Evo jedna tema za kaju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Evo jedna tema za kaju
Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jer je seronja rekao o čemu se radi. kao i ti, a ne otvaram nikakva sranja čudnih adresa.
2014-12-30
ma nisam pogledala, ali citala sam. uhapsili su ih al daj boze da ih puste sto prije da ih se ovi iz levijatana dohvate ..veber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
ko onda kako je u svojoj perfidnosti objavio kako kolju one dvije cure.
namjerno ne otvaram takve stvari jer dajem prostor perfidima koji naprave sranje i bolesniku koji to stavlja. nagledao sam se sranja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
2015-08-15
Ne brini,Levijatancovci smiju zlostavljat onog starca,a ovima neće smjet niti prići blizu.kaya wrote:ma nisam pogledala, ali citala sam. uhapsili su ih al daj boze da ih puste sto prije da ih se ovi iz levijatana dohvate ..veber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
namjerno ne otvaram takve stvari jer dajem prostor perfidima koji naprave sranje i bolesniku koji to stavlja. nagledao sam se sranja.
2015-07-23
Pa tamo kum kuma zatuče sjekirom malo malo a di neće nekog tamo ćuku u prolazukofein wrote:tre wrote:Ko drugačije kaže taj kleveće i lažekofein wrote:"......monstruoznog zločina koji se dogodio u Obrenovcu."
Srbija....??? Ovo mora da je neka greška i hrvatska nameštaljka.
Čiča Dražu objesit na đubrištu iza svinjca mi se doima kao civilzacijski čin naspram ovog iz Obrenovca.
Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
Ako ti imaš psa za ljubimca,netko ima vijetnamsko prase,zamisli kako je toj osobi kad gleda kolinje svinja.
2015-07-23
aha, nece. bas citam na njihovim stranicama , sve se zna o njimaסמאל wrote:Ne brini,Levijatancovci smiju zlostavljat onog starca,a ovima neće smjet niti prići blizu.kaya wrote:ma nisam pogledala, ali citala sam. uhapsili su ih al daj boze da ih puste sto prije da ih se ovi iz levijatana dohvate ..veber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
2015-08-15
sta ti relativiziras ovo? jel to pokusavas?סמאל wrote:Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
Ako ti imaš psa za ljubimca,netko ima vijetnamsko prase,zamisli kako je toj osobi kad gleda kolinje svinja.
Last edited by kaya on 31/12/2018, 00:54; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Gledaj,da ne bude zabune,gadi mi se što su uradili ti kreteni,i zaista zaslužuju da im se polome sve kosti,ali ima većih siledžija nego što su Levijatanovci,još posebno ako su ovi pripadnici neke od sekti.kaya wrote:aha, nece. bas citam na njihovim stranicama , sve se zna o njimaסמאל wrote:Ne brini,Levijatancovci smiju zlostavljat onog starca,a ovima neće smjet niti prići blizu.kaya wrote:ma nisam pogledala, ali citala sam. uhapsili su ih al daj boze da ih puste sto prije da ih se ovi iz levijatana dohvate ..veber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
Osim toga,ne znam jeli ti poznato šta i sam naziv Levijatan znači za sinesterne sekte i kultove.
2015-07-23
ja sam imao snimku klanja kokica jer nam je trebala tehnički da vidimo funkciju linija i sustav noževa. radili smo za cekin.סמאל wrote:Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
snimka nije nigdje objavljena niti će bit. jer sam ju obrisao čim smo isporućili robu.
pa nisam perverznjak.
2014-12-30
Ovisi kako se uzme,nije li kolinje bilo kog živog bića užasno ?kaya wrote:sta ti relativiziras ovo? jel to pokusavas?סמאל wrote:Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
Samo,na neke smo se privikli i uzimamo ih kao nešto uobičajeno,primjerice svinje,dok za neke druge moraliziramo.
Nakon onih islamističkih sranja,ljudi se lagano počinju navikavat i na ljudska kolinja.
2015-07-23
סמאל wrote:radi o obredu sotonističke sekte “Kefo zote”
o čemu se tu radi?
Guest- Guest
ma to ti je dvoje narkomana koje ce dohvatiti netko iz samog tog obrenovca , samo da ih puste iz policije.סמאל wrote:Gledaj,da ne bude zabune,gadi mi se što su uradili ti kreteni,i zaista zaslužuju da im se polome sve kosti,ali ima većih siledžija nego što su Levijatanovci,još posebno ako su ovi pripadnici neke od sekti.kaya wrote:aha, nece. bas citam na njihovim stranicama , sve se zna o njimaסמאל wrote:Ne brini,Levijatancovci smiju zlostavljat onog starca,a ovima neće smjet niti prići blizu.kaya wrote:ma nisam pogledala, ali citala sam. uhapsili su ih al daj boze da ih puste sto prije da ih se ovi iz levijatana dohvate ..veber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
Osim toga,ne znam jeli ti poznato šta i sam naziv Levijatan znači za sinesterne sekte i kultove.
misliti ce da je kefo zota osobno dosao po njih i da ih jebe . imena su objavili, slike, adrese, sve. a zainteresiranih je napretek.
samo to treba ubit. batine su preblage..
