sam ušao u fajt. Kažu likovi kako su navijali za Dinamo i išli na utakmice do 2010, pa onda nisu do prošle godine radi Mamića. Rekoh, u čemu je razlika, Mamić je u Dinamu od 2001. I sad je, samo nije fizički. Toliko lutanja u strategiji borbe da se samo Mamiću olakšalo. Sad je došlo iz dupeta u glavu da je sve do sad samo štetilo grupi, a ne Mamiću.PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo ne mrzi dalmatince mada nas bas i nevoli mada mora trpit azdaja u kuci mu je dalmatinka a poznato je di se dalmatinka uda da je gazda samo jedan. Ona. Tominjo se pita u svojoj kuci isto koliko ja u kremlju.
Malo te jebu hrvatski pravpois i gramatika?
Guest- Guest
ajmooooomuckodjubre wrote:mmm još sati dijele najveći HR klub od nastupa u KO fazi EL...dajte nam liverpool...
TEŠKI PORAZ HAJDUKA OD NAJVEĆEG HRVATSKOGA NOGOMETNOGA KLUBA DINAMA!
GLASALO ČAK 420 000 NAVIJAČA!!!!
KAKVA DOMINACIJA SVETINJE! !
Zeko-
2015-08-26
to su stari podaci.Zeko wrote:
TEŠKI PORAZ HAJDUKA OD NAJVEĆEG HRVATSKOGA NOGOMETNOGA KLUBA DINAMA!
GLASALO ČAK 420 000 NAVIJAČA!!!!
KAKVA DOMINACIJA SVETINJE! !
danas do 16:31 sati svoj glas je dalo 472.928 glasača, a dinamo dobiva 88%, hajduk 12%.
tako to izgleda kad se glasovanje osim splita, stobreča i kaštela malo proširi...
sitting_bull-
2015-09-28
kakvi trofeji i rezultati?Zeko wrote:
tko to broji?
ideal je vječan.
da, i broj mazohista na utakmicama.
sitting_bull-
2015-09-28
https://net.hr/sport/na-rubu-sporta/tucnjava-navijaca-u-slavonskom-brodu-policija-razdvajala-sukobljene-strane/
Opet BBB nalupali Torcidu...
Opet BBB nalupali Torcidu...
Kao što smo ranije najavili, najbolji strijelac HNL-a Komnen Andrić (23) biti će novi napadač Dinama! To nam je potvrdio i trener Modrih Nenad Bjelica.
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/video-bjelica-potvrdio-dolazak-srpskog-napadaca-najbolji-strijelac-prve-hnl-novo-je-pojacanje-modrih-cekamo-jos-samo-dokumentaciju/8289083/
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/video-bjelica-potvrdio-dolazak-srpskog-napadaca-najbolji-strijelac-prve-hnl-novo-je-pojacanje-modrih-cekamo-jos-samo-dokumentaciju/8289083/
sat2-
2015-09-28
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50