hdz cigani
Page 1 of 1
hdz cigani
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/633046/frano-brnada-vec-dvije-godine-ne-moze-uci-u-svoju-kucu-u-varosu-prevarili-su-me-romi-koje-je-preporucio-petar-skoric-vjerovao-sam-u-hdz-mislio-sam-da-su-posteni-da-stite-svoje-ljude-evo-sto-o-svemu-kaze-prvi-covjek-stranke-u-splitu
Vjerovao sam u HDZ, mislio sam da su pošteni
haahahhaahhahahahaha
hahaahahhahahahaahhahahhahaahhaha
hahahahaha
haahahhaahhahahahaha
hahahahaha
Re: hdz cigani
AssadNaPodmornici wrote:Vjerovao sam u HDZ, mislio sam da su pošteni
haahahhaahhahahahaha
hahahahaha
budala naivna
ipak, treba čovjeku vratit kuću, njegova je, a cigane hadezeovce istjerat
meni tako se rođaku jedan njegov rođak(sa njegove druge strane) "ugnjezdio" u njegov stan koji je ovaj dobio u nasljedstvo.. i tu metnuo ženu i dite.. i kaže ovaj mrtav ladan mom rođaku "vidimo se na sudu".. (znamo svi što to znači)..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Vjerovao sam u HDZ, mislio sam da su pošteni
haahahhaahhahahahaha
hahahahaha
budala naivna
ipak, treba čovjeku vratit kuću, njegova je, a cigane hadezeovce istjerat
a rođak mi platio dvi mrge, koje su čekale da se ovaj u nedilju popodne pokupi na rivu sa ženom i ditetom, i ušao je u svoj stan, izbacio mu sve stvari vanka, i promjenio vrata ,i ugradio kameru i kada se ovaj vratio.. nema šta.. sve je bilo u prirodnom stanju..
tako i ovaj treba, jebeš državu, i HDZ, nego najbolje da cigani odu negdje prositi, i onda on uleti u svoj stan, i promjeni vrata i adio. i ako ovaj pokuša provaliti "unutra", zove policiju da mu netko provaljuje doma..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
skoric strpo u dzep
2014-04-19
inače zna se, kome možeš iznajmiti stan kome ne.. isto tako većina njemaca neće rentati stan nekom sa bliskog istoka, jednostavno
prckov wrote:skoric strpo u dzep
ma ne bi on
naš čovjek, hadezeovac
pošten
skoric je posebna ljiga...kome s etaj nije uvlacio mislim da je cak i njonju nadmasio u tome...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HDZ migranti :)
http://likaclub.eu/foto-migranti-se-u-bihacu-poceli-masovno-uclanjivati-u-hdz-politicke-promjene-na-vidiku/?fbclid=IwAR3E5TMq6J1SFTFP7m_Vh8tAxKMIWr6AfAfjVnktw2rPBudX52MzizCHXek
http://likaclub.eu/foto-migranti-se-u-bihacu-poceli-masovno-uclanjivati-u-hdz-politicke-promjene-na-vidiku/?fbclid=IwAR3E5TMq6J1SFTFP7m_Vh8tAxKMIWr6AfAfjVnktw2rPBudX52MzizCHXek
catabbath-
2015-08-22
Pa što se žali na nas, mi samo preporučili dobavljače, ostalo je njihova stvar...
£otk@-
2019-02-12
Similar topics
» Švedska: cigani padaju u komu
» orban cigani
» Cigani napuštaju Hrvatsku
» Tportal - Cigani su starosjedioci, a Hrvati su imigranti
» Rus o Srbima: Kakva braca, to su Cigani
» orban cigani
» Cigani napuštaju Hrvatsku
» Tportal - Cigani su starosjedioci, a Hrvati su imigranti
» Rus o Srbima: Kakva braca, to su Cigani