ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Breaking news

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Breaking news - Page 4 Empty Re: Breaking news

Post by FRANK 5/12/2018, 13:41

fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.
Čujen da je taj pizzon isto gluperda...
Može pod ruku s hrvatskom verzijom...
Basketball
Kad je gluplji od bracale onda znas di to ide

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 5/12/2018, 13:43

fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
vuksadinare wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter :) ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederski :)
Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.
Pa ovaj Vuk je notorni redikul...
:D
On ne navija za ljevičarske klubove hahah...
A deklarira se ka navijač Hajduka, lol...
Hajduk je partizanski klub i to s ponosom...
Dok su se picke priklanjale nacistima, oni su se borili protiv tih desničarskih pickica...
A kreten je u biti navijač komunističkog kluba Dinamo...
Znaci, opet veze s desničarima nema...
Budala veze s vezom nema...
World class kreten...
Tragedija...
:(
Hajduk je strijeljanjem hrvatskih orijentiranih vodja kluba u to vrime postao partizsnski klub. A to je upravo najveci razlog zasto ja ne navijam za Hajduk. Dida mi je nija zestoki antipartizan ali tog je kluba volio jednako kao i mene. On je bio hajdukovac jos od 20ih.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 13:44

PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Basketball
i ti si mi imocanac u t.p.m...kad ovom drzis kajlu..jos se predstavljas nekim desnicarem...velimir đerek bi se okretao u grobu da znas kome drzis kajlu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 13:46

PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
vuksadinare wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter :) ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederski :)
Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.
Pa ovaj Vuk je notorni redikul...
:D
On ne navija za ljevičarske klubove hahah...
A deklarira se ka navijač Hajduka, lol...
Hajduk je partizanski klub i to s ponosom...
Dok su se picke priklanjale nacistima, oni su se borili protiv tih desničarskih pickica...
A kreten je u biti navijač komunističkog kluba Dinamo...
Znaci, opet veze s desničarima nema...
Budala veze s vezom nema...
World class kreten...
Tragedija...
:(
Hajduk je strijeljanjem hrvatskih orijentiranih vodja kluba u to vrime postao partizsnski klub. A to je upravo najveci razlog zasto ja ne navijam za Hajduk. Dida mi je nija zestoki antipartizan ali tog je kluba volio jednako kao i mene. On je bio hajdukovac jos od 20ih.
..predali smo klub djeci takvih i to je najveci grijeh koji zamjeram narocito starijim torcidasima da su to dozvolili...plus i mene urucanuti u to...da ostojicevci zavladaju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 5/12/2018, 13:53

vuksadinare wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Basketball
i ti si mi imocanac u t.p.m...kad ovom drzis kajlu..jos se predstavljas nekim desnicarem...velimir đerek bi se okretao u grobu da znas kome drzis kajlu
 Otkud tebi pravo da uopce uzimas ime Sokola u svoja usta. Ili ime Josipa Jovica. Nedrzim ja kajlu nikome ovdi osim skorpiji operwu i ostalim casnim ljudima koji znaju cije ideje Slijede. 
A i da drzim ti si zadnji kome bi se ja triba opravdavati. Zato niza slavenska raso zacepi labrnju i knozi. Uostalom otkud ti pravo da se ti meni zakletom arijevcu i nacistu uopce obracas. Da se mene pita vec bi sada bio u nekom stocnom vagonu na putu za odredjeno mjesto u poljskoj

