Dokle više...
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dokle više...
nije to bitnoNoor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
Uopće mi nije jasno zašto danas ljudi masono zaziru od brnjica....kakti nije humano prema životinji ...a humano je kad se svako malo dogodi nesreća u kojoj stradaju uglavnom djeca, a životinju eutaniziraju.
i ja svoje pese jako volim, ali ne pada mi na pamet šetati ih slobodne.
nije kriv vlasnik, on voli pse, trebamo biti uz njega
uostalom, sto se tu imaju djeca muvati
sami su krivi
i ozljede nisu teske, nego samo lake:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
Uopće mi nije jasno zašto danas ljudi masono zaziru od brnjica....kakti nije humano prema životinji ...a humano je kad se svako malo dogodi nesreća u kojoj stradaju uglavnom djeca, a životinju eutaniziraju.
Last edited by kaya on 28/12/2018, 20:21; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa s obzirom da na stižu Kinezi na izgradnju Pelješkog mosta,moglo bi se biti kreativno s ovim đukelama i još iz toga izvuć korist.kofein wrote:"U vrhunskim restoranima u gradu Peixianu pokrajine Jiangsu – izvještava Craig S. Smith u New York Timesu - 'pseći brudet', kako bi mi nazvali takvu vrstu pripreme, kuha se u kotlićima. Glava, rep, noge i ostali dijelovi obogate se začinima, želudac puni iznutricama te pirja."
Iz kućice u lonac.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jebes tatu i novackaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
dijete ce imati traumu cijeli zivot zbog majmuna koji ne kontrolira svoje zvijeri
dobro, briga vas cukoljupce za dijete
nista novog
dijagram-
2015-08-09
ma možeš misliti traumedijagram wrote:jebes tatu i novackaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
dijete ce imati traumu cijeli zivot zbog majmuna koji ne kontrolira svoje zvijeri
nista novog
kada nekoga napadne čovjek isto traumu ima za čitav život i bježi od ljudi ili se to ne pika?
2015-08-15
stravakaya wrote:ma možeš misliti traumedijagram wrote:jebes tatu i novackaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
nista novog
kada nekoga napadne čovjek isto traumu ima za čitav život i bježi od ljudi ili se to ne pika?
prijateljski savjet
sto prije psihijatru
dijagram-
2015-08-09
Ne vidim ništa loše u tome što pojedini narodi žderu pse.Zamislite kako je jadnim hindusima kad znaju kako milijuni krava završe u klaonicama.Oni se zgražaju kako mi možemo žderat govedinu,onda kako je jadnim muslimanima koji se zgražaju što žderemo svinje.
Sve je stvar percepcije.Nekako više mi je žalostivo vidit neko slatko malo janje,onako nedužno i bezazleno,kako ga kolju,nego da sad zakolju tog rotvajlera.
Sve je stvar percepcije.Nekako više mi je žalostivo vidit neko slatko malo janje,onako nedužno i bezazleno,kako ga kolju,nego da sad zakolju tog rotvajlera.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
volim i ja svoje, ali svaki vlasnik mora biti svjestan koje opasnosti postoje ukoliko je pas slobodan, kao ni da ni zbog kakve ljubavi nema pravo ugrožavati tuđe zdravlje ili život.dijagram wrote:nije to bitnoNoor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
nije kriv vlasnik, on voli pse, trebamo biti uz njega
uostalom, sto se tu imaju djeca muvati
sami su krivi
i ozljede nisu teske, nego samo lake:)
naravno, nisu sve pasmine iste...ali zakon važi za sve.
zato što ti ne znaš što bi odgovorio?dijagram wrote:stravakaya wrote:ma možeš misliti traumedijagram wrote:jebes tatu i novackaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:
pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.
nista novog
prijateljski savjet
sto prije psihijatru
teško..
2015-08-15
živina je odraz vlasnika. nikaj drugo.
kao i djeca.
a vi slobodno nastavite niz.
kao i djeca.
a vi slobodno nastavite niz.
