Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
prckov wrote:cuj propalog popadebotoijusto wrote:sud i zakon , sto se pravis tulavprckov wrote:cuj poticanje na mrznju
na osnovu cega mogu sa 100% mogucnoscu objektivno (bez ideologije) utvrdit da je nesto poticanje na mrznju a ne recimo na nesto sasvim drugo
koja znanstvena grana se time bavi I kako to utvrdi
to sud I zakon je mogo svaki retard napisat
na cemu se temelji taj zakon, kako utvrduje mrznju, koja znanstvena disciplina se time bavi
(ministarstvo ljubavi se ne racuna)
btw kako nesto moze bit zlocin ako nema zrtve, de malo I o tome posto ti nisi tulav
Nakon što je ispitan, oko 13 sati je izašao iz prostorija DORH-a.
Novinarima se smijuljio, a iako se prvotno mislilo da im je pokazao srednji prst, pregled snimke otkrio je da im je Đakić, s rukama u lisicama, pokazao palac gore.
Policija ga je nakon ispitivanja odvezla na sud u Bjelovar, a u 17 sati je zakazano ročište na kojem će se odlučivati hoće li ga na mjesec dana poslati u istražni zatvor.
a ti pjevaj borbene
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
A što se onda tako uzrujavaš kad nije istina? Reka bi moj did ustaša Makse: - Koji se brani, otaj je i kriv! Nego, što je bilo s onim tvojim obećanjem da se nećeš više osvrtati na moje upise? Ako i jesi desničar i ovcojeb, ali slabo nešto držiš do svoje riječiprckov wrote:link koji si dao je ljevicarsko idiotski kanal u kojem je mozak i racionalnost davno zamjenilo idiotluk i ideologija, tako da ga komotno, posto si vec znamo nastran, mozes sebi zabit u paksuOh_Femder wrote:Ti ćeš to valjda prvi znati. Eto na primjer i jebanje ovaca je victimless crime. Veseo ti, a vesela i ovčica Tratinčica. A evo što na tu temu vele u tvojoj Klokaniji Kengurstanu ;Pprckov wrote:cuj propalog popadebotoijusto wrote:sud i zakon , sto se pravis tulavprckov wrote:cuj poticanje na mrznju
na osnovu cega mogu sa 100% mogucnoscu objektivno (bez ideologije) utvrdit da je nesto poticanje na mrznju a ne recimo na nesto sasvim drugo
na cemu se temelji taj zakon, kako utvrduje mrznju, koja znanstvena disciplina se time bavi
btw kako nesto moze bit zlocin ako nema zrtve, de malo I o tome posto ti nisi tulav
https://www.abc.net.au/news/2008-01-17/victimless-crime-no-such-thing-exists/1015482
I prestani projicirat vise svoje bolescine, degutantno je
reko sam samo na dosadne upiseOh_Femder wrote:A što se onda tako uzrujavaš kad nije istina? Reka bi moj did ustaša Makse: - Koji se brani, otaj je i kriv! Nego, što je bilo s onim tvojim obećanjem da se nećeš više osvrtati na moje upise? Ako i jesi desničar i ovcojeb, ali slabo nešto držiš do svoje riječiprckov wrote:link koji si dao je ljevicarsko idiotski kanal u kojem je mozak i racionalnost davno zamjenilo idiotluk i ideologija, tako da ga komotno, posto si vec znamo nastran, mozes sebi zabit u paksuOh_Femder wrote:Ti ćeš to valjda prvi znati. Eto na primjer i jebanje ovaca je victimless crime. Veseo ti, a vesela i ovčica Tratinčica. A evo što na tu temu vele u tvojoj Klokaniji Kengurstanu ;Pprckov wrote:cuj propalog popadebotoijusto wrote:
sud i zakon , sto se pravis tulav
https://www.abc.net.au/news/2008-01-17/victimless-crime-no-such-thing-exists/1015482
nisam reko na bezvezne
tako da imas dobre sanse da odgovorim, jer..kuis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koji će kurac u istražnom zatvoru?? Pa jebote jel tu neki ortakluk u pitanju, pljačka banke, UZP....debotoijusto wrote:prckov wrote:cuj propalog popadebotoijusto wrote:sud i zakon , sto se pravis tulavprckov wrote:cuj poticanje na mrznju
btw kako nesto moze bit zlocin ako nema zrtve, de malo I o tome posto ti nisi tulavNakon što je ispitan, oko 13 sati je izašao iz prostorija DORH-a.
Novinarima se smijuljio, a iako se prvotno mislilo da im je pokazao srednji prst, pregled snimke otkrio je da im je Đakić, s rukama u lisicama, pokazao palac gore.
Policija ga je nakon ispitivanja odvezla na sud u Bjelovar, a u 17 sati je zakazano ročište na kojem će se odlučivati hoće li ga na mjesec dana poslati u istražni zatvor.
a ti pjevaj borbene
a nema ni zrtvetre wrote:Koji će kurac u istražnom zatvoru?? Pa jebote jel tu neki ortakluk u pitanju, pljačka banke, UZP....debotoijusto wrote:prckov wrote:cuj propalog popadebotoijusto wrote:sud i zakon , sto se pravis tulavprckov wrote:cuj poticanje na mrznju
btw kako nesto moze bit zlocin ako nema zrtve, de malo I o tome posto ti nisi tulavNakon što je ispitan, oko 13 sati je izašao iz prostorija DORH-a.
a ti pjevaj borbene
zamisli koji civilizacijski doseg je to
2014-04-19
He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;Pprckov wrote:reko sam samo na dosadne upiseOh_Femder wrote:A što se onda tako uzrujavaš kad nije istina? Reka bi moj did ustaša Makse: - Koji se brani, otaj je i kriv! Nego, što je bilo s onim tvojim obećanjem da se nećeš više osvrtati na moje upise? Ako i jesi desničar i ovcojeb, ali slabo nešto držiš do svoje riječiprckov wrote:link koji si dao je ljevicarsko idiotski kanal u kojem je mozak i racionalnost davno zamjenilo idiotluk i ideologija, tako da ga komotno, posto si vec znamo nastran, mozes sebi zabit u paksuOh_Femder wrote:Ti ćeš to valjda prvi znati. Eto na primjer i jebanje ovaca je victimless crime. Veseo ti, a vesela i ovčica Tratinčica. A evo što na tu temu vele u tvojoj Klokaniji Kengurstanu ;Pprckov wrote:
cuj propalog popa
nisam reko na bezvezne
enoOh_Femder wrote:He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;Pprckov wrote:reko sam samo na dosadne upiseOh_Femder wrote:A što se onda tako uzrujavaš kad nije istina? Reka bi moj did ustaša Makse: - Koji se brani, otaj je i kriv! Nego, što je bilo s onim tvojim obećanjem da se nećeš više osvrtati na moje upise? Ako i jesi desničar i ovcojeb, ali slabo nešto držiš do svoje riječiprckov wrote:link koji si dao je ljevicarsko idiotski kanal u kojem je mozak i racionalnost davno zamjenilo idiotluk i ideologija, tako da ga komotno, posto si vec znamo nastran, mozes sebi zabit u paksuOh_Femder wrote:
Ti ćeš to valjda prvi znati. Eto na primjer i jebanje ovaca je victimless crime. Veseo ti, a vesela i ovčica Tratinčica. A evo što na tu temu vele u tvojoj Klokaniji Kengurstanu ;P
nisam reko na bezvezne
opet si opsiran I dosadan
pa dokle vise
2014-04-19
Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kimaprckov wrote:enoOh_Femder wrote:He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;Pprckov wrote:reko sam samo na dosadne upiseOh_Femder wrote:A što se onda tako uzrujavaš kad nije istina? Reka bi moj did ustaša Makse: - Koji se brani, otaj je i kriv! Nego, što je bilo s onim tvojim obećanjem da se nećeš više osvrtati na moje upise? Ako i jesi desničar i ovcojeb, ali slabo nešto držiš do svoje riječiprckov wrote:
link koji si dao je ljevicarsko idiotski kanal u kojem je mozak i racionalnost davno zamjenilo idiotluk i ideologija, tako da ga komotno, posto si vec znamo nastran, mozes sebi zabit u paksu
nisam reko na bezvezne
pa dokle vise
Vidim da već pomalo popuštaš. Resistance is futile! Try impedance ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Bitno da je debo napokon doživio orgazam, prije toga je isti doživio kad je ono ćelavo ljevičarsko smeće našaketalo Ružicu Čavar.prckov wrote:a nema ni zrtvetre wrote:Koji će kurac u istražnom zatvoru?? Pa jebote jel tu neki ortakluk u pitanju, pljačka banke, UZP....debotoijusto wrote:prckov wrote:cuj propalog popadebotoijusto wrote:
sud i zakon , sto se pravis tulav
a ti pjevaj borbene
zamisli koji civilizacijski doseg je to
kolko je tebi godina micekOh_Femder wrote:Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kimaprckov wrote:enoOh_Femder wrote:He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;Pprckov wrote:reko sam samo na dosadne upiseOh_Femder wrote:
A što se onda tako uzrujavaš kad nije istina? Reka bi moj did ustaša Makse: - Koji se brani, otaj je i kriv! Nego, što je bilo s onim tvojim obećanjem da se nećeš više osvrtati na moje upise? Ako i jesi desničar i ovcojeb, ali slabo nešto držiš do svoje riječi
nisam reko na bezvezne
pa dokle vise
retorika ti je ko kod kakve curice
da nisi gejo gluvo bilo
2014-04-19
Njegov otac Josip Đakić, koji inače ima četiri sina, jučer nam se povjerio da je u posljednje vrijeme zabrinut za sinovo ponašanje nad kojim ni sam više, kaže, nema kontrolu. Nada se samo, dodaje, da će ovo uhićenje na njegova sina djelovati pozitivno i da mladi Đakić neće postati još buntovniji. Posebno zato što je pokrenuo turistički biznis, odnosno otvorio hotel, pa podigao i kredit na tvrtku da bi u hotelu napravio bazen. Sada se zastupnik Đakić brine da bi, nastavi li se njegov sin ovako ponašati, i sam posao mogao biti ugrožen. Đakić junior studirao je, rekao nam je njegov otac, ekonomiju na Veleučilištu Vern’, ali to je prekinuo, pa se nedavno upisao na veleučilište Baltazar u Osijeku.
