Hyundai dolazi u Hrvatsku?!
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Hyundai dolazi u Hrvatsku?!
Puca mi kurac za Slovačku
Kinezi svake godine izbace 1,5 miljona auta više
Broj proizvedenih automobila u Japanu i Koreji pada
Ako neće oni dovest ću im Kinu ispod Slovačke
Slomit će im i Slovačku
Slomit će im i Slovačku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moja ponuda je samo za jednu tvornicu
Ako neće oni stižu Kinezi a onda može ključ u bravu i tvornici u Slovačkoj
Nema kod mene rasprave
Ako neće oni stižu Kinezi a onda može ključ u bravu i tvornici u Slovačkoj
Nema kod mene rasprave
2014-04-11
RayMabus wrote:Puca mi kurac za Slovačku
Slomit će im i Slovačku
pa potjerali ste i kineze!!! ajd sad vam grade pelješki most...
Guest- Guest
Nije nitko nikoga potira nego do jučer vojsci nije falilo vozača ,automehaničara i inžinjerije a sad fali
Jedna tvornica a ostali me nezanimaju
Ako nećeš ti ima tko oće ali onda ćeš i ključ u bravu i tvornici u Slovačkoj
Jedna tvornica a ostali me nezanimaju
Ako nećeš ti ima tko oće ali onda ćeš i ključ u bravu i tvornici u Slovačkoj
2014-04-11
ne, nego se ti praviš pametan na polju o kojem nemaš pojma.Speare Shaker wrote:Ti si očito ostao zakopan u prošlosti. Doduše, ne kao neki ovdje u jako davnoj, ali nebitno.
nemoj o strojarstvu kada mi je to struka i jako dobro znam o čemu tipkam.
a budi siguran da ti ili netko ovdje na forumu zna isprogramirat robota.
previše terminatora.
2014-12-30
Naučit će,znaju Slovaciveber wrote:ne, nego se ti praviš pametan na polju o kojem nemaš pojma.Speare Shaker wrote:Ti si očito ostao zakopan u prošlosti. Doduše, ne kao neki ovdje u jako davnoj, ali nebitno.
previše terminatora.
Ako nežele Kineze ispod sebe
2014-04-11
Prefriram Hundayi jer je južna Koreja nema trzavica Amerika Kina
I jer su Slovaci gore pa zajedno
No mogu i Kinezi , nije greda ali onda ti posli nećeš jer mi samo jedna tvornica triba šta znači da nakon tebe Kinez neće doći ovdje
Neradiš samo tvornicu nego me kupuješ da ti Kinez ovdje neotvori
I jer su Slovaci gore pa zajedno
No mogu i Kinezi , nije greda ali onda ti posli nećeš jer mi samo jedna tvornica triba šta znači da nakon tebe Kinez neće doći ovdje
Neradiš samo tvornicu nego me kupuješ da ti Kinez ovdje neotvori
2014-04-11
Fiat vam je tamo, Srbija se isto obavezala na Samo ti i nitko višepizzon wrote:Ipak tipujem na srbiju
Mi nemamo ništa i tko prvi uleti dobija tu klauzulu koja nigdje nepiše nego je usmena
2014-04-11
ili na rivi.. kada je pauza od 11-12.. pa se spusti banovina, općina, sudovi, komora, mirovinsko, zdravstveno , svi na rivu na kavicu.. bio sam "uhljeb" za 1600kn, 1¸godinu dana u nekoj od tih institucija.... ono pauza od 11.30-12h, izlazi se u 11.20 , pa možeš i u 11.10 sve ovisi tko ti je šef, naša šefica je glumila strogoću pa u 11.20 tek puštala, a vraćaš se od 12h, one bakice produže na pazar , pa se vraćaju u 12.30, 12.20.. onda počneš raditi u 12.30 i čekaš 14h, a tada se staje sa poslom.. nepisano pravilo.. čakula se , i čeka se 14h,..vuksadinare wrote:jesi bedast..a onda 'esspresso' ne bi imao posla i izvjestavao i slikao 'modno osvjestene' u pola dbanaest na kavici na cvjetnom ili rivi tj stradunuAssadNaPodmornici wrote:sa kojom radnom snagom?Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:da bi ojačao industriju, moraš iimati barem neku postojeću industriju gdje možeš pokupiti radnike i radnu snaguveber wrote:a di buš se vratio kada nema industrije?
