Abenologija
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Abenologija
Kao za inat, sinoc, nakon sto godina idem malo prostudirati forum.
Malo vidjeti sto ima na vipu.
... i naletim na veberov (ispravak) penis...
Malo vidjeti sto ima na vipu.
... i naletim na veberov (ispravak) penis...
Guest- Guest
Aspects of Yule
Time of deepest darkness
The God is born anew
Seedling in the frozen earth
Awaiting springtime dew.
The ground, an icy wasteland,
Though neighbors hearts are warm
We share our goods with everyone
So no one comes to harm.
Snow lies on her shoulders
Frosted mantle for her hair
Winter's Queen is giving birth
The Goddess, always there
The sun is growing brighter.
It happens every year
Promising return of light
For sod and oak and deer
Stag King, his mighty antlers
Rising from a drift
Leaps for the hunter's arrow
Just as strong and swift
He knows his time has ended
He is heading to the plain
Where joy caresses memory
Like softly summer rain
New fawn takes his first step,
The buck he will become.
After the time of knowing
A new year has begun.
:) :) :)
Guest- Guest
2014-04-16
Ako se smijem uključiti u ovu temu, kažu da je to odlika inteligentnih osoba, jer vide 'šire'...
Ako ne smijem, nikome ništa...
da,T. wrote:Ako se smijem uključiti u ovu temu, kažu da je to odlika inteligentnih osoba, jer vide 'šire'...
obično odabiru karijere zatvorskih toranj čuvara, ili spotera na imigrantima zasićenim granicama
2014-04-16
T. hvala, evo što kaže google za široke oči, s tim da se fizionomija djeteta promijeni s godinama:aben wrote:da,T. wrote:Ako se smijem uključiti u ovu temu, kažu da je to odlika inteligentnih osoba, jer vide 'šire'...
obično odabiru karijere zatvorskih toranj čuvara, ili spotera na imigrantima zasićenim granicama
Veći razmak između očiju - Karakterističan je za osobe koje zrače energijom i optimizmom. Veoma su sigurne u sebe, poznate su i po dobrom pamćenju i dobroj poslovnoj intuciji, zbog čega često imaju vrlo uspešnu karijeru. Rođeni su da budu šefovi i vođe, sposobni da procene svaku situaciju i jako su spretne u ocenjivanju nečijeg karaktera.
A kako ja odlazim s foruma, tebe Aben ostavljam da bez mojih upadica nesmetano flertuješ s mativkom.
Guest- Guest
To sa stvarima koje nekim čudom nestaju je česta pojava i kod mene doma.metilda wrote:Rabarbara wrote:metilda wrote:znam da mislite da am se napila, ali na žalost sam zgubila naočale...
Zbog gubitka naočala si prešla na lijevu stranu? Dabogda ih još par dana ne našla. Draža si mi kad vučeš ulijevo :p
kod mene nepoznati element premještaju stvari po kući..
muž ima troje naočale i nikad ni jedne ne može naći nego koristi moje..
onda ih ostavi gdje mu padne na pamet.. jutros ih našla ispod računa na stoliću..
a znaš onu od bijelog dugmeta: jer su anđeli i đavli i narcis i grijeh potrebni za smijeh..
kad desničari maknu đavle, narcis i grijeh čemu i kako se smijati...
a nisi još vidjela ni tanko ni kratko veberovo drvo, onaj ga čistunac kic izbrisao
ne znam, jutros imam naočale opet me vuče desno.. možda tu ima neka pouka.. anđeli znaju..
U zadnje vrijeme se niti ne trudim naći, ili kupim drugo/e ili čekam da se samo nađe.
Desničari maknu đavle, narcise i grijeh? E sad ti mene nasmijavaš
Čekaj, misliš drvce zbog kojeg je postao dobar tehničar? Objavio je sliku svog borića??? Ajme, koji plesnuti egzibicionist!
Sigurna si? Je li to bilo prije no što si izgubila naočale ili poslije? Je li stavio i one pametne lampice za 9 kn?
Guest- Guest
Daj odi ti lijepo u Veberov borić.metilda wrote:T. hvala, evo što kaže google za široke oči, s tim da se fizionomija djeteta promijeni s godinama:aben wrote:da,T. wrote:Ako se smijem uključiti u ovu temu, kažu da je to odlika inteligentnih osoba, jer vide 'šire'...
Veći razmak između očiju - Karakterističan je za osobe koje zrače energijom i optimizmom. Veoma su sigurne u sebe, poznate su i po dobrom pamćenju i dobroj poslovnoj intuciji, zbog čega često imaju vrlo uspešnu karijeru. Rođeni su da budu šefovi i vođe, sposobni da procene svaku situaciju i jako su spretne u ocenjivanju nečijeg karaktera.
A kako ja odlazim s foruma, tebe Aben ostavljam da bez mojih upadica nesmetano flertuješ s mativkom.
- jer si opterećena ideologijama do te mjere da se poistovjećuješ i s onim što ti se u njima ne sviđa.
- jer očekuješ podršku i kad je ne dobiješ si povrijeđena i želiš pobjeći.
- jer kad želiš pljusnuti Abenda češeš se o Mativku. Nije u redu. Ima Abend putra na glavi da se napravi bezbroj palačinki bez da se ikog uvlači u to. Ne treba ti to. Nikako.
-jebote jesi teška! Ali, bez obzira na to što točno vidim kakva možeš biti kad si nakratko nasađena, meni si mi uvijek bila draga. Bila i ostala. A nisam desničarka. Čak štoviše, dapače.
A sad idi ako moraš. Ako ne moraš vrati taj svoj avatar i ne svađaj se u ovaj predblagdanski čas s forumskim življem.
Guest- Guest
ča to znoči imati putta na glovi?
2014-04-16
Slažem se, Ra. U ovo vrijeme je neprimjereno odapinjati otrovne strelice.Rabarbara wrote:
A sad idi ako moraš. Ako ne moraš vrati taj svoj avatar i ne svađaj se u ovaj predblagdanski čas s forumskim življem.
Mir, ljubav, nada :)
mativka wrote:Slažem se, Ra. U ovo vrijeme je neprimjereno odapinjati otrovne strelice.Rabarbara wrote:
to ni istina.
uvika je neprimjereno odapinjati otrovne strjelice, ili nika
2014-04-16
Neprimjereno je uvik, a posebno u ovo vrijeme kada je snaga volje u pitanju :)aben wrote:mativka wrote:Slažem se, Ra. U ovo vrijeme je neprimjereno odapinjati otrovne strelice.Rabarbara wrote:
to ni istina.
mativka wrote:Neprimjereno je uvik, a posebno u ovo vrijeme kada je snaga volje u pitanju :)aben wrote:mativka wrote:Slažem se, Ra. U ovo vrijeme je neprimjereno odapinjati otrovne strelice.Rabarbara wrote:
to ni istina.
jo sun posebno alergičan na dobrotu oko ekvinocija, ko i recimo na darovanje za rođendane.
i sintagma "u ovo vrime" mi odzvanja ko "u ovon regionu".
jedino na ča ne ostajen ravnodušan, to su božićne pisme. čak i žaka houdeka i njegovovo tiiiiiiuuuaaaiiihaaaauuuooouuu noooaauuiiiaaoooć, sveeeaauuaaeetaaaiiuu noooaaaoouuiić morin izdurati:)
2014-04-16
Ja se upravo prijavila da bih upitala zasto nitko ne postavlja bozicne pjesme i potpuno se iznenadih kad sam ugledala da i Abenu nedostaju. :D :p
Guest- Guest
violator wrote:Ja se upravo prijavila da bih upitala zasto nitko ne postavlja bozicne pjesme i potpuno se iznenadih kad sam ugledala da i Abenu nedostaju. :D :p
ne bi jo kliknu na neku pismu na forumu, iz istog razloga ne slušan radio- ne će meni neko drugi odlučivati ča ći i ka jo nešto slušati.
ali, ote pisme jesu kvalitetne, ko i sve ča izojde iz povijesti ko pobjednik. ki zno koliko je ivani plehinger napisalo božićnih pisan, ali jednostavno ih je evolucija okarakterizirala ko stranputicu i osudila ih na izumiranje. ono ča je ostalo, nužno je dobro.
2014-04-16
aben wrote:violator wrote:Ja se upravo prijavila da bih upitala zasto nitko ne postavlja bozicne pjesme i potpuno se iznenadih kad sam ugledala da i Abenu nedostaju. :D :p
ne bi jo kliknu na neku pismu na forumu, iz istog razloga ne slušan radio- ne će meni neko drugi odlučivati ča ći i ka jo nešto slušati.
ali, ote pisme jesu kvalitetne, ko i sve ča izojde iz povijesti ko pobjednik. ki zno koliko je ivani plehinger napisalo božićnih pisan, ali jednostavno ih je evolucija okarakterizirala ko stranputicu i osudila ih na izumiranje. ono ča je ostalo, nužno je dobro.
Pa, hajde, stavi koju.. Ja cu malo stranjskih.. Ti daj hrvatske.
Guest- Guest
Ti si baš težak slučaj alergičara (svaki dan ti izazove neke neugode) :Daben wrote:mativka wrote:Neprimjereno je uvik, a posebno u ovo vrijeme kada je snaga volje u pitanju :)aben wrote:mativka wrote:Slažem se, Ra. U ovo vrijeme je neprimjereno odapinjati otrovne strelice.Rabarbara wrote:
to ni istina.
jo sun posebno alergičan na dobrotu oko ekvinocija, ko i recimo na darovanje za rođendane.
i sintagma "u ovo vrime" mi odzvanja ko "u ovon regionu".
jedino na ča ne ostajen ravnodušan, to su božićne pisme. čak i žaka houdeka i njegovovo tiiiiiiuuuaaaiiihaaaauuuooouuu noooaauuiiiaaoooć, sveeeaauuaaeetaaaiiuu noooaaaoouuiić morin izdurati:)
U svako vrime, naglasak.
Božić od Dokinice me podsjeća na tebe. Sve je to dobro dok te ne počne gušiti ka mene :D
Vjerujem da ga alergija polako obuzima :)violator wrote:aben wrote:violator wrote:Ja se upravo prijavila da bih upitala zasto nitko ne postavlja bozicne pjesme i potpuno se iznenadih kad sam ugledala da i Abenu nedostaju. :D :p
Pa, hajde, stavi koju.. Ja cu malo stranjskih.. Ti daj hrvatske.
Božićne pjesme baš doprinose tom posebnom ugođaju. Poput snijega na boru :)
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50