Dokle više...
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dokle više...
sredio si se, skućio (posao, žena, stan, auto)pismejker wrote:bijesno i bolno me pogledala,stiscucvi podlakticu,ociju punih suza i otrcala doma..Regoč wrote:Kako se susjedica vršnjakinja odužila svomu heroju?pismejker wrote:
Slazem se...Kao mali sam imao nekog mjesanca koji me nikako nije mogao smisliti iako sam klinac bio..koristio sam mu kao ono sto danas ćukovi koriste da vjezbaju vilice i zube..poglaktice su mi bile pune ogriza..ajd ne zamjeram mu to..nego kad sam imao vec 13-14 godina i susjedicu vrsnjakinju vodio doma da popijemo caj,a nesretni krvozder kao torpedo izletio iz kucice i skocio na susjedicu..ja letvetinu i po picki Ćukovu..ovaj put se moralo konacno utvrditi tko je gazda...
nešto gledam ovu rečenicu pa mislim
mogao bi se baciti na pisanje romana
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
metilda wrote:Rabarbara wrote:T. wrote:Nabijem vad sve redom...
I pase i mačke i ljude i žene...
Osim Brabrabrebre...
Neka pati...
Ah, tot! Kako ću to preživjeti?
T. je škrt na riječima ali kad te nije nabio znači da je prepoznao tvoju predivnu dušu i da ti se udvara... da samo znaš što je jednom meni napisao na temi za nepoznatog...
Nije da baš cijeniš njegovu inteligenciju, kad vjeruješ da bi on mogao biti takva naivčina.
P.S.
Metka ne brini.
To je naš interni igrokaz. Ništa strašno, dvoje slično tvrdoglavih se srelo na brvnu. I ne propušta ono drugo. :)
Guest- Guest
I moj ZOP kida sve živo. I decu i penzionere. Zato je ne puštam sa povodca i obavezno nosi brnjicu za svaki slučaj ako pokida povodac.
Rabarbara wrote:metilda wrote:Rabarbara wrote:T. wrote:Nabijem vad sve redom...
I pase i mačke i ljude i žene...
Osim Brabrabrebre...
Neka pati...
Ah, tot! Kako ću to preživjeti?
T. je škrt na riječima ali kad te nije nabio znači da je prepoznao tvoju predivnu dušu i da ti se udvara... da samo znaš što je jednom meni napisao na temi za nepoznatog...
Nije da baš cijeniš njegovu inteligenciju, kad vjeruješ da bi on mogao biti takva naivčina.
P.S.
Metka ne brini.
To je naš interni igrokaz. Ništa strašno, dvoje slično tvrdoglavih se srelo na brvnu. I ne propušta ono drugo. :)
znam, znam, to su vaše Stilske vježbe
Guest- Guest
Koliko čujem, nisu nikad ni bili zajedno. No, baš me briga što tkalac plete dok mene u to ne upleće, a počel se na mene nadovezivati.epikur37 wrote:Regoch, ostavi vebera na miru da se upucava, on i kaya su posebna priča. U njihovu vezu se mi ostali ne bi trebali miješati. Koliko čujem sad su opet zajedno.
:)
dzango wrote:I moj ZOP kida sve živo. I decu i penzionere. Zato je ne puštam sa povodca i obavezno nosi brnjicu za svaki slučaj ako pokida povodac.
Drži, brate, što te volja doma, ali ovako se ponašaj vani.
Guest- Guest
Moram da joj nabavim neki lanac. Kada oseti Šiptara ili Hrvata, podivlja. Jedva je obuzdam da ga na licu mesta me rastrgne. U zadnje vreme hoće i na sendvičare. Sve se bojim da nekoga ne pocepa kao nepismen Politiku.Rabarbara wrote:dzango wrote:I moj ZOP kida sve živo. I decu i penzionere. Zato je ne puštam sa povodca i obavezno nosi brnjicu za svaki slučaj ako pokida povodac.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
uplaši se jadna, šta ćešdzango wrote:Moram da joj nabavim neki lanac. Kada oseti Šiptara ili Hrvata, podivlja. Jedva je obuzdam da ga na licu mesta me rastrgne. U zadnje vreme hoće i na sendvičare. Sve se bojim da nekoga ne pocepa kao nepismen Politiku.Rabarbara wrote:dzango wrote:I moj ZOP kida sve živo. I decu i penzionere. Zato je ne puštam sa povodca i obavezno nosi brnjicu za svaki slučaj ako pokida povodac.
k'o i gazda
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Koliko čujem, nisu nikad ni bili zajedno. No, baš me briga što tkalac plete dok mene u to ne upleće, a počel se na mene nadovezivati.epikur37 wrote:Regoch, ostavi vebera na miru da se upucava, on i kaya su posebna priča. U njihovu vezu se mi ostali ne bi trebali miješati. Koliko čujem sad su opet zajedno.
Bili su raskinuli, pa se sad opet pomirili.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve padnem u iskušenje da je pustim da ih rastrgne. Ali jebiga, posle ću da odgovaram kao da je iskidala čoveka.mortal wrote:uplaši se jadna, šta ćešdzango wrote:Moram da joj nabavim neki lanac. Kada oseti Šiptara ili Hrvata, podivlja. Jedva je obuzdam da ga na licu mesta me rastrgne. U zadnje vreme hoće i na sendvičare. Sve se bojim da nekoga ne pocepa kao nepismen Politiku.Rabarbara wrote:dzango wrote:I moj ZOP kida sve živo. I decu i penzionere. Zato je ne puštam sa povodca i obavezno nosi brnjicu za svaki slučaj ako pokida povodac.
k'o i gazda
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
eto , a lijepo sam ti rekla da se bojišdzango wrote:Sve padnem u iskušenje da je pustim da ih rastrgne. Ali jebiga, posle ću da odgovaram kao da je iskidala čoveka.mortal wrote:uplaši se jadna, šta ćešdzango wrote:Moram da joj nabavim neki lanac. Kada oseti Šiptara ili Hrvata, podivlja. Jedva je obuzdam da ga na licu mesta me rastrgne. U zadnje vreme hoće i na sendvičare. Sve se bojim da nekoga ne pocepa kao nepismen Politiku.Rabarbara wrote:dzango wrote:I moj ZOP kida sve živo. I decu i penzionere. Zato je ne puštam sa povodca i obavezno nosi brnjicu za svaki slučaj ako pokida povodac.
k'o i gazda
immortal-
2014-04-16
Karakteristično za psihički labilne osobe.epikur37 wrote:Regoč wrote:Koliko čujem, nisu nikad ni bili zajedno. No, baš me briga što tkalac plete dok mene u to ne upleće, a počel se na mene nadovezivati.epikur37 wrote:Regoch, ostavi vebera na miru da se upucava, on i kaya su posebna priča. U njihovu vezu se mi ostali ne bi trebali miješati. Koliko čujem sad su opet zajedno.
Bili su raskinuli, pa se sad opet pomirili.
a cuj ove debeljuskaste pedercice ..T. wrote:Jbg., očito je da više valja glupača koja je sama tražila degenek od djeteta od 3 godine koje se slučajno tamo zateklo...prckov wrote:jeepikur37 wrote:prckov wrote:ovdje bi tog cuku sredili zauvjek,
a gazda bi platio I osto zabiljezen kao onaj koji vise nikad ne smije posjedovat psa
ako je imo slican incident ranije onda I kazna i prdekana
taman!
al znas da treba imat u vidi neke degenerike koje to rasplace
daruvarcu prosut mozak zajedno sa okom radi trebe, a cuki I vlasniku kaznica I socijalizacoju radi djeteta
kuis
Ne vjerujem da je razlog što je ona ugrožena skupina...
Da bar letvu oće dovatit darko ili barem rex...
slatki su
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)Regoč wrote:Koliko čujem, nisu nikad ni bili zajedno. No, baš me briga što tkalac plete dok mene u to ne upleće, a počel se na mene nadovezivati.epikur37 wrote:Regoch, ostavi vebera na miru da se upucava, on i kaya su posebna priča. U njihovu vezu se mi ostali ne bi trebali miješati. Koliko čujem sad su opet zajedno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I Kaja potvrđuje!kaya wrote::)Regoč wrote:Koliko čujem, nisu nikad ni bili zajedno. No, baš me briga što tkalac plete dok mene u to ne upleće, a počel se na mene nadovezivati.epikur37 wrote:Regoch, ostavi vebera na miru da se upucava, on i kaya su posebna priča. U njihovu vezu se mi ostali ne bi trebali miješati. Koliko čujem sad su opet zajedno.
Kako to Regoč može znati ako nije bio u bližim odnosima s Kajom ????
2014-04-16
nisam debeljuskastkaya wrote:a cuj ove debeljuskaste pedercice ..T. wrote:Jbg., očito je da više valja glupača koja je sama tražila degenek od djeteta od 3 godine koje se slučajno tamo zateklo...prckov wrote:jeepikur37 wrote:prckov wrote:ovdje bi tog cuku sredili zauvjek,
a gazda bi platio I osto zabiljezen kao onaj koji vise nikad ne smije posjedovat psa
ako je imo slican incident ranije onda I kazna i prdekana
taman!
al znas da treba imat u vidi neke degenerike koje to rasplace
daruvarcu prosut mozak zajedno sa okom radi trebe, a cuki I vlasniku kaznica I socijalizacoju radi djeteta
kuis
Ne vjerujem da je razlog što je ona ugrožena skupina...
Da bar letvu oće dovatit darko ili barem rex...
slatki su
a bome ni peder
jer kajo bona nisu ljudi pederi zato sto ne trepcu okicama na gluposti koje valjas I prave se da si bistra, nego ti odma kazu da si glupa u brk
jebote stigla si yesmrdija u glupavosti
a to zaista nije lako postic
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Teror neće prestati dokle god Zapad podržava Saudijsku Arabiju!
» Haške nepravde...Pa dokle više majkumu??
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Dokle više s ovim Komšićem, majkumu...
» Radovi na Pelješkom mostu napreduju punom parom: Na terenu je 725 radnika, evo dokle su stigli
» Haške nepravde...Pa dokle više majkumu??
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Dokle više s ovim Komšićem, majkumu...
» Radovi na Pelješkom mostu napreduju punom parom: Na terenu je 725 radnika, evo dokle su stigli
Page 10 of 10