ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije - Page 4 Empty Re: Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije

Post by Guest 14/12/2018, 15:33

ero  ero
kakav si ti bednik i  otpad

Guest
Guest

Back to top Go down

Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije - Page 4 Empty Re: Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije

Post by Eroo 14/12/2018, 15:46

pizzon wrote:ero  ero
kakav si ti bednik i  otpad
U zadnji 100 godina jedino je kralj Aca 1939. shvatio u čemu je vaš problem, ali je bilo prekasno...
Vi i danas još uvijek bauljate od nemila do Madagaskara...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 15:59

ma yebi se
teska si beda
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2018, 17:29

pizzon wrote:ma yebi se
teska si beda
Iz ankete na Sjeveru Kosova:

„Ja sam penzioner Telekoma, evo šta uradiše od moje firme. Koja MTS? Tu je glavni odavde, sa južne strane. Ne možeš vezu jednu normalnu da uspostaviš, a ne opštine. Biju se oko opštine. Daj smanji sirotinju, da ne ide na kazan da jede bre, daj smanji to. Daj malo međuljudski odnosi da se srede, pa onda opština, opština kao opština neće da propadne. I gotovo. Zdravstvo isto malo, neka se aparati kupe. Ovde je toliki priliv novca, da je u nekoj evropskoj zemlji, Engleskoj, ili Francuskoj, to bi nik’o grad najsavremeniji na svetu, a ovde drp sistem. Ti nagovaraš mene, a ja tebe. Jedan drugog drpamo. E, šta da ti pričam za opštinu? Koja opština bre čoveče? Opština će da se osnuje. Je l’ poginuo Oliver i ovaj isto pre 4-5 godina, pa šta bi? Samo da te pitam sine moj, lopov kad je mislio za državu? Nikad. E, pa neće ni sad.“

https://kossev.info/vas-stav-rosu-djuric-srpska-2/

Ne možete ni jednu krpicu od Kosova urediti kako Bog zapovida, a vi bi cilo Kosovo da vam ga netko da na tacni.
Šta biste učinili s njim...porušili, popalili, protjerali? Što?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics