Breaking news
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Breaking news
Kad je gluplji od bracale onda znas di to idefridrih_niche wrote:Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
Može pod ruku s hrvatskom verzijom...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hajduk je strijeljanjem hrvatskih orijentiranih vodja kluba u to vrime postao partizsnski klub. A to je upravo najveci razlog zasto ja ne navijam za Hajduk. Dida mi je nija zestoki antipartizan ali tog je kluba volio jednako kao i mene. On je bio hajdukovac jos od 20ih.fridrih_niche wrote:Pa ovaj Vuk je notorni redikul...PABLO ESCOBAR wrote:Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
:D
On ne navija za ljevičarske klubove hahah...
A deklarira se ka navijač Hajduka, lol...
Hajduk je partizanski klub i to s ponosom...
Dok su se picke priklanjale nacistima, oni su se borili protiv tih desničarskih pickica...
A kreten je u biti navijač komunističkog kluba Dinamo...
Znaci, opet veze s desničarima nema...
Budala veze s vezom nema...
World class kreten...
Tragedija...
:(
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
i ti si mi imocanac u t.p.m...kad ovom drzis kajlu..jos se predstavljas nekim desnicarem...velimir đerek bi se okretao u grobu da znas kome drzis kajluPABLO ESCOBAR wrote:Kad je gluplji od bracale onda znas di to idefridrih_niche wrote:Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
..predali smo klub djeci takvih i to je najveci grijeh koji zamjeram narocito starijim torcidasima da su to dozvolili...plus i mene urucanuti u to...da ostojicevci zavladajuPABLO ESCOBAR wrote:Hajduk je strijeljanjem hrvatskih orijentiranih vodja kluba u to vrime postao partizsnski klub. A to je upravo najveci razlog zasto ja ne navijam za Hajduk. Dida mi je nija zestoki antipartizan ali tog je kluba volio jednako kao i mene. On je bio hajdukovac jos od 20ih.fridrih_niche wrote:Pa ovaj Vuk je notorni redikul...PABLO ESCOBAR wrote:Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
:D
On ne navija za ljevičarske klubove hahah...
A deklarira se ka navijač Hajduka, lol...
Hajduk je partizanski klub i to s ponosom...
Dok su se picke priklanjale nacistima, oni su se borili protiv tih desničarskih pickica...
A kreten je u biti navijač komunističkog kluba Dinamo...
Znaci, opet veze s desničarima nema...
Budala veze s vezom nema...
World class kreten...
Tragedija...
:(
2015-09-08
Otkud tebi pravo da uopce uzimas ime Sokola u svoja usta. Ili ime Josipa Jovica. Nedrzim ja kajlu nikome ovdi osim skorpiji operwu i ostalim casnim ljudima koji znaju cije ideje Slijede.vuksadinare wrote:i ti si mi imocanac u t.p.m...kad ovom drzis kajlu..jos se predstavljas nekim desnicarem...velimir đerek bi se okretao u grobu da znas kome drzis kajluPABLO ESCOBAR wrote:Kad je gluplji od bracale onda znas di to idefridrih_niche wrote:Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
A i da drzim ti si zadnji kome bi se ja triba opravdavati. Zato niza slavenska raso zacepi labrnju i knozi. Uostalom otkud ti pravo da se ti meni zakletom arijevcu i nacistu uopce obracas. Da se mene pita vec bi sada bio u nekom stocnom vagonu na putu za odredjeno mjesto u poljskoj
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
dragovoljac u tigrovima sa 18 godina...priopadnik 4 bojne 'gavranovi' pod zapovjednistvom legendarnog damira tomljanovica gavrana,dva puta ranjen,drugo..sest puta kao navijac hajduka bio u beogradskoj zloglasnoj stanici milicje '29 novembar'..dva puta zavrsio na sudu 1989 godine..pod optuzbom za saranje grafita sa slovom U po fasadama bg..nakon utakmice rad-hajduk...drugi put iste godine nakon utakmice zvezda-hajduk...svjedoci vođe torcide...sa kojima sam gulio u 29 novembru..PABLO ESCOBAR wrote:Otkud tebi pravo da uopce uzimas ime Sokola u svoja usta. Ili ime Josipa Jovica. Nedrzim ja kajlu nikome ovdi osim skorpiji operwu i ostalim casnim ljudima koji znaju cije ideje Slijede.vuksadinare wrote:i ti si mi imocanac u t.p.m...kad ovom drzis kajlu..jos se predstavljas nekim desnicarem...velimir đerek bi se okretao u grobu da znas kome drzis kajluPABLO ESCOBAR wrote:Kad je gluplji od bracale onda znas di to idefridrih_niche wrote:Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:
Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.
