BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 32 of 36
Page 32 of 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
ah da, ajmo malo skrenuti temu na kisele krastavce i nove optužbe pa nek se neko upeca a ti ćeš klisnuti sa teme uz kakvu sisatu trebicu :)))pismejker wrote:Ogranicen si pa ne vidis da i dann danas radite istu gresku kao i prije,a karakteristike neljudskosti necu da posebice objasnjavam..samodostatne su..tre wrote:ma znam ja da te svrbi pa se češeš, nije da se ne vidipismejker wrote:bogami,radi likova kao sto je Tre,dobro je sto je postojao Tito i posmicao sve sto je imalo neke liderske gene..ostali samo kastrati i kmetje..
Jos samo su Bugari u Uniji ispod vas u svemu,put do dna nije dalek..pametnom dovoljno..
ajde, bolje i to nego nastaviti sa nedokazivim glupostima i teorijama
dakle na 4 litre vode dodati 20 dk soli i 40 dk šećera, potom skuvati i onda ubaciti 1 litru octa te ohlađenu tekućinu preliti preko friških zelenih krastavaca ...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
To neka bosanska moderna inačica dalmatinskog ae ? :Depikur37 wrote:mativka wrote:A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)epikur37 wrote:mativka wrote:A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)Eroo wrote:
Koja ti je to flaša?
mislim na to ustaško-partizansko, ne znam otkud ti taj obzir?
e a hoće to, sjetit se....
tako je...kao i mnogo toga sto je godinama radjeno u tajnosti i onda odjedared objavljeno..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Tre blento,pa tijekom WW2 su svabi radili ciljana gentska istrazivanja...bas si neuk
A strukrura DNK javno objelodanjena 1953.
Guest- Guest
mativka wrote:
A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)
Buško zapravo i nije blato nego jezero, ali zato ima Blatina. Dobro vino.
Guest- Guest
o Božepismejker wrote:Tre blento,pa tijekom WW2 su svabi radili ciljana gentska istrazivanja...bas si neuk
pismejker wrote:tako je...kao i mnogo toga sto je godinama radjeno u tajnosti i onda odjedared objavljeno..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Tre blento,pa tijekom WW2 su svabi radili ciljana gentska istrazivanja...bas si neuk
Je li ima dokaza da su to otkrili Nijemci ili ista priča kao i za kiselinu u naci logorima?
Guest- Guest
mativka wrote:To neka bosanska moderna inačica dalmatinskog ae ? :Depikur37 wrote:mativka wrote:A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)epikur37 wrote:mativka wrote:
A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)
Tako nešto, lingvističa osmoza.
Odustao sam od drugog filma, predugo će me uvući u noć. Već sam pospan pa ću protratiti solidan filma a ispustiti jutarnji trening zbog spavanja.
Ovako ostat ću tu još malo i s par brzopoteznih nokautirati sugovornike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
St oje bre Milivoje,sto se ceriš??Jebote isus,kao oni klinci na raznim mrezama ,histerican smijeh i sto glasnije bukacenje,da ispadnu pametni..Milivoje..dajte najte..bugari su jos samo ispod tvog prosjeka..cigani Rumunji te nadhebali..
Guest- Guest
pa zato se i smijemo jebiga samo on to malo drugačije shvaća, ego ga prca sve u 16epikur37 wrote:tre wrote:ti se valjaš u bosanskom blatu mi u ovome i svako uživa na svoj načinepikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
nego što ti kažeš na svetinu teoriju da su švabovi znali da se iz pepela može izvući DNA i da su zbog toga sve upepeljene žide i ugalj spržili u kiselinama
Praćakamo se kud koji , sve 5 tre :D
Sveto je glup ali solidan zajebant...sumenute teorije.
e vis,tu si suhoparan..tu postaje dosadno sa tobom spikati,jer se bojis iznijeti svoje teorije,koje bi se mogle temeljiti na cisto teoretiziranju i eventualnim paralelnim projektima..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:tako je...kao i mnogo toga sto je godinama radjeno u tajnosti i onda odjedared objavljeno..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Tre blento,pa tijekom WW2 su svabi radili ciljana gentska istrazivanja...bas si neuk
Je li ima dokaza da su to otkrili Nijemci ili ista priča kao i za kiselinu u naci logorima?
