Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Page 13 of 20
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
newuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
Majko mila...
Krasnog li ulaska u novu godinu...
Problem je u tome da to nije istina odnosno da nema veze s činjenicama.
Mislim, puno toga ne znamo, ali to puno definitivno ipak nije sve odnosno nije istina da ništa ne znamo.
Sretna Nova!
Guest- Guest
Ako budemo živi i zdravi prognoziram da ćeš u 2019. postati ravnozemljaš :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
Majko mila...
Mislim, puno toga ne znamo, ali to puno definitivno ipak nije sve odnosno nije istina da ništa ne znamo.
Sretna Nova!
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Ako budemo živi i zdravi prognoziram da ćeš u 2019. postati ravnozemljaš :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
Majko mila...
Sretna Nova!
Jedino ako u ravnom položaju ilitiga u horizontali odem pod zemlju. :p :D
Guest- Guest
možda je zemlja kugla kad je neko gljedo, a kad je ne gljedo je rovna ploča, možda je narav zemlje dvostrukaSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
Majko mila...
Sretna Nova!
2014-04-16
aben wrote:možda je zemlja kugla kad je neko gljedo, a kad je ne gljedo je rovna ploča, možda je narav zemlje dvostrukaSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
Majko mila...
Sretna Nova!
Prije ravna kada je netko gleda, a okrugla kada je ne gleda. :p
Ali dobro, to bi možda bila neka iskrivljena verzija onog Einsteinovog pitanja upućenog Bohru postoji li Mjesec kada ga miš ne gleda, a ovaj dio o dvostrukoj naravi Zemlje moguće nastavak dualnog principa iz kvantne mehanike? :)
Guest- Guest
a e,Speare Shaker wrote:aben wrote:možda je zemlja kugla kad je neko gljedo, a kad je ne gljedo je rovna ploča, možda je narav zemlje dvostrukaSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:
Majko mila...
Sretna Nova!
Prije ravna kada je netko gleda, a okrugla kada je ne gleda. :p
Ali dobro, to bi možda bila neka iskrivljena verzija onog Einsteinovog pitanja upućenog Bohru postoji li Mjesec kada ga miš ne gleda, a ovaj dio o dvostrukoj naravi Zemlje moguće nastavak dualnog principa iz kvantne mehanike? :)
ako prerano rečeš nešto revolucionarno, najebo si:B-):
2014-04-16
Duspara u mnogo čemu kopira Miroljuba Petrovića,osim u teoriji ravne zemlje. Miroljub taj pokret naziva teškom debilanom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Drugim riječima, onda si bio glup, a danas si još glupljinewuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Upravo zato je Lenjin i kritizirao Einsteina, jer da ruši vjeru radnog naroda u objektivnu stvarnost U istom duhu je nastavio i Staljin pa je zabranio kvantnu mehaniku. Kad je puklo nad Hirošimom, malo je promijenio mišljenje o filozofskim začkoljicama i kopenhaškoj interpretaciji ;PSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Sretna Nova svima, više zdravlja i sreće manje svađa i zle krvi :)
Što se tiče zemlje a evo vidi se da je opet to krenulo u smjeru prepucavanja, ostavite se toga. Svatko ima pravo vjerovati u što želi, svakako nas lažu za gotovo sve tako ne bi bilo čudno i da nas lažu za zemlju. A na kraju kakva je svatko ima pravo misliti i vjerovati u što želi.
Dakle, svijet je zapravo samo naša predstava, što bi rekao Schopenhauer odnosno stvarnost je točno onakva kakvu je mi percepiramo?
Dajte se ljudi okanite ovakvih gluposti.
Nebitno što nas jako puno lažu o jako puno stvari, činjenice postoje same za sebe neovisno o tome što mi misli o njima, prihvaćali ih mi ili ne takvima kakve jesu, svijet je onakav kakav jeste i uopće ga nije briga što mi mislimo o njemu...