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 13:59

PABLO ESCOBAR wrote:
vuksadinare wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Basketball
 Otkud tebi pravo da uopce uzimas ime Sokola u svoja usta. Ili ime Josipa Jovica. Nedrzim ja kajlu nikome ovdi osim skorpiji operwu i ostalim casnim ljudima koji znaju cije ideje Slijede. 
A i da drzim ti si zadnji kome bi se ja triba opravdavati. Zato niza slavenska raso zacepi labrnju i knozi. Uostalom otkud ti pravo da se ti meni zakletom arijevcu i nacistu uopce obracas. Da se mene pita vec bi sada bio u nekom stocnom vagonu na putu za odredjeno mjesto u poljskoj
dragovoljac u tigrovima sa 18 godina...priopadnik 4 bojne 'gavranovi' pod zapovjednistvom legendarnog damira tomljanovica gavrana,dva puta ranjen,drugo..sest puta kao navijac hajduka bio u beogradskoj zloglasnoj stanici milicje '29 novembar'..dva puta zavrsio na sudu 1989 godine..pod optuzbom za saranje grafita sa slovom U po fasadama bg..nakon utakmice rad-hajduk...drugi put iste godine nakon utakmice zvezda-hajduk...svjedoci vođe torcide...sa kojima sam gulio u 29 novembru..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 14:05

..i zato ce moja bitka(i ne samo moja) trajati sve dok ne istjeramo taj sorosevski,liberalno ljevicarski olos iz hajduka pa i po cijenu zrtava i ne samo iz hajduka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 14:07

vuksadinare wrote:..i zato ce moja bitka(i ne samo moja) trajati sve dok ne istjeramo taj sorosevski,liberalno ljevicarski olos iz hajduka pa i po cijenu zrtava i ne samo iz hajduka
..i tu ne podrazumjevam samo sdp nego i iz hdz-a...i drugih lopovsko liberalno lijevog olosa bilo da su u hdz-u,sdp-u,hns-u i u drugim picka materina strankama...i napose udrugama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2018, 14:20

PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Basketball
To je stvarno onda teži slučaj...
Srica je da vise ne moran citat te gluparije koje nekontrolirano sere na dnevnoj bazi dok kontinuirano odgovara na vlastite postove...
Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2018, 14:25

Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB) Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 14:31

Serbia Strong wrote:Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB) Basketball
vucku popusi...odavno sam to demantirao...da sam desni desni sam niti sam clan ikoje stranke a najmanje hdz-a...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 14:35

evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim.. :)

https://www.youtube.com/watch?v=yqW85L7Y_xY
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 5/12/2018, 14:39

Serbia Strong wrote:Vučko je HDZ sendvičar, a pižon je SNS sendvičar. 2 brda-1 univerzum (UDB) Basketball
Pa i ti si Vucicevac

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 5/12/2018, 14:40

vuksadinare wrote:evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim.. :)

Koga boli kurac za tvoje razgovore Basketball

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2018, 14:42

PABLO ESCOBAR wrote:
Pa i ja sam Vucicevac

Znamo svi, par puta si se pohvalio. A i da se nisi pohvalio, odali su te tvoje obrazovanje, (ne)inteligencija i nastup generalno... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 5/12/2018, 14:44

Serbia Strong wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Pa i ja sam Vucicevac

Znamo svi, par puta si se pohvalio. A i da se nisi pohvalio, odali su te tvoje obrazovanje, (ne)inteligencija i nastup generalno.
lose losee.  bounce

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 14:45

PABLO ESCOBAR wrote:
vuksadinare wrote:evo nesto za escobara pa nek pogleda..među ovih dvadesetak momaka na sjeveru poljuda sam i ja...nisam komentirao surjakici o događajima nakon zvizdanja poginulim rudarima iz aleksinca na poljudu 1989..ali me ekipa pozvala da dođem kad bude razgovor..ako tko ne vjeruje mozemo se naci sa velom,prletom...da ga uvjerim.. :)

prave ljude koji znaju o cem pricam...i gdje dokaze stavim..a ne hvalim se na rijecima..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by scorpion 5/12/2018, 15:34

Ali što jest jest, SS Lazio mi je uvijek bio drag klub

I ćaća Di Canio
Breaking news - Page 4 515999eb69bedd5624000016-750

Saluto romano

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2018, 15:36

scorpion wrote:Ali što jest jest, SS Lazio mi je uvijek bio drag klub

I ćaća Di Canio
Breaking news - Page 4 515999eb69bedd5624000016-750

Saluto romano
sto bi reko legendarni ićo purger..'kui'š to sve kurac od navijaca kui'š' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2018, 16:04

PABLO ESCOBAR wrote:

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics