BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Page 6 of 36
Page 6 of 36 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36
Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI
Je li slovenija i ako je sto napravila
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Oovdje je kajica u pravu
Evo još jednog nepolitičkog amoralnog guzičara...
Guest- Guest
epikur37 wrote:Je li slovenija i ako je sto napravila
Nije, ali zato je zapravo i temeljito neuspješna, što se vidi i po propasti njene politike prema Hrvatskoj i nastojanjima da nam otmu teritorij, jer joj nacionalnom politikom i dalje drmaju stari kadrovi. Poanta je u tome da se život države i društva ne može svesti samo na ekonomiju, bar bi ti to trebao znati.
Guest- Guest
Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to je samo tvoje mišljenje pa ne znam zašto tako odrješitokaya wrote:je, kasno je. za to sto bi vi htjeli zakasnili ste jedno 30 godina.mortal wrote:za zločin i laž tj istinu nikad nije kasnokaya wrote:blabla..ne znam zašto ja tebi uopće objašnjavam da je jedan od uvjeta za pravično suđenje razuman rok (relativno kratak rok gdje bi počinitelj bio kažnjen a žrtva dobila satisfakciju. To što počinitelj umre od starosti neosuđen pa ti sudiš njegove ideje za sto godina zaveži mačku o rep.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
zakasnjela pravda nije pravda. mrtvog ne mozes kazniti.
al dobro dode da puku mazes oci. i bas je zato kako nam je.
daju vam arhiv ko puzle djetetu. evo sunce ti trazi udbase i ne dizi gkavu a ja cu oteti sto mogu do tada.
Samu mrtvu osobu ne, ali možeš na neki način kazniti njegove ideje, svijetonazor, nemoral, zlo koje je činio drugima i tako njegovim žrtvama dati neku povijesnu i moralnu zadovoljštinu.
Ali ne znam zašto ti to objašnjavam, jer vas ultimativne materijaliste ionako ništa drugo ne zanima osim vlastitog šupka.
rokove su uveli oni koji se žele zaštiti od rakrinkavanja
treba li uvažiti takva mjerila
štitš nekoga s one strane
immortal-
2014-04-16
ideološki progon tek ima pravi smisaoepikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
zauvijek spriječiti marširanje u krivom smjeru
uzdizanje đavla za idola
immortal-
2014-04-16
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:nije kasno, a osim toga njemačka, češka, baltičke države, mađarska, sve uspješne postkomunističke zemlje su provele lustraciju
sve neuspješne (hrvatska, srbija, bosna) nisu
Zato i jesu neuspješne ili između ostalog i zato.
No, nekima je to nemoguće objasniti.
ono što sprječava lustraciju sprječava i hrvatsku da uspije
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Je li slovenija i ako je sto napravila
Nije, ali zato je zapravo i temeljito neuspješna, što se vidi i po propasti njene politike prema Hrvatskoj i nastojanjima da nam otmu teritorij, jer joj nacionalnom politikom i dalje drmaju stari kadrovi. Poanta je u tome da se život države i društva ne može svesti samo na ekonomiju, bar bi ti to trebao znati.
Osim toga, slovenski udbaši nikada nisu bili antinacionalno odnosno antislovenski orjentirani. Jesu antihrvatski i antijugoslavenski. Za razliku od hrvatskih udbaša koji su bili nositelji antihrvatske politike u Hrvatskoj i Jugoslaviji ili barem njene najodanije sluge.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
A moralni? No dobro. Upravo su zbog ovakvih antipolitičkih stavova tvoje političke prognoze redovito neuspješne.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
zna se što je lustracija, nikakav progon
lustracijski zakon gdje god je donesen je u osnovi isti, znači visokim partijskim dužnosnicima i djelatnicima komunističke tajne policije je zabranjeno obnašati određene javne dužnosti, javno istupati, i kandidirati se na izborima
i vjeruj mi da bi jako puno ljudi potpalo pod to i danas
a, što je pravi smjer?mortal wrote:ideološki progon tek ima pravi smisaoepikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
uzdizanje đavla za idola
pa ti stalno cviliš kako te svi sjebali, a kada tamo tvoja družba iz kradezeja.
veber-
2014-12-30
jesofskroz.marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:nije kasno, a osim toga njemačka, češka, baltičke države, mađarska, sve uspješne postkomunističke zemlje su provele lustraciju
odeš ispred crkve u nedjelju, sjedneš u lokalni kafić i vidiš tko je bio glavni do 90e. big deal.
