Jesmo mi u BiH gubavi ili šta ???!!!???
Page 1 of 1
Jesmo mi u BiH gubavi ili šta ???!!!???
A dobro in je i reka
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/584643/kako-je-hercegovacki-franjevac-jednim-fb-statusom-podignuo-prasinu-i-39natjerao39-tv-kuce-da-razmisle-koga-reklamiraju-39doktorirao-sam-komunikologiju-znam-o-cemu-govorim-ali-reakcije-su-me-ipak-iznenadile39
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/584643/kako-je-hercegovacki-franjevac-jednim-fb-statusom-podignuo-prasinu-i-39natjerao39-tv-kuce-da-razmisle-koga-reklamiraju-39doktorirao-sam-komunikologiju-znam-o-cemu-govorim-ali-reakcije-su-me-ipak-iznenadile39
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jesmo mi u BiH gubavi ili šta ???!!!???
Tko voli skijanje i te klizave sportove preporučam Jahorinu.
Ok su Blidinje i Kupres ali ipak Jahorina je koji level iznad.
Ok su Blidinje i Kupres ali ipak Jahorina je koji level iznad.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ne volin ali proučan radi biznisa i ekonomije
Gleda san skijališta u Hrvatskoj , ok Sljeme i onda nešto Lika i Gorski kotar
Nije baš da su svi i profesionalni skijaši tako da i ova manja skijališta imaju svoju ulogu u razvoju te industrijske grane ,...ono moraš negdi napravit i prve korake jelte
Gleda san skijališta u Hrvatskoj , ok Sljeme i onda nešto Lika i Gorski kotar
Nije baš da su svi i profesionalni skijaši tako da i ova manja skijališta imaju svoju ulogu u razvoju te industrijske grane ,...ono moraš negdi napravit i prve korake jelte
2014-04-11
sljeme ti je pod nosom, mislim nama u zg. otprilike kao da se ideš prošetat na marjan, nikad ne znam jel marIjan ili je samo marjan?RayMabus wrote:ok Sljeme
a staza je za kurac. onako rekreativno.
veber-
2014-12-30
Pa ok i te rekreativne su ok jer moraš negdi napravit i prve korake , nije ono da ljudi dođu na Mont Everest pa odma znaju profi skijanjeveber wrote:sljeme ti je pod nosom, mislim nama u zg. otprilike kao da se ideš prošetat na marjan, nikad ne znam jel marIjan ili je samo marjan?RayMabus wrote:ok Sljeme
a staza je za kurac. onako rekreativno.
Gledan po Lici i Gorskom kotaru se dosta rade ta manja skijališta , ništa posebno ali zadovoljavajuće ipak
A ćuj ako oćeš profesionalno a znaš di su ta skijališta
2014-04-11
Ja neke stvari drukčije gledan jer ovdje snig padne svako prestupne i to 2 centimetra koji se zadrži dan dva i onda otopi
Viš ti imaš doli Split i općenito taj turizam i nije se nitko sitija u sri lita turistima nudi prospekte za bih skijališta
Viš kako su ljudi u kurcu , samo in triba podilit prospekte lliti
Viš ti imaš doli Split i općenito taj turizam i nije se nitko sitija u sri lita turistima nudi prospekte za bih skijališta
Viš kako su ljudi u kurcu , samo in triba podilit prospekte lliti
2014-04-11
Prospekt dođe kunu kad ga tiskaš , podiliš sto prospekta na splitskoj Rivi :
Njih 50 skijanje nezanima
Njih 30 nema para da sad u istoj godini ide na litnje i novogodišnje praznike
Njih 19 će sanjkat negdi kraj kuće
1 će ti reć ja nisan nikad bija na Kupresu ili Blidnju a znan doć do Splita , samo mu triba agencia koje i onako rade da mu poveže hotel , prevoz i to skijalište
To ti je zakon matematike .:: Sto prospekta jedan dolazi
Njih 50 skijanje nezanima
Njih 30 nema para da sad u istoj godini ide na litnje i novogodišnje praznike
Njih 19 će sanjkat negdi kraj kuće
1 će ti reć ja nisan nikad bija na Kupresu ili Blidnju a znan doć do Splita , samo mu triba agencia koje i onako rade da mu poveže hotel , prevoz i to skijalište
To ti je zakon matematike .:: Sto prospekta jedan dolazi
2014-04-11
kakvi crni prospekti skijališta ljeti...
ljudi koji dođu u split ljeti, dolaze iz sjevernijih zemalja i krajeva gdje imaju svoja skijališta, sumnjam da bi nijemac ili austrijanac išli skijati na kupres ili blidinje...
osim toga, godišnji uzimaju za ljetovanje, a ne za zimovanje, njima je zime i snijega preko glave...
ostali su bosanci, koji ionako znaju za ta skijališta...
ljudi koji dođu u split ljeti, dolaze iz sjevernijih zemalja i krajeva gdje imaju svoja skijališta, sumnjam da bi nijemac ili austrijanac išli skijati na kupres ili blidinje...
osim toga, godišnji uzimaju za ljetovanje, a ne za zimovanje, njima je zime i snijega preko glave...
Sto prospekta = jedan dolaziT. wrote:kakvi crni prospekti skijališta ljeti...
To ti je 100% sigurno
Zaboravljaš da :
On već zna doć do Splita
Dojadila su mu skijališta po Evropi
2014-04-11
Jahorina puna Slovenaca
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ok slovenci i srbi su oduvijek gajili posebne odnose ...Hektorović wrote:Jahorina puna Slovenaca
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Pa normalno , ljudi su informirani , ode dođe po Evrope liti nitko da in ponudi Kupres , Blidnje , Rostovac ....ono dođeš u Split i onda te samo organizirano odvede na skijališta gore do hotelaHektorović wrote:Jahorina puna Slovenaca
Mislim jebe se meni za to al ovako jačam i turizam u Splitu zimi
Inače van ovo nebi ni govorija
2014-04-11
Ja neciljan na skijanje znaš nego na ovo :RayMabus wrote:Pa normalno , ljudi su informirani , ode dođe po Evrope liti nitko da in ponudi Kupres , Blidnje , Rostovac ....ono dođeš u Split i onda te samo organizirano odvede na skijališta gore do hotelaHektorović wrote:Jahorina puna Slovenaca
Mislim jebe se meni za to al ovako jačam i turizam u Splitu zimi
Inače van ovo nebi ni govorija
Zračna luka Split
Luka Split ( Ancona Italija )
Autobusi do tih skijališta
Znan ja na šta ciljan i zašto baš ova skijališta na par koraka od Splita
Jebe se mene za skijanje
2014-04-11
longi, prve tragove u snijegu sam napravio na cmroku.
2014-12-30
Ovoga pšuta je fratar u pravu.
Hrvatski malograđanski elementi hoće u Austriju,Italiju,Švicu...
Bosna im smrdi,iako sam čuo od poznanika da je provod na Kupresu fenomenalan,a skijalište sasvim solidno. O cijenama koje bi našem čovjeku išle u prilog da se ne govori.
No nama ono strano govno uvijek ljevše miriše od onog našeg.
Hrvatski malograđanski elementi hoće u Austriju,Italiju,Švicu...
Bosna im smrdi,iako sam čuo od poznanika da je provod na Kupresu fenomenalan,a skijalište sasvim solidno. O cijenama koje bi našem čovjeku išle u prilog da se ne govori.
No nama ono strano govno uvijek ljevše miriše od onog našeg.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T. wrote:ok slovenci i srbi su oduvijek gajili posebne odnose ...Hektorović wrote:Jahorina puna Slovenaca
Ima i slavonaca, dalmatinaca, gledam po tablicama, skoro isto ko i gostiju iz srbije... vidjeh čak kako po hotelu trčkara klinac sa velikim hajdukovim grbom...
Na bjelašnici uglavnom bošnjačka dijaspora i manje slovenaca i poneka skupina arapa...
Zanimljivo vidim i nešto zapadnjaka, očito u potrazi za novim mjestima...
2018-04-10
Zbog tona snijega bit će ovo rekordna godina za skijališta u BiH. Ne sjećam se kad su bili ovako dobri uvjeti.
2018-04-10
Similar topics
» prijavimo li susjeda, jesmo li cinkaroši ili odgovorne osobe?
» Jesmo li sami?
» Jesmo li neovisni ili samo - slobodni
» KORONA ZAKON ??? što nas čeka.. jesmo li spremni?
» Jesmo li naivni statisti u globalnom igrokazu?
» Jesmo li sami?
» Jesmo li neovisni ili samo - slobodni
» KORONA ZAKON ??? što nas čeka.. jesmo li spremni?
» Jesmo li naivni statisti u globalnom igrokazu?
Page 1 of 1