BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 27 of 36
Page 27 of 36 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
bio je nedavno tekst na nekom ruskom portalu
Čim piše na ruskom portalu onda je garant istina.
Pa u zadnje vrijeme izgleda jedini objektivnoi portali..Trump ne vjeruje svojim domacima portalima..nije covjek idijot
Guest- Guest
zavisi kog pitaš. Ako pitaš kitomira dinga onda istina bez petokrake nema smisla, ako pitaš nekog normalnog onda zvjezda nema što tražiti u tomeprckov wrote:jel dovoljno istina za reviziju ili ni ona nije dovoljno dobra bez petokrake na celu
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:yahh..ono ti neki znanstvenik..nedavno nesh bilo upitno i po pitanju najobicnije diplome filozofskog...Speare Shaker wrote:
Ti to mene pokušavaš učiti znanstvenim činjenicama?
Sad si već debelo prešao granicu sa kojom si ispao totalnim volom u raspravi.
problemi Sejkeru..??
Dosad vidim kako si koristio znanstvene cinjenice,a vrhunac ti je ono,ad homminem i pokusaji diskreditacije...woooow..!!! znanstveni izazov..
Je, ali samo u pokvarenoj mašti nekih forumaša.
Naravno da nisi vidio kako koristim znanstvene činjenice kada evidentno o znanosti nemaš pojma s pojmom pa ih nisi u stanju niti prepoznati kao takve.
brajo moj,n bi ti visio 24/7 na ovom forumu,pored vrlo strucnih i znanstvenih portala,da imas ikakve veze sa istima..ono sto pises,niti naznake necem znanstvenom..niti u pokusaju...a kopiranje tudjih clanaka i njihovo koristenje..prilicni podbacaj..uostalom netko te je nedavno jako dobro izprofilirao..a takvih je sve vise...more biti da su komunjare i srbi u dusi..
Guest- Guest
pismejker wrote:
sve stoji,no onda nemojte ni vi napuhavatzi svoje zrtve ,a omalovazavati i negirati tudje...jel..
kako rekoh,za neke dokaze je kasno malo...i prekasno..do daljnjeg,vjerujem Britaniki
Pa ja nikada nisam niti prenapuhavao bilo čije žrtve. :) Iznosio sam jedino realne procjene.
Ne vjeruj nikome osim dobro potvrđenih činjenica ilitiga znanosti. :)
Koje je inače jako malo u tim procjenama broja žrtava jer se, kako sam već ranije rekao, uglavnom temelje na demografiji odnosno statističkim istraživanjma koji stoje iza tih demografskih procjena, a ne na forentzičkim (znanstvenim) dokazima. To uključije i Britaniku i biolo koji strani izvor jer se nitko od njih nije bavio forenzičkim analizama na ovom području nego se oslanja na tuđe izvore, najčešće srpske, a oni su sve samo ne objektivni.
Guest- Guest
pismejker wrote:
brajo moj,n bi ti visio 24/7 na ovom forumu,pored vrlo strucnih i znanstvenih portala,da imas ikakve veze sa istima..ono sto pises,niti naznake necem znanstvenom..niti u pokusaju...a kopiranje tudjih clanaka i njihovo koristenje..prilicni podbacaj..uostalom netko te je nedavno jako dobro izprofilirao..a takvih je sve vise...more biti da su komunjare i srbi u dusi..
Čuj, došlo se u neke godine kada je potreba za konkretnim radom pala na minimum, ali je ranije stečeno znanje ipak ostalo.
Minuli rad, prika. Minuli rad.
Inače, tko me je to dobro isprofilirao, ako smijem znati?
Guest- Guest
Pismejker
Last edited by Yehudim on 5/1/2019, 22:41; edited 1 time in total
ajd dobro..odoh,nema smisla prezvakavati vrlo prezvakanu temu...realne(nekom je nesh realno) procjene su jedno,a cinjenicne sasvim drugo..i nadalje ostaje istina ono u Britanici..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
sve stoji,no onda nemojte ni vi napuhavatzi svoje zrtve ,a omalovazavati i negirati tudje...jel..
kako rekoh,za neke dokaze je kasno malo...i prekasno..do daljnjeg,vjerujem Britaniki
Pa ja nikada nisam niti prenapuhavao bilo čije žrtve. :) Iznosio sam jedino realne procjene.
Ne vjeruj nikome osim dobro potvrđenih činjenica ilitiga znanosti. :)
Koje je inače jako malo u tim procjenama broja žrtava jer se, kako sam već ranije rekao, uglavnom temelje na demografiji odnosno statističkim istraživanjma koji stoje iza tih demografskih procjena, a ne na forentzičkim (znanstvenim) dokazima. To uključije i Britaniku i biolo koji strani izvor jer se nitko od njih nije bavio forenzičkim analizama na ovom području nego se oslanja na tuđe izvore, najčešće srpske, a oni su sve samo ne objektivni.
brojevi se krecu otprilike na sredini izmedju onih procjene Jugoslavenskih sluzbi(srbi) i vasih procjena..jos uvijek vrlo visoki brojevi..svakako ne za potcijenjivanje..
Last edited by pismejker on 5/1/2019, 22:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
aupm razlike, ustaške žrtve su teže ubijene dok su partizanske žrve lakše ranjeneRingo10 wrote:Četnici nisu bili hrvatski koljači.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Hrvatskih koljača ... misliš ustaša ...mortal wrote:a šta bi trebali potomci Hrvatskih koljačaepikur37 wrote:
ah da to je taj mrtvi kut.
A o tome tko procjenjuje što je protiv Hrvatske azdužen je glavni stan HSP-a
ZDS :D
Ja za druge hrvatske koljače ne znam ...
Imaš i ove druge, partizane i udbu aima i četnika.
Jebem li vas nedojebane i jedne i druge....
ajte bok ...raščika mi se skuvala a vi u rovove idioti i vi i tko vam je dao državu
A partizani nisu klali. Oni su strijeljali.
Ono nakaza si u mp3
karma ?? tko ubija po karmi ? Bog??pismejker wrote:mortal wrote:nismo tu da bi se svađali bezveznim prepucavanjempismejker wrote:zasto bi se pitali??ne pitaju se niti za ono sto je nadjeno oko Sisackih rijeka i kod Jasenovca na savi..mortal wrote:kaya wrote:
nisam to znala
koliko je kostura uz dolinu rijeke rajne i čiji su ?????????
pitate li se ikad
da li je to bitno za vaše ljevičarske umove??
žrtve jednog naroda ne mogu biti manje važne od žrtava drugog naroda
točnije Njemci su masovno poubijani na svojoj vlastitoj zemlji
Hrvati isto
ti to držiš nebitnim
ljude s dvostrukim mjerilima ne treba ni pitati, posebno ne one koji nisu Hrvati za pitanja lustracije u Hrvatskoj
ovo je naša zemlja, želimo utvrditi točnost naše povijesti !!
Prvima se dogodila Karma,drugima samo zato jer se porazena vojska nije htjela predati,nego se izmjesala sa civilima,i sveukupno je bilo manje vise sto je bilo...
tocnost...Netko rece,vise je nemoguce..kome vjerovati,kako istraziti..
svaki ubojica mora biti priveden pravdi, ideologija pod kojomsu to činili također
ne radi se o ubojstvima u samoobrani nego masovnom krvoločnom planskom mučenju i umorstvu cca milijun ljudi samo na jednom mjestu Europe
ne prolazi vam više olako pravdanje zločina nad onima koji nisu bili u redovima komunista i "saveznika"
Last edited by mortal on 5/1/2019, 22:41; edited 1 time in total
2014-04-16
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Čuj, došlo se u neke godine kada je potreba za konkretnim radom pala na minimum, ali je ranije stečeno znanje ipak ostalo.
Da, što se tiče znanstvenih portala, i znanstvenici su samo ljudi i to većinom prilično dosadni, ako se mene pita.
Guest- Guest
Netko kome si posto poto nes zelio dokazati...nebitno..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Meni si simpa onako u raspravi,ali slabo koristis svoju logiku u kreiranju rasprave,sto sam ti vec prigovorio..dakle,da teoretiziras,bez koristenja nekih vanjskih izvora...jebote to svi radimo,nekad ispadnemo smjesni nekad ozbiljni nekad i useremo radnju-sve za ljude..
Guest- Guest
pa nije ti brašno bacioRingo10 wrote:Saltko bih se nasmijao.marcellus wrote:Ringo10 wrote:PA recimo znam pouzdano, u slučaju da je Šušak nadživio Franju i bio u dobrome zdravlju, taj bi u Hrvatsko sproveo ideološki teror.epikur37 wrote:mortal wrote:
kod svakog govneta koje zbori i radi kontra Hrvata
ah da to je taj mrtvi kut.
A o tome tko procjenjuje što je protiv Hrvatske azdužen je glavni stan HSP-a
ZDS :D
Šušak nikakve veze nije imao s ideologijom niti je imao ikakvu svoju ideologiju
pismejker wrote:
brojevi se krecu otprilike na sredini izmedju onih procjene Jugoslavenskih sluzbi(srbi) i vasih procjena..jos uvijek vrlo visoki brojevi..svakako ne za potcijenjivanje..
Ne na sredini nego debelo ispod čak i službenih hrvatskih procjena, a kamoli srpskih (jugoslavenskih, isti drek). :) Kad su u pitanju žrtve ww2. Kada su u pitanju žrtve poraća, Žerjavić je one na Križnom putu procjenio na oko 50 000 i to bi mogla biti realna procjena. Jedini je problem da se broj onih već do sada pobrojanih po slovenskim i hrvatskim masovnim i grupnim stratištima kreće debelo iznad tog broja, a ozbiljna istraživanja nisu zapravo niti počela (politički razlozi, o čemu sam govorio ranije).
Guest- Guest
sto reci Mortalka..Braća Dean& Sam winchester kazu da je bog nekamo odjurio pocetkom 20 stoljeca i otada se cuda i zla dogadjaju...a valjda su ljudi mjerodavni za to..mortal wrote:karma ?? tko ubija po karmi ? Bog??pismejker wrote:mortal wrote:nismo tu da bi se svađali bezveznim prepucavanjempismejker wrote:zasto bi se pitali??ne pitaju se niti za ono sto je nadjeno oko Sisackih rijeka i kod Jasenovca na savi..mortal wrote:
koliko je kostura uz dolinu rijeke rajne i čiji su ?????????
pitate li se ikad
da li je to bitno za vaše ljevičarske umove??
žrtve jednog naroda ne mogu biti manje važne od žrtava drugog naroda
točnije Njemci su masovno poubijani na svojoj vlastitoj zemlji
Hrvati isto
ti to držiš nebitnim
ljude s dvostrukim mjerilima ne treba ni pitati, posebno ne one koji nisu Hrvati za pitanja lustracije u Hrvatskoj
ovo je naša zemlja, želimo utvrditi točnost naše povijesti !!
Prvima se dogodila Karma,drugima samo zato jer se porazena vojska nije htjela predati,nego se izmjesala sa civilima,i sveukupno je bilo manje vise sto je bilo...
tocnost...Netko rece,vise je nemoguce..kome vjerovati,kako istraziti..
svaki ubojica mora biti priveden pravdi, ideologija pod kojomsu to činili također
ne radi se o ubojstvima u samoobrani nego masovnom krvoločnom planskom mučenju i umorstvu cca milijun ljudi samo na jednom mjestu Europe
ne prolazi vam više olako pravdanje zločina nad onima koji nisu bili u redovima komunista i "saveznika"
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Znao sam da će odmah izvući ovu mentalno poremećnu budalu Simu iz naftalina.
Sve da je i istina to što on priča to ne znači da je Tito tako nešto naredio.
NEMA DOKAZA. Da ima dokaza da je Tito to naredio, to bi se svaki dan objavljivalo u medijima a ustašoidi bi talambasali dokazima svaki dan po pedeset puta.
Tvrditi da je Tito mogao kontrolirati svaku budalu na terenu je kretenizam.
TAko su i Tuđmana optuživali i tako je i Gotovina optužen.
A Tile je ipak bio dovoljno pametan da kasnije ne zajebava svoje važne vojne zapovjednike radi toga. Nije on Mesić.
To nikad niko nije uradio u povijeasti nakon pobjede u ratu.
Samo Mesić, Sanader i slični njima.
zasto svabi zovu one bozicne keksice smedje sa puno cinamona,SPEKULATIUS-ima..??? bas svasta..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Netko kome si posto poto nes zelio dokazati...nebitno..
Meni si simpa onako u raspravi,ali slabo koristis svoju logiku u kreiranju rasprave,sto sam ti vec prigovorio..dakle,da teoretiziras,bez koristenja nekih vanjskih izvora...jebote to svi radimo,nekad ispadnemo smjesni nekad ozbiljni nekad i useremo radnju-sve za ljude..
Sad je nebitno, a? Ajde dobro, nema veze.
Slabo koristim vanjke izvore? Pa i ne baš što bi rekao ezek, ali istina je da guglanje prepuštam onima koji ne vjeruju mojim iskazima pa nek ljudi dokažu da nisam u pravu, ako mogu. :) A mogu jako rijetko, skoro nikad.
Inače sam na starom forumu bio poznat po neformalnom nadimku citat-efendija koji su mi prišili neki zato jer ih je nervirala moja obilna upotreba citata iz stručne literature.
Ne mogu svi biti zadovoljni, što se može.
Ja se nikada ne bojim da ću ispasti smiješnim jer dobro znam o čemu govorim i ne pišem o stvarima o kojima nemam pojma (a itekako ima i takvih).
Guest- Guest
idiote nadao sam se da si u stanju popiti normalno jednu čvrgu ali sam se očito prevario, kmečiš ko zadnja pičkica zbog obične čvrge. Idi lizati rane na drugom mjestu i ne pojavljuj se dok to ne zaližeš kako treba jer će ti se rana stalno otvarati i stalno ćeš mi se muvati oko nogu :)Oh_Femder wrote:Bahatost, prijetnje i bezobrazluk, a razumijevanje 0 bodova . Svaka papiga zna prepisat s wikipedije i samozadovoljno kokodakat te se razbacivati pojmovima o kojima nema... pojma. Al' dobro, ako te veseli cijelom svijetu nabijat na nos da si primitivni balkančeros , moraš ipak znati da po tome u ovim krajevima nisi ništa posebno; takvih je ovdje po desetorica za kunu i poltre wrote:micek da si čitao sa razumjevanjem ne bi ti morso objašnjavati pojmove no budući da si se pokazao kao prilično tupast morso sam ti sa relevantnog izvora sztaviti c/p da se uvjeriš u pisanje svojih pizdarija sa jedne strane a sa druge strane da te uvjerim da mi se ne muvaš oko nogu jer ću te očepiti onako slučajno pa ćeš danima trčati zamnom nebi li malo rane zalizao.Oh_Femder wrote:Ha-ha, bahatošću skrivaš neznanje i nerazumijevanje. Jer da si shvatio što je to percepcija, a ne prepiso sa šalabahtera, bio bi odgovorio na jednostavno pitanje.tre wrote:Dečko trebao bi imati malo samokontrole nakon hladnog tuša a ne tražiti još čvrgi. Ajde šetaj, zanimljiv si ko lanjski snjheg.Oh_Femder wrote:
He-he, kao pravi drugoredaš kopirao si s interneta, a da to nisi čak znao ni sakriti
Ali dobro, kad se već kitiš wikipedijinim perjem, reci mi onda: kad staviš vlastitu ruku na oko 30 cm ispred očiju, koja je razlika između tvog viđenja ruke i tvog percipiranja ruke?
P.S. konju retardirani ništa nisam krio, ako ne vidiš da je sa wiki onda si debil.
Ajde sad idi prošetaj do prvog ugla i vidi jesi li tamo
Revizije nikada neće biti.
Elitama to ne odgovara bez obzira na predznak.
mislim na OSOBNO ZAKLJUCIVANJE,brojke je lako svakom naci na internetu..nisi me razumio..kuzis,onako topla ,da kazemo frendovska rasprava,bez gorcine,a brojke mozemo skupa potraziti..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Netko kome si posto poto nes zelio dokazati...nebitno..
Sad je nebitno, a? Ajde dobro, nema veze.
Slabo koristim vanjke izvore? Pa i ne baš što bi rekao ezek, ali istina je da guglanje prepuštam onima koji ne vjeruju mojim iskazima pa nek ljudi dokažu da nisam u pravu, ako mogu. :) A mogu jako rijetko, skoro nikad.
Inače sam na starom forumu bio poznat po neformalnom nadimku citat-efendija koji su mi prišili neki zato jer ih je nervirala moja obilna upotreba citata iz stručne literature.
Ne mogu svi biti zadovoljni, što se može.
Ja se nikada ne bojim da ću ispasti smiješnim jer dobro znam o čemu govorim i ne pišem o stvarima o kojima nemam pojma (a itekako ima i takvih).
LOGIKA je onoprvo,cime ja pokusavam graditi ono sto govorim..ako imam neko znanje iz odredjenog podrucja,to koristim..
Nemam nis protiv tvojih citata ili necega drugog,dio je svega 0pa i rasprave,ali ajd onako teoretski bez da se netko nekom onako iscudjava,svako u svojem okviru i granici..kazes teoretski je moguce,ali praktino...Sejkeru,brojna masovna umorstva s utu TEORIJĆUĆ dokazala...u Ruandi ili tako nes je mrknuto oko 1 000000 ljudi u 3 mjeseca...
Guest- Guest
Nisu tu u pitanju vise niti Elite,nego i svve podguzne muhe,podpazušni priljepci i nove generacije koje su stasale i srasle sa tim malignim politickim deformitetom..nebitno lijevo ili desno..miceliji su prodrli cak do obicnih gradjana,pa tako..kako je netko rekao,da bi Lustracija bila pravedno provedena,RH bi zjapila na kraju jako prazna..mativka wrote:Revizije nikada neće biti.
Guest- Guest
Page 27 of 36 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 27 of 36