Breaking news
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Breaking news
zatonska prevara je balkanski pele, za 30 godina će zbrajati golove s treninga jer u stvarnom svijetu mu je statistika gora od amatera iz 2. portugalske lige i sam sebe uvjeravati da je netko i nešto, a zapravo je 0, lopov i predmet ismijavanja.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jedino vama retardima, operisanima od realnosti, može da bude predmet ismevanja, bog ti mater jebo cigansku...
Guest- Guest
Stvarno je glup ka kurac...End wrote:glupanderu u kojem svijetu ti živiš jer ovo je zatonska lopina osvojila prije pola godine, al tebi kao glupanu no.1 to nije jasno
:D
Pa od Svjetskog je jasno da će mu Perez namistit pobjedu...
Jer mu je gay maneken uteka u torinsko leglo lopova...
Inače bi njemu namistija...
A ovako: Štakor d’Or!
<3
Guest- Guest
Inače, Messi je i ove godine bija najbolji igrač svita...
Mislin, svim ljudima koji se kuze u balun je to jasno i bez ovog nogometnog Eurosong natjecanja...
;)
Mislin, svim ljudima koji se kuze u balun je to jasno i bez ovog nogometnog Eurosong natjecanja...
;)
Guest- Guest
Previše se ljudi pali na te pizdarije... besmislene nagrade kao i Nobel za mir...
darth_vader-
2014-04-17
Ma vidiš da su svi kriteriji otišli u kurac kad jedan Štakor osvaja nagrade...
;)
;)
Guest- Guest
Samo je jedan mali štakor,-krivokletnik,kurviš i porezni utajivač iz rosaria,lionel messifridrih_niche wrote:Ma vidiš da su svi kriteriji otišli u kurac kad jedan Štakor osvaja nagrade...
;)
A da ne govorim sto je dogovarao humanitarne utakmice za svoj džep ,a i ovu zadnju argentinsku friendly prije mundiala koju zbog pritisaka nisu ni odigrali
Potom posjeti arapskim despotima
Ima li kraja ?
Guest- Guest
Odlican mi je messi ..nogometas
Ali je ljudski šljam ..puno gore stvari je radio od modrića van terena
Ali je ljudski šljam ..puno gore stvari je radio od modrića van terena
Guest- Guest
Dybala wrote:Samo je jedan mali štakor,-krivokletnik,kurviš i porezni utajivač iz rosaria,lionel messifridrih_niche wrote:Ma vidiš da su svi kriteriji otišli u kurac kad jedan Štakor osvaja nagrade...
;)
A da ne govorim sto je dogovarao humanitarne utakmice za svoj džep ,a i ovu zadnju argentinsku friendly prije mundiala koju zbog pritisaka nisu ni odigrali
Potom posjeti arapskim despotima
Ima li kraja ?
Kako misliš da ti najveći licemer na svetu da normalan odgovor?
Guest- Guest
Bracala, nemoj samo ti o licemjerju...
Modrić je štakor i kriminalac, porezna varalica i krivokletnik...
To šta se tiče kakva je osoba...
Ka nogometaš je mediokritet koji dodaje prvom do sebe...
Nije najbolji nogometaš niti naše reprezentacije...
Raketa je Maradona za kriminalca...
;)
Modrić je štakor i kriminalac, porezna varalica i krivokletnik...
To šta se tiče kakva je osoba...
Ka nogometaš je mediokritet koji dodaje prvom do sebe...
Nije najbolji nogometaš niti naše reprezentacije...
Raketa je Maradona za kriminalca...
;)
Guest- Guest
tko se nadao od tolikoga svršavanja godinama, golovi s treninga mu donesli ballon ili one jedne škarice u karijeri koje su skoro rezultirale golom, dovoljan kriterij za the best
2015-08-25
a pogledaj moju sliku, vidiš esenciju nogometa na djelu, da je to zatonska prevara zabila mislim da bi iste sekunde bio proglašen za najvećega svih vremena
2015-08-25
End wrote:a pogledaj moju sliku, vidiš esenciju nogometa na djelu, da je to zatonska prevara zabila mislim da bi iste sekunde bio proglašen za najvećega svih vremena
Guest- Guest
Bože dragi najveća krađa u povijesti modernog nogometaPABLO ESCOBAR wrote:Chelsea 2009....End wrote:samo takvi lopovi i mogu igrati za juve koji su došli iz bratskoga reala, sigurno neće u neki klub koji ne kupuje utakmice
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4