A i da drzim ti si zadnji kome bi se ja triba opravdavati. Zato niza slavenska raso zacepi labrnju i knozi. Uostalom otkud ti pravo da se ti meni zakletom arijevcu i nacistu uopce obracas. Da se mene pita vec bi sada bio u nekom stocnom vagonu na putu za odredjeno mjesto u poljskoj
2015-09-08
..i zato ce moja bitka(i ne samo moja) trajati sve dok ne istjeramo taj sorosevski,liberalno ljevicarski olos iz hajduka pa i po cijenu zrtava i ne samo iz hajduka
2015-09-08
..i tu ne podrazumjevam samo sdp nego i iz hdz-a...i drugih lopovsko liberalno lijevog olosa bilo da su u hdz-u,sdp-u,hns-u i u drugim picka materina strankama...i napose udrugamavuksadinare wrote:..i zato ce moja bitka(i ne samo moja) trajati sve dok ne istjeramo taj sorosevski,liberalno ljevicarski olos iz hajduka pa i po cijenu zrtava i ne samo iz hajduka
2015-09-08
To je stvarno onda teži slučaj...PABLO ESCOBAR wrote:Kad je gluplji od bracale onda znas di to idefridrih_niche wrote:Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
Srica je da vise ne moran citat te gluparije koje nekontrolirano sere na dnevnoj bazi dok kontinuirano odgovara na vlastite postove...
Guest- Guest
Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB)
Guest- Guest
vucku popusi...odavno sam to demantirao...da sam desni desni sam niti sam clan ikoje stranke a najmanje hdz-a...Serbia Strong wrote:Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB)
2015-09-08
evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim..
https://www.youtube.com/watch?v=yqW85L7Y_xY
2015-09-08
Pa i ti si VucicevacSerbia Strong wrote:Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB)
2015-09-13
Koga boli kurac za tvoje razgovorevuksadinare wrote:evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim..
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Pa i ja sam VucicevacSerbia Strong wrote:Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB)
Znamo svi, par puta si se pohvalio. A i da se nisi pohvalio, odali su te tvoje obrazovanje, (ne)inteligencija i nastup generalno...
Guest- Guest
lose losee.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Pa i ja sam VucicevacSerbia Strong wrote:Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB)
Znamo svi, par puta si se pohvalio. A i da se nisi pohvalio, odali su te tvoje obrazovanje, (ne)inteligencija i nastup generalno.
2015-09-13
prave ljude koji znaju o cem pricam...i gdje dokaze stavim..a ne hvalim se na rijecima..PABLO ESCOBAR wrote:Koga boli kurac za tvoje razgovorevuksadinare wrote:evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim..
2015-09-08
Ali što jest jest, SS Lazio mi je uvijek bio drag klub
I ćaća Di Canio
Saluto romano
I ćaća Di Canio
Saluto romano
sto bi reko legendarni ićo purger..'kui'š to sve kurac od navijaca kui'š'scorpion wrote:Ali što jest jest, SS Lazio mi je uvijek bio drag klub
I ćaća Di Canio
Saluto romano
2015-09-08
PABLO ESCOBAR wrote:Koga boli kurac za tvoje razgovorevuksadinare wrote:evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4