BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 31 of 36
Page 31 of 36 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pismejker wrote:vrlo postojala..Šelijevka je to vrlo jasno pribiljezila..Speare Shaker wrote:
Frankenstein? Je li ta obitelj uopće postojala onako kako je to opisano u knjizi? :)
Piše u knjigu pa mora da je tako, a?
Lako moguće da je sv jednostavnoi izmislila, nije to neobično za pisce. :)
No, konkretno nemam pojma, jer knjigu nisam čitao. Samo sam gledao film u par različitih verzija uključujući tu i komediju Mela Brooksa pa mi se nije dalo čitati knjigu. Sadržaj mi se ionako činio prilično zastarjelim i tipičnim neaktualnim proizvodom duha svoga vremena.
Guest- Guest
ma znam ja da te svrbi pa se češeš, nije da se ne vidipismejker wrote:bogami,radi likova kao sto je Tre,dobro je sto je postojao Tito i posmicao sve sto je imalo neke liderske gene..ostali samo kastrati i kmetje..
Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
Bio je neki lik ciji je rad pratila..prokopaj malo..nije onako kao na filmu,ali zanimljivo,i kako se danas odrazava na medicinu..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:vrlo postojala..Šelijevka je to vrlo jasno pribiljezila..Speare Shaker wrote:
Frankenstein? Je li ta obitelj uopće postojala onako kako je to opisano u knjizi? :)
Piše u knjigu pa mora da je tako, a?
Lako moguće da je sv jednostavnoi izmislila, nije to neobično za pisce. :)
No, konkretno nemam pojma, jer knjigu nisam čitao. Samo sam gledao film u par različitih verzija uključujući tu i komediju Mela Brooksa pa mi se nije dalo čitati knjigu. Sadržaj mi se ionako činio prilično zastarjelim i tipičnim neaktualnim proizvodom duha svoga vremena.
Guest- Guest
A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
Prva, još uvijek, gledao sam jedan film, pa ćirnuo tu i sad idem gledati drugi. Ujutro bih trebao 21 km, ali odio vrag prišu.
Deda, samo pomalo s prognozama :D
2015-08-06
Ogranicen si pa ne vidis da i dann danas radite istu gresku kao i prije,a karakteristike neljudskosti necu da posebice objasnjavam..samodostatne su..tre wrote:ma znam ja da te svrbi pa se češeš, nije da se ne vidipismejker wrote:bogami,radi likova kao sto je Tre,dobro je sto je postojao Tito i posmicao sve sto je imalo neke liderske gene..ostali samo kastrati i kmetje..
Jos samo su Bugari u Uniji ispod vas u svemu,put do dna nije dalek..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
ti se valjaš u bosanskom blatu mi u ovome i svako uživa na svoj načinepikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
nego što ti kažeš na svetinu teoriju da su švabovi znali da se iz pepela može izvući DNA i da su zbog toga sve upepeljene žide i ugalj spržili u kiselinama
mativka wrote:A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
mislim na to ustaško-partizansko, ne znam otkud ti taj obzir?
2015-08-06
Uzmi u obzir da će biti vjetrovno do olujno. Primjerno tome se obuci i opremi...epikur37 wrote:Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
Prva, još uvijek, gledao sam jedan film, pa ćirnuo tu i sad idem gledati drugi. Ujutro bih trebao 21 km, ali odio vrag prišu.
Deda, samo pomalo s prognozama :D
Tre blento,pa tijekom WW2 su svabi radili ciljana gentska istrazivanja...bas si neuk
Guest- Guest
A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)epikur37 wrote:mativka wrote:A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
tre wrote:ti se valjaš u bosanskom blatu mi u ovome i svako uživa na svoj načinepikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
nego što ti kažeš na svetinu teoriju da su švabovi znali da se iz pepela može izvući DNA i da su zbog toga sve upepeljene žide i ugalj spržili u kiselinama
Praćakamo se kud koji , sve 5 tre :D
Sveto je glup ali solidan zajebant...sumenute teorije.
2015-08-06
mativka wrote:A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)epikur37 wrote:mativka wrote:A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
e a hoće to, sjetit se....
2015-08-06
Ima i nekakvo Mostarsko...mativka wrote:A, sjetila se Buškog blata pa reko, možda ima neke poveznice i u tom :)epikur37 wrote:mativka wrote:A ja bih upitala, s obzirom da je Bosanac na koje blato misli? :)Eroo wrote:Koja ti je to flaša?epikur37 wrote:ali nevjerojatno je kako uživate valjati se u tom blatu....poput prasadi što skviči i reve a sutra već će biti na stolu.
pismejker wrote:Tre blento,pa tijekom WW2 su svabi radili ciljana gentska istrazivanja...bas si neuk
A strukrura DNK javno objelodanjena 1953.
Guest- Guest
Ajme užegli stge više, odoh gledati drugi film...ajte bok!
2015-08-06
ah da, ajmo malo skrenuti temu na kisele krastavce i nove optužbe pa nek se neko upeca a ti ćeš klisnuti sa teme uz kakvu sisatu trebicu :)))pismejker wrote:Ogranicen si pa ne vidis da i dann danas radite istu gresku kao i prije,a karakteristike neljudskosti necu da posebice objasnjavam..samodostatne su..tre wrote:ma znam ja da te svrbi pa se češeš, nije da se ne vidipismejker wrote:bogami,radi likova kao sto je Tre,dobro je sto je postojao Tito i posmicao sve sto je imalo neke liderske gene..ostali samo kastrati i kmetje..
Jos samo su Bugari u Uniji ispod vas u svemu,put do dna nije dalek..pametnom dovoljno..
ajde, bolje i to nego nastaviti sa nedokazivim glupostima i teorijama
dakle na 4 litre vode dodati 20 dk soli i 40 dk šećera, potom skuvati i onda ubaciti 1 litru octa te ohlađenu tekućinu preliti preko friških zelenih krastavaca ...
Page 31 of 36 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 31 of 36