BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 7 of 36
Page 7 of 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
a u biti ekipa je zaglavila u prošlosti. koga boli kuratz kaj je bilo prije 70g.
od moje žene djed je bio partizan, moj je bio ss. po vama mi nikada ne bi imali djece.
odglavite iz prošlosti.
od moje žene djed je bio partizan, moj je bio ss. po vama mi nikada ne bi imali djece.
odglavite iz prošlosti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
A moralni? No dobro. Upravo su zbog ovakvih antipolitičkih stavova tvoje političke prognoze redovito neuspješne.
Posve netocno, uglavnom su uspjesne ali i ja podbacim.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovi filopravasi bi i Tudjmana posthumno lustrirali....
O zivote.
O zivote.
2015-08-06
ja.mortal wrote:
napiši tko nije dobio
tužim rh.
a, ti veliš židovi.
daj mi objasni zemljište na remizi, moga djeda i pokraj od kaptola.
kaptol dobije kao kompenzaciju zemlju na ksaveru a meni ponude 10€/m2.
pa daj i meni zemlju na ksaveru, big deal.
ali židovi povlašteni.
i da se razumijemo. bilo gdje da je izgrađena javna ustanova; škola, bolnica, ambulanta, cesta. ne potražujem.
veber-
2014-12-30
bi da, evo jozi manolicu sa 101 godinom bi zabranili da se kandidira za predsjednika.marcellus wrote:epikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
zna se što je lustracija, nikakav progon
lustracijski zakon gdje god je donesen je u osnovi isti, znači visokim partijskim dužnosnicima i djelatnicima komunističke tajne policije je zabranjeno obnašati određene javne dužnosti, javno istupati, i kandidirati se na izborima
i vjeruj mi da bi jako puno ljudi potpalo pod to i danas
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tocno znaju s cim da im spojebu glavu , samo bacis pred njih nekakv fals arhiv i oni su u deliriju , traze udbase..mozes im do tada odnjeti sve, ne bi skuziliepikur37 wrote:Ovi filopravasi bi i Tudjmana posthumno lustrirali....
O zivote.
2015-08-15
kaya wrote:tocno znaju s cim da im spojebu glavu , samo bacis pred njih nekakv fals arhiv i oni su u deliriju , traze udbase..mozes im do tada odnjeti sve, ne bi skuziliepikur37 wrote:Ovi filopravasi bi i Tudjmana posthumno lustrirali....
O zivote.
Suzenje svijesti....sreca radi se o margini. Hrvatska je utemeljena na pomirbi i sirokom narodnom jedinstvu u tom smislu radikalizam s jedne ili druge strane nije nista do svjesno ili nesvjesno podrivanje same drzave.
2015-08-06
da, zato i necu vise nista pisati o toj temi. zbilja je bespredmetna.epikur37 wrote:kaya wrote:tocno znaju s cim da im spojebu glavu , samo bacis pred njih nekakv fals arhiv i oni su u deliriju , traze udbase..mozes im do tada odnjeti sve, ne bi skuziliepikur37 wrote:Ovi filopravasi bi i Tudjmana posthumno lustrirali....
O zivote.
Suzenje svijesti....sreca radi se o margini. Hrvatska je utemeljena na pomirbi i sirokom narodnom jedinstvu u tom smislu radikalizam s jedne ili druge strane nije nista do svjesno ili nesvjesno podrivanje same drzave.
nego vidim kako zagrizu kost od besposlenog popa pa rekoh da im kazem vrati mu kost u glavu jer vas hebe u mozak ali uzalud
2015-08-15
kaya wrote:njemacka je otvorila arhive prije 30 godina, danas otvara radna mjesta.
hrvatska je unistila arhive prije 30 godina, danas nema nista pa jede govna o arhivima da skrene narodu paznju.
da ponovim, svi akteri su mrtvi, i da uvjetno receno nadu suradnike udbe na mirogoju su.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
možemo se udružitiveber wrote:ja.mortal wrote:
napiši tko nije dobio
tužim rh.
a, ti veliš židovi.
daj mi objasni zemljište na remizi, moga djeda i pokraj od kaptola.
kaptol dobije kao kompenzaciju zemlju na ksaveru a meni ponude 10€/m2.
pa daj i meni zemlju na ksaveru, big deal.
ali židovi povlašteni.
i da se razumijemo. bilo gdje da je izgrađena javna ustanova; škola, bolnica, ambulanta, cesta. ne potražujem.
ja kupim gradilište i u uredu za prostorno uređenje mi pokažu da ceste ide s dvije strane zemlje, kupim i tražim građevnu za stambeno poslovni objekat
godinama kasnije zemlju pored kojom je trebala ići cesta vrate osobi koja se godinama izjašnjavala kao židov, po novom njemac
pod zakonom o naknadi imovine oduzete za vrijeme komunizma on dobije zemlju koja je oduzeta za vrijeme NDH
imam dokumanet
pokraj mene susjed nije sudjelovao u ratu, živi od paušala , sagradio kuću, kupio zemlju s obje strane gradilišta ( kako to.. a ja dobijem raciju)
i taj komad a javili mi kad sam otišla raditi 1, godine na sezonu (ne uopće nije planski)
nije mi čudno što su me držali i bez posla.. pšomišljam da su i kuću upikirali
koliko dugo se može voditi spor za povrat te zemlje... kada sam otišla u mup malo se cudili, da ej taj zakon davno prestao biti na snazi
i neka ne dolazim njima nego neka idem u općinu
nitko ništa.. svi se pravili da nemaju ništa s tim i da me nitko nije bio dužan pozvati kada je bila u pitanju promjena plana te zemlje
da niže mene isto susjed koji nije bio učesnik rata i on dobio komad zemlje pokraj svoje kuće a sve od istog lika
samo mene zakinuli
ti si židov ????
Last edited by mortal on Fri 4 Jan - 16:40; edited 4 times in total
immortal-
2014-04-16
Paradigma, percepcija... jel' znaš ti i neku hrvatsku riječ, osim što ne znaš ove strane kojima se služiš?tre wrote:Ok lova pomaže ali zašto onda kažeš da besposlen pop jariće krsti? Zar barem oni nemaju love(barem je takva percepcija u javnosti)?kaya wrote:tebe moze osloboditi jedino lova, kao i svakog . danas.tre wrote:Samo istina može osloboditi ma kakva bila, guranje pod tepih samo umnožava smeće(frustracije) i kad tad će ga netko morati počistiti.Rabarbara wrote:Ukoliko će otvaranje arhiva smanjiti broj ustaša, četnika i partizana, dati neke istine koje su prihvatljive većini, učiniti da se ljudi umire i nastave živjeti normalne živote, ja sam za otvaranje.vuksadinare wrote:
zasto ne..ni svecenici nisu bili imuni za suradnju..to se zna..omaj tko bi to pobio nema pojma ili je zateleban...
Ako će to produbiti mržnju i odvesti nas i dalje od 2. svj. rata, dabogda ih nikad ne otvorili.
ne traljezganje o mrtvim udbasima.
al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
i znali su da su oko franje udbasi , pa ovaj sto im je stepinca otrovao , sto se marcel boji da se ne kandidira za predsjednika u 101 godini je bio ministar policije ili tako nesto. i sutili su ko pizde. i znali su da pale arhive. i sutili zbog povlastica.
i sad se javi ovaj maloumni sto ne zna govoriti - ootvooriti bi trebalii arhhive , umirucim glasom nakon 30 godina, a zna da ih nema vise i oni u deliriju ... o pa jebote, do kad ? !
i znali su da su oko franje udbasi , pa ovaj sto im je stepinca otrovao , sto se marcel boji da se ne kandidira za predsjednika u 101 godini je bio ministar policije ili tako nesto. i sutili su ko pizde. i znali su da pale arhive. i sutili zbog povlastica.
i sad se javi ovaj maloumni sto ne zna govoriti - ootvooriti bi trebalii arhhive , umirucim glasom nakon 30 godina, a zna da ih nema vise i oni u deliriju ... o pa jebote, do kad ? !
2015-08-15
Ne mogu ustašoidni debili da se pomire sa povijesnom pušionom pa da ga jebeš.
Oni bi sad progonili i kosture partizana i komunista a ne bi me iznenadilo da počnu sa zahtjevima za progonom partizanskih unuka, praunuka, samo me zanima do kojeg pokoljenja namjeravaju ići.
Oni traže glave i da se nekome najebu majke za svoje frustracije.
JA bih lustraciju okrenuo ovako - dok se u Hrvatskoj i među Hrvatima ne lustrira ustašluk i dok se s time ne razračuna, nikad sreće neće biti.
Oni bi sad progonili i kosture partizana i komunista a ne bi me iznenadilo da počnu sa zahtjevima za progonom partizanskih unuka, praunuka, samo me zanima do kojeg pokoljenja namjeravaju ići.
JA bih lustraciju okrenuo ovako - dok se u Hrvatskoj i među Hrvatima ne lustrira ustašluk i dok se s time ne razračuna, nikad sreće neće biti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
Dok oni orgijaju u politici tu će vječno biti sranje. Tu mislim i na one bezbrade i njihove bradate jarane kao i one što urlaju sa minareta.
Bagra jedna te ista. Nisu to Božje nego Sotonine sluge.
Bilo gdje na Zapadu bi njihovo ponašanje bilo skandalozno.
Dok se u Hrvatskoj i u regiji Crkva ponovo ne odvoji od države nikad dobro neće biti.
2015-09-24
ma nee kajo treba pustiti vas potomke komunjara da važite kao vodeće društvo ove zemljekaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
šutjeti o svim zločinima
kao što sav ostali Hrvatski narod prozivate i gazite, tako je red da i vi u nasljedstvo ponesete krivnju vaših predaka i ideologije
2014-04-16
najprije komuniste treba dovesti u redRingo10 wrote:A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
Dok oni orgijaju u politici tu će vječno biti sranje. Tu mislim i na one bezbrade i njihove bradate jarane kao i one što urlaju sa minareta.
Dok se u Hrvatskoj i u regiji Crkva ponovo ne odvoji od države nikad dobro neće biti.
immortal-
2014-04-16
ne gospodo... ustaše lustrirate od 45 do danasRingo10 wrote:Ne mogu ustašoidni debili da se pomire sa povijesnom pušionom pa da ga jebeš.
red je došao i da se vas lustrira
immortal-
2014-04-16
dobro, al ti si se malo zabunila. ja ti nisam potomak komunjara.mortal wrote:ma nee kajo treba pustiti vas potomke komunjara da važite kao vodeće društvo ove zemljekaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
šutjeti o svim zločinima
kao što sav ostali Hrvatski narod prozivate i gazite, tako je red da i vi u nasljedstvo ponesete krivnju vaših predaka i ideologije
al ak he tebi lakse evo jesam .. od bakarica necaka.. moze?
2015-08-15
i najbolji su bili dok su morali biti kus.Ringo10 wrote:A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
kad im das prava evo pizdarije. na sve strane.
pa zato ih je tito sredio , evo zato..
2015-08-15
Očigledno je bilo nedovoljnomortal wrote:ne gospodo... ustaše lustrirate od 45 do danasRingo10 wrote:Ne mogu ustašoidni debili da se pomire sa povijesnom pušionom pa da ga jebeš.
2015-09-24
nije tito poklao toliki narodkaya wrote:i najbolji su bili dok su morali biti kus.Ringo10 wrote:A kleru i popinama treba odrediti onako kao u bivšem režimu.kaya wrote:al samo jos ovo da napisem, ta crkva je 90 ih dobila prava i privilegije koja nisu imali valjda 300 godina. i place, i lovu kroz vatikanske ugovore i povrat imovine i ulogu u drustvu i prava kreirati politiku.
kad im das prava evo pizdarije. na sve strane.
pa zato ih je tito sredio , evo zato..
to su djela vaših zločinačakih predaka,
svi su sudjelovali
rjetki su oni koji nisu
nema pranja ruku od titu
immortal-
2014-04-16
Page 7 of 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 7 of 36