BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 8 of 36
Page 8 of 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
nije tito poklao toliki narodkaya wrote:i najbolji su bili dok su morali biti kus.Ringo10 wrote:A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
i znali su da su oko franje udbasi , pa ovaj sto im je stepinca otrovao , sto se marcel boji da se ne kandidira za predsjednika u 101 godini je bio ministar policije ili tako nesto. i sutili su ko pizde. i znali su da pale arhive. i sutili zbog povlastica.
i sad se javi ovaj maloumni sto ne zna govoriti - ootvooriti bi trebalii arhhive , umirucim glasom nakon 30 godina, a zna da ih nema vise i oni u deliriju ... o pa jebote, do kad ? !
Dok oni orgijaju u politici tu će vječno biti sranje. Tu mislim i na one bezbrade i njihove bradate jarane kao i one što urlaju sa minareta.
Bagra jedna te ista. Nisu to Božje nego Sotonine sluge.
Bilo gdje na Zapadu bi njihovo ponašanje bilo skandalozno.
Dok se u Hrvatskoj i u regiji Crkva ponovo ne odvoji od države nikad dobro neće biti.
kad im das prava evo pizdarije. na sve strane.
pa zato ih je tito sredio , evo zato..
to su djela vaših zločinačakih predaka,
svi su sudjelovali
rjetki su oni koji nisu
nema pranja ruku od titu
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
dovoljno ili nedovoljno došao red na vasRingo10 wrote:Očigledno je bilo nedovoljnomortal wrote:ne gospodo... ustaše lustrirate od 45 do danasRingo10 wrote:Ne mogu ustašoidni debili da se pomire sa povijesnom pušionom pa da ga jebeš.
Oni bi sad progonili i kosture partizana i komunista a ne bi me iznenadilo da počnu sa zahtjevima za progonom partizanskih unuka, praunuka, samo me zanima do kojeg pokoljenja namjeravaju ići.
Oni traže glave i da se nekome najebu majke za svoje frustracije.
JA bih lustraciju okrenuo ovako - dok se u Hrvatskoj i među Hrvatima ne lustrira ustašluk i dok se s time ne razračuna, nikad sreće neće biti.
immortal-
2014-04-16
Hahahaha ... čuj NAS ...mortal wrote:dovoljno ili nedovoljno došao red na vasRingo10 wrote:Očigledno je bilo nedovoljnomortal wrote:ne gospodo... ustaše lustrirate od 45 do danasRingo10 wrote:Ne mogu ustašoidni debili da se pomire sa povijesnom pušionom pa da ga jebeš.
Oni bi sad progonili i kosture partizana i komunista a ne bi me iznenadilo da počnu sa zahtjevima za progonom partizanskih unuka, praunuka, samo me zanima do kojeg pokoljenja namjeravaju ići.
JA bih lustraciju okrenuo ovako - dok se u Hrvatskoj i među Hrvatima ne lustrira ustašluk i dok se s time ne razračuna, nikad sreće neće biti.
E jeste vi ustašoidi kreteni rodila vas majka ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jel oni stalno sranja rade, ovi bradati ove uvjeravaju da je srbija do tokija i da smo svi srbi, nase lova zanima i da oni budu glavni i pisu zakone kao u 15 stoljecu a ove obrezane, njih jebe alah i dihad .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tito je povijesna veličina zauvijek a vi ustaški sljedbenici ste smeće bili i smeće ostali.mortal wrote:nije tito poklao toliki narodkaya wrote:i najbolji su bili dok su morali biti kus.Ringo10 wrote:A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
i znali su da su oko franje udbasi , pa ovaj sto im je stepinca otrovao , sto se marcel boji da se ne kandidira za predsjednika u 101 godini je bio ministar policije ili tako nesto. i sutili su ko pizde. i znali su da pale arhive. i sutili zbog povlastica.
i sad se javi ovaj maloumni sto ne zna govoriti - ootvooriti bi trebalii arhhive , umirucim glasom nakon 30 godina, a zna da ih nema vise i oni u deliriju ... o pa jebote, do kad ? !
Dok oni orgijaju u politici tu će vječno biti sranje. Tu mislim i na one bezbrade i njihove bradate jarane kao i one što urlaju sa minareta.
Dok se u Hrvatskoj i u regiji Crkva ponovo ne odvoji od države nikad dobro neće biti.
svi su sudjelovali
rjetki su oni koji nisu
nema pranja ruku od titu
2015-09-24
MA bulumenta idiota i manijaka. I sve redom goli fašist.kaya wrote:jel oni stalno sranja rade, ovi bradati ove uvjeravaju da je srbija do tokija i da smo svi srbi, nase lova zanima i da oni budu glavni i pisu zakone kao u 15 stoljecu a ove obrezane, njih jebe alah i dihad .
Četnici, ustaše i ISIL. Eto to su oni.
Upoznao sam prave Kristove svećenike a ta bagra kod nas ima veze sa Kristovim naukom ko magarac sa nanotehnologijiom.
2015-09-24
tebe očito svagdje zakinuli. jebga desi se.mortal wrote:da niže mene isto susjed koji nije bio učesnik rata i on dobio komad zemlje pokraj svoje kuće a sve od istog lika
samo mene zakinuli
ti si židov ????
veber-
2014-12-30
krivokaya wrote:tebe moze osloboditi jedino lova, kao i svakog . danas.tre wrote:Samo istina može osloboditi ma kakva bila, guranje pod tepih samo umnožava smeće(frustracije) i kad tad će ga netko morati počistiti.Rabarbara wrote:Ukoliko će otvaranje arhiva smanjiti broj ustaša, četnika i partizana, dati neke istine koje su prihvatljive većini, učiniti da se ljudi umire i nastave živjeti normalne živote, ja sam za otvaranje.vuksadinare wrote:zasto ne..ni svecenici nisu bili imuni za suradnju..to se zna..omaj tko bi to pobio nema pojma ili je zateleban...debotoijusto wrote:bozanic za otvaranje arhiva i reviziju proslosti
kad se nadje u tim arhivima da pola njegovih suradjivalo s socijalistickom nemani bude to nazvao podmetanjima... a godine idu
Ako će to produbiti mržnju i odvesti nas i dalje od 2. svj. rata, dabogda ih nikad ne otvorili.
ne traljezganje o mrtvim udbasima.
tom tvrdnjom se povode Židovi
pravog kršćana lova ne može kupiti, samo jude
naravno vama mnogima itekako pasalo da je ta tvrdnja istinita
immortal-
2014-04-16
ne vjerujem da nije jer svaki onaj koji nije njihov ne koristi se govorom kojim te ti koristiškaya wrote:dobro, al ti si se malo zabunila. ja ti nisam potomak komunjara.mortal wrote:ma nee kajo treba pustiti vas potomke komunjara da važite kao vodeće društvo ove zemljekaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
šutjeti o svim zločinima
kao što sav ostali Hrvatski narod prozivate i gazite, tako je red da i vi u nasljedstvo ponesete krivnju vaših predaka i ideologije
al ak he tebi lakse evo jesam .. od bakarica necaka.. moze?
immortal-
2014-04-16
ma nije to slučajnoveber wrote:tebe očito svagdje zakinuli. jebga desi se.mortal wrote:da niže mene isto susjed koji nije bio učesnik rata i on dobio komad zemlje pokraj svoje kuće a sve od istog lika
samo mene zakinuli
ti si židov ????
nisi rekao jesi ti židov
od djeda židova unuk?????
koliko vas je samo tu među nas nekoliko??
ero, pismejker, ti ... koliko još??
Last edited by mortal on 4/1/2019, 17:19; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
naravno kroz povijest je na veliko vršio pokolj HrvataRingo10 wrote:Tito je povijesna veličina zauvijek a vi ustaški sljedbenici ste smeće bili i smeće ostali.mortal wrote:nije tito poklao toliki narodkaya wrote:i najbolji su bili dok su morali biti kus.Ringo10 wrote:A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
svi su sudjelovali
rjetki su oni koji nisu
nema pranja ruku od titu
najveći od stoljeća 7-og
immortal-
2014-04-16
a netko bi u tvom govoru ili značaju trebao prepoznati pamet i napredak???Ringo10 wrote:Hahahaha ... čuj NAS ...mortal wrote:dovoljno ili nedovoljno došao red na vasRingo10 wrote:Očigledno je bilo nedovoljnomortal wrote:ne gospodo... ustaše lustrirate od 45 do danasRingo10 wrote:Ne mogu ustašoidni debili da se pomire sa povijesnom pušionom pa da ga jebeš.
E jeste vi ustašoidi kreteni rodila vas majka ...
nemate karaktera pozvati na krivnju zločince nad Hrvatima i osuditi ideologiju pod kojom je zločin izvršen
iz kojeg razloga
jer tu prepoznajete svoje i sebe
Last edited by mortal on 4/1/2019, 17:16; edited 1 time in total
2014-04-16
Tolkienove sage o Hobitima su čisti super-realizam prema ustaškim kvazi-povijesničarskim fantazijama.mortal wrote:naravno kroz povijest je na veliko vršio pokolj HrvataRingo10 wrote:Tito je povijesna veličina zauvijek a vi ustaški sljedbenici ste smeće bili i smeće ostali.mortal wrote:nije tito poklao toliki narodkaya wrote:i najbolji su bili dok su morali biti kus.Ringo10 wrote:
A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.
svi su sudjelovali
rjetki su oni koji nisu
nema pranja ruku od titu
najveći od stoljeća 7-og
2015-09-24
sranje kvaka ne uvažava se kao dobar alibiRingo10 wrote:Tolkienove sage o Hobitima su čisti super-realizam prema ustaškim kvazi-povijesničarskim fantazijama.mortal wrote:naravno kroz povijest je na veliko vršio pokolj HrvataRingo10 wrote:Tito je povijesna veličina zauvijek a vi ustaški sljedbenici ste smeće bili i smeće ostali.mortal wrote:nije tito poklao toliki narodkaya wrote:
i najbolji su bili dok su morali biti kus.
svi su sudjelovali
rjetki su oni koji nisu
nema pranja ruku od titu
najveći od stoljeća 7-og
immortal-
2014-04-16
pravi Hrvati nikad ne bi ovako o Hrvatima zborilikaya wrote:tocno znaju s cim da im spojebu glavu , samo bacis pred njih nekakv fals arhiv i oni su u deliriju , traze udbase..mozes im do tada odnjeti sve, ne bi skuziliepikur37 wrote:Ovi filopravasi bi i Tudjmana posthumno lustrirali....
O zivote.
ne nasjedaju Hrvati na arhive ni na komunističke podvale
nego je vrijeme pravde otvorilo ralje da vas proždre
immortal-
2014-04-16
Micek budi miran i čitaj sa razumjevanjem, barem ti ne bi trebao biti glup budući da si hercegovacOh_Femder wrote:Paradigma, percepcija... jel' znaš ti i neku hrvatsku riječ, osim što ne znaš ove strane kojima se služiš?tre wrote:Ok lova pomaže ali zašto onda kažeš da besposlen pop jariće krsti? Zar barem oni nemaju love(barem je takva percepcija u javnosti)?kaya wrote:tebe moze osloboditi jedino lova, kao i svakog . danas.tre wrote:Samo istina može osloboditi ma kakva bila, guranje pod tepih samo umnožava smeće(frustracije) i kad tad će ga netko morati počistiti.Rabarbara wrote:
Ukoliko će otvaranje arhiva smanjiti broj ustaša, četnika i partizana, dati neke istine koje su prihvatljive većini, učiniti da se ljudi umire i nastave živjeti normalne živote, ja sam za otvaranje.
Ako će to produbiti mržnju i odvesti nas i dalje od 2. svj. rata, dabogda ih nikad ne otvorili.
ne traljezganje o mrtvim udbasima.
Paradigma je skup osnovnih pretpostavki ili pravila koje uzimamo zdravo za gotovo (eng. default) u cilju poimanja stvarnosti i njenih fenomena. U tom smislu osobna paradigma je ono bitno što učitavamo prilikom naše interpretacije stvari i pojava oko nas. Ljudi imaju različite paradigme kao pojedinci,obitelji, grupe, narodi, struke itd. Paradigma stvara mentalni filter kroz koji um propušta samo one informacije koje mu se uklapaju u postojeću sliku svijeta.
Percepcija je složena aktivnost organizma, proces organiziranja, integriranja, i interpretiranja osjetilnih informacija koji nam omogućuje upoznavanje i prepoznavanje značenja predmeta, pojava i događaja u našoj okolini. Ona je svojevrtan "subjektivni odraz objektivne stvarnosti".[1][2]
bogtejebo.mortal wrote:ma nije to slučajnoveber wrote:tebe očito svagdje zakinuli. jebga desi se.mortal wrote:da niže mene isto susjed koji nije bio učesnik rata i on dobio komad zemlje pokraj svoje kuće a sve od istog lika
samo mene zakinuli
ti si židov ????
nisi rekao jesi ti židov
koliko SSovaca židova poznaješ?
brojiš krvna zrnca?
a, kao mala digresija, danijeva, tvoja i sl. ekipa pobila cijelo selo. hrabri usraše. pobiše nedužne. i onda je ušla jedinica koja je bila pod zapovjedništvom mog pretka. imali su SS oznake na reverima.
prvo su natjerali usraše da dostojno pokopaju ljude, a onda su postreljali "hrabru" bratiju.
ustašice, kao i dani. i ostala ekipa.
a, zapitajte se zakaj zagreb nije izbombardiran i sravljen sa zemljom?
nemate pojma. živite u svojim svjetovima. projekcija i odmaka od stvarnosti.
veber-
2014-12-30
menopauza dere, a zaboravila tableticu?mortal wrote:pravi Hrvati nikad ne bi ovako o Hrvatima zborili
ne nasjedaju Hrvati na arhive ni na komunističke podvale
nego je vrijeme pravde otvorilo ralje da vas proždre
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
A moralni? No dobro. Upravo su zbog ovakvih antipolitičkih stavova tvoje političke prognoze redovito neuspješne.
Posve netocno, uglavnom su uspjesne ali i ja podbacim.
Posve netočno. Uglavnom su neuspješne, ali i ti ponekad pogodiš koje zrno.
Guest- Guest
Ok dobili su te ustaše po tamburi i stvar je rješena, ustaše kao pojava imaju folklornu ulogu u cijelom društvu. No ono što se želi reći je da samim tim činom što su ustaše bile ovakve onakve ne opravdava partizane u njihovim pizdarijama niti to opravdava cijelo lopovsko društvo koje je nastalo nakon rata otevši sve što im je palo pod oko (imovina tvojih recimo) i stvorivši nakaradni sustav vrijednosti gdje je važilo bolje kradi nego radi, snađi se druže, nećemo se držati zakona ko pijan plota, ne mogu me oni dovoljno slabo plaćati koliko ja mogu ne raditi ...i to je nešto što se ukorjenilo i što se treba pod svaku cijenu odstraniti iz svih pora društva.veber wrote:bogtejebo.mortal wrote:ma nije to slučajnoveber wrote:tebe očito svagdje zakinuli. jebga desi se.mortal wrote:da niže mene isto susjed koji nije bio učesnik rata i on dobio komad zemlje pokraj svoje kuće a sve od istog lika
samo mene zakinuli
ti si židov ????
nisi rekao jesi ti židov
koliko SSovaca židova poznaješ?
brojiš krvna zrnca?
a, kao mala digresija, danijeva, tvoja i sl. ekipa pobila cijelo selo. hrabri usraše. pobiše nedužne. i onda je ušla jedinica koja je bila pod zapovjedništvom mog pretka. imali su SS oznake na reverima.
prvo su natjerali usraše da dostojno pokopaju ljude, a onda su postreljali "hrabru" bratiju.
ustašice, kao i dani. i ostala ekipa.
nemate pojma. živite u svojim svjetovima. projekcija i odmaka od stvarnosti.
veber wrote:
A zakaj bi bio?
Guest- Guest
Page 8 of 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 8 of 36