Je, to se posebno dobro vidi na proizvodnji Hyunadija u Slovačkoj koja je nastala na tradiciji čuvene slovačke automobilske industrije.
Dakle, moguća je i potpuno nova proizvodnja bez ikakvog ozbiljnijeg uporišta u tradiciji.
mislim postoji realna opcija da otpustimo pola uhljeba(pola foruma realno) sa državne sise, pošaljemo ih pola godine na prekvalifikaciju u industrijske škole , i onda neka zamjene kancelarije i internet i kavice, sa radom u pogonu..
ništa od toga
eto neka afganistanci i somalijci rade u pogonima
inače, ako netko misli da je ovako u Splitu, pričao sam sa ekipom koja radi u ZGu za Bandića ili u državnim firmama- isti kurac, još i gore..
i sada moglo bi se podjeliti 100 000 otkaza, ali kako takve ljude mentalno prešaltati na rad u pogonima, ? nikako
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Srbija je Fiat a mi ćemo Koreja ,Japan ,Kina ili netko deseti jer nam to uopće nije bitno no onaj tko prvi to otvori njega držimo ko kap vode na dlanu a ostalima je kuća zaključana
Osim ako nije skroz drugi tip vozila npr kamioni u odnosu na osobna auta
Osim ako nije skroz drugi tip vozila npr kamioni u odnosu na osobna auta
2014-04-11
vuksadinare wrote:...jbg..kad nece tvoji 'europljani'...politika je kurva
Eo sad će Hyundai spasiti RH
Neće ali vojsci fali određena grupa zanimanja i jedna ovakva tvornica je vojni resursYehudim wrote:vuksadinare wrote:...jbg..kad nece tvoji 'europljani'...politika je kurva
Eo sad će Hyundai spasiti RH
Ljudi su resurs ,znanje je resurs
Boli nas kurac za auta i njih tamo , cilj je puno važniji
2014-04-11
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ima ,automobilska industrija se mjenjaYehudim wrote:Nema od toga NIŠTA
ćorava posla, glupe spike
Kinezi gaze sve živo oko sebe i tko nesklapa ugovore Samo ti i nitko više gubi tržište
Takva su vrimena došla
2014-04-11
Slovačka danas proizvodi 1,5 miljona auta ili tako nešto možda 1,2 no brojka raste
Imaju više različitih marki dakle firme koje su jedne drugima konkurenkcija
Mi to nenudimo nego Samo ti i nitko više
Šta misliš tko će imat bolju prođu na tržištu Hundaji koji više nemože slovačkoj vladi diktirat povlastice jer nije tamo jedini ili Kinez u Hrvatskoj kojeg ja držim ko kap vode na dlanu jer na tu jednu tvornicu automobila gledam kao na vojni resurs
Pojist će ih Kinezi za doručak
Imaju više različitih marki dakle firme koje su jedne drugima konkurenkcija
Mi to nenudimo nego Samo ti i nitko više
Šta misliš tko će imat bolju prođu na tržištu Hundaji koji više nemože slovačkoj vladi diktirat povlastice jer nije tamo jedini ili Kinez u Hrvatskoj kojeg ja držim ko kap vode na dlanu jer na tu jednu tvornicu automobila gledam kao na vojni resurs
Pojist će ih Kinezi za doručak
2014-04-11
Gnječ wrote:
opet si ispao glup valjda od rođenja ponašaš se ko dijete jebote ono je ali oni nemaju ovo ono vidi kako su glupi itd...pa dragi pohrvaćeni srbine glup si ti daj više izađi u realnost iz te tvoje narcisoidne hrvatske ljuske. ZiL proizvodi vojnu opremu i u vlasništvu je ruskog Almaz-Antey holding. uz ostalo proizvodi traktore za vuču evo ti jedan od modela traktora the self-propelled launch vehicle 5P90S on a BAZ-6909-022 chassis for the S-400 system :
Gle, si ovdje znaju da si idiot, ne moraš to stalno dokazivati.
