Abenologija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Abenologija
Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:
Povratak svjetlosti pred zimski solsticij?
Logično, nema što.
Zar se pobjeda svjetlosti nad tamom ne bi trebala slaviti neposredno nakon proljetnog ekvinocija?
Frustrirani "ucitelju", odjebi.:D
Bitno je da si ti super raspoložena. Nemoj da ti logika kvari raspoloženje, nije vrijedna spomena.
Budalasu, kad je najkraci dan u godini? To bi bio zavrsetak " starog ciklusa" nakon kpjeg se dan "produljuje", pocetak novog ciklusa - " nove godine". Idi sad lupat petama u guzicu jer ionako nista korisnog ne radis, ako izuzmemo cekanje snrti po forumima u nadi da ces nekoga zaintrigirati. Mrs. :)
Mislim, jesi li ti zaista toliko glupa ili se takvom samo praviš?
Kakve je to pobjeda svjetla u najkraći dan godine?
De malo misli svojim umom, ako to nije totalno zakržljao, a nemoj ponavljati debilne ispraznice poput pokvarenog juke-boxa.
Kretinjo, pojasnila sam. Zimski solisticij oznacava zavrsetak starog ciklusa ili "stare godine" i pocetak novog ciklusa ili "nove godine". Otprilike kao kad pocinjes sa slavljem 31. 12.
:)
Ne? Jos uvijek ne ulazi u glavicu?
Inace, Yule pada od 21.12 do 23. 12. Pocetak mu je na zimski solisticij.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:violator wrote:Ala boh. Odoh u osvjetljenu noc. :D Weee.
Sretna ti večer osvjetljenja umjetnom rasvjetom pred najkraći dan godine. Ja ću radije pričekati prevladavanje prirodnog svjetla nad onim umjetnim. Nekako mi je... pa jednostavno prirodnije.
Ha, ha, hoces, hoces. Kao i dosad. Uzivati pred osvjetljenjem ekrancica. Luzeru. :p
Pa-pa.
Guest- Guest
violator wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:
Frustrirani "ucitelju", odjebi.:D
Bitno je da si ti super raspoložena. Nemoj da ti logika kvari raspoloženje, nije vrijedna spomena.
Budalasu, kad je najkraci dan u godini? To bi bio zavrsetak " starog ciklusa" nakon kpjeg se dan "produljuje", pocetak novog ciklusa - " nove godine". Idi sad lupat petama u guzicu jer ionako nista korisnog ne radis, ako izuzmemo cekanje snrti po forumima u nadi da ces nekoga zaintrigirati. Mrs. :)
Mislim, jesi li ti zaista toliko glupa ili se takvom samo praviš?
Kakve je to pobjeda svjetla u najkraći dan godine?
De malo misli svojim umom, ako to nije totalno zakržljao, a nemoj ponavljati debilne ispraznice poput pokvarenog juke-boxa.
Kretinjo, pojasnila sam. Zimski solisticij oznacava zavrsetak starog ciklusa ili "stare godine" i pocetak novog ciklusa ili "nove godine". Otprilike kao kad pocinjes sa slavljem 31. 12.
:)
Ne? Jos uvijek ne ulazi u glavicu?
Inace, Yule pada od 21.12 do 23. 12. Pocetak mu je na zimski solisticij.
Opet ponavljaš arhaične i k tome još debilne ispraznice?
Zimski solsticij označava samo ono što doista jest - zimski solsticij. A ispoetizirane simbolizme koji nište ne znače treba prepustiti onima koji ništa nemaju u životu pa mu pokušaju dati smisao ispoetiziranim idiotarijama koje nemaju nikakvog smisla.
Ah da, zaboravio sam na trenutak da se ti odlično uklapaš upravo u takve.
Guest- Guest
violator wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:Ala boh. Odoh u osvjetljenu noc. :D Weee.
Sretna ti večer osvjetljenja umjetnom rasvjetom pred najkraći dan godine. Ja ću radije pričekati prevladavanje prirodnog svjetla nad onim umjetnim. Nekako mi je... pa jednostavno prirodnije.
Ha, ha, hoces, hoces. Kao i dosad. Uzivati pred osvjetljenjem ekrancica. Luzeru. :p
Pa-pa.
Nit sam to radio do sad niti ću ubuduće.
Netalentirana ljubiteljice arhaičnih idiotarija.
Guest- Guest
Ipak. Najgore od svega, najgore mi je cuti ovakve rijeci od muskarca 30 godina starijeg od djevojke sa kojom "se prepire".
Guest- Guest
Blago tebi ako ti je to nešto najgore. Ti imaš sretan život ispunjen dubokim smislom.
Guest- Guest
jok, toga se ne sjećam, ali se sjećam uvoznih haljincia.. to di ti sad ko dupe i sise.. tko je imao ljepšu haljinicu od desničara je bio više cijenjen... džaba mi moja kvaliteta recitiranja kad sam bila u ubožnoj haljinici.. pljuc desničari.. gledaju sam ono vanjsko, a ne unutarnje...violator wrote:metilda wrote:i je tada bilo.. sve djevojčice su imale uvozne haljinice kao princeze s krinolinama.. ja jedina ubogarka a glavna recitatorka.. bio mi pun kufer svega
Lako za uvozne haljinice., ali razumijem... Sjecas li se sto si recitirala?
Guest- Guest
a nu mi okica i to još tako široko postavljenih... google kaže sve najbolje o nijma.. :))
Guest- Guest
Moi brat je izgledao tako na prvoj pricesti.
Bucmast. Dva ozbiljna rasirena oka.
Usne kao ravna crta... :D
Guest- Guest
Fibica wrote:Moi brat je izgledao tako na prvoj pricesti.
pa kad su nas pipiri isprepadali.. te moraš ovo te moraš ono...
Guest- Guest
Ma je.
Pipiri su njega bas isprepadali.
Taj bi i kroz trnje bio prosao neustrasen...
Guest- Guest
Fibica wrote:Ma je.
pipir tj. popi .. ba su na sispreapadali.. i daan simam stravin eod pakla....
Guest- Guest
metilda wrote:znam da mislite da am se napila, ali na žalost sam zgubila naočale...
Zbog gubitka naočala si prešla na lijevu stranu? Dabogda ih još par dana ne našla. Draža si mi kad vučeš ulijevo :p
Guest- Guest
Rabarbara wrote:metilda wrote:znam da mislite da am se napila, ali na žalost sam zgubila naočale...
Zbog gubitka naočala si prešla na lijevu stranu? Dabogda ih još par dana ne našla. Draža si mi kad vučeš ulijevo :p
kod mene nepoznati element premještaju stvari po kući..
muž ima troje naočale i nikad ni jedne ne može naći nego koristi moje..
onda ih ostavi gdje mu padne na pamet.. jutros ih našla ispod računa na stoliću..
a znaš onu od bijelog dugmeta: jer su anđeli i đavli i narcis i grijeh potrebni za smijeh..
kad desničari maknu đavle, narcis i grijeh čemu i kako se smijati...
a nisi još vidjela ni tanko ni kratko veberovo drvo, onaj ga čistunac kic izbrisao
ne znam, jutros imam naočale opet me vuče desno.. možda tu ima neka pouka.. anđeli znaju..
Guest- Guest
Kao za inat, sinoc, nakon sto godina idem malo prostudirati forum.
Malo vidjeti sto ima na vipu.
... i naletim na veberov (ispravak) penis...
Malo vidjeti sto ima na vipu.
... i naletim na veberov (ispravak) penis...
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50