prije par godina djakic bi omeo istragu i jos zaradio na tuzbama za dusevne boli
sinek odustao od verna di se samo treba pojavit i otisao u osijek gdje ne treba nista a nije bosna
2014-04-12
Nije ali njegov dečko jeprckov wrote:kolko je tebi godina micekOh_Femder wrote:Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kimaprckov wrote:enoOh_Femder wrote:He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;Pprckov wrote:
reko sam samo na dosadne upise
nisam reko na bezvezne
pa dokle vise
da nisi gejo gluvo bilo
“Hotel Divino Pitomača traži konobara/icu! Uvjeti odlični! Sve info u hotelu!”, navodi se na profilu na društvenim mrežama hotela Divino u Pitomači što ga više od godinu dana vodi tvrtka Ivana Đakića u kojoj je 2017. bilo zaposleno sedam ljudi, a prosječna plaća iznosila je, navodi se na poslovnim servisima, 1,8 tisuća kuna.
ovo je neka greska i najveci mrzitelji sveg hrvatskog placaju bar 3 000kn da radna snaga ne skapa od gladi
2014-04-12
Meni je čeprtnajst Što je još uvijek zrelije od tvojih sedamprckov wrote:kolko je tebi godina micekOh_Femder wrote:Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kimaprckov wrote:enoOh_Femder wrote:He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;Pprckov wrote:
reko sam samo na dosadne upise
nisam reko na bezvezne
pa dokle vise
da nisi gejo gluvo bilo
He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinjetre wrote:Nije ali njegov dečko jeprckov wrote:kolko je tebi godina micekOh_Femder wrote:Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kimaprckov wrote:enoOh_Femder wrote:
He-he, lažeš ko Grk u 'apsu! Uostalom, što tebe u civiliziranoj Australiji briga što tamo neki projiciratelj degutantnih boleščina piše na sajtu na kojem se u nekoj vukojebini prepucavaju tri i pol forumaša? Lijepo ignoriraš i boli te dupe. Nego, makni te ovce s avatara i promijeni nick pa te više neću moći s pravom podjebavati oko tvojih zoofilskih sklonosti ;P
pa dokle vise
da nisi gejo gluvo bilo
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
Vidio bih kako bi vama bilo da ste glupi poput njega, a još k tome mu je i otac Srbin.
Ja ga razumijem. Nisam, doduše, toliko glup, ali i meni je otac četnik.
Vidio bih kako bi vama bilo da ste glupi poput njega, a još k tome mu je i otac Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mucrvenkasti wrote:Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
oni su na 1/2 radnog vremena :)debotoijusto wrote:“Hotel Divino Pitomača traži konobara/icu! Uvjeti odlični! Sve info u hotelu!”, navodi se na profilu na društvenim mrežama hotela Divino u Pitomači što ga više od godinu dana vodi tvrtka Ivana Đakića u kojoj je 2017. bilo zaposleno sedam ljudi, a prosječna plaća iznosila je, navodi se na poslovnim servisima, 1,8 tisuća kuna.
ovo je neka greska i najveci mrzitelji sveg hrvatskog placaju bar 3 000kn da radna snaga ne skapa od gladi
jugoslavencino jedna !
e da ti znas kakvi su tamo neradnici, ja bi im platila 1/4, nevezano uz temu,
i ovog pristojnog mladica sarmantnog izgleda sa nogom od neke zivotinje jel..
Last edited by kaya on 9/1/2019, 16:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne dečko, samo si strašno dosadan i naporan( kao podguzna muva) a usto i bedastoće lupetaš da te tito i partija sačuvaju :DOh_Femder wrote:He-he, pobjeguljo, po drugi put si zbriso od pitanja o pojmu percepcije. Sad ližeš rane i tješiš se dopisivanjem sa svojim ljubavnikom. Ali pazi se, zgazit će ti dragi srce, jer on ipak više voli vunene četveronoškinjetre wrote:Nije ali njegov dečko jeprckov wrote:kolko je tebi godina micekOh_Femder wrote:Dok te ne izdresiram u primjernog SKOJ-evca i poštovatelja druga Kimaprckov wrote:
eno
pa dokle vise
da nisi gejo gluvo bilo
Ajde ajde micek, nije valjda da ćeš opet trčkarati okolo i pizditi zbog obične šale male
Pusti crvenog, još ga peku obrazi od zadnjih par dana pa se mora ispuhativuksadinare wrote:Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mucrvenkasti wrote:Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
Ne znam...ali naporan je sa tatom...sto je zbrisao a njega ostavio...tre wrote:Pusti crvenog, još ga peku obrazi od zadnjih par dana pa se mora ispuhativuksadinare wrote:Oli nije? ...zasto je pobjegao?..onako doslo mucrvenkasti wrote:Nemojte mi trea zajebavat, konji jedni bezobrazni!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
Page 10 of 18