Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Ne znam...ali naporan je sa tatom...sto je zbrisao a njega ostavio...tre wrote:Pusti crvenog, još ga peku obrazi od zadnjih par dana pa se mora ispuhativuksadinare wrote:Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mucrvenkasti wrote:Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
Vidio bih kako bi vama bilo da ste glupi poput njega, a još k tome mu je i otac Srbin.
Ja ga razumijem. Nisam, doduše, toliko glup, ali i meni je otac četnik.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao titre wrote:Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :DOh_Femder wrote:He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinjetre wrote:Nije ali njegov dečko jeprckov wrote:kolko je tebi godina micekOh_Femder wrote:
Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kima
Vidim da već pomalo popuštaš. Resistance is futile! Try impedance ;P
retorika ti je ko kod kakve curice
da nisi gejo gluvo bilo
Ajde ajde micek, nije valjda da ćeš opet trčkarati okolo i pizditi zbog obične šale male
..imam pravu curetku za tebe?Oh_Femder wrote:Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao titre wrote:Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :DOh_Femder wrote:He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinjetre wrote:Nije ali njegov dečko jeprckov wrote:
kolko je tebi godina micek
da nisi gejo gluvo bilo
Ajde ajde micek, nije valjda da ćeš opet trčkarati okolo i pizditi zbog obične šale male
2015-09-08
Glup, pa još Srbin. To je užas.
Znam kako mu je.
Znam kako mu je.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma koga briga, nek sere (p)o svom ćaći koliko hoće ali ako ga je ostavio potpuno ga razumijem(njegovog ćaću jel)vuksadinare wrote:Ne znam...ali naporan je sa tatom...sto je zbrisao a njega ostavio...tre wrote:Pusti crvenog, još ga peku obrazi od zadnjih par dana pa se mora ispuhativuksadinare wrote:Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mucrvenkasti wrote:Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
Vidio bih kako bi vama bilo da ste glupi poput njega, a još k tome mu je i otac Srbin.
Dečko priča se da su ljudi koji ne znaju za šalu izrazito glupi, ipak sam te malo precjenio pa se ispričavam, neću višeOh_Femder wrote:Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao titre wrote:Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :DOh_Femder wrote:He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinjetre wrote:Nije ali njegov dečko jeprckov wrote:
kolko je tebi godina micek
da nisi gejo gluvo bilo
Jbg da ga vodi a deklarira se kao hrvat...ustasatre wrote:Ma koga briga, nek sere (p)o svom ćaći koliko hoće ali ako ga je ostavio potpuno ga razumijem(njegovog ćaću jel)vuksadinare wrote:Ne znam...ali naporan je sa tatom...sto je zbrisao a njega ostavio...tre wrote:Pusti crvenog, još ga peku obrazi od zadnjih par dana pa se mora ispuhativuksadinare wrote:Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mucrvenkasti wrote:Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
2015-09-08
kaya wrote:oni su na 1/2 radnog vremena :)debotoijusto wrote:“Hotel Divino Pitomača traži konobara/icu! Uvjeti odlični! Sve info u hotelu!”, navodi se na profilu na društvenim mrežama hotela Divino u Pitomači što ga više od godinu dana vodi tvrtka Ivana Đakića u kojoj je 2017. bilo zaposleno sedam ljudi, a prosječna plaća iznosila je, navodi se na poslovnim servisima, 1,8 tisuća kuna.
ovo je neka greska i najveci mrzitelji sveg hrvatskog placaju bar 3 000kn da radna snaga ne skapa od gladi
jugoslavencino jedna !
e da ti znas kakvi su tamo neradnici, ja bi im platila 1/4, nevezano uz temu,
i ovog pristojnog mladica sarmantnog izgleda sa nogom od neke zivotinje jel..
uh dobro je , rade kao veliki na po radnog vrimena , ni zrna zita neprijatelju
drza bi robove no jeftinije dat sicu nego ih hranit/oblacit , zadnji put sam cuo pitomaca u muzickom toboganu
nitko ne bi ni primjetio hrvata-roba kod velikog hrvata-poslodavca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nebitno za priču, crveni je jednostavno psihijatrijski slučaj i tu sva priča staje, bolesno čeljade.vuksadinare wrote:Jbg da ga vodi a deklarira se kao hrvat...ustasatre wrote:Ma koga briga, nek sere (p)o svom ćaći koliko hoće ali ako ga je ostavio potpuno ga razumijem(njegovog ćaću jel)vuksadinare wrote:Ne znam...ali naporan je sa tatom...sto je zbrisao a njega ostavio...tre wrote:Pusti crvenog, još ga peku obrazi od zadnjih par dana pa se mora ispuhativuksadinare wrote:
Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mu
1. mislim da on nije nikad bio pop iako jako voli otvarati crkvene teme. Al dobro ti je reko ovdje, padas s marsa sto da ti kazem...prckov wrote:
1. cuj propalog popa
2. to sud I zakon je mogo svaki retard napisat
3. na cemu se temelji taj zakon, kako utvrduje mrznju, koja znanstvena disciplina se time bavi
(ministarstvo ljubavi se ne racuna)
4. btw kako nesto moze bit zlocin ako nema zrtve, de malo I o tome posto ti nisi tulav
2. pa i je. Recimo na primjer nas ustav je pisala retardirana sova i to jos pod utjecajem alkohola tako da ono...
3. temelji se na tome sto tvoj koalicijski partner trazi u zamjenu za podignutu ruku, utvrdjuje se ne tamelju iskaza tvog koalicijskog partnera, a znanstvena disciplina koja se time bave zove se mikologija, specijalizirano za otrovne tipove gljiva kamo spada i pupavka...
4. puno toga sto nema zrtvu se kaznjava a i tretira kao zlocin, pocevsi od voznje automobila bez vezanog sigurnosnog pojasa, do kupovanja droge. Tako da neznam bas sto ti je tu cudno...
eto...
Guest- Guest
Znaš kako vele u mom selu: - Qui s'excuse s'accuse! Ja tebe pak nit potcjenjujem, nit precjenjujem. Znam točno kakav si i da si nesposoban svojim riječima objasniti što je to percepcija. U svakom slučaju, uspjelo mi te je izdresirati da se više ne razbacuješ pojmovima koji su ti - nepojmljivitre wrote:Dečko priča se da su ljudi koji ne znaju za šalu izrazito glupi, ipak sam te malo precjenio pa se ispričavam, neću višeOh_Femder wrote:Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao titre wrote:Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :DOh_Femder wrote:He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinjetre wrote:
Nije ali njegov dečko je
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kmek kmek, vidim da ti je stalo samo do pažnje pa eto i dobio si je o jadni mali iskompleksirani majmunčićOh_Femder wrote:Znaš kako vele u mom selu: - Qui s'excuse s'accuse! Ja tebe pak nit potcjenjujem, nit precjenjujem. Znam točno kakav si i da si nesposoban svojim riječima objasniti što je to percepcija. U svakom slučaju, uspjelo mi te je izdresirati da se više ne razbacuješ pojmovima koji su ti - nepojmljivitre wrote:Dečko priča se da su ljudi koji ne znaju za šalu izrazito glupi, ipak sam te malo precjenio pa se ispričavam, neću višeOh_Femder wrote:Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao titre wrote:Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :DOh_Femder wrote:
He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinje
hehe, opet pokazuju koji su odron od drzave , fuj, mrzim ju vise od cetnika
mali debil jest za kaznu spreman i to dobru, pokaznu.
ali .. lisice! ...drzavno odvjetnistvo trazi 1 mjesecni pritvor!...i korumpirani politicki sud u bjelovaru koji ce mu to najvjerojatnije i dati !
za sta majku mu.. da ne odsjece glavu durisicu ponovo pa za svaki slucaj pritvor ili da ne cestita uskrs ?!
ali .. lisice! ...drzavno odvjetnistvo trazi 1 mjesecni pritvor!...i korumpirani politicki sud u bjelovaru koji ce mu to najvjerojatnije i dati !
