Breaking news
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Breaking news
Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:Chelsea 2009....End wrote:samo takvi lopovi i mogu igrati za juve koji su došli iz bratskoga reala, sigurno neće u neki klub koji ne kupuje utakmice
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
To bi bile Realove zadnje tri Lige prvaka...scorpion wrote:Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:Chelsea 2009....End wrote:samo takvi lopovi i mogu igrati za juve koji su došli iz bratskoga reala, sigurno neće u neki klub koji ne kupuje utakmice
;)
Guest- Guest
i onih 9 prije toga.fridrih_niche wrote:To bi bile Realove zadnje tri Lige prvaka...scorpion wrote:Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:Chelsea 2009....End wrote:samo takvi lopovi i mogu igrati za juve koji su došli iz bratskoga reala, sigurno neće u neki klub koji ne kupuje utakmice
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al posebno ove zadnje...
I sudački masakri svih protivnika u knock out fazama...
PSG, Juve, Bayern vise puta...
Tragedija...
;)
I sudački masakri svih protivnika u knock out fazama...
PSG, Juve, Bayern vise puta...
Tragedija...
;)
Guest- Guest
Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:To bi bile Realove zadnje tri Lige prvaka...scorpion wrote:Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:Chelsea 2009....End wrote:samo takvi lopovi i mogu igrati za juve koji su došli iz bratskoga reala, sigurno neće u neki klub koji ne kupuje utakmice
;)
Bože dragi, koliko si ti jadan. Uspeo si da postaneš jadniji od tvog romskog ljubavnika iz zagorja...
Guest- Guest
ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
De ćeš komunjarskije ime za klubove od dinamo ili mladost (juventus)
Guest- Guest
mislim ako si ono ful desnicar onda se tako ravnas i prema nogometnim klubovima..real,inter,lazio,napoli,olimpiq marsell,everton,chelsia,fajnord...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
De ćeš komunjarskije ime za klubove od dinamo ili mladost (juventus)
2015-09-08
A šta kažeš na onih zadnjih 5 barceloninih? Lopovluk do lopovlukaEnd wrote:i onih 9 prije toga.fridrih_niche wrote:To bi bile Realove zadnje tri Lige prvaka...scorpion wrote:Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:Chelsea 2009....End wrote:samo takvi lopovi i mogu igrati za juve koji su došli iz bratskoga reala, sigurno neće u neki klub koji ne kupuje utakmice
;)
kad su ljevicarski klub to im je pod normalnoscorpion wrote:A šta kažeš na onih zadnjih 5 barceloninih? Lopovluk do lopovlukaEnd wrote:i onih 9 prije toga.fridrih_niche wrote:To bi bile Realove zadnje tri Lige prvaka...scorpion wrote:Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:
Chelsea 2009....
;)
2015-09-08
Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
svaki pravi navijac desnicarskih uvjerenja u svijetu zna klubove koji su ljevicarski i za koje ne treba navijati...ako si pravi navijac a ne vikend navijac...PABLO ESCOBAR wrote:Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
2015-09-08
b.t.w..hajduk je za vrijeme juge imao prefiks ljevicarskog kluba ali najveci dio navijaca su bili desne provijencije...mislim na torcidu..ostali me ne zanimaju...na zalost danas takvi prodrli u vodstv kluba i oko kluba...dak su mladost u torcidi dala smotati laznim obecanjima i frazamavuksadinare wrote:svaki pravi navijac desnicarskih uvjerenja u svijetu zna klubove koji su ljevicarski i za koje ne treba navijati...ako si pravi navijac a ne vikend navijac...PABLO ESCOBAR wrote:Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
2015-09-08
scorpion-
2014-04-18
Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
2015-09-13
inter je klub desnice...lazio i inter su prijatelsjki klubovi bas iz tog razloga..a laziali mrze milan,romu i juve kao ljevicarske klubove isto i interisti..PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
2015-09-08
Pa ovaj Vuk je notorni redikul...PABLO ESCOBAR wrote:Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
:D
On ne navija za ljevičarske klubove hahah...
A deklarira se ka navijač Hajduka, lol...
Hajduk je partizanski klub i to s ponosom...
Dok su se picke priklanjale nacistima, oni su se borili protiv tih desničarskih pickica...
A kreten je u biti navijač komunističkog kluba Dinamo...
Znaci, opet veze s desničarima nema...
Budala veze s vezom nema...
World class kreten...
Tragedija...
:(
Guest- Guest
Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
Može pod ruku s hrvatskom verzijom...
Guest- Guest
ajde smradu ljevicarski..jebote partizani u supak...da te jebali...otkrio si se...fuj...fridrih_niche wrote:Pa ovaj Vuk je notorni redikul...PABLO ESCOBAR wrote:Onda ni ti po tom pitanju triba navijat za dinamo. A juve se politicki nikad nije kvalificirao pod nijednu ideologiju.vuksadinare wrote:ti bi kao desnicar trebao u italiji navijati ili za lazio ili za inter ..juve je kao i milan,roma ljevicarski klubovi dakle pederskiPABLO ESCOBAR wrote:Otkad ja govorim da je Juve najosteceniji klub na svitu.
:D
On ne navija za ljevičarske klubove hahah...
A deklarira se ka navijač Hajduka, lol...
Hajduk je partizanski klub i to s ponosom...
Dok su se picke priklanjale nacistima, oni su se borili protiv tih desničarskih pickica...
A kreten je u biti navijač komunističkog kluba Dinamo...
Znaci, opet veze s desničarima nema...
Budala veze s vezom nema...
World class kreten...
Tragedija...
:(
2015-09-08
Kad je gluplji od bracale onda znas di to idefridrih_niche wrote:Čujen da je taj pizzon isto gluperda...PABLO ESCOBAR wrote:Vuk ti je hrvatska inacica srpskog pizzona.scorpion wrote:Inter pa desničarski. Koji paradoks
Može pod ruku s hrvatskom verzijom...
2015-09-13
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4