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:epikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
zna se što je lustracija, nikakav progon
lustracijski zakon gdje god je donesen je u osnovi isti, znači visokim partijskim dužnosnicima i djelatnicima komunističke tajne policije je zabranjeno obnašati određene javne dužnosti, javno istupati, i kandidirati se na izborima
i vjeruj mi da bi jako puno ljudi potpalo pod to i danas
progon. kad uhljeb izgubi poziciju, izgubi je sve.
2014-04-16
slično denacifikaciji nakon rata u Njemačkoj, dakle proganjaju se sudski samo ratni zločinci, ali bivši nacisti (više rangirani članovi partije plus gestapo i SS) ako i nisu počinili zločine ne mogu obnašati javne dužnosti, pisati za novine, niti se kandidirati na izborima.
veber wrote:jesofskroz.marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:nije kasno, a osim toga njemačka, češka, baltičke države, mađarska, sve uspješne postkomunističke zemlje su provele lustraciju
odeš ispred crkve u nedjelju, sjedneš u lokalni kafić i vidiš tko je bio glavni do 90e. big deal.
znači u mom kvartu su do devedesete glavni bili siromašni bakutaneri, šljakeri i šljakerice i njihove familije, i ono mlađarije što dolazi na misu
kako se ti s onim pimpaćem usuđuješ uopće obratiti mi seveber wrote:a, što je pravi smjer?mortal wrote:ideološki progon tek ima pravi smisaoepikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
uzdizanje đavla za idola
odjebi
immortal-
2014-04-16
tko je danas prvi u klupama, majmune?marcellus wrote:veber wrote:jesofskroz.marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:nije kasno, a osim toga njemačka, češka, baltičke države, mađarska, sve uspješne postkomunističke zemlje su provele lustraciju
znači u mom kvartu su do devedesete glavni bili siromašni bakutaneri, šljakeri i šljakerice i njihove familije, i ono mlađarije što dolazi na misu
tvoji iz kradezeja, frakcija kph. imaš dvije. hdz i sdp. i vječni milan bandić. od sedam sekretara skoja do prvi do isusa.
veber-
2014-12-30
naš frend antifriz ima tam nekih 29-32, ovisno o godišnjem dobu. i može dvije kobile zajedno opslužit.mortal wrote:kako se ti s onim pimpaćem usuđuješ uopće obratiti mi seveber wrote:a, što je pravi smjer?mortal wrote:ideološki progon tek ima pravi smisaoepikur37 wrote:Samo za zlocine treba odgovarati a ideoloski progon je besmislica.
uzdizanje đavla za idola
odjebi
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
kome ?? napiši kome !veber wrote:zašto nema povrata imovine?
Hrvatima ne daju... židovi dobivaju iako zakon o tome nije usvojen
napiši tko nije dobio
immortal-
2014-04-16
a u biti ekipa je zaglavila u prošlosti. koga boli kuratz kaj je bilo prije 70g.
od moje žene djed je bio partizan, moj je bio ss. po vama mi nikada ne bi imali djece.
odglavite iz prošlosti.
od moje žene djed je bio partizan, moj je bio ss. po vama mi nikada ne bi imali djece.
odglavite iz prošlosti.
2014-12-30
Page 6 of 36 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vojvođanski klub poziva na reviziju priključenja Srbiji
» Trump vrši reviziju 'glupog dogovora' sa Australijom
Page 6 of 36