Preko 4150 clanova Doli udruga nas hajduk
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Preko 4150 clanova Doli udruga nas hajduk
PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se ti kurca kretenu skupa sa svim pravilima. Kakva pravilavuksadinare wrote:pa osobno nemam nista protiv da admini prepisu neka pravila forum.hr...ne bi se pisale idiotarije....pogotovo na pdf politika i sport...malo uvodjenja reda ne bi skodilo za promjenu..ali jbg ostao bi forum tad bez bar 50% danasnjih forumasa...pa nista od toga kic treba ipak prezivjetiskripar wrote:forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
pa ne bi ti onda onakve idiotarije i mrznju proljevali ovdje jugosi,ljevicari,srbende,muslici...ja se hvatam za pistolj kad ih citam a kurac nema bana i slicno...PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se ti kurca kretenu skupa sa svim pravilima. Kakva pravilavuksadinare wrote:pa osobno nemam nista protiv da admini prepisu neka pravila forum.hr...ne bi se pisale idiotarije....pogotovo na pdf politika i sport...malo uvodjenja reda ne bi skodilo za promjenu..ali jbg ostao bi forum tad bez bar 50% danasnjih forumasa...pa nista od toga kic treba ipak prezivjetiskripar wrote:forum ko forum je fino uređen i sve je super samo što se mi ne možemo prilagodit na tu disciplinuvuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ante bi na forum.hr kraće trajao nego hamburger na Žakovom stolu.
Roland Deschain wrote:Ante bi na forum.hr kraće trajao nego hamburger na Žakovom stolu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
mene je isto na prošlom baniralo par puta a na forum.hr ne znam nikog pa kad sam probao nešto pisat nisam imao kome pozdravit kevu
do kraja sijecnja prelazimo preko 5000 clanova do ljeta ce nas biti oko 10 000....sljedeci korak upisivanje udruge u registar udruga..pa nam ovi iz zadruge NH mogu staviti soli na rep..trazit cemo kao udruga ravnopravan status od kluba u suprotnom poduzet cemo određene zakonske mjere
2015-09-08
Podrska vama normalnim hajdukovcimavuksadinare wrote:do kraja sijecnja prelazimo preko 5000 clanova do ljeta ce nas biti oko 10 000....sljedeci korak upisivanje udruge u registar udruga..pa nam ovi iz zadruge NH mogu staviti soli na rep..trazit cemo kao udruga ravnopravan status od kluba u suprotnom poduzet cemo određene zakonske mjere
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
zqacudili bi se ovi iz zadruge koliko imamo bivsih a i sadasnjih eminentnijih imena iz torcide...dobar dio clanova su i pripadncii slavne 4gbr...a ima i nekih bivsih clanova zadruge...sve u svemu ne letimo u visine...znamo da svakim danom sto budemo brojniji i ajci mozemo ocekivati i nepodobstine suprotne strane...vidim da neki vec najavili da ce prosvjedovati iz zadruge ako nas se upise u registar udruga..poruka..mozete nam samo puhati..je'l demokracija ili nije a na koju se volite toliko pozivati.sve dok vam se ne radi o vlastitim guzicama onda mogu i diktatorske metode..nece moci ove noci...PABLO ESCOBAR wrote:Podrska vama normalnim hajdukovcimavuksadinare wrote:do kraja sijecnja prelazimo preko 5000 clanova do ljeta ce nas biti oko 10 000....sljedeci korak upisivanje udruge u registar udruga..pa nam ovi iz zadruge NH mogu staviti soli na rep..trazit cemo kao udruga ravnopravan status od kluba u suprotnom poduzet cemo određene zakonske mjere
2015-09-08
drugo ne potezemo za rukav da nam se pridruze ili uclane kao ovi iz zadruge NH...ne zanima nas lova od clanarine...vidim da je konkurencija sva u brojkama najvise onim financijskim..mi mozemo odrediti da nam clanarina bude simbolicna od 20 kuna...ne fantaziramo o otvaranju puba i slicno...niti cemo ulaziti u avanturizam otkupa dionica od kojih ce nekolicna mastiti brkove...i zeludac...sve sto trazimo da se hajduk vrati sporstkim i nogometnim motivima..zelimo dase natjecemo za trofeje a ne da mantramo jebes trofeje i bodove ideali su vjecni..zar je to svrha postojanja hajduka..onda zadrugari osnujte politicku stranku pa mantrajte o idealima
2015-09-08
Kako Ante namjerno citira Tatticare...
Znači, ne navijače Hajduka, nego navijače Tattinog GNK Lopova koji se predstavljaju ka navijači Hajduka...
Ajme...
Ante, napusi se kurca, gay nacisto...
Znači, ne navijače Hajduka, nego navijače Tattinog GNK Lopova koji se predstavljaju ka navijači Hajduka...
Ajme...
Guest- Guest
ha,ha...retardusa...fridrih_niche wrote:Kako Ante namjerno citira Tatticare...
Ajme...
2015-09-08
inace za zadrugare...koji en znaju..uclanili su nam se gotovo svi clanovi dva DPH-a..as to je tek pocetak...napusi se i uzivaj...vuksadinare wrote:ha,ha...retardusa...fridrih_niche wrote:Kako Ante namjerno citira Tatticare...
Ajme...
2015-09-08
vuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
Tu moreš jebat ćetnicima mater bez ikakvih posledica...
Guest- Guest
nema tu jebavanja matere...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:i mene su banirali prvi dan...i drugi put...i odustao...sam..na forum.hr mi je dobar pdf povijest i domovinski rat i tu znam pisati i nisam baniran a i nema se razlog...skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
Tu moreš jebat ćetnicima mater bez ikakvih posledica...
2015-09-08
Stalo uclanjivanje u politbiro
2015-09-13
Politbiro = Udruga Doli Nas Hajduk?PABLO ESCOBAR wrote:Stalo uclanjivanje u politbiro
:^O
Guest- Guest
skripar wrote:Jebeš mi sve ako sve i jedan od nas s ovog foruma kad bi se registrirali na forum.hr i počeli pisat tamo nebi dobili ban odmah prvi dan, ko ne dobije ban taj nije s ovog foruma
Svejedno ova gejara nas je ovdi zatočila navodnom slobodom izražavanja pa nas poslije druka Udbi...
darth_vader-
2014-04-17
skripar wrote:kic je mason
darth_vader-
2014-04-17
skripar wrote:kic je mason
2015-09-13
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Totalna bjezanija iz SDP-a.Stranku napustilo preko 300 clanova posljednjih dana
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Klauški:Živio Josipović doli Kolinda
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Klauški:Živio Josipović doli Kolinda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5