2016-11-08
Isti kao i onaj kad veliš da lažeš ;Pnewuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:Majko mila...newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Upravo zato je Lenjin i kritizirao Einsteina, jer da ruši vjeru radnog naroda u objektivnu stvarnost U istom duhu je nastavio i Staljin pa je zabranio kvantnu mehaniku. Kad je puklo nad Hirošimom, malo je promijenio mišljenje o filozofskim začkoljicama i kopenhaškoj interpretaciji ;PSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Sretna Nova svima, više zdravlja i sreće manje svađa i zle krvi :)
Što se tiče zemlje a evo vidi se da je opet to krenulo u smjeru prepucavanja, ostavite se toga. Svatko ima pravo vjerovati u što želi, svakako nas lažu za gotovo sve tako ne bi bilo čudno i da nas lažu za zemlju. A na kraju kakva je svatko ima pravo misliti i vjerovati u što želi.
Dakle, svijet je zapravo samo naša predstava, što bi rekao Schopenhauer odnosno stvarnost je točno onakva kakvu je mi percepiramo?
Nebitno što nas jako puno lažu o jako puno stvari, činjenice postoje same za sebe neovisno o tome što mi misli o njima, prihvaćali ih mi ili ne takvima kakve jesu, svijet je onakav kakav jeste i uopće ga nije briga što mi mislimo o njemu...
Drugim riječima, promjenio je mišljenje o prirodi objektivne stvarnosti i vrijednosti vlastitih percepcija iste.
Guest- Guest
Jedino što je objektivno je subjektivna stvarnostSpeare Shaker wrote:Drugim riječima, promjenio je mišljenje o prirodi objektivne stvarnosti i vrijednosti vlastitih percepcija iste.Oh_Femder wrote:Upravo zato je Lenjin i kritizirao Einsteina, jer da ruši vjeru radnog naroda u objektivnu stvarnost U istom duhu je nastavio i Staljin pa je zabranio kvantnu mehaniku. Kad je puklo nad Hirošimom, malo je promijenio mišljenje o filozofskim začkoljicama i kopenhaškoj interpretaciji ;PSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Sretna Nova svima, više zdravlja i sreće manje svađa i zle krvi :)
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Jedino što je objektivno je subjektivna stvarnostSpeare Shaker wrote:Drugim riječima, promjenio je mišljenje o prirodi objektivne stvarnosti i vrijednosti vlastitih percepcija iste.Oh_Femder wrote:Upravo zato je Lenjin i kritizirao Einsteina, jer da ruši vjeru radnog naroda u objektivnu stvarnost U istom duhu je nastavio i Staljin pa je zabranio kvantnu mehaniku. Kad je puklo nad Hirošimom, malo je promijenio mišljenje o filozofskim začkoljicama i kopenhaškoj interpretaciji ;PSpeare Shaker wrote:newuser wrote:Sretna Nova svima, više zdravlja i sreće manje svađa i zle krvi :)
Ukratko, bomba u Hirošimi nije objektivno eksplodirala nego je to bio čisti izraz ukupnosti subjektivnih pogleda na svijet onih koji su svjedočili tom događaju. Za neke je eksplodirala, za neke nije.
Guest- Guest
To je tvoje subjektivno mišljenje ;PSpeare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:Jedino što je objektivno je subjektivna stvarnostSpeare Shaker wrote:Drugim riječima, promjenio je mišljenje o prirodi objektivne stvarnosti i vrijednosti vlastitih percepcija iste.Oh_Femder wrote:Upravo zato je Lenjin i kritizirao Einsteina, jer da ruši vjeru radnog naroda u objektivnu stvarnost U istom duhu je nastavio i Staljin pa je zabranio kvantnu mehaniku. Kad je puklo nad Hirošimom, malo je promijenio mišljenje o filozofskim začkoljicama i kopenhaškoj interpretaciji ;PSpeare Shaker wrote:
Ukratko, bomba u Hirošimi nije objektivno eksplodirala nego je to bio čisti izraz ukupnosti subjektivnih pogleda na svijet onih koji su svjedočili tom događaju. Za neke je eksplodirala, za neke nije.
