Jesmo li sami?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jesmo li sami?
"Zanimljivo mi je, recimo, bilo da pročitam kako odrasli Srbi na Kosovu nisu kratili kosu. Muškarci su, kaže Popović, puštali kosu već kako bi se zamomčili, vezujući je u perčin ili u dve vitice, spuštene niz leđa (str. 47). Kratka kosa za muškarce smatrala se nečim nepriličnim i „mimo sveta“ (isto). Tek osamdesetih godina 19. veka mlađi su – pod uticajem iz Srbije – počeli da prihvataju kratku kosu. Poslednji kosovski Srbin koji je nosio dve vitice, do ispod pojasa, bio je izvesni „Aksa od Sušice“. On se ošišao u svojoj 70. godini života, kada je srpska vojska 1912. godine stigla na Kosovo. Aksa je stavio šajkaču i pošto je video da „perčin ispod šajkače ič ne ide“ ošišao se (48)."
Jebiga, onda "dilber" nije ni mogao pravit razliku..kao ono iz Balaševiće "Imao sam strašnog petla".
Jebiga, onda "dilber" nije ni mogao pravit razliku..kao ono iz Balaševiće "Imao sam strašnog petla".
Tja.nekad se duga kosa u muskaraca,kao i brada i snazno tijelo smatralo muzevnim i borbenim..tudej..a kuku lele..zapadni "muskarci" poput glisti,kilavi i ispijeni,bez muskela...
Znaci ovako sto ti se svidja Ero...
Znaci ovako sto ti se svidja Ero...
Guest- Guest
Moja je na 3-6 mm, gangsterska.pismejker wrote:Znaci ovako sto ti se svidja Ero...
tja..to su one bradice bekrija i bećaraca...cesto i kod mene ista stvar,jedino kad Rujku pocne grebati..doli..gori..posvuda..onda Wilkinson preuzme stvar...Eroo wrote:Moja je na 3-6 mm, gangsterska.pismejker wrote:Znaci ovako sto ti se svidja Ero...
Guest- Guest
znaci ako imas dugu kosu onda si peder
pederi znaci ne nose kratku kosu
dobro da znam :)
Guest- Guest
znaci ja pol zivota bio peder dok nisam ocelavio, a moje obe bivse supruge su onda pederice apismejker wrote:Logic by Ero...stojaznamLeviathan2 wrote:znaci ako imas dugu kosu onda si peder
joj kako su ih zajebavat
aaaa..pa po Erinom postulatu...reklo bi se...Leviathan2 wrote:znaci ja pol zivota bio peder dok nisam ocelavio, a moje obe bivse supruge su onda pederice apismejker wrote:Logic by Ero...stojaznamLeviathan2 wrote:znaci ako imas dugu kosu onda si peder
joj kako su ih zajebavat
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» prijavimo li susjeda, jesmo li cinkaroši ili odgovorne osobe?
» Jesmo mi u BiH gubavi ili šta ???!!!???
» Jesmo li neovisni ili samo - slobodni
» Jesmo li naivni statisti u globalnom igrokazu?
» KORONA ZAKON ??? što nas čeka.. jesmo li spremni?
» Jesmo mi u BiH gubavi ili šta ???!!!???
» Jesmo li neovisni ili samo - slobodni
» Jesmo li naivni statisti u globalnom igrokazu?
» KORONA ZAKON ??? što nas čeka.. jesmo li spremni?
Page 2 of 2