Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
Ne baš. Srbi i Crnogorci nisu nikada ratovali jedni protiv drugih. Nisu ni mogli jer su uvek bili jedan narod a njihove najpametnije glave i vladari poput Njegoša i kralja Nikole se izjašnjavali kao Srbi.epikur37 wrote:U principu vi i crnogorci ste kao rusi i ukri...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
dzango wrote:Ne baš. Srbi i Crnogorci nisu nikada ratovali jedni protiv drugih. Nisu ni mogli jer su uvek bili jedan narod a njihove najpametnije glave i vladari poput Njegoša i kralja Nikole se izjašnjavali kao Srbi.epikur37 wrote:U principu vi i crnogorci ste kao rusi i ukri...
Pa vi bi trebali biti sretni da ste se razveli od njih, oni su vam bili vladajuća kasta...
I danas su glavni u mnogočemu...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
srbe ne jebe ko njima vlada bitno da njima vladaju 'srbi'..bilo da se izrazavaju na deklarativnoj razini bili da su stvarni...sad im je na valsti sipac koji se deklarira kao srbin..prije njega su bili crnogorci..uz sipca danas je na valsti i hravtica...koja se deklarativno zalaze da je ipak 'malo vise srpkinja'..Hektorović wrote:dzango wrote:Ne baš. Srbi i Crnogorci nisu nikada ratovali jedni protiv drugih. Nisu ni mogli jer su uvek bili jedan narod a njihove najpametnije glave i vladari poput Njegoša i kralja Nikole se izjašnjavali kao Srbi.epikur37 wrote:U principu vi i crnogorci ste kao rusi i ukri...
Pa vi bi trebali biti sretni da ste se razveli od njih, oni su vam bili vladajuća kasta...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Nije problem razvod, CG i Srbija su i ranije bile dve države ali jedan narod. Problem je odnarođivanje i falsifikovanje vlastite istorije do nivoa da se fačsifikuju i nadrgrobne ploče a sve zarad vlastitog dupeta u fotelji. Kao nekada Muslimani pod Turcima.Hektorović wrote:dzango wrote:Ne baš. Srbi i Crnogorci nisu nikada ratovali jedni protiv drugih. Nisu ni mogli jer su uvek bili jedan narod a njihove najpametnije glave i vladari poput Njegoša i kralja Nikole se izjašnjavali kao Srbi.epikur37 wrote:U principu vi i crnogorci ste kao rusi i ukri...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i vi srbi imate svoje ukrajince :Ddzango wrote:Nije problem razvod, CG i Srbija su i ranije bile dve države ali jedan narod. Problem je odnarođivanje i falsifikovanje vlastite istorije do nivoa da se fačsifikuju i nadrgrobne ploče a sve zarad vlastitog dupeta u fotelji. Kao nekada Muslimani pod Turcima.Hektorović wrote:dzango wrote:Ne baš. Srbi i Crnogorci nisu nikada ratovali jedni protiv drugih. Nisu ni mogli jer su uvek bili jedan narod a njihove najpametnije glave i vladari poput Njegoša i kralja Nikole se izjašnjavali kao Srbi.epikur37 wrote:U principu vi i crnogorci ste kao rusi i ukri...
odvojiti od vere, hrista, spc, krsne slave. majmuni su stajali ispred
crkve i zigosali one koji dolaze.
budala je postala rektor, mora da
dokaze vernost milU.
mozda ce u buducnosti njegivi
potomci saginjati glavu zbog njegovog postupka.
jedno je sigurno, milo nece vladati veco, ni casno ni ako je necasno.
od tita je naucio kako srbe
odvojiti od vere, hrista, spc, krsne slave. majmuni su stajali ispred
crkve i zigosali one koji dolaze.
budala je postala rektor, mora da
dokaze vernost milU.
mozda ce u buducnosti njegivi
potomci saginjati glavu zbog njegovog postupka.
jedno je sigurno, milo nece vladati veco, ni casno ni ako je necasno.
Guest- Guest
Srbija postade kiklop, pobježe glavom bez obzira drugo oko iz glavekofein wrote:Pobjegoše Crnogorci glavom bez obzira. ...a mogli profitirat sa Srbijom po pitanju svega.
Led te hebo mutavog pa vi ste najviše prifitirali za vrijeme turaka. Da nije turske vladavine 500 godina imali bi vi maunu a ne ijednog srbina zapadno od drine.dzango wrote:Profitirali i Muslimani za vreme Turaka ali vreme sve dovede na svoje. Nije lako biti tikva bez korena, negirati vlastitu istoriju i poreklo jer oni kao takvi negiraju tvoju safašnjost. To je najbolje umeo Meša da objasni.
ono sto ti obiljezi mladost to ti je za cijeli zivot
2015-09-08
Pa i vi se odričete turskih amaneta i pravite se da im niste bili podguzne muve pa šta sad.pizzon wrote:nije pitao dedu
unuk se odreko dedinog dela
u ime dede.
tipicno za sekte, bolesno.
da bi se uvuko milU u goozicu
da ostane rektor-šupljoglavac.
deda srbin a on nista.
Nije to ništa posebno. I moj otac je Srbin, a ja sam Hrvat. Moja djeca i unuci neće više ni znati da su ustvari Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
..jebiga ti si se umakao na zeninu stranu..papucarucrvenkasti wrote:Nije to ništa posebno. I moj otac je Srbin, a ja sam Hrvat. Moja djeca i unuci neće više ni znati da su ustvari Srbi.
2015-09-08
tre wrote:Pa i vi se odričete turskih amaneta i pravite se da im niste bili podguzne muve pa šta sad.pizzon wrote:nije pitao dedu
u ime dede.
deda srbin a on nista.
cekaj
nismo mi bili hajducu i jataci
ustanici, vojnici
to su bili nasi stari dedovi
koje ti optuzujes da su turci
Guest- Guest
ovo lijenih mi nekako vuce na politicki nekorektan terminkofein wrote:Srpskih ideala se odrekao? Čudno .....ove Srbe ne zarezuje ni par lijenih Crnogoraca....pih.
recimo motivacijski insuficijentni bi bilo primjerenije
ili motivacijski neosnazeni
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
a nije rektor srbin, to je bio njegov pradeda, sve dok se rektoru nije ukazao u snu i zamolio da makne tu bruku s njegova groba :)pizzon wrote:tre wrote:Pa i vi se odričete turskih amaneta i pravite se da im niste bili podguzne muve pa šta sad.pizzon wrote:nije pitao dedu
u ime dede.
deda srbin a on nista.
cekaj
ustanici, vojnici
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne zeli da izgubi mesto rektoraNoor wrote:a nije rektor srbin, to je bio njegov pradeda, sve dok se rektoru nije ukazao u snu i zamolio da makne tu bruku s njegova groba :)pizzon wrote:tre wrote:Pa i vi se odričete turskih amaneta i pravite se da im niste bili podguzne muve pa šta sad.pizzon wrote:nije pitao dedu
u ime dede.
deda srbin a on nista.
cekaj
ustanici, vojnici
mlade asistenkinje, sekretarice,
studentkinje i sl.
i ja bih godinu dana bio c.gorac
za mesto rektora ili dekana
Guest- Guest
Za to radno mjesto nije trebao brisati natpis na nadgrobnoj ploči, očito su mu motivi puno jači.pizzon wrote:ne zeli da izgubi mesto rektoraNoor wrote:a nije rektor srbin, to je bio njegov pradeda, sve dok se rektoru nije ukazao u snu i zamolio da makne tu bruku s njegova groba :)pizzon wrote:tre wrote:Pa i vi se odričete turskih amaneta i pravite se da im niste bili podguzne muve pa šta sad.pizzon wrote:nije pitao dedu
u ime dede.
deda srbin a on nista.
cekaj
ustanici, vojnici
mlade asistenkinje, sekretarice,
studentkinje i sl.
i ja bih godinu dana bio c.gorac
za mesto rektora ili dekana
Pižo to je lijek za vas ma kako gorak bio vi ga morate progutati i shvatiti da ste svima oko sebe samo jad i bijedu donjeli i da niko sa vama ne želi više imati posla zbog vaše politike.
i sto sad, opet kmecanje
dijagram-
2015-08-09
Nisu bili ni svi šukundjedovi, bila je to samo manjina stanovništva, ostali su bili turski kmetovi i redovito im se naguzivali.pizzon wrote:tre wrote:Pa i vi se odričete turskih amaneta i pravite se da im niste bili podguzne muve pa šta sad.pizzon wrote:nije pitao dedu
u ime dede.
deda srbin a on nista.
cekaj
ustanici, vojnici
Noor wrote:a nije rektor srbin, to je bio njegov pradeda, sve dok se rektoru nije ukazao u snu i zamolio da makne tu bruku s njegova groba :)
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli
» NATO iz Crne Gore „budi“ separatizam u Hercegovini
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
» Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli
» NATO iz Crne Gore „budi“ separatizam u Hercegovini
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
Page 3 of 3