2016-11-08
:)Speare Shaker wrote:
Nebitno što nas jako puno lažu o jako puno stvari, činjenice postoje same za sebe neovisno o tome što mi misli o njima, prihvaćali ih mi ili ne takvima kakve jesu, svijet je onakav kakav jeste i uopće ga nije briga što mi mislimo o njemu.
Guest- Guest
U zadnje vrijeme mi stalno nešto na upise dolaziš, k tome si još i nepristojan... ajde nisi mi interesantan, idi svojim putem.Oh_Femder wrote:Isti kao i onaj kad veliš da lažeš ;Pnewuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:Majko mila...newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
2015-09-09
Definiraj zadnje vrijeme. Jel' time misliš na 6000 godina od nastanka Zemlje?newuser wrote:U zadnje vrijeme mi stalno nešto na upise dolaziš, k tome si još i nepristojan... ajde nisi mi interesantan, idi svojim putem.Oh_Femder wrote:Isti kao i onaj kad veliš da lažeš ;Pnewuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:Majko mila...newuser wrote:Inače sam kad sam naletio prije nekih godinu dana i manje na nekakav naslov o ravnoj zemlji s podsmijehom sam i otvorenim izrugivanjem popratio, danas se baš i ne smijem na ravnu zemlju već mi je logičnija od okrugle kad se sve uzme u obzir.
2016-11-08
Ne naravno, u zadnje vrijeme gotovo i ne pišem ali ipak od nekih 6-7 upisa ti si osjećao potrebu da ih na pola nešto napišeš, uz nemalu dozu nepristojnosti.Oh_Femder wrote:Definiraj zadnje vrijeme. Jel' time misliš na 6000 godina od nastanka Zemlje?newuser wrote:U zadnje vrijeme mi stalno nešto na upise dolaziš, k tome si još i nepristojan... ajde nisi mi interesantan, idi svojim putem.Oh_Femder wrote:Isti kao i onaj kad veliš da lažeš ;Pnewuser wrote:Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :DSpeare Shaker wrote:
Majko mila...
2015-09-09
Nitko prema tebi ne može biti nepristojniji od sebe samoga kada napišeš da ti je ravna Zemlja logičnija od kuglaste.newuser wrote:Ne naravno, u zadnje vrijeme gotovo i ne pišem ali ipak od nekih 6-7 upisa ti si osjećao potrebu da ih na pola nešto napišeš, uz nemalu dozu nepristojnosti.Oh_Femder wrote:Definiraj zadnje vrijeme. Jel' time misliš na 6000 godina od nastanka Zemlje?newuser wrote:U zadnje vrijeme mi stalno nešto na upise dolaziš, k tome si još i nepristojan... ajde nisi mi interesantan, idi svojim putem.Oh_Femder wrote:Isti kao i onaj kad veliš da lažeš ;Pnewuser wrote:
Kakav je problem priznati da ništa ne znamo :D
2016-11-08
https://www.index.hr/vijesti/clanak/prva-sonda-u-povijesti-stigla-na-tamnu-stranu-mjeseca-ovo-su-fotografije/2053801.aspx
Čuj "komunikacija sa zemljom najveći problem"? A kad je Nixon razgovarao s mjesecom preko telefona bez delay-a, tad komunikacija nije bila problem?
Čuj "komunikacija sa zemljom najveći problem"? A kad je Nixon razgovarao s mjesecom preko telefona bez delay-a, tad komunikacija nije bila problem?
Guest- Guest
Ček malo, kaj ti vjeruješ u Mjesec? Aee budalebepobavulin wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/prva-sonda-u-povijesti-stigla-na-tamnu-stranu-mjeseca-ovo-su-fotografije/2053801.aspx
2016-11-08
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
Page 13 of 20