Preko 4150 clanova Doli udruga nas hajduk
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Preko 4150 clanova Doli udruga nas hajduk
skripar wrote:kic je mason
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedi govna cigane. Napusen si pa lupetas.fridrih_niche wrote:Kako Ante namjerno citira Tatticare...
Znači, ne navijače Hajduka, nego navijače Tattinog GNK Lopova koji se predstavljaju ka navijači Hajduka...
Ajme...
Ante, napusi se kurca, gay nacisto...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
pravi se blesav a ima za svakog fascikl sa logiranjem i šta je tko rekao to su stari trikovijasambrend wrote:skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
Svejedno ova gejara nas je ovdi zatočila navodnom slobodom izražavanja pa nas poslije druka Udbi...
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Kicinjo je pedersko masonski pefofilsko iluminantski udbasbafalo wrote:pravi se blesav a ima za svakog fascikl sa logiranjem i šta je tko rekao to su stari trikovijasambrend wrote:skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
Svejedno ova gejara nas je ovdi zatočila navodnom slobodom izražavanja pa nas poslije druka Udbi...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kic je ustvari Joža Manolić.
Kicova poslaSerbia Strong wrote:Vidim da mi prisluškuju telefon...
2015-09-13
Kicinjo je Berija i Rankovic u jednom
2015-09-13
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Totalna bjezanija iz SDP-a.Stranku napustilo preko 300 clanova posljednjih dana
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Klauški:Živio Josipović doli Kolinda
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Klauški:Živio Josipović doli Kolinda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5