Breaking News
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Breaking News
STRIJELJANJE!!!!
OPERW CE SASTAVITI OPTUZNICE I URUCITI IH SVIMA OPTUZENIMA.
DODJITE DOSTOJANSTVENO U VOJARNU.
NEMOJTE NI BJEZANJE POMISLITI.
OPERW CE SASTAVITI OPTUZNICE I URUCITI IH SVIMA OPTUZENIMA.
DODJITE DOSTOJANSTVENO U VOJARNU.
NEMOJTE NI BJEZANJE POMISLITI.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Breaking News
Tko ce sad biti prvi kad je niche skoncao konacno ?
Noor ostavi zadnju da joj duze mozemo gledati u pozadinu
Guest- Guest
To ce operw odredit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
pohotniče prikriveniBeef Supreme wrote:Tko ce sad biti prvi kad je niche skoncao konacno ?
Operw mi je javio da su dokazi protiv tvoje pete kolone i antinacisticke propagande zaista inkriminirajuci.Noor wrote:pohotniče prikriveniBeef Supreme wrote:Tko ce sad biti prvi kad je niche skoncao konacno ?
Prva ces biti strijeljana
2015-09-13
Paše mi, popodne već imam termin za tretmanFRANK wrote:Operw mi je javio da su dokazi protiv tvoje pete kolone i antinacisticke propagande zaista inkriminirajuci.Noor wrote:pohotniče prikriveniBeef Supreme wrote:Tko ce sad biti prvi kad je niche skoncao konacno ?
Prva ces biti strijeljana
Ante pa turcin.... O gospose dokle ide ova glupocaBrat Brale wrote:Jel turčin ante tu?
2015-09-13
Jel tvoje mame i tvog tate ma bez obzira o kojem se dalmatinskom galebu radibarem malo sram svog nedonosceta
2015-09-13
Noor wrote:pohotniče prikriveniBeef Supreme wrote:Tko ce sad biti prvi kad je niche skoncao konacno ?
??
Sve ti kao tesko palo
Guest- Guest
Bifić umišljenkoBeef Supreme wrote:Noor wrote:pohotniče prikriveniBeef Supreme wrote:Tko ce sad biti prvi kad je niche skoncao konacno ?
??
Sve ti kao tesko palo
U 09h je sveta misa. do 10h. u 12h počinje strijeljanje, svi tamo bit pola sata prije. uostalom momci će se pobrinuti ne trebate se previše uzrujavati
redosljed, prvo slabi i nemoćni žene i starci, zadnji dolaze na red zagoreni profili poput ampera koji će do zadnjeg trenutka pričati o hajduku i dok metak bude letio vjerojatno shvatit da je sve pričao uzalud, da je život potratio na stanka bubala i ostale bilmeze, jer sutra je novi dan, za njega ne.
žene prve, tominjo s njima ako bude još s nama
zeko, sitting bull, baka, čmarbus, vuk s dinare i svi ti dinosauri
onda niche, brend, jimi, bracala, čmarwitzki ako ga tko pronađe jer toliko se zdebljao da ga je teško bez dnk detektirati
kicinjo, end, četvrto desetljeće
i na kraju amper i demo za kojeg nema pomoći dragi bog mu neće moći pomoći ili lucifer tko bude veći sretnik da mu demo dode
redosljed, prvo slabi i nemoćni žene i starci, zadnji dolaze na red zagoreni profili poput ampera koji će do zadnjeg trenutka pričati o hajduku i dok metak bude letio vjerojatno shvatit da je sve pričao uzalud, da je život potratio na stanka bubala i ostale bilmeze, jer sutra je novi dan, za njega ne.
žene prve, tominjo s njima ako bude još s nama
zeko, sitting bull, baka, čmarbus, vuk s dinare i svi ti dinosauri
onda niche, brend, jimi, bracala, čmarwitzki ako ga tko pronađe jer toliko se zdebljao da ga je teško bez dnk detektirati
kicinjo, end, četvrto desetljeće
i na kraju amper i demo za kojeg nema pomoći dragi bog mu neće moći pomoći ili lucifer tko bude veći sretnik da mu demo dode
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1