Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Page 18 of 18
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Hrvatima ,vecini samo preostaje...dobri stari slavonski haiku..
Ja bih jebo..
kurac hladan..
pička vruća..
dobit cu upalu pluća..
Ovo bi Treju trebalo biti poznato..
umjetnost na stranu,prije vise godina je bilo projicirano da ce RH na kraju liciti na neku juznoamericku demokraciju u smislu odnosa vlasti,bogatuna i ostatka populacije..
tu podjela na SDP i HDZ nema smisla,jerbo to je ista postava proizisla iz komjunizma,sposobna sam oda prisvaja i krade tudje..nis drugo..
Ovaj mladi tulavac je samo jedan od mnogih u toj poziciji,nadobudan,arogantan,nesposoban,neuk,o biznisu zna samo da treba sto bolje iskoristiti radnike i iscijediti ih...
Nadalje,budemo vidjeli..
Ja bih jebo..
kurac hladan..
pička vruća..
dobit cu upalu pluća..
Ovo bi Treju trebalo biti poznato..
umjetnost na stranu,prije vise godina je bilo projicirano da ce RH na kraju liciti na neku juznoamericku demokraciju u smislu odnosa vlasti,bogatuna i ostatka populacije..
tu podjela na SDP i HDZ nema smisla,jerbo to je ista postava proizisla iz komjunizma,sposobna sam oda prisvaja i krade tudje..nis drugo..
Ovaj mladi tulavac je samo jedan od mnogih u toj poziciji,nadobudan,arogantan,nesposoban,neuk,o biznisu zna samo da treba sto bolje iskoristiti radnike i iscijediti ih...
Nadalje,budemo vidjeli..
Guest- Guest
Re: Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Naravnotre wrote:PaOk sve 5, ajmo sad o mladeži SDPa koja pjeva od vardara pa do triglava i druže tito mi ti se kunemo. Ovdje lik stavi sliku sa glavom četničkog vojvode i galama do neba jer su povrjeđeni osjećaji jedne otrovne pupavke a tamo horde mladih komunista veličaju tita i jugu i nikome ništa, to je valjda širenje ljubavi i tolerancije.newuser wrote:I da najglasniji i najdrskiji i najneodgojeniji su nakon rata postali bogataši, dok su obični ljudi njih 95% ostali nigdje, u siromaštvu, jadu i bijedi. I onda iskoči ovo derište koje je onako usput vlasnik hotela, ma pljuc...
Doci ces ti pameti
Polako samo
Fajt sa zenom?tre wrote:Mali ajde prihvati barem jednom u životu fajt ko muško a ne ko zadnja pičkica.catabbath wrote:Noor wrote:istina...ili bi srao ovako kao ti
Ja serem po njima ti im se diviš. Tko je gori?
No to moze smisliti samo tre
I samo na forumu
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
Page 18 of 18