Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
Rektor Univerziteta Crne Gore Danilo Nikolić zamenio je nadgrobnu ploču na grobu svog pradeda Staniše Nikolića, brišući epitaf koji govori da je reč o srpskom junaku, rekao je Srni hroničar Mitropolije crnogorsko-primorske Jovan Markuš.
Da su u Crnoj Gori na delu antisrpska histerija i potiranje svega što ima veze se srpstvom svima je poznato, ali da će se otići tako daleko da se menjaju čak i nadgrobni spomenici - malo ko je verovao.
Kako za Srnu tvrdi Markuš, tako nešto dogodilo se u Ozrinićima kod Nikšića, na groblju kod Hrama Presvete Bogorodice, gde se nalazi grob oficira Staniše Nikolića, nosioca Obilića medalje.
Meštani kažu da je oficir Staniša Nikolić odredio za života koji epitaf treba da bude na njegovom grobu, što je porodica ispoštovala, o čemu svedoči fotografija nekadašnje nadgrobne ploče koja je do skoro postojala.
Međutim, Stanišin praunuk je nakon smrti svog oca skinuo nadgrobni spomenik sa epitafom i postavio novi bez ovog nadgrobnog natpisa. Ostaje otvoreno pitanje da li je uzrok tome stih u epitafu - "Za spas srpskih ideala"? Stanišin praunuk je sadašnji rektor Univerziteta Crne Gore Danilo Nikolić
Rektor Univerziteta Crne Gore Danilo Nikolić zamenio je nadgrobnu ploču na grobu svog pradeda Staniše Nikolića, brišući epitaf koji govori da je reč o srpskom junaku, rekao je Srni hroničar Mitropolije crnogorsko-primorske Jovan Markuš.
Da su u Crnoj Gori na delu antisrpska histerija i potiranje svega što ima veze se srpstvom svima je poznato, ali da će se otići tako daleko da se menjaju čak i nadgrobni spomenici - malo ko je verovao.
Kako za Srnu tvrdi Markuš, tako nešto dogodilo se u Ozrinićima kod Nikšića, na groblju kod Hrama Presvete Bogorodice, gde se nalazi grob oficira Staniše Nikolića, nosioca Obilića medalje.
Meštani kažu da je oficir Staniša Nikolić odredio za života koji epitaf treba da bude na njegovom grobu, što je porodica ispoštovala, o čemu svedoči fotografija nekadašnje nadgrobne ploče koja je do skoro postojala.
Međutim, Stanišin praunuk je nakon smrti svog oca skinuo nadgrobni spomenik sa epitafom i postavio novi bez ovog nadgrobnog natpisa. Ostaje otvoreno pitanje da li je uzrok tome stih u epitafu - "Za spas srpskih ideala"? Stanišin praunuk je sadašnji rektor Univerziteta Crne Gore Danilo Nikolić
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
Dede Srbi, očevi Jugosloveni, oni Crnogorci a sinovi verovatno Šuptari. Tako je kad ne znaš ni ko si, ni šta si, bez vere i tradicije a sa istorijom koju ti pišu bivši Brozovi apartčici i ustaški saveznici.
Re: Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
svi danas imaju demografske gubitke među živima, ali vi ste prvi koji bilježe i demografski gubitak među mrtvima, čestitam.
2014-12-30
2014-12-30
Gola tinejdzerka ispred kamina..Pedofajlčino Weberu..pljutz..!!!
Guest- Guest
Srpskih ideala se odrekao? Čudno .....ove Srbe ne zarezuje ni par lijenih Crnogoraca....pih.
Guest- Guest
Odi u k....marcellus wrote:svi danas imaju demografske gubitke među živima, ali vi ste prvi koji bilježe i demografski gubitak među mrtvima, čestitam.
da 30a je pedofilija, odi s erom drkat i stavi smog monstruma na ekran.pismejker wrote:Gola tinejdzerka ispred kamina..Pedofajlčino Weberu..pljutz..!!!
2014-12-30
Prodao dedu za rektorsku fotelju. Kakvo govedo milogorsko.
Weberu..ti iz krajnosti u krajnost..mislim na komunikaciju...brat da se zamisli malo...Opusti se..nebitno je koliko cura ima leta,to je tvoj problem,ja samo malo onako iskosa vratim "reckanu" lopticu..koju ionako posaljes bez nekog posebnog razloga...veber wrote:da 30a je pedofilija, odi s erom drkat i stavi smog monstruma na ekran.pismejker wrote:Gola tinejdzerka ispred kamina..Pedofajlčino Weberu..pljutz..!!!
moj monstum je ciglih 10 cenata..eto,krepi od ljubomore...
Guest- Guest
Jebiga, u CG i mrtvi pretci izašli na berzu kao roba za trgovanje. Zajebali i Gogolja.marcellus wrote:svi danas imaju demografske gubitke među živima, ali vi ste prvi koji bilježe i demografski gubitak među mrtvima, čestitam.
bitno je koliko cura ima godina.pismejker wrote:Weberu..ti iz krajnosti u krajnost..mislim na komunikaciju...brat da se zamisli malo...Opusti se..nebitno je koliko cura ima leta,to je tvoj problem,ja samo malo onako iskosa vratim "reckanu" lopticu..koju ionako posaljes bez nekog posebnog razloga...veber wrote:da 30a je pedofilija, odi s erom drkat i stavi smog monstruma na ekran.pismejker wrote:Gola tinejdzerka ispred kamina..Pedofajlčino Weberu..pljutz..!!!
a eto oba imamo deset centi, mali nam, sfrkani i brzo svršimo. vidiš koliko imamo zajedničkog.
u biti cura ima 35. džango je jedini primjetio nešto na njoj kaj vi drkađije niste.
2014-12-30
bitno je koliko cura ima godina.pismejker wrote:Weberu..ti iz krajnosti u krajnost..mislim na komunikaciju...brat da se zamisli malo...Opusti se..nebitno je koliko cura ima leta,to je tvoj problem,ja samo malo onako iskosa vratim "reckanu" lopticu..koju ionako posaljes bez nekog posebnog razloga...veber wrote:da 30a je pedofilija, odi s erom drkat i stavi smog monstruma na ekran.pismejker wrote:Gola tinejdzerka ispred kamina..Pedofajlčino Weberu..pljutz..!!!
a eto oba imamo deset centi, mali nam, sfrkani i brzo svršimo. vidiš koliko imamo zajedničkog.
u biti cura ima 35. džango je jedini primjetio nešto na njoj kaj vi drkađije niste.
2014-12-30
Srbijanci po staroj špranci.
Nigdje ne piše da je bio srpski junak, nego da je poginuo "Za spas srpskih ideala"
Lažljivi Raci bili i ostali.
Nigdje ne piše da je bio srpski junak, nego da je poginuo "Za spas srpskih ideala"
Lažljivi Raci bili i ostali.
Guest- Guest
dzango wrote:Jebiga, u CG i mrtvi pretci izašli na berzu kao roba za trgovanje. Zajebali i Gogolja.marcellus wrote:svi danas imaju demografske gubitke među živima, ali vi ste prvi koji bilježe i demografski gubitak među mrtvima, čestitam.
pradeda mu ionako neće zamjeriti, naime mrtav je...
I Crvenkasti je danas Hrvat, pa šta. Ako nauči albanski možda stigne biti još i Šiptar, mlad je..
Last edited by Eroo on 20/12/2018, 22:59; edited 1 time in total
veber wrote:bitno je koliko cura ima godina.pismejker wrote:veber wrote:pismejker wrote:
Brkove ?
Guest- Guest
mislim, nemojmo tako o curi. jebemu.kofein wrote:veber wrote:bitno je koliko cura ima godina.pismejker wrote:veber wrote:pismejker wrote:
Brkove ?
ajmo dalje.
2014-12-30
da imas pojma o tematici,znao bi da odrzavanje forme u nasim godinama,je vrlo bitan proces,to se tice i Kitonje kao takvog..Kad Rujka dobije menzis,uposljavaju se svi resursi pa i drk-drk.To naravno cura radi,vrlo korisno..5-6 dana bez jebanja je smrt za kondiciju..veber wrote:bitno je koliko cura ima godina.pismejker wrote:Weberu..ti iz krajnosti u krajnost..mislim na komunikaciju...brat da se zamisli malo...Opusti se..nebitno je koliko cura ima leta,to je tvoj problem,ja samo malo onako iskosa vratim "reckanu" lopticu..koju ionako posaljes bez nekog posebnog razloga...veber wrote:da 30a je pedofilija, odi s erom drkat i stavi smog monstruma na ekran.pismejker wrote:Gola tinejdzerka ispred kamina..Pedofajlčino Weberu..pljutz..!!!
a eto oba imamo deset centi, mali nam, sfrkani i brzo svršimo. vidiš koliko imamo
godine i sto ti jebes,MENI nisu bitne..kujis..kako rekoh samo vracam lopticu ako mi se posalje..jel..
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli
» NATO iz Crne Gore „budi“ separatizam u Hercegovini
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
» Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli
» NATO iz Crne Gore „budi“ separatizam u Hercegovini
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!