2014-12-30
e, istina, a jel znaš da li su ti travnjaci za igru regulirani kakvim propisom? to je isto javna površina, ali se podrazumjeva da ljudi poskidaju povodce..kako se recimo gleda tamo ako se desi sranje?kaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
Pas nije kriv, kriv je vlasnik. Imati psa je užitak, ali i odgovornost, a ovo što ti pričaš je pokušaj izbjegavanja odgovornosti.kaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
Nije malac razdvajao pse, bio je napadnut i izgrižen. Čak i da mu nije nanio tjelesne ozljede dovoljno je što je pretrpio strah.
Što ga je trebao rastrgati do kraja da bi se okarakteziralo kao ozbiljan napad?
To što je klinjo bio između rotvajlera i psa koji je (kao) bio meta napada rotvajleru, ne mijenja činjenicu da je pas bio vani bez brnjice.
Djeca koja nisu u stanju zadržati agresivniju pasminu psa na povodcu, ne smiju ga izvoditi vani. Još jedan propust vlasnika.
Bude li tata tražio odštetu, sud bi mu je trebao dodijeliti, za pretrpljeni strah, kako djetetov tako i njegov.
To bi bilo pravedno. A i poučno. Možda bi se nakon par takvih kazni vlasnici pasa naučili stavljati brnjice svojim kućnim ljubimcima.
Guest- Guest
deep breaths,dijagram wrote:stravakaya wrote:ma možeš misliti traumedijagram wrote:jebes tatu i novackaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:
pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.
nista novog
prijateljski savjet
sto prije psihijatru
think of legs
2014-04-16
Ne znam sto bih odgovorio na tvoje upise?kaya wrote:zato što ti ne znaš što bi odgovorio?dijagram wrote:stravakaya wrote:ma možeš misliti traumedijagram wrote:jebes tatu i novackaya wrote:
sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.
nista novog
prijateljski savjet
sto prije psihijatru
teško..
Pa jesam, psihijatru zeno, nesto gadno ne stima s tobom.
Dobro, necu ti vise dijeliti prijateljske savjete, niti neprijateljske, sve pet
dijagram-
2015-08-09
pa to ti kažem, tamo su svi psi slobodni a djeca su njima, i odrasli, neki ratoboran pas i evo belaja. napadne drugog psa, netko razdvaja i evo...Noor wrote:e, istina, a jel znaš da li su ti travnjaci za igru regulirani kakvim propisom? to je isto javna površina, ali se podrazumjeva da ljudi poskidaju povodce..kako se recimo gleda tamo ako se desi sranje?kaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
oni ne moraju tamo biti vezani ili imati brnjicu.
dobro podrazumjeva se da vlasnik pit bula neće pustiti psa da trčakara tamo dok ima drugih pasa jer će se zaletiti na nekoga ali..dolete oni
2015-08-15
a, kad mladići u meriki pobiju polak učenika nasilno skupljenih u skuli, jel oružje krivo, ili ti zbunjeni mladići?Rabarbara wrote:Pas nije kriv, kriv je vlasnik. Imati psa je užitak, ali i odgovornost, a ovo što ti pričaš je pokušaj izbjegavanja odgovornosti.kaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
Nije malac razdvajao pse, bio je napadnut i izgrižen. Čak i da mu nije nanio tjelesne ozljede dovoljno je što je pretrpio strah.
To što je klinjo bio između rotvajlera i psa koji je (kao) bio meta napada rotvajleru, ne mijenja činjenicu da je pas bio vani bez brnjice.
Djeca koja nisu u stanju zadržati agresivniju pasminu psa na povodcu, ne smiju ga izvoditi vani. Još jedan propust vlasnika.
Bude li tata tražio odštetu, sud bi mu je trebao dodijeliti, za pretrpljeni strah, kako djetetov tako i njegov.
To bi bilo pravedno. A i poučno. Možda bi se nakon par takvih kazni vlasnici pasa naučili stavljati brnjice svojim kućnim ljubimcima.
2014-04-16
gle, volim živine. jedna samnom spava.Noor wrote:
e, istina, a jel znaš da li su ti travnjaci za igru regulirani kakvim propisom? to je isto javna površina, ali se podrazumjeva da ljudi poskidaju povodce..kako se recimo gleda tamo ako se desi sranje?
psi su tupasti i vlasnik je odgovoran za njih.
a vlasnici u neodgovorni, nemreš mi u park dopeljat pesa da se pokenja. ne da trči, ne da se igra. nego kenja, a moje dijete se igra u istom parku.
ubijem i tebe i cucka.
2014-12-30
Pazi ti personalizacije životinje : "Pas nije kriv"......
Kaya@ a ti gospojica, ne vidiš nimalo smisla vidjet odgovornost tog mandrila čiji je pas?
Kaya@ a ti gospojica, ne vidiš nimalo smisla vidjet odgovornost tog mandrila čiji je pas?
Guest- Guest
Jel ti to uspoređuješ pse s puškama, a vlasnike pasa sa zbunjenim mladićima?aben wrote:
a, kad mladići u meriki pobiju polak učenika nasilno skupljenih u skuli, jel oružje krivo, ili ti zbunjeni mladići?
Guest- Guest
našao se kraj malog psa, da mu je tata pametan a nije kada je vidio rotvajlera da trči trebao je dići svoga psa, svoga i odvući mu pažnju time i rotvajlera.Rabarbara wrote:Pas nije kriv, kriv je vlasnik. Imati psa je užitak, ali i odgovornost, a ovo što ti pričaš je pokušaj izbjegavanja odgovornosti.kaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
dobro to su sekunde ali to bila normalna reakcija. ustrtario se i on valjda. a sad bi lovu. jedan splet nesretnih okolnosti. dijete šeta rotvailera bez brnjice a dijete kraj malog psa.
2015-08-15
kayo, kod mene dio parka ograđen i baš za životinje. i nije mali taj prostor.kaya wrote:pa to ti kažem, tamo su svi psi slobodni a djeca su njima, i odrasli, neki ratoboran pas i evo belaja. napadne drugog psa, netko razdvaja i evo...Noor wrote:e, istina, a jel znaš da li su ti travnjaci za igru regulirani kakvim propisom? to je isto javna površina, ali se podrazumjeva da ljudi poskidaju povodce..kako se recimo gleda tamo ako se desi sranje?kaya wrote:sve ovo može se dogoditi i na travnjaku predviđenim za pse, tamo su psi i djeca sa psima bez brnjice i bez povodca. psi se potuku. to je normalno. djeca ih ne mogu razdvojiti a dobiju i ugriz. mene su par puta ugrizli u razdvajanju pa nisam dizala ciku do neba . dobro ja neću lovu od vlasnika, ovaj tata hoće. za novu godinu mu treba.Noor wrote:pa upravo to, nemar vlasnika. zna se da na javnoj površini pas ne smije biti bez povodca, neke pasmine ni bez brnjice i dalje nema nikakve diskusije.orion wrote:sranje veliko ..... em što je dijete ozlijeđeno, em što je trajno traumatizirano, a sve zbog nemara vlasnika psa.
oni ne moraju tamo biti vezani ili imati brnjicu.
dobro podrazumjeva se da vlasnik pit bula neće pustiti psa da trčakara tamo dok ima drugih pasa jer će se zaletiti na nekoga ali..dolete oni
i ja dvogodišnje dijete odvedem u park. i kravetina cucka pusti u park.
i kaj da ja napravim kao otac?
sve pet, kćer mi ne želi zamorce jer im je rok trajanja kratak, njene riječi. mili bez repa nemre dobit pa se s mojim frendom dogovorila oko mace.
ljudi i životinje odavno žive u simbiozi. ali neki put moramo podvuć liniju.
2014-12-30
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Teror neće prestati dokle god Zapad podržava Saudijsku Arabiju!
» Haške nepravde...Pa dokle više majkumu??
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Dokle više s ovim Komšićem, majkumu...
» Radovi na Pelješkom mostu napreduju punom parom: Na terenu je 725 radnika, evo dokle su stigli
» Haške nepravde...Pa dokle više majkumu??
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Dokle više s ovim Komšićem, majkumu...
» Radovi na Pelješkom mostu napreduju punom parom: Na terenu je 725 radnika, evo dokle su stigli
Page 3 of 10