BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 36 of 36
Page 36 of 36 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
pa istina je da ti nisi razumio što pišem i ne znam zašto se ljutiš na mene zbog svog neznanjaOh_Femder wrote:Kad krkan Vaso prepiše diplomski rad, onda se svi čudom čude kako to nema nikakvih reperkusija. Pa sve i počinje od ovakvih krkana kao ti koji jedino znaju papagaski plagirati, a bez ikakvog razumijevanja. Nije onda ni čudno što nam je tako kako nam je. Uništili ste ovu državu i jedino što znate je arlaukati i prijetiti se kad vam neko kaže istinu u lice.tre wrote:Što ti ja mogu kad ne znaš čitati sa razumjevanjem pa čak i kada ti navedem značenja iz relevantnih izvora. Jebiga prika popušio si i sad trpi posljediceOh_Femder wrote:Jedini koji uzastopno dobija čvrge je mali džačić koji se bahati jer nije naučio lekciju, dakle titre wrote:A valjda budalam valja nekoliko puta ponoviti da budu sigurniOh_Femder wrote:
Dakle ne znaš što to znači percepcija, ali se ne usudiš priznati, jedino se voliš bahatiti. Polopi se ušima i odi se stiditi u kut kao svaki mali đačić neznalica
Ajde opet malo trčkaraj i gledaj da me gricneš dok ti opet ne spičim dobru čvrgu
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
je baš, ono ti si se zajebavo ali znaš ti to :p:Oh_Femder wrote:Sarkazam ti je nepoznat pojam ;PEroo wrote:Džak je džak, a đak je đak...Oh_Femder wrote:Jedini koji uzastopno dobija čvrge je mali džačić koji se bahati jer nije naučio lekciju, dakle titre wrote:A valjda budalam valja nekoliko puta ponoviti da budu sigurniOh_Femder wrote:
Dakle ne znaš što to znači percepcija, ali se ne usudiš priznati, jedino se voliš bahatiti. Polopi se ušima i odi se stiditi u kut kao svaki mali đačić neznalica
Ajde opet malo trčkaraj i gledaj da me gricneš dok ti opet ne spičim dobru čvrgu
Bosanska Wikipedija je tebi relevantan izvor, ha-ha-ha i još jednom ha-ha-ha! "Subjektivni odraz objektivne stvarnosti", ma daj me najme. Da si pročiteao jednu knjigu u životu, znao bi da je to prepisano drito iz Staljinovog priručnika vulgarnog materijalizma . A da bi jednom jedinom svojom vlastitom rečenicom nešto mogao reći o pojmu, ma jok. Ti se praviš džek jer na balkanu pravi balkančero može sve osim da bi priznao da je u krivu ili da o nečemu nema pojma. Hajde, pokaži se i odgovori na jednostavno pitanje: koja je razlika između viđenja objekta i percipiranja istog objekta? Znam ja dobro da to nikad nećeš učiniti jer nadilazi tvoje umne sposobnosti. A sad se samo nastavi opravdavati wikipedijom koju svaka budala može uređivati kako joj se sprdne. Misli, ono...tre wrote:Što ti ja mogu kad ne znaš čitati sa razumjevanjem pa čak i kada ti navedem značenja iz relevantnih izvora. Jebiga prika popušio si i sad trpi posljediceOh_Femder wrote:Jedini koji uzastopno dobija čvrge je mali džačić koji se bahati jer nije naučio lekciju, dakle titre wrote:A valjda budalam valja nekoliko puta ponoviti da budu sigurniOh_Femder wrote:Dakle ne znaš što to znači percepcija, ali se ne usudiš priznati, jedino se voliš bahatiti. Polopi se ušima i odi se stiditi u kut kao svaki mali đačić neznalicatre wrote:
