Abenologija
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Abenologija
bodulmetilda wrote:aben wrote:nikametilda wrote:aben wrote:za kurac, ko i svaki drugi nakitmetilda wrote:
koja ti je to vrsta kamena oko vrata i čemu služi? :))
na- kit
kad si ženi kupio nakit umjesto bižuterije koju sigurno sama pravi? :P
škrtica
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:bodulmetilda wrote:aben wrote:nikametilda wrote:aben wrote:
za kurac, ko i svaki drugi nakit
na- kit
škrtica
znam ja puno velikodušnih bodula.. aben valjda spada u stereotipe iz viceva
Guest- Guest
krivo,Noor wrote:pa je ...u školu treba ići i obaveze izvršavati dijete, a ne mamaaben wrote:Noor wrote:kaže mi frendica, jao što je lijepo na praznicim...nema škole, al ne to što je nema, nego ne moram svaki dan pisati zadaću :)
glupača
u skulu ne tribo hodi niko
2014-04-16
pa vidiš da sam potvrđuje :)metilda wrote:Noor wrote:bodulmetilda wrote:aben wrote:nikametilda wrote:
škrtica
2017-10-06
onda zašto je glupača?aben wrote:krivo,Noor wrote:pa je ...u školu treba ići i obaveze izvršavati dijete, a ne mamaaben wrote:Noor wrote:kaže mi frendica, jao što je lijepo na praznicim...nema škole, al ne to što je nema, nego ne moram svaki dan pisati zadaću :)
glupača
2017-10-06
žena bi me ubila da uzmin šolde i kupin joj neku pizdarijumetilda wrote:Noor wrote:bodulmetilda wrote:aben wrote:nikametilda wrote:
škrtica
2014-04-16
jer podržovo sustav ki joj nasilno uzimo šoldi da bi ploti stručnjake ki joj nasilno uzimaju dicu i govoru da ih uču a zapravo uču nju stvori ke ona odovna zno.Noor wrote:onda zašto je glupača?aben wrote:krivo,Noor wrote:pa je ...u školu treba ići i obaveze izvršavati dijete, a ne mamaaben wrote:Noor wrote:kaže mi frendica, jao što je lijepo na praznicim...nema škole, al ne to što je nema, nego ne moram svaki dan pisati zadaću :)
glupača
2014-04-16
aben wrote:žena bi me ubila da uzmin šolde i kupin joj neku pizdarijumetilda wrote:Noor wrote:bodulmetilda wrote:aben wrote:
nika
škrtica
ti imaš neku dobru ženu.. što li ona radi dok se ti ovdje šepiriš poput pijetlića :P
Guest- Guest
aben wrote:jer podržovo sustav ki joj nasilno uzimo šoldi da bi ploti stručnjake ki joj nasilno uzimaju dicu i govoru da ih uču a zapravo uču nju stvori ke ona odovna zno.Noor wrote:onda zašto je glupača?aben wrote:krivo,Noor wrote:pa je ...u školu treba ići i obaveze izvršavati dijete, a ne mamaaben wrote:
glupača
i sad sve ispočetka.. prožvakana priča
Guest- Guest
uglovnomu, jo nis galeb. meni je oduvika bila dovoljna jedna žinska. dakle, to ni seskualno.
moja pretpostavka je da me volu upravo zoto ča ih ne doživljavan ko seksualne objekte, već ko obične objekte. žene su navikle igrati de -fence svaki dun, celi dun. i unda ukraj mene moru biti opuštene i uživati u običnon m-ž odnosu, ono ča ne moru ni s muškima ni s pederima.
moja pretpostavka je da me volu upravo zoto ča ih ne doživljavan ko seksualne objekte, već ko obične objekte. žene su navikle igrati de -fence svaki dun, celi dun. i unda ukraj mene moru biti opuštene i uživati u običnon m-ž odnosu, ono ča ne moru ni s muškima ni s pederima.
2014-04-16
je, dobro sun biro.metilda wrote:aben wrote:žena bi me ubila da uzmin šolde i kupin joj neku pizdarijumetilda wrote:Noor wrote:bodulmetilda wrote:
škrtica
ti imaš neku dobru ženu.. što li ona radi dok se ti ovdje šepiriš poput pijetlića :P
poslo sun je doma materi i ocu do nove godine
2014-04-16
da, nasjeo jemetilda wrote:aben wrote:jer podržovo sustav ki joj nasilno uzimo šoldi da bi ploti stručnjake ki joj nasilno uzimaju dicu i govoru da ih uču a zapravo uču nju stvori ke ona odovna zno.Noor wrote:onda zašto je glupača?aben wrote:krivo,Noor wrote:
pa je ...u školu treba ići i obaveze izvršavati dijete, a ne mama
i sad sve ispočetka.. prožvakana priča
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=31012
2017-10-06
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50