za sta majku mu.. da ne odsjece glavu durisicu ponovo pa za svaki slucaj pritvor ili da ne cestita uskrs ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A što ćeš drugo kad nemaš više argumenata za braniti svoje neznanje, nego priskočiti dobrom starom vrijeđanju Sad se sigurno osjećaš pametniji i inteligentnijitre wrote:kmek kmek, vidim da ti je stalo samo do pažnje pa eto i dobio si je o jadni mali iskompleksirani majmunčićOh_Femder wrote:Znaš kako vele u mom selu: - Qui s'excuse s'accuse! Ja tebe pak nit potcjenjujem, nit precjenjujem. Znam točno kakav si i da si nesposoban svojim riječima objasniti što je to percepcija. U svakom slučaju, uspjelo mi te je izdresirati da se više ne razbacuješ pojmovima koji su ti - nepojmljivitre wrote:Dečko priča se da su ljudi koji ne znaju za šalu izrazito glupi, ipak sam te malo precjenio pa se ispričavam, neću višeOh_Femder wrote:Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao titre wrote:
Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
pa očito je ko je neznanje pokazao, svi koji su pisali ovdje su ti lupili čvrgu ali ajde ako ti je lakše reci da si ti njih opalio glavom po šaci, dlanu, po nozi...Oh_Femder wrote:A što ćeš drugo kad nemaš više argumenata za braniti svoje neznanje, nego priskočiti dobrom starom vrijeđanju Sad se sigurno osjećaš pametniji i inteligentnijitre wrote:kmek kmek, vidim da ti je stalo samo do pažnje pa eto i dobio si je o jadni mali iskompleksirani majmunčićOh_Femder wrote:Znaš kako vele u mom selu: - Qui s'excuse s'accuse! Ja tebe pak nit potcjenjujem, nit precjenjujem. Znam točno kakav si i da si nesposoban svojim riječima objasniti što je to percepcija. U svakom slučaju, uspjelo mi te je izdresirati da se više ne razbacuješ pojmovima koji su ti - nepojmljivitre wrote:Dečko priča se da su ljudi koji ne znaju za šalu izrazito glupi, ipak sam te malo precjenio pa se ispričavam, neću višeOh_Femder wrote:
Promijenio si strategiju i sad mi se pokušavaš prišmajhlati tim trepčućim okicama Suosjećam s tvojim očajem, samo izvini, oprosti, ali pardon: ne privlače me muški, a najmanje dečkići kao ti
uvrjedio je pupavca a to nije mala stvar u državi, dobro da nisu izvršili mobilizaciju 5 gardijskih brigada i dali uzbunu u NATO savezu zbog uvrede drugu pupovcu, jebeno je to kazneno djelokaya wrote:hehe, opet pokazuju koji su odron od drzave , fuj, mrzim ju vise od cetnika
koja ženska je u pitanju?kaya wrote:hehe, opet pokazuju koji su odron od drzave , fuj, mrzim ju vise od cetnika
standardna procedura kod privođenja. da su ga u redovnoj kontroli alkohola uhvatili s više od 1,5 promila odveli bi ga na trežnjenje i do trpanja u ćeliju imao bi lisice na rukama.ali .. lisice! ...drzavno odvjetnistvo trazi 1 mjesecni pritvor!...i korumpirani politicki sud u bjelovaru koji ce mu to najvjerojatnije i dati !
samo poštuju proceduru.
veber-
2014-12-30
Nu, jel ga privelo zbog slike ili zbog minimalca u hotelu?debotoijusto wrote:kaya wrote:oni su na 1/2 radnog vremena :)debotoijusto wrote:“Hotel Divino Pitomača traži konobara/icu! Uvjeti odlični! Sve info u hotelu!”, navodi se na profilu na društvenim mrežama hotela Divino u Pitomači što ga više od godinu dana vodi tvrtka Ivana Đakića u kojoj je 2017. bilo zaposleno sedam ljudi, a prosječna plaća iznosila je, navodi se na poslovnim servisima, 1,8 tisuća kuna.
ovo je neka greska i najveci mrzitelji sveg hrvatskog placaju bar 3 000kn da radna snaga ne skapa od gladi
jugoslavencino jedna !
e da ti znas kakvi su tamo neradnici, ja bi im platila 1/4, nevezano uz temu,
i ovog pristojnog mladica sarmantnog izgleda sa nogom od neke zivotinje jel..
uh dobro je , rade kao veliki na po radnog vrimena , ni zrna zita neprijatelju
drza bi robove no jeftinije dat sicu nego ih hranit/oblacit , zadnji put sam cuo pitomaca u muzickom toboganu
nitko ne bi ni primjetio hrvata-roba kod velikog hrvata-poslodavca
2014-04-15
a koga je onaj kockastoglavi na bleiburgu uvrijedio? pupovca ili je prekršio austrijski zakon.tre wrote:uvrjedio je pupavca a to nije mala stvar u državi, dobro da nisu izvršili mobilizaciju 5 gardijskih brigada i dali uzbunu u NATO savezu zbog uvrede drugu pupovcu, jebeno je to kazneno djelokaya wrote:hehe, opet pokazuju koji su odron od drzave , fuj, mrzim ju vise od cetnika
veber-
2014-12-30
IVAN ĐAKIĆ je pušten na slobodu, odlučio je sud u Bjelovaru.Pušten je uz mjeru opreza redovitog javljanja u policiju.
eto , skinite mu kuglu s nogu nek ide kuci
ovo je bilo brzo i svi zadovoljni , klinac dobio lekciju drzava pokazala misice koaliciski partner dobio satisfakciju...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ajde ipak ih je bilo sram dati pritvor da ne ponovi djelo i ne cestita novu godinu .
mislila sam da hoce, od njih se svakakva gadarija moze ocekivati , ovisno o politickom nalogu ili mitu.
mislila sam da hoce, od njih se svakakva gadarija moze ocekivati , ovisno o politickom nalogu ili mitu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
Page 11 of 18