RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
Ubili smo Španjolce obranom, 19 golova su nam samo dali. Suđenje odlično, nama je i više pasao kriterij.
Ende, nemoj plakati, tvoji su izgubili.
Ima tu koji hrvatski nacionalist,suverenist ili ste manje vise svi lijeve fukare i smetala...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
niče i end su antihrvati i kvislinzi ostalo je manje više ok
vuksadinare wrote:Ima tu koji hrvatski nacionalist,suverenist ili ste manje vise svi lijeve fukare i smetala...
darth_vader-
2014-04-17
Sve kaj smo napravili, danas smo prodali. I to, naravno, zahvaljujući Linolinčeku. Pa kol'ko glup moraš biti da forsiraš igru 7 na 6 i treba ti da primiš 5 golova na prazan gol da bi odustao od toga. I onda u normalnoj igri dođeš na -2, imaš napad za -1 i opet taj napad igraš 7 na 6 i naravno primiš gol za -3. I sad umjesto 1 pobjede ili protiv Njemačke ili protiv Francuske, za polufinale treba dobit i jedne i druge. A ako obje izgubimo smiješi nam se 4. ili 5. mjesto u grupi. Svaka ti čast Linolinček glupane.
Zeko-
2015-08-26
7 golova na prazan golu u igri bez golmana,normalnom igrom se vrate na-2 i napad za -1 i sta uciniti da Brazil ne potone!? Naravno,izvaditi golmana i dobiti gol za -3 na prazan gol :D
kad budu igrali za prvo mjesto, možda ću pogledat zadnjih 15 minuta
Guest- Guest
kakav smiješan sport. košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, i one američke parodije šta već igraju.
bože hvala ti što si izmislio nogomet i Juventus
bože hvala ti što si izmislio nogomet i Juventus
Guest- Guest
Isti kurac. Da smo igrali u grupi gdje je bila Srbija ni mi ne bi prošli dalje.
Zeko-
2015-08-26
Loš dan, ništa drugo. Dobili smo Španjolce i Island koji su jači od Brazila. Gadljiv mi je taj mentalni sklop prosječnog Hrvata gdje se nakon jednog poraza sve pljuje i omalovažava. A zaboravlja se da u sportu postoji protivnik s druge strane koji isto tako daje sve od sebe da bi pobijedio.
Ma kakav loš dan, "ubili" smo se sami sa Linolinčekovim tjeranjem inata sa igrom 7 na 6. Jer, ako ti treba da ne zabiješ nijedan gol sa tom igrom, a primiš 6, onda to promijeniš i igraš rukomet pa dođeš sa -6 na -2, imaš napad za -1 i taj napad opet igraš 7 na 6 i naravno opet ne zabiješ već primiš gol, onda to nije loš dan već je to čisti debilizam Linolinčeka. Garantiram da nema trenera na svijetu koji bi forsirao tu igru 7 na 6 kad bi bilo očigledno da to ne prolazi. Probaš, ako ide nastaviš dalje, a ako ne prolazi 2-3 puta prestaneš i ideš na plan B. I dobili bi tu utakmicu 5 razlike. Amen.
Zeko-
2015-08-26
lino je uzeo preveliki zalogaj kad se počeo igrati guardiole. ne znam koja je to fora postala da vadiš golmana jer nisi u stanju s 6 igrača organizirati napad. idi u balet ili u rijeku ili šibenik.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nogomet je iznad svih sportova. Uz nogomet volim još jedino boks. Ostale sportove trebakingkong7 wrote:kakav smiješan sport. košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, i one američke parodije šta već igraju.
bože hvala ti što si izmislio
tominjo wrote:Brazil dobio Srbiju, hahaha ajde da je nogomet, ali u rukometu
Što je najjače prije par godina je isto Brazil dobio Srbiju. Nije mi ovo čudno. Kad sam vidio da je Brazil imao 3 pobjede i da ih je Francuska jedva dobila, odma znaš da nisu bezveze ekipa.
Kad god odem i vratim se, ti sve gluplji i glupljičmarend wrote:lino je uzeo preveliki zalogaj kad se počeo igrati guardiole. ne znam koja je to fora postala da vadiš golmana jer nisi u stanju s 6 igrača organizirati napad. idi u balet ili u rijeku ili šibenik.
nogomet i boks, i rally kao bonus, ali to ono kad nema nogometa i boksa na tv-uscorpion wrote:Nogomet je iznad svih sportova. Uz nogomet volim još jedino boks. Ostale sportove trebakingkong7 wrote:kakav smiješan sport. košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, i one američke parodije šta već igraju.
bože hvala ti što si izmislio
ostale sportove treba ukinut, smiješno je da se ljudi bave takvim stvarima, zamisli profesionalni odbojkaš, ili vaterpolo, koja glupost, kakvi limitirani sportovi, a to je samo kap u moru hrpe bezveznih sportova igara s dječjeg igrališta.
samo jedan je sport, nogomet. i boks. tako bi trebalo bit u zakonu.
tko ima viška energije, a nema talenta za nogomet, može ići u vojsku.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO