BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 28 of 36
Page 28 of 36 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Nisu tu u pitanju vise niti Elite,nego i svve podguzne muhe,podpazušni priljepci i nove generacije koje su stasale i srasle sa tim malignim politickim deformitetom..nebitno lijevo ili desno..miceliji su prodrli cak do obicnih gradjana,pa tako..kako je netko rekao,da bi Lustracija bila pravedno provedena,RH bi zjapila na kraju jako prazna..mativka wrote:Revizije nikada neće biti.
Elitama to ne odgovara bez obzira na predznak.
Guest- Guest
a koji si pak ti kikipismejker wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:yahh..ono ti neki znanstvenik..nedavno nesh bilo upitno i po pitanju najobicnije diplome filozofskog...Speare Shaker wrote:
Ti to mene pokušavaš učiti znanstvenim činjenicama?
Sad si već debelo prešao granicu sa kojom si ispao totalnim volom u raspravi.
problemi Sejkeru..??
Dosad vidim kako si koristio znanstvene cinjenice,a vrhunac ti je ono,ad homminem i pokusaji diskreditacije...woooow..!!! znanstveni izazov..
Je, ali samo u pokvarenoj mašti nekih forumaša.
Naravno da nisi vidio kako koristim znanstvene činjenice kada evidentno o znanosti nemaš pojma s pojmom pa ih nisi u stanju niti prepoznati kao takve.
brajo moj,n bi ti visio 24/7 na ovom forumu,pored vrlo strucnih i znanstvenih portala,da imas ikakve veze sa istima..ono sto pises,niti naznake necem znanstvenom..niti u pokusaju...a kopiranje tudjih clanaka i njihovo koristenje..prilicni podbacaj..uostalom netko te je nedavno jako dobro izprofilirao..a takvih je sve vise...more biti da su komunjare i srbi u dusi..
odbaci umišljaje svetac
ne možeš ljude omalovažavati zato jer ne možeš obraniti neobranjivo
2014-04-16
lijepo i istinito sročenoSpeare Shaker wrote:marcellus wrote:a ja sam pitao ringa koji ne bi bio tako glup kad mu se ne bi privađele ustaše više nego šeksu bijeli miševi za to koja je bila šuškova ideologija jer ja se ne sjećam da je taj čovjek ikad rekao išta što bi se moglo protumačiti kao ideologija
A dobro, postaviti Ringu bilo koje razumno pitanje baš i nema puno smisla.
Šuškovu ideologiju je s obzirom da on nije otvoreno govorio o takvim temama bilo neophodno izvesti iz njegovih stavova i aktivnosti, a to je ipak prevelik napor za debile takve vrste, makar bili i lukavi i podmukli kao on.
Ono što je on zapravo htio je podmetnuti Šušku ustašku ideologiju kao pravo sendvičar tipa Vulina i Dačića, iz čega bi onda dalje izveo zaključak kako je svaka težnja za nacionalnom emancipacijom Hrvata i hrvatske nacije i s tim povezana ideja o stvaranju samostalne hrvatske države u svojoj biti ustaška ideja. Iz čega bi izveo svoj omiljeni zaključak o prevladavanju ustaške idelogije i među današnjim Hrvatima.
I tako.
Sve dok većina živi od politike..pismejker wrote:Nisu tu u pitanju vise niti Elite,nego i svve podguzne muhe,podpazušni priljepci i nove generacije koje su stasale i srasle sa tim malignim politickim deformitetom..nebitno lijevo ili desno..miceliji su prodrli cak do obicnih gradjana,pa tako..kako je netko rekao,da bi Lustracija bila pravedno provedena,RH bi zjapila na kraju jako prazna..mativka wrote:Revizije nikada neće biti.
Elitama to ne odgovara bez obzira na predznak.
ovo je najnovija povijest po svetozaru, u budućnosti ćeš biti poznat po tome, nešto kao svetozarova teorija( nećemo spominjati da je pepeo lužnat i da anulira kiseline)pismejker wrote:Svabi nisu glupi..kosti ostaju jos niz godina,kao materijalni dna dokazi..tek kasnije ih je nuzda prisilila da trpaju u masovne grobnice..potpuno lose rjesenje..kaya wrote:nisam to znalapismejker wrote:
u logorima Europe,nacistickima,da naucim malo neuke,nije nadjen NITI JEDAN KOSTUR,geniji moji ..
DO TADA,su uredno spaljivali tijela i ostatke rastapali u kiselinama..
Mortalka,ako nisi skuzila.da t iobjasnim...mortal wrote:a koji si pak ti kikipismejker wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:yahh..ono ti neki znanstvenik..nedavno nesh bilo upitno i po pitanju najobicnije diplome filozofskog...Speare Shaker wrote:
Ti to mene pokušavaš učiti znanstvenim činjenicama?
Sad si već debelo prešao granicu sa kojom si ispao totalnim volom u raspravi.
problemi Sejkeru..??
Dosad vidim kako si koristio znanstvene cinjenice,a vrhunac ti je ono,ad homminem i pokusaji diskreditacije...woooow..!!! znanstveni izazov..
Naravno da nisi vidio kako koristim znanstvene činjenice kada evidentno o znanosti nemaš pojma s pojmom pa ih nisi u stanju niti prepoznati kao takve.
brajo moj,n bi ti visio 24/7 na ovom forumu,pored vrlo strucnih i znanstvenih portala,da imas ikakve veze sa istima..ono sto pises,niti naznake necem znanstvenom..niti u pokusaju...a kopiranje tudjih clanaka i njihovo koristenje..prilicni podbacaj..uostalom netko te je nedavno jako dobro izprofilirao..a takvih je sve vise...more biti da su komunjare i srbi u dusi..
odbaci umišljaje svetac
radi se o cisto kemiji..malo organskoj malo anorganskoj...
hoces ubiti veliki broj ljudi..recimo balija si u Bosni,zarobio si par desetaka HVOaca i hoces ih mrknuti bez traga..ubijes ih, spalis dok si rekao keks u lokalnom krematoriju(potrazi koliko je potrebno dugo da se ljucko tijelo spali na 400-500 stupnjeva,i onda taj pepeo razgradi u kiselini..zasto kisleini?jer je baza kostiju luznata i izlaganjem kiseline se razgradjuje vrlo brzo i dramaticno..sto jos..da,konc logori su biloi velicine manjih gradica sa svom infrastrukturom..primarno radni logori do vremena 1943 kad je postalo jasno da svapski planovi bas nece proci...svabi nadogradju,pored eksperimentalnih laboratorija i dijelove za spaljivanje i kremiranje ljudi..iskopaj rupu u zemlji zbetoniraj je i naspi kiselinu..pored stotina i stotina peci,velikog bazena,spreman si pobiti bez traga ne desetine ljudi,nego stotine tisca u mjesec dva...kako mislis da je ovo neobranjivo posto se nitine kuzis u tehnikalije?
Guest- Guest
tre wrote:ovo je najnovija povijest po svetozaru, u budućnosti ćeš biti poznat po tome, nešto kao svetozarova teorija( nećemo spominjati da je pepeo lužnat i da anulira kiseline)pismejker wrote:Svabi nisu glupi..kosti ostaju jos niz godina,kao materijalni dna dokazi..tek kasnije ih je nuzda prisilila da trpaju u masovne grobnice..potpuno lose rjesenje..kaya wrote:nisam to znalapismejker wrote:
u logorima Europe,nacistickima,da naucim malo neuke,nije nadjen NITI JEDAN KOSTUR,geniji moji ..
rekoh to negdje My dear Watsson..kiselina neutralizira luzinu i vice versa..kosti se tope u kiselini..jos neko pitanje?
Guest- Guest
poznato je da su mnoge fotografije iz naci logora falsifikatipismejker wrote:Mortalka,ako nisi skuzila.da t iobjasnim...mortal wrote:a koji si pak ti kikipismejker wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
yahh..ono ti neki znanstvenik..nedavno nesh bilo upitno i po pitanju najobicnije diplome filozofskog...
problemi Sejkeru..??
odbaci umišljaje svetac
hoces ubiti veliki broj ljudi..recimo balija si u Bosni,zarobio si par desetaka HVOaca i hoces ih mrknuti bez traga..ubijes ih, spalis dok si rekao keks u lokalnom krematoriju(potrazi koliko je potrebno dugo da se ljucko tijelo spali na 400-500 stupnjeva,i onda taj pepeo razgradi u kiselini..zasto kisleini?jer je baza kostiju luznata i izlaganjem kiseline se razgradjuje vrlo brzo i dramaticno..sto jos..da,konc logori su biloi velicine manjih gradica sa svom infrastrukturom..primarno radni logori do vremena 1943 kad je postalo jasno da svapski planovi bas nece proci...svabi nadogradju,pored eksperimentalnih laboratorija i dijelove za spaljivanje i kremiranje ljudi..iskopaj rupu u zemlji zbetoniraj je i naspi kiselinu..pored stotina i stotina peci,velikog bazena,spreman si pobiti bez traga ne desetine ljudi,nego stotine tisca u mjesec dva...kako mislis da je ovo neobranjivo posto se nitine kuzis u tehnikalije?
tako da svaka druga priča vidi u zraku sve dok ne bude potkrjepljena raznim čvrstim dokazima
džabe vam objašnjavati
sve smo to vidjeli u amričkim filomovima, ali to je samo scenario
istina je nešto drugo
immortal-
2014-04-16
da podebljam nesrećo tvoje riječi ili ćeš sam to vidjeti što si laprdo o spaljivanju i stavljanju u kiselinu? za te tvoje budalaštine o spaljivanju bi trebala biti brda pepela što od gorivog materijala pa do spaljenih ljudskih ostataka što naravno nigdje nije zabilježeno niti u jednom logoru, zato ne piši gluposti i nemoj se sramotiti više sa takvim budalaštinamapismejker wrote:tre wrote:ovo je najnovija povijest po svetozaru, u budućnosti ćeš biti poznat po tome, nešto kao svetozarova teorija( nećemo spominjati da je pepeo lužnat i da anulira kiseline)pismejker wrote:Svabi nisu glupi..kosti ostaju jos niz godina,kao materijalni dna dokazi..tek kasnije ih je nuzda prisilila da trpaju u masovne grobnice..potpuno lose rjesenje..kaya wrote:nisam to znalapismejker wrote:
rekoh to negdje My dear Watsson..kiselina neutralizira luzinu i vice versa..kosti se tope u kiselini..jos neko pitanje?
pismejker wrote:mislim na OSOBNO ZAKLJUCIVANJE,brojke je lako svakom naci na internetu..nisi me razumio..kuzis,onako topla ,da kazemo frendovska rasprava,bez gorcine,a brojke mozemo skupa potraziti..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Netko kome si posto poto nes zelio dokazati...nebitno..
Meni si simpa onako u raspravi,ali slabo koristis svoju logiku u kreiranju rasprave,sto sam ti vec prigovorio..dakle,da teoretiziras,bez koristenja nekih vanjskih izvora...jebote to svi radimo,nekad ispadnemo smjesni nekad ozbiljni nekad i useremo radnju-sve za ljude..
Sad je nebitno, a? Ajde dobro, nema veze.
Slabo koristim vanjke izvore? Pa i ne baš što bi rekao ezek, ali istina je da guglanje prepuštam onima koji ne vjeruju mojim iskazima pa nek ljudi dokažu da nisam u pravu, ako mogu. :) A mogu jako rijetko, skoro nikad.
Inače sam na starom forumu bio poznat po neformalnom nadimku citat-efendija koji su mi prišili neki zato jer ih je nervirala moja obilna upotreba citata iz stručne literature.
Ne mogu svi biti zadovoljni, što se može.
Ja se nikada ne bojim da ću ispasti smiješnim jer dobro znam o čemu govorim i ne pišem o stvarima o kojima nemam pojma (a itekako ima i takvih).
LOGIKA je onoprvo,cime ja pokusavam graditi ono sto govorim..ako imam neko znanje iz odredjenog podrucja,to koristim..
Nemam nis protiv tvojih citata ili necega drugog,dio je svega 0pa i rasprave,ali ajd onako teoretski bez da se netko nekom onako iscudjava,svako u svojem okviru i granici..kazes teoretski je moguce,ali praktino...Sejkeru,brojna masovna umorstva s utu TEORIJĆUĆ dokazala...u Ruandi ili tako nes je mrknuto oko 1 000000 ljudi u 3 mjeseca...
Brojevi se mogu naći preko neta, ali daleko da je riječ o svim brojevima. :)
Mnogi toga se može naći samo u stručnoj literaturi, a koju forumaši evidentno jako rijetko koriste, očito zato jer niti nisu upoznati sa njom.
Ili recimo primjer dede. On je puno puta napisao nešto što je netočno sa područja fizike zato jer evidentno ne koristi stručnu literaturu nego se oslanja isključivo na guglanje, a ponavljam da se puno toga, čak i elementarnih stvari iz fizike ne može naći preko neta.
Dalje, nemam ništa protv frendovske rasprave bez gorčine, ali iznad svega stavljam činjenice. Ako će me netko pokušati uvjeriti da je 2+2 jednako 5 ili 7, naravno da ću misliti da me pokušava napraviti volom, i ti bi tako mislio i naravno da na to neću reagirati pozitivno.
Što se tiče Ruande, nije baš riječ o toliko ljudi, kao prvo.
Kao drugo, gledaj, kad se već pozivaš na logiku, zar ti nisu neobični izvještaju po kojima je u građanskom ratu stradao broj od najmanje pola milijuna Tutsija u zemlji u kojoj ih je prije tog rata bilo nekih 200 000?
Mislim, da jebe rak raka, ali sa tim brojevima nešto nije u redu.
I onda tu tako izgenocidisani Tutsiji pobijede u ratu pa još zamalo osvoje susjedni Kongo!
I kad sam već kod logike, već sam ti jednom rekao ali nema razloga da ponovim, logika te neće uvesti u činjenice zato jer nije riječ o znanosti, a za spoznaju činjenica nam služi znanost.
Logika je grana filozofije (koja sama po sebi nije znanstvena disciplina, makar je koristi znanost u intepretaciji svojih spoznaja odnosno podataka do kojih dolazi u svojim istraživanjima) koja nam služi za ispravnu intepretaciju činjenica, kako onih znanstvenih tako i onih koje zovemo očiglednima, zato jer se prije svega bavi metodama dosljednog zaključivanja. :)
To je inače definicija iz srednjoškolskih udžbenika logike. :)
Dakle, logika ti sama po sebi neće puno pomoći ako ne barataš činjenicama.
Prikupljanje podataka, uzimanje uzoraka, to je rudarski posao kojem je malo tko sklon, ali je uz upotrebu logike prilikom intepretacije dobivenih nalaza zapravo jedini put koji nas može (a i ne mora) dovesti do činjenica.
Guest- Guest
Majko issova...jesil ti vidio sto ostane nakon spaljivanja u krematorijskoj peci od ljuckog tijela?? doslovno SAKA PEPELA,daklen is puno..tre wrote:da podebljam nesrećo tvoje riječi ili ćeš sam to vidjeti što si laprdo o spaljivanju i stavljanju u kiselinu? za te tvoje budalaštine o spaljivanju bi trebala biti brda pepela što od gorivog materijala pa do spaljenih ljudskih ostataka što naravno nigdje nije zabilježeno niti u jednom logoru, zato ne piši gluposti i nemoj se sramotiti više sa takvim budalaštinamapismejker wrote:tre wrote:ovo je najnovija povijest po svetozaru, u budućnosti ćeš biti poznat po tome, nešto kao svetozarova teorija( nećemo spominjati da je pepeo lužnat i da anulira kiseline)pismejker wrote:Svabi nisu glupi..kosti ostaju jos niz godina,kao materijalni dna dokazi..tek kasnije ih je nuzda prisilila da trpaju u masovne grobnice..potpuno lose rjesenje..kaya wrote:
nisam to znala
jeboteIrud ignorantski ili neuki..biraj...taj pepeo se baca u kiselinu gdje pepeo se razgradjuje..nakon toga,rijeka lokalna je idealno rjesenje..jebote..ajd ti spavati..Ringo te je ispreskakao nacisto..ti njega samo izvrijedjao(to se ne broji kao pobjeda)
Guest- Guest
pismejker wrote:
Majko issova...jesil ti vidio sto ostane nakon spaljivanja u krematorijskoj peci od ljuckog tijela?? doslovno SAKA PEPELA
Čemu onda tretiranje kiselinom takve šake pepela u kojoj očito ne može biti niti ostataka ljudske DNK?
Guest- Guest
Poznato je??Dokazi..uza to sto si jako veliki simpatizer nazzi likova i djela,tebi bih trebao vjerovati na rijec??mortal wrote:poznato je da su mnoge fotografije iz naci logora falsifikatipismejker wrote:Mortalka,ako nisi skuzila.da t iobjasnim...mortal wrote:a koji si pak ti kikipismejker wrote:Speare Shaker wrote:
odbaci umišljaje svetac
tako da svaka druga priča vidi u zraku sve dok ne bude potkrjepljena raznim čvrstim dokazima
džabe vam objašnjavati
sve smo to vidjeli u amričkim filomovima, ali to je samo scenario
istina je nešto drugo
ocemo i videje ,koji su davno testirani i autenticni proglasiti montazom na Moviemakeru u nekom labu Zapada odmah nakon WW"?
Guest- Guest
što sve čovjek neće nalupati da bi opravdao svoju glupost jesi li svjestan koliko treba kiseline za bruda pepela od 6 milijuna židova i ugljena koji ih je spalio???? jesi kurac svjestan, da jesi ne bi nikada lupio ovakvu glupostpismejker wrote:Majko issova...jesil ti vidio sto ostane nakon spaljivanja u krematorijskoj peci od ljuckog tijela?? doslovno SAKA PEPELA,daklen is puno..tre wrote:da podebljam nesrećo tvoje riječi ili ćeš sam to vidjeti što si laprdo o spaljivanju i stavljanju u kiselinu? za te tvoje budalaštine o spaljivanju bi trebala biti brda pepela što od gorivog materijala pa do spaljenih ljudskih ostataka što naravno nigdje nije zabilježeno niti u jednom logoru, zato ne piši gluposti i nemoj se sramotiti više sa takvim budalaštinamapismejker wrote:tre wrote:ovo je najnovija povijest po svetozaru, u budućnosti ćeš biti poznat po tome, nešto kao svetozarova teorija( nećemo spominjati da je pepeo lužnat i da anulira kiseline)pismejker wrote:
Svabi nisu glupi..kosti ostaju jos niz godina,kao materijalni dna dokazi..tek kasnije ih je nuzda prisilila da trpaju u masovne grobnice..potpuno lose rjesenje..
jeboteIrud ignorantski ili neuki..biraj...taj pepeo se baca u kiselinu gdje pepeo se razgradjuje..nakon toga,rijeka lokalna je idealno rjesenje..jebote..ajd ti spavati..Ringo te je ispreskakao nacisto..ti njega samo izvrijedjao(to se ne broji kao pobjeda)
pepeo je ipak neka naznaka necega..JA SAM PRVOTNO NAMJERIO RACI DA SE KISELINOM BRISE SVAKI TRAG I NAZNAKA NEKOH ZLOCINA...dovoljna je neka sumnja da potakne istragu..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Majko issova...jesil ti vidio sto ostane nakon spaljivanja u krematorijskoj peci od ljuckog tijela?? doslovno SAKA PEPELA
Čemu onda tretiranje kiselinom takve šake pepela u kojoj očito ne može biti niti ostataka ljudske DNK?
navodno postoje i neki spektrometri koji mogu otkriti podrijetlo pepela..
Guest- Guest
rekoh ja, budućnosti će se to zvati svetozareva teorija(bez logike i dokaza ali kao da je to bitno)Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
tre wrote:što sve čovjek neće nalupati da bi opravdao svoju glupost jesi li svjestan koliko treba kiseline za bruda pepela od 6 milijuna židova i ugljena koji ih je spalio???? jesi kurac svjestan, da jesi ne bi nikada lupio ovakvu glupostpismejker wrote:Majko issova...jesil ti vidio sto ostane nakon spaljivanja u krematorijskoj peci od ljuckog tijela?? doslovno SAKA PEPELA,daklen is puno..tre wrote:da podebljam nesrećo tvoje riječi ili ćeš sam to vidjeti što si laprdo o spaljivanju i stavljanju u kiselinu? za te tvoje budalaštine o spaljivanju bi trebala biti brda pepela što od gorivog materijala pa do spaljenih ljudskih ostataka što naravno nigdje nije zabilježeno niti u jednom logoru, zato ne piši gluposti i nemoj se sramotiti više sa takvim budalaštinamapismejker wrote:tre wrote:
ovo je najnovija povijest po svetozaru, u budućnosti ćeš biti poznat po tome, nešto kao svetozarova teorija( nećemo spominjati da je pepeo lužnat i da anulira kiseline)
Dude..Ljudi nisu ćevapi..ne peku se na ugljenu(zavidni nivo znanja),a kako rekoh kiselina brise doslovno svaki trag..kolicina..u biti ne brda kakva ti sanjas..
Guest- Guest
tre wrote:
jesi li svjestan koliko treba kiseline za bruda pepela od 6 milijuna židova i ugljena koji ih je spalio????
Nije u tome problem kad je ta teorija u pitanju, nego u činjenici da neke velike količine kiseline nisu ni pronađene u logorima tako da ta teorija otpada zbog nedostatka dokaza.
Barem koliko je meni poznato. Ako griješim i ako postoje neke nove spoznaje za koje ja ne znam, molim da me se razuvjeri podacima s neta, a može i iz stručne literature. Ne gajim nikavu segregaciju podataka u tom smislu.
Guest- Guest
nis ti suvisao nisi rekao otak si na forumu ali..tre wrote:rekoh ja, budućnosti će se to zvati svetozareva teorija(bez logike i dokaza ali kao da je to bitno)Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Guest- Guest
a jesu li postojali u hitlerovo doba ti spektometri zbog kojeg bi švabovi bili zabrinuti pa trošili enormne resurse da sprže enormne količine lužnatog pepelapismejker wrote:pepeo je ipak neka naznaka necega..JA SAM PRVOTNO NAMJERIO RACI DA SE KISELINOM BRISE SVAKI TRAG I NAZNAKA NEKOH ZLOCINA...dovoljna je neka sumnja da potakne istragu..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
tja..ne znam..tijekom WW2 svabi su imali zavidni nivo tehnologije,koje,vi recimo balkanci jos ne mozete niti shvatiti..tre wrote:a jesu li postojali u hitlerovo doba ti spektometri zbog kojeg bi švabovi bili zabrinuti pa trošili enormne resurse da sprže enormne količine lužnatog pepelapismejker wrote:pepeo je ipak neka naznaka necega..JA SAM PRVOTNO NAMJERIO RACI DA SE KISELINOM BRISE SVAKI TRAG I NAZNAKA NEKOH ZLOCINA...dovoljna je neka sumnja da potakne istragu..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
to sto si ignorant te ne opravdava..zlocini mnogi nisu dokazani jer se pobrinulo da se ne pojavi cak niti sumnja..jel..pepeo je ipak neki znak,ali ti to naravno unutar svoja 4 zida ne mos pojmiti niti shvatiti..
Guest- Guest
Page 28 of 36 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 28 of 36