Reci mo ovako,iz prve od sebe..Sto je toliki problem da Svabi tijekom WW2 rade ciljana genetska istrazivanja..Pogledaj i prokopaj samo paralelno na cemu suz sve radili..
Guest- Guest
tre wrote:pa zato se i smijemo jebiga samo on to malo drugačije shvaća, ego ga prca sve u 16epikur37 wrote:tre wrote:ti se valjaš u bosanskom blatu mi u ovome i svako uživa na svoj načinepikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
nego što ti kažeš na svetinu teoriju da su švabovi znali da se iz pepela može izvući DNA i da su zbog toga sve upepeljene žide i ugalj spržili u kiselinama
Pa moje skromno psihoanalitičko obrazovanje i iskustvo govori da se nije realizirao obiteljski pa sada jaše ego kao shrvanu kobilu.
2015-08-06
A znam..bila sam tamo :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Samo zezam malo Epija :)
po meni izvrsno, kad sam ga prvi put probao vrlo ugodno me iznenadilo i do dana današnjeg nisam naletio a da bi to vino bilo lošeSpeare Shaker wrote:mativka wrote:
pismejker wrote:
Reci mo ovako,iz prve od sebe..Sto je toliki problem da Svabi tijekom WW2 rade ciljana genetska istrazivanja..Pogledaj i prokopaj samo paralelno na cemu suz sve radili..
Nema problema, osim činjenice da nisu došli do nikakvih dokumentiranih otkrića.
Nešto raditi i to dokazano uspješno odraditi su ipak dvije različite stvari.
Guest- Guest
Svabi su tijekom WW2 radili na svemu,na cemu danas vecina zemalja nije sposobna raditi,iz problema nedovoljna znanja..
Guest- Guest
epikur37 wrote:mativka wrote:To neka bosanska moderna inačica dalmatinskog ae ? :Depikur37 wrote:mativka wrote:A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)epikur37 wrote:
Odustao sam od drugog filma, predugo će me uvući u noć. Već sam pospan pa ću protratiti solidan filma a ispustiti jutarnji trening zbog spavanja.
Koliko ti znas kao prosjecan gradjanin..naravno..zasto bi objavljivali ako im to danas u ovom trenu ne donosi potrebnu prednost..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Nema problema, osim činjenice da nisu došli do nikakvih dokumentiranih otkrića.
Nešto raditi i to dokazano uspješno odraditi su ipak dvije različite stvari.
I plasticno karbonski motor je napravljen jos 1980e i jos nije upao u proizvodnju..jel..iako dvaput manje trosi i generira triput vecu snagu nego metalni ili alu pandan
Guest- Guest
pismejker wrote:Svabi su tijekom WW2 radili na svemu,na cemu danas vecina zemalja nije sposobna raditi,iz problema nedovoljna znanja..
Riječ je uglavnom o čisto tehničkim, inženjerskim projektima. Na ostalom područjima, uključujući tu i biologiju, nisu bili niti blizu toliko uspješni.
Last edited by Speare Shaker on Sun 6 Jan - 0:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:To neka bosanska moderna inačica dalmatinskog ae ? :Depikur37 wrote:mativka wrote:
Smijati se to je zdravo, ali ako si glup onda to prelazi u ponašanje.
2015-08-06
Jesus sejkeru...Medicina,farmacija..KOPAJ..!!! ima zanimljivih stvari..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Svabi su tijekom WW2 radili na svemu,na cemu danas vecina zemalja nije sposobna raditi,iz problema nedovoljna znanja..
Riječ je uglavnom o čisto tehničkim, inženjerskim projektima. Na ostalom područjima, uključujući tu i biologiju, nisu bili niti blizu toliko uspješni.
Guest- Guest
epikur37 wrote:tre wrote:pa zato se i smijemo jebiga samo on to malo drugačije shvaća, ego ga prca sve u 16epikur37 wrote:tre wrote:ti se valjaš u bosanskom blatu mi u ovome i svako uživa na svoj načinepikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
Pa moje skromno psihoanalitičko obrazovanje i iskustvo govori da se nije realizirao obiteljski pa sada jaše ego kao shrvanu kobilu.
jebiga ja mu kažem da uz mene stavi pola foruma što ga poklope on se naljuti sad će vjerojatno i na tebe sasuti drlje i kamenje
Page 32 of 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 32 of 36