2022 SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 34
Page 1 of 34 • 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Re: 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
Ono kad gay govori o prokreacijikic wrote:ne jebite uprazno, nego pravite male hrvate i hrvatice
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Zanimljiva tema nadasve…
<3
End će umrit, al Markan će umirovit Messija u utorak…
<3
End će umrit, al Markan će umirovit Messija u utorak…
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Bla, bla, bla, bla, bla, sekta, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla sektas, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla....End wrote:cuj pak ovu sektasku bljuvotinuAndreas Goldberger wrote:Masu je danas jeb... sve Dalicu po spisku jer ne uvodi Livaju, a Markan ima febru...
Dalic kakav je, zna sam da bi ga stavija da nije nesto...
ta neuspjela propalica nije niti zasluzila da ga se pozove u repku, a kamoli da igra nakon sramotnog penala
petkovic mu je danas sve objasnio i pokazao, a on je za kurac to sve govori o propalitetu sektaskom
link petko - orsic livi rijesio je tekmu, uigrani decki, samo kvaliteta i znanje
Guest- Guest
Nakon stakorova orgijanja i vrijeđanja protivnika post game ce svi navijati da izgube od nas
Koliko smece moras biti da se tako ponasas ,jos gore od ronalda , nije ni cudo da je zadnjih 12 godina nogometa mozda i najslabije jer se samo potenciraju dva egomanijaka
Koliko smece moras biti da se tako ponasas ,jos gore od ronalda , nije ni cudo da je zadnjih 12 godina nogometa mozda i najslabije jer se samo potenciraju dva egomanijaka
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Lt.Topper Harley wrote:Nakon stakorova orgijanja i vrijeđanja protivnika post game ce svi navijati da izgube od nas
baš ego, ali to su mediji i sljedbenici krivi, na kraju krajeva igrate dječju jednostavnu igru da uveselite narod malo, i ako to napravite - uspjeh
Pogleda sam sad na twitteru sto su Nizozemci radili svakom argentinskom igracu prije izvodneja penala...Lt.Topper Harley wrote:Nakon stakorova orgijanja i vrijeđanja protivnika post game ce svi navijati da izgube od nas
Tako da, reakcija nakon izvodenja istih je sasvim razumljiva...
Guest- Guest
End wrote:presretan sam
Nasra sam se i ja ka guzica...
darth_vader-
2014-04-17
Zeko wrote:Rekao sam ti da ne pišeš dok se ne otrijezniš ... Ili je to trajno ludilo, nisam više siguran ... Jer Petković nije Mile ...darth_vader wrote:Zeko wrote:Koji Mile je asistirao Brozu? Ako negdje slaviš prolaz naših u polufinale, onda prestani pisati dok se ne otrijezniš ...S
A Petković, boktejeba
A lipše mu stoji to ime ...je, nasra sam se ka čep
darth_vader-
2014-04-17
ako vam ne paše gledajte balet
pa valjda jednom i messi ima pravo reagirati na sva podbadanja
mi ovdje pričamo o igraču koji je oličenje gospodstva u današnje vrijeme prevara i simulatora
neka im je uvalio kurac
pa valjda jednom i messi ima pravo reagirati na sva podbadanja
mi ovdje pričamo o igraču koji je oličenje gospodstva u današnje vrijeme prevara i simulatora
neka im je uvalio kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
s obzirom da se svaku utakmicu svira nepostojeći penal za Argentinu
već je 1-0 za njih
a s obzirom da mi svaki negativan rezultat okrenemo
= šah mat, u finalu smo
već je 1-0 za njih
a s obzirom da mi svaki negativan rezultat okrenemo
= šah mat, u finalu smo
Show this still to someone who hasn’t seen the goal and ask them where the passing lane is.
End- Posts : 21177
2015-08-25
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ovaj Portugal je prejadan i s pederkom i bez njega ... Tko je tu pisal da će oni ovo osvojiti? To bi bila tragedija za nogomet ...
Zeko-
2015-08-26
Page 1 of 34 • 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Similar topics
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!