Preko 4150 clanova Doli udruga nas hajduk
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Preko 4150 clanova Doli udruga nas hajduk
Ja sam jednom pokušao pisat na forum.hr, u tri dana sam dobio tri bana a baš sam se trudio da budem kulturanRoland Deschain wrote:Ovdje se dođem opustiti. Na drugim forumima moraš stalno pazit da nekom ne povrijediš osjećaje.fridrih_niche wrote:Najbolji je!End wrote:kako volim ovaj šugavi forum
<3
skripar-
2015-08-09
Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
skripar-
2015-08-09
Jedino pederčine kic i niče nebi dobili ban
skripar-
2015-08-09
i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
skripar-
2015-08-09
Treba si im zaprijetiti strijeljanjemskripar wrote:Ja sam jednom pokušao pisat na forum.hr, u tri dana sam dobio tri bana a baš sam se trudio da budem kulturanRoland Deschain wrote:Ovdje se dođem opustiti. Na drugim forumima moraš stalno pazit da nekom ne povrijediš osjećaje.fridrih_niche wrote:Najbolji je!End wrote:kako volim ovaj šugavi forum
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
skripar wrote:forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
i mene su banirali, to na glazbi..
nemaju smisla za humor
Prvi moj post na tom.forumu bi bio
Glup si ko kurac vracala i pozdravi kevu
Glup si ko kurac vracala i pozdravi kevu
2015-09-13
bravokic wrote:
nemaju smisla za humor
znači ipak nisi peder
skripar-
2015-08-09
Tebe su banirali klosarcino jer si se valjda nabaciva nekom nabildanom forumasukic wrote:
nemaju smisla za humor
2015-09-13
Nije. On je pedercinaskripar wrote:bravokic wrote:
nemaju smisla za humor
znači ipak nisi peder
2015-09-13
idi pa im zaprijeti hahaahahhahaPABLO ESCOBAR wrote:Treba si im zaprijetiti strijeljanjemskripar wrote:Ja sam jednom pokušao pisat na forum.hr, u tri dana sam dobio tri bana a baš sam se trudio da budem kulturanRoland Deschain wrote:Ovdje se dođem opustiti. Na drugim forumima moraš stalno pazit da nekom ne povrijediš osjećaje.fridrih_niche wrote:Najbolji je!End wrote:kako volim ovaj šugavi forum
<3
skripar-
2015-08-09
PABLO ESCOBAR wrote:Nije. On je pedercinaskripar wrote:bravokic wrote:
nemaju smisla za humor
znači ipak nisi peder
skripar-
2015-08-09
pa osobno nemam nista protiv da admini prepisu neka pravila forum.hr...ne bi se pisale idiotarije....pogotovo na pdf politika i sport...malo uvodjenja reda ne bi skodilo za promjenu..ali jbg ostao bi forum tad bez bar 50% danasnjih forumasa...pa nista od toga kic treba ipak prezivjetiskripar wrote:forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
skripar wrote:idi pa im zaprijeti hahaahahhahaPABLO ESCOBAR wrote:Treba si im zaprijetiti strijeljanjemskripar wrote:Ja sam jednom pokušao pisat na forum.hr, u tri dana sam dobio tri bana a baš sam se trudio da budem kulturanRoland Deschain wrote:Ovdje se dođem opustiti. Na drugim forumima moraš stalno pazit da nekom ne povrijediš osjećaje.fridrih_niche wrote:
Najbolji je!
<3
2015-09-13
Napusi se ti kurca kretenu skupa sa svim pravilima. Kakva pravilavuksadinare wrote:pa osobno nemam nista protiv da admini prepisu neka pravila forum.hr...ne bi se pisale idiotarije....pogotovo na pdf politika i sport...malo uvodjenja reda ne bi skodilo za promjenu..ali jbg ostao bi forum tad bez bar 50% danasnjih forumasa...pa nista od toga kic treba ipak prezivjetiskripar wrote:forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
2015-09-13
skripar wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nije. On je pedercinaskripar wrote:bravokic wrote:
nemaju smisla za humor
znači ipak nisi peder
2015-09-13
kic je brat po glupostiPABLO ESCOBAR wrote:skripar wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nije. On je pedercinaskripar wrote:bravokic wrote:
nemaju smisla za humor
znači ipak nisi peder
PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se ti kurca kretenu skupa sa svim pravilima. Kakva pravilavuksadinare wrote:pa osobno nemam nista protiv da admini prepisu neka pravila forum.hr...ne bi se pisale idiotarije....pogotovo na pdf politika i sport...malo uvodjenja reda ne bi skodilo za promjenu..ali jbg ostao bi forum tad bez bar 50% danasnjih forumasa...pa nista od toga kic treba ipak prezivjetiskripar wrote:forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
skripar-
2015-08-09
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Totalna bjezanija iz SDP-a.Stranku napustilo preko 300 clanova posljednjih dana
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Klauški:Živio Josipović doli Kolinda
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Klauški:Živio Josipović doli Kolinda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5