RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
Ne znam što ste se uspalili, lijepo se ne gleda utakmica, sutra kava i novine, pa kako prošli-prošli.
Prestao sam ih gledati kad su protiv Islanda ostavili nebranjen gol. Ugasio televiziju i prihvatio se posla.
Prestao sam ih gledati kad su protiv Islanda ostavili nebranjen gol. Ugasio televiziju i prihvatio se posla.
Guest- Guest
Sudac nas je zajebao za 2 gola. Ali boli me kurac za rukomet
Kako smo se jebali, dobro smo se i udali... ne jednom sam branio Linu, ali lik je očigledno izvitrija i odavno poša na kvasinu... Da smo i dobili Nijemce, opet bo nas Francuzi zgazili i opet kurac... kad glumiš debila protiv Brazilaca, vaditi se kasnije protiv domaćina i na svjetskih prvaka, mogu samo mazohisti...što je najgore, borili su se dečki. . donekle...ali struka je to sve katastrofalno posložila...u niti jednom sportu, trener nije možda toliko bitan kao u rukometu i košarci, a mi spadamo na žalost među nacije s odličnim igračima, ali katastrofalnim trenerima u oba sporta. I nema tu puno pomoći. A i boli me kurac više iskreno.
darth_vader-
2014-04-17
kolerik wrote:Ne znam što ste se uspalili, lijepo se ne gleda utakmica, sutra kava i novine, pa kako prošli-prošli.
Premlad si za takav pristup. Prerano sazrio. Moraš bar pet televizora tazbiti, tek onda ide zasluženi zen...
Najlakše tako, odustati odmah...ja lijepo krenem pun optimizma kako ću konačno pogledati nešto gdje naši igraju bez nerviranja, doslovce analizirajući sve iz neutralnog kuta, a sve završi mahanjem pred nosom papirima za razvod, rasplakanim klincima i mačkom koja se zabije jadna u vrata pokušavajući pobjeći od luđaka koji viče na usrani televizor.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Kako smo se jebali, dobro smo se i udali... ne jednom sam branio Linu, ali lik je očigledno izvitrija i odavno poša na kvasinu... Da smo i dobili Nijemce, opet bo nas Francuzi zgazili i opet kurac... kad glumiš debila protiv Brazilaca, vaditi se kasnije protiv domaćina i na svjetskih prvaka, mogu samo mazohisti...što je najgore, borili su se dečki. . donekle...ali struka je to sve katastrofalno posložila...u niti jednom sportu, trener nije možda toliko bitan kao u rukometu i košarci, a mi spadamo na žalost među nacije s odličnim igračima, ali katastrofalnim trenerima u oba sporta. I nema tu puno pomoći. A i boli me kurac više iskreno.
Zeko-
2015-08-26
Njemce smo trebali dobit da nije sudačkih grešaka, a protiv Brazila smo se sami sjebali. Te dvije tekme su najmanje drugo mjesto, tekma protiv Francuske nije trebala bit bitna uopće
ti idiote nauči više osnove pravopisa ako si već tobože neki nazi gay boyscorpion wrote:Njemce
End- Posts : 21177
2015-08-25
Popuši mi kurčinu šiptaru maloumni!End wrote:ti idiote nauči više osnove pravopisa ako si već tobože neki nazi gay boyscorpion wrote:Njemce
Jel sad pravopisno u redu?
Koliko sudije guraju smrdljive, retardirane nemce-ali džaba, Myrhol ih razara...
Guest- Guest
Klošarčiću, ko te bolje šamara? Ja dlanovima, ili tvoj ćale penisom?
Guest- Guest
Navijao za Norvežane kao da su naši. Super su igrali, nadam se da ozljeda Roda nije teška, ali nije izgledalo dobro...
Mi sutra sa Švedjanima, Norvežani dobiju Dance i čisto okej.
Mi sutra sa Švedjanima, Norvežani dobiju Dance i čisto okej.
Guest- Guest
vidio sam ga prije deset godina došao je u pulu na sajam knjige uživo izgleda još veći pizdek
Ko i većina Istrijana...bafalo wrote:vidio sam ga prije deset godina došao je u pulu na sajam knjige uživo izgleda još veći pizdek
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kako su danci odigrali,perverzija...
Čovjek je ZVIJER
Čovjek je ZVIJER
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.