Dakle, proizvode traktore za vuču.
Kakve to veze ima sa osobnim automobilima za široke narodne mase, jer je upravo o takvim ovdje riječ?
Mislim, Hyundai i20 je što po tebi?
Traktor za vuču?
Vojni kamion?
Čajka?
Valjda znaš što je Čajka, a ko ne znaš guglaj, to je jedino što ti dobro ide u životu.
Guest- Guest
veber wrote:ne, nego se ti praviš pametan na polju o kojem nemaš pojma.Speare Shaker wrote:Ti si očito ostao zakopan u prošlosti. Doduše, ne kao neki ovdje u jako davnoj, ali nebitno.
previše terminatora.
Strojarstvo mi nije struka, ali dovoljno znam o tome da jasno vidim kako si zapeo u prošlosti.
Ne tako davnoj kao neki ovdje, ali svejedno si očigledno zapeo u prošlosti.
Ako ovaj projekt propadne, a veći su izgledi da će propasti nego uspjeti, onda se to sigurno neće dogoditi zato što smo deindustrijalizirali zemlju i zato što nemamo onoliki broj majstora kao što smo ih imali prije 30 godina, jer su se mnoge zemlje, čak i neke koje se bez problema mogu opisati kao trećesvjetske vukojebine, kako u davnoj tako još više i u nedavnoj prošlosti bez problema prilagodile proizvodnji za njih potpuno novom sektoru kao što je automobilska industrija.
Dakle, to je moguće i kod nas, druga je priča hoće li se stvarno i dogoditi.
Guest- Guest
LOL pa nisu Hyindaj vesla sisali, nisu budale da dođu ovdje proizvoditi kad su bilo di u susjedstvu bolji uvjeti.
Pa nemoraju, doći će netko drugicatabbath wrote:LOL pa nisu Hyindaj vesla sisali, nisu budale da dođu ovdje proizvoditi kad su bilo di u susjedstvu bolji uvjeti.
Nema tko radit , nemislin dizat plaće vozačima, inžinjeriji i automehaničarima u vojsci na 20 tisuća kuna jer nema takvog kadra u Hrvatskoj
Ide tvornica auta a kako nezanima me
Izvrši
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa nemoraju, doći će netko drugicatabbath wrote:LOL pa nisu Hyindaj vesla sisali, nisu budale da dođu ovdje proizvoditi kad su bilo di u susjedstvu bolji uvjeti.
Nema tko radit , nemislin dizat plaće vozačima, inžinjeriji i automehaničarima u vojsci na 20 tisuća kuna jer nema takvog kadra u Hrvatskoj
Ide tvornica auta a kako nezanima me
Izvrši
Vrime prolazi. Niko ne dolazi. Očekivano.
catabbath-
2015-08-22
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» BORA ĐORĐEVIĆ DOLAZI U HRVATSKU!
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Val smrti poharao Hrvatsku, stručnjaci najavljuju 'najgore tek dolazi', a pogrebnici trljaju ruke: evo koliko će vas koštati usudite li se umrijeti (i počnite štedjeti)...
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Val smrti poharao Hrvatsku, stručnjaci najavljuju 'najgore tek dolazi', a pogrebnici trljaju ruke: evo koliko će vas koštati usudite li se umrijeti (i počnite štedjeti)...
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
Page 6 of 11