2015-08-15
Radi se o mentalno rastrojenim osobama,koje su senzacionalistički novinari odmah proglasili za sotoniste.Einstein wrote:סמאל wrote:radi o obredu sotonističke sekte “Kefo zote”
o čemu se tu radi?
2015-07-23
kaya wrote:imena su objavili, slike, adrese, sve. a zainteresiranih je napretek. samo to treba ubit. batine su preblage..
što ako je snimka lažna, jer nema krvi nigdje, nekakav glupi horor "prank"
Guest- Guest
Znači i ti voliš ubijat ?kaya wrote:ma to ti je dvoje narkomana koje ce dohvatiti netko iz samog tog obrenovca , samo da ih puste iz policije.סמאל wrote:Gledaj,da ne bude zabune,gadi mi se što su uradili ti kreteni,i zaista zaslužuju da im se polome sve kosti,ali ima većih siledžija nego što su Levijatanovci,još posebno ako su ovi pripadnici neke od sekti.kaya wrote:aha, nece. bas citam na njihovim stranicama , sve se zna o njimaסמאל wrote:Ne brini,Levijatancovci smiju zlostavljat onog starca,a ovima neće smjet niti prići blizu.kaya wrote:
ma nisam pogledala, ali citala sam. uhapsili su ih al daj boze da ih puste sto prije da ih se ovi iz levijatana dohvate ..
misliti ce da je kefo zota osobno dosao po njih i da ih jebe . imena su objavili, slike, adrese, sve. a zainteresiranih je napretek.
Znam kako si u par navrata izjavila kako bi mogla zaklat .
Znači,ti bi mogla klati ove onako kao što su zaklali one turistkinje u Marakešu ?
2015-07-23
ovo dvoje. da. ne znam kako su turistice al ovo dvoje bi rastrancirala prvo.סמאל wrote:Znači i ti voliš ubijat ?kaya wrote:ma to ti je dvoje narkomana koje ce dohvatiti netko iz samog tog obrenovca , samo da ih puste iz policije.סמאל wrote:Gledaj,da ne bude zabune,gadi mi se što su uradili ti kreteni,i zaista zaslužuju da im se polome sve kosti,ali ima većih siledžija nego što su Levijatanovci,još posebno ako su ovi pripadnici neke od sekti.kaya wrote:aha, nece. bas citam na njihovim stranicama , sve se zna o njimaסמאל wrote:
Ne brini,Levijatancovci smiju zlostavljat onog starca,a ovima neće smjet niti prići blizu.
Znam kako si u par navrata izjavila kako bi mogla zaklat .
Znači,ti bi mogla klati ove onako kao što su zaklali one turistkinje u Marakešu ?
2015-08-15
Klanje svinja je sa svrhom. I Isilovci kolju ljude sa svrhom.סמאל wrote:Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
Ovaj je zaklao kućnog ljubimca bez ikakvog razloga. Okrutno...okrutnije od onoga šta smo vidjeli kod Isilovaca.
da. puno gore.Eroo wrote:Klanje svinja je sa svrhom. I Isilovci kolju ljude sa svrhom.סמאל wrote:Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
Ovaj je zaklao kućnog ljubimca bez ikakvog razloga. Okrutno...okrutnije od onoga šta smo vidjeli kod Isilovaca.
2015-08-15
Eroo wrote:Klanje svinja je sa svrhom. I Isilovci kolju ljude sa svrhom.סמאל wrote:Jednostavno,po čemu su neke životinjske vrste manje vrijedne senzibiliteta,nego neke druge ?kaya wrote:e koji kurac ti glumis ?סמאל wrote:Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
muslimani su zaklali dvije krmače, sa svrhom, Amin
no u Kuranu piše da i pse treba ubijati, pa ako gledaš iz njihovog kuta onda ima svrhu, jer je pas nečista životinja
moraš prostudirati što kaže Kuran o psima
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jedna mučna tema(posebno za Kaju)
» Tema za Norku i Kaju ali bojim se da koje makedonče ne završi kao gravče na tavče zbog ovog
» Jedna neideološka tema...
» Jedna tema za Vebera: Balkan, EU, Rusija, Kina
» Jedna ekumenska tema
» Tema za Norku i Kaju ali bojim se da koje makedonče ne završi kao gravče na tavče zbog ovog
» Jedna neideološka tema...
» Jedna tema za Vebera: Balkan, EU, Rusija, Kina
» Jedna ekumenska tema
Page 2 of 3