Cigani napuštaju Hrvatsku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cigani napuštaju Hrvatsku
kaya wrote:ne idu raditi i ne idu u skolu. nikada u zivotu nisam vidjela cigana u skoli niti na poslu. ako je netko vidio cigana na poslu ili isao s njim u skolu neka se javi i iznenadi me.
idu na njemacko socijalno sa hrvatskim drzavljanstvom . sto i nije lose, bar su se skinuli s nasega socijalnog.
evo ja se javljam jer poznajem Rome koji su isli u skolu, zavrsili visu tehnicku i rade na dobrim mjestima u Jüllichu - u istrazivackom centru.
Njihova djeca idu u Gimnaziju (u njemackoj najvisa razina osnovnog i srednjeg obrazovanja) i planiraju upisati fakultete.
jedan drugi Rom je Meister u pogonu Salzgitter AG. Njegova supruga je Arztgehilfin, a djeca medju boljim djacima.
Vecina Koje susrecem radi.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Znaci ciganima bolje u njemackoj nego hrbatskoj
Tko bi reko
Pa mi smo im u Jasenovcu priredili topli docek
I dan danas se ga sjecaju
Tko bi reko
Pa mi smo im u Jasenovcu priredili topli docek
I dan danas se ga sjecaju
lete u nebo ????
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Najbolji liječnici masovno napuštaju Hrvatsku. Ostat će nam Jusupi
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» hdz cigani
» Najbolji liječnici masovno napuštaju Hrvatsku. Ostat će nam Jusupi
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» hdz cigani
Page 2 of 2