Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
Page 1 of 1
Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vec-se-rusi-prvo-i-najvece-trumpovo-obecanje-zid-na-granici-s-meksikom-bio-bi-preskupi-i-potaknuo-bi-jos-vecu-ilegalnu-imigraciju/5269511/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
uskrsnuo ej duh bika koji sjedi...
2015-09-08
Re: Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
donald čvamp custer
2015-09-08
-ja sam bik koji sjedi
-ja sam vuk sa dinare
-de uozbilji se bljedoliki, kakav vuk kakvi bakraci
-ja sam vuk sa dinare
-de uozbilji se bljedoliki, kakav vuk kakvi bakraci
2014-04-19
"Wall just get 10 feet taller" - Trump
» Jandroković:'Do Plenkija samo preko mene mrtvog'
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Ana Karamarko: 'Ovo je ružan napad na mojeg supruga, na mene i moje dostojanstvo'
» Ostani tu, samo tu možeš biti poskok...:)
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Ana Karamarko: 'Ovo je ružan napad na mojeg supruga, na mene i moje dostojanstvo'
» Ostani tu, samo tu možeš biti poskok...:)
Page 1 of 1