prvo ne seri. Kao prvu riječ koristio sam riječ paradigma a tek onda percepcija. U svakom slučaju rečenica je bila posve jasna svima osim tebi koji si se za nju uhvatio iz samo tebi znanih razloga i zato još jednom ne seri. Tvoja glupost i bahatost ti se samo razbila o tikvu na ramenima pa zato pokušavaš na sve moguće načine naći satisfakciju da to poližeš kroz pokušaj diskreditiranja moje malenkosti. Inače baš volim vas pametne, umišljene i bahate, nadaleko se čuje kad vas netko za koga držite da su inferiorniji od vas otrese o zemlju ko seljak bale i tako vas prisili da idete za istim i pokušavate naći rupicu kroz koju bi vaš bolesni ego malo zalječili
Sad samo nastavi somino plivati za mamcem, nije mi problem opaliti ti čvrgu s vremena na vrijeme
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kme kme, nećeš ni samog sebe uvjeriti da si popušio a kamoli nekog drugogOh_Femder wrote:Bosanska Wikipedija je tebi relevantan izvor, ha-ha-ha i još jednom ha-ha-ha! "Subjektivni odraz objektivne stvarnosti", ma daj me najme. Da si pročiteao jednu knjigu u životu, znao bi da je to prepisano drito iz Staljinovog priručnika vulgarnog materijalizma . A da bi jednom jedinom svojom vlastitom rečenicom nešto mogao reći o pojmu, ma jok. Ti se praviš džek jer na balkanu pravi balkančero može sve osim da bi priznao da je u krivu ili da o nečemu nema pojma. Hajde, pokaži se i odgovori na jednostavno pitanje: koja je razlika između viđenja objekta i percipiranja istog objekta? Znam ja dobro da to nikad nećeš učiniti jer nadilazi tvoje umne sposobnosti. A sad se samo nastavi opravdavati wikipedijom koju svaka budala može uređivati kako joj se sprdne. Misli, ono...tre wrote:Što ti ja mogu kad ne znaš čitati sa razumjevanjem pa čak i kada ti navedem značenja iz relevantnih izvora. Jebiga prika popušio si i sad trpi posljediceOh_Femder wrote:Jedini koji uzastopno dobija čvrge je mali džačić koji se bahati jer nije naučio lekciju, dakle titre wrote:A valjda budalam valja nekoliko puta ponoviti da budu sigurniOh_Femder wrote:
To je tvoja jedina obrana od činjenice da nemaš pojma? Pathetic . Hajde odgovori na pitanje ako se usudiš, ali nema šanse, prekomplicirano je to za tebetre wrote:kme kme, nećeš ni samog sebe uvjeriti da si popušio a kamoli nekog drugogOh_Femder wrote:Bosanska Wikipedija je tebi relevantan izvor, ha-ha-ha i još jednom ha-ha-ha! "Subjektivni odraz objektivne stvarnosti", ma daj me najme. Da si pročiteao jednu knjigu u životu, znao bi da je to prepisano drito iz Staljinovog priručnika vulgarnog materijalizma . A da bi jednom jedinom svojom vlastitom rečenicom nešto mogao reći o pojmu, ma jok. Ti se praviš džek jer na balkanu pravi balkančero može sve osim da bi priznao da je u krivu ili da o nečemu nema pojma. Hajde, pokaži se i odgovori na jednostavno pitanje: koja je razlika između viđenja objekta i percipiranja istog objekta? Znam ja dobro da to nikad nećeš učiniti jer nadilazi tvoje umne sposobnosti. A sad se samo nastavi opravdavati wikipedijom koju svaka budala može uređivati kako joj se sprdne. Misli, ono...tre wrote:Što ti ja mogu kad ne znaš čitati sa razumjevanjem pa čak i kada ti navedem značenja iz relevantnih izvora. Jebiga prika popušio si i sad trpi posljediceOh_Femder wrote:Jedini koji uzastopno dobija čvrge je mali džačić koji se bahati jer nije naučio lekciju, dakle titre wrote:
A valjda budalam valja nekoliko puta ponoviti da budu sigurni
2016-11-08
Izvuci post na koji si se referirao pa objasni što ti nije jasno u vezi njega mislim ono mogu ja sa tobom igrati partiju šaha, čak ću ti dati sve figure i opet ću te tući samo sa šahovskom pločom Ajde sad trk crvenkastom pod suknju ili potraži još nekoga da ti pomogne kad se već sam ne možeš nositi sa činjenicamaOh_Femder wrote:To je tvoja jedina obrana od činjenice da nemaš pojma? Pathetic . Hajde odgovori na pitanje ako se usudiš, ali nema šanse, prekomplicirano je to za tebetre wrote:kme kme, nećeš ni samog sebe uvjeriti da si popušio a kamoli nekog drugogOh_Femder wrote:Bosanska Wikipedija je tebi relevantan izvor, ha-ha-ha i još jednom ha-ha-ha! "Subjektivni odraz objektivne stvarnosti", ma daj me najme. Da si pročiteao jednu knjigu u životu, znao bi da je to prepisano drito iz Staljinovog priručnika vulgarnog materijalizma . A da bi jednom jedinom svojom vlastitom rečenicom nešto mogao reći o pojmu, ma jok. Ti se praviš džek jer na balkanu pravi balkančero može sve osim da bi priznao da je u krivu ili da o nečemu nema pojma. Hajde, pokaži se i odgovori na jednostavno pitanje: koja je razlika između viđenja objekta i percipiranja istog objekta? Znam ja dobro da to nikad nećeš učiniti jer nadilazi tvoje umne sposobnosti. A sad se samo nastavi opravdavati wikipedijom koju svaka budala može uređivati kako joj se sprdne. Misli, ono...tre wrote:Što ti ja mogu kad ne znaš čitati sa razumjevanjem pa čak i kada ti navedem značenja iz relevantnih izvora. Jebiga prika popušio si i sad trpi posljediceOh_Femder wrote:
Jedini koji uzastopno dobija čvrge je mali džačić koji se bahati jer nije naučio lekciju, dakle ti
Ti dakle više uopće nemaš pojma o čemu se radi? Svaka čast U svakom slučaju drugi put navedi neki relevantni izvor informacija umjesto bosanske wikipedio. Politikin Zabavnik na primjertre wrote:Izvuci post na koji si se referirao pa objasni što ti nije jasno u vezi njega mislim ono mogu ja sa tobom igrati partiju šaha, čak ću ti dati sve figure i opet ću te tući samo sa šahovskom pločom Ajde sad trk crvenkastom pod suknju ili potraži još nekoga da ti pomogne kad se već sam ne možeš nositi sa činjenicamaOh_Femder wrote:To je tvoja jedina obrana od činjenice da nemaš pojma? Pathetic . Hajde odgovori na pitanje ako se usudiš, ali nema šanse, prekomplicirano je to za tebetre wrote:kme kme, nećeš ni samog sebe uvjeriti da si popušio a kamoli nekog drugogOh_Femder wrote:Bosanska Wikipedija je tebi relevantan izvor, ha-ha-ha i još jednom ha-ha-ha! "Subjektivni odraz objektivne stvarnosti", ma daj me najme. Da si pročiteao jednu knjigu u životu, znao bi da je to prepisano drito iz Staljinovog priručnika vulgarnog materijalizma . A da bi jednom jedinom svojom vlastitom rečenicom nešto mogao reći o pojmu, ma jok. Ti se praviš džek jer na balkanu pravi balkančero može sve osim da bi priznao da je u krivu ili da o nečemu nema pojma. Hajde, pokaži se i odgovori na jednostavno pitanje: koja je razlika između viđenja objekta i percipiranja istog objekta? Znam ja dobro da to nikad nećeš učiniti jer nadilazi tvoje umne sposobnosti. A sad se samo nastavi opravdavati wikipedijom koju svaka budala može uređivati kako joj se sprdne. Misli, ono...tre wrote:
Što ti ja mogu kad ne znaš čitati sa razumjevanjem pa čak i kada ti navedem značenja iz relevantnih izvora. Jebiga prika popušio si i sad trpi posljedice
2016-11-08
Nije bila bosanska ali i da je to bi bilo za skalu pametnije od tebe džakiću U svakom slučaju eto vrati se radi sebe natrag na temu pa malo mućni glavom oko toga( zovni i crvenog da ti pomogne) pa kad skontaš javi se opetOh_Femder wrote:Ti dakle više uopće nemaš pojma o čemu se radi? Svaka čast U svakom slučaju drugi put navedi neki relevantni izvor informacija umjesto bosanske wikipedio. Politikin Zabavnik na primjertre wrote:Izvuci post na koji si se referirao pa objasni što ti nije jasno u vezi njega mislim ono mogu ja sa tobom igrati partiju šaha, čak ću ti dati sve figure i opet ću te tući samo sa šahovskom pločom Ajde sad trk crvenkastom pod suknju ili potraži još nekoga da ti pomogne kad se već sam ne možeš nositi sa činjenicamaOh_Femder wrote:To je tvoja jedina obrana od činjenice da nemaš pojma? Pathetic . Hajde odgovori na pitanje ako se usudiš, ali nema šanse, prekomplicirano je to za tebetre wrote:kme kme, nećeš ni samog sebe uvjeriti da si popušio a kamoli nekog drugogOh_Femder wrote:
Bosanska Wikipedija je tebi relevantan izvor, ha-ha-ha i još jednom ha-ha-ha! "Subjektivni odraz objektivne stvarnosti", ma daj me najme. Da si pročiteao jednu knjigu u životu, znao bi da je to prepisano drito iz Staljinovog priručnika vulgarnog materijalizma . A da bi jednom jedinom svojom vlastitom rečenicom nešto mogao reći o pojmu, ma jok. Ti se praviš džek jer na balkanu pravi balkančero može sve osim da bi priznao da je u krivu ili da o nečemu nema pojma. Hajde, pokaži se i odgovori na jednostavno pitanje: koja je razlika između viđenja objekta i percipiranja istog objekta? Znam ja dobro da to nikad nećeš učiniti jer nadilazi tvoje umne sposobnosti. A sad se samo nastavi opravdavati wikipedijom koju svaka budala može uređivati kako joj se sprdne. Misli, ono...
Koja je razlika između viđenja objekta i percepcije tog istog objekta?tre wrote:Nije bila bosanska ali i da je to bi bilo za skalu pametnije od tebe džakiću U svakom slučaju eto vrati se radi sebe natrag na temu pa malo mućni glavom oko toga( zovni i crvenog da ti pomogne) pa kad skontaš javi se opetOh_Femder wrote:Ti dakle više uopće nemaš pojma o čemu se radi? Svaka čast U svakom slučaju drugi put navedi neki relevantni izvor informacija umjesto bosanske wikipedio. Politikin Zabavnik na primjertre wrote:Izvuci post na koji si se referirao pa objasni što ti nije jasno u vezi njega mislim ono mogu ja sa tobom igrati partiju šaha, čak ću ti dati sve figure i opet ću te tući samo sa šahovskom pločom Ajde sad trk crvenkastom pod suknju ili potraži još nekoga da ti pomogne kad se već sam ne možeš nositi sa činjenicamaOh_Femder wrote:To je tvoja jedina obrana od činjenice da nemaš pojma? Pathetic . Hajde odgovori na pitanje ako se usudiš, ali nema šanse, prekomplicirano je to za tebetre wrote:
kme kme, nećeš ni samog sebe uvjeriti da si popušio a kamoli nekog drugog
2016-11-08
Page 36